- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.101
canlarım diyorum çünkü canlarımız aynı hasretle yanıyo çünkü canlarımız aynı endişelerle parçalanıyo çünkü canlarımız aynı sıcaklık için çarpıyo hepimiz o küçük mucizeye açız bizi bizden iyi kimse anlayamaz bize bizden daha içten kimse dua edemez yarın benim için büyük gün ya çok mutlu olacağım yada elimde olmadan çok büyük bi yıkım yaşayacağım sizlerden içten dualarınızı istiyorum sizi seviyorum...
eylul 2de 1tane 2gun 4hucrelı transferım oldu. ayın 13 beta hcg 27.75 ayın15; 42.85 ayın 18; 80.74 ayın 20; 178.42 ayın 27; 2272 kese gozuktu ayın 30.4990 karnım su toplamıs ama bebek ve kalp atımı yok cok korkuyorum bos kese dıye benım gıbı olan varmı
Bitanem senin yarin keseye mi bakilacak..?
arkadaşlar siz duayı okuyun okudukca bana bildirin listeyi ben tutarım, şimdiden Allah niyetimizi kabul etsin...
Merhaba arkadslar nasilsiniz bende her gunokumadan yapamiyorum sizij mutlu haberlerinize okudukca bendemutlu oluyorum bu arada bende burafa ilk randevuma gittim Doktor iki ay btklemi istedi Neden acaba Kislar tutmuyo bu soruyu cok soruyorum kendime turkiyeden cok umutluydum bu 7 deneme
Bilyorum hersey Allahtan ama vakti zamani vardir diyorum ama olmuyo iste neyse sizlerin Haberler kendim olmus gibi cok seviniyorum Allahim hamileliklerinis saglikla tamamina erdirsin sizleri cokk seviyorum dualarinuda Hemide unutmayın kislarrrr
Canım yeni adet dönemin yaklaştıysa o zamanda olabiliyormuş, arada hafif hafif kasık ağrısı olabiliyor bende de canımkızlar kasıklarımda hafif hafif agrı var sizinde öylemi ara ara oluyo bazende bıcak batması gibi oluyo...bebegim napıo acaba içerde cok merak ediyorum...
İnşallah değerin katlanır canım... Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsunYarin ikinci kez kan vermeye gidicem bakalim..hayirlisi...
canlarım diyorum çünkü canlarımız aynı hasretle yanıyo çünkü canlarımız aynı endişelerle parçalanıyo çünkü canlarımız aynı sıcaklık için çarpıyo hepimiz o küçük mucizeye açız bizi bizden iyi kimse anlayamaz bize bizden daha içten kimse dua edemez yarın benim için büyük gün ya çok mutlu olacağım yada elimde olmadan çok büyük bi yıkım yaşayacağım sizlerden içten dualarınızı istiyorum sizi seviyorum...
Canım gerçekten çok zor, 7. Deneme olacak diyorsun... Geçen sefer çok yaklaşmıştın İnşallah bu sefer pozitifi görüp kucağına almak da nasip olur. Allah yardımcın olsun maddi manevi güç versin...
Canım yeni adet dönemin yaklaştıysa o zamanda olabiliyormuş, arada hafif hafif kasık ağrısı olabiliyor bende de canım
İnşallah değerin katlanır canım... Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun
Canım senin de inşallah değerin hiç kafamda soru işareti bırakmayacak şekilde katlanırAllah yardımcın olsun...
Günaydın CanlarHepimize güzel hayırlı haberlerle dolu bir gün diliyorum....
Benim dün akşam biraz canım sıkıldı, tam kan sayımı ve idrar testi yaptırmıstım, akşam sonuçlarıma bakınca kanda trombosit ve lökositimin normalden yüksek çıktığını gördümtrombosit kanın pıhtılaşması ile alakalı ve genelde gebelikte biraz düşermiş bende yükselmiş hem de coraspin kullandığım halde... Bugün doktora gidip yüz yüze sorayım istiyorum, birazdan çıkıcam inşallah önemli bir sorun değildir. Daha önce böyle bir durum olmamıştı, en son 6 ay önceki değerim normaldi acaba yanlış mı bakıldı akşam 5 te vermiştim etkilemiş midir bakalim görücez.
Fatoşcum inşallah doktordan güzel haberler alayım birlikte yaparız takvimi
Benim dün akşam biraz canım sıkıldı, tam kan sayımı ve idrar testi yaptırmıstım, akşam sonuçlarıma bakınca kanda trombosit ve lökositimin normalden yüksek çıktığını gördümtrombosit kanın pıhtılaşması ile alakalı ve genelde gebelikte biraz düşermiş bende yükselmiş hem de coraspin kullandığım halde... Bugün doktora gidip yüz yüze sorayım istiyorum, birazdan çıkıcam inşallah önemli bir sorun değildir. Daha önce böyle bir durum olmamıştı, en son 6 ay önceki değerim normaldi acaba yanlış mı bakıldı akşam 5 te vermiştim etkilemiş midir bakalim görücez.
bebegın kalp atımı transferın kacıncı gunu gordunuz kac haftalık oldugunu nasıl hesaplıyosunuz
sorma arkadasım ya hiç yapmıyodum 1 aydır elimi ürmüyodum işte dün nolduysa eşime kızdım hıncımı temizlikten cıkardım....cok üzüldüm bende bebegime bişey olmaz dime...
dr ununuz kan sulandırıcı iğne kullandırmadı mı size?Günaydın CanlarHepimize güzel hayırlı haberlerle dolu bir gün diliyorum....
ahh nerde o günler benim 9.gün bhcg =89,81 11.gün=110.11 çıktı yani çok az arttı yarın 13,gün testi tekrarlıycaz inşallah kat kat artmış olur...
bebegın kalp atımı transferın kacıncı gunu gordunuz kac haftalık oldugunu nasıl hesaplıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?