2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canlarım diyorum çünkü canlarımız aynı hasretle yanıyo çünkü canlarımız aynı endişelerle parçalanıyo çünkü canlarımız aynı sıcaklık için çarpıyo hepimiz o küçük mucizeye açız bizi bizden iyi kimse anlayamaz bize bizden daha içten kimse dua edemez yarın benim için büyük gün ya çok mutlu olacağım yada elimde olmadan çok büyük bi yıkım yaşayacağım sizlerden içten dualarınızı istiyorum sizi seviyorum...

Bitanem senin yarin keseye mi bakilacak..?

canım inşallah bi problem yoktur ve bebişin seni bırakmaz biraz bekle bakalım belki daha erkendir Allah yardımcın olsun çok zor bi durum biliyorum...inşallah güzel haberlerinide verirsin...

arkadaşlar siz duayı okuyun okudukca bana bildirin listeyi ben tutarım, şimdiden Allah niyetimizi kabul etsin...

Iyi geceler arkadaslarim hepimizin dualari a
Sayesinde Allahin izniyle kucaklarimiz dolacsk bende az ama 20 tanee okudum her namazin arkadinda okumaya basladim bugun Allahim dualarimuzi makbul eylrsin

Canım gerçekten çok zor, 7. Deneme olacak diyorsun... Geçen sefer çok yaklaşmıştın İnşallah bu sefer pozitifi görüp kucağına almak da nasip olur. Allah yardımcın olsun maddi manevi güç versin...

kızlar kasıklarımda hafif hafif agrı var sizinde öylemi ara ara oluyo bazende bıcak batması gibi oluyo...bebegim napıo acaba içerde cok merak ediyorum...
Canım yeni adet dönemin yaklaştıysa o zamanda olabiliyormuş, arada hafif hafif kasık ağrısı olabiliyor bende de canım
Yarin ikinci kez kan vermeye gidicem bakalim..hayirlisi...
İnşallah değerin katlanır canım... Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun

Canım senin de inşallah değerin hiç kafamda soru işareti bırakmayacak şekilde katlanır Allah yardımcın olsun...

Günaydın Canlar Hepimize güzel hayırlı haberlerle dolu bir gün diliyorum....
Benim dün akşam biraz canım sıkıldı, tam kan sayımı ve idrar testi yaptırmıstım, akşam sonuçlarıma bakınca kanda trombosit ve lökositimin normalden yüksek çıktığını gördüm trombosit kanın pıhtılaşması ile alakalı ve genelde gebelikte biraz düşermiş bende yükselmiş hem de coraspin kullandığım halde... Bugün doktora gidip yüz yüze sorayım istiyorum, birazdan çıkıcam inşallah önemli bir sorun değildir. Daha önce böyle bir durum olmamıştı, en son 6 ay önceki değerim normaldi acaba yanlış mı bakıldı akşam 5 te vermiştim etkilemiş midir bakalim görücez.

Fatoşcum inşallah doktordan güzel haberler alayım birlikte yaparız takvimi

Gunaydin kuzlar cok teseekkur Ederim iyi dilekleriniz icin Allahim ne evlatlarimizla nede evlatsizlikla imtihan etmesin Rabbim saglikla kucaklariniza aldirsin

Allahin izniyle bir sıkınti olmaz insallah iyi haberle gelirsin hersey gonlunuzce olsun

inşallah problem teşkil edecek bir şey değildir tatlım..... merakla bekliyorum

canını sıkma aksucum dr görüş inş iyi haberlerle gelirsin canım bu arada 1 yasin okudum

bende kan tahlillerimi 8.00de yaptırdım ac karnına istediler hatta idrar testini bile ac istediler eger tok karnına verdiysen onun etkiside olabilir sadece bir tahmin .

bebegın kalp atımı transferın kacıncı gunu gordunuz kac haftalık oldugunu nasıl hesaplıyosunuz

transferden 1 ay sonrasında gördük canım yani 6 haftalıkken görüldü benimki ... son adet tarihinden yada transferden 15 gün öncesi benim transferden 15 gün önceside tam adet günüme denk geliyo ama tabi herkesin transferi farklı günlerde oldugu için degişbilir yani ben öyle biliyorum tam bilgisi olan arkadaslarda yardımcı olabilirler canım

sorma arkadasım ya hiç yapmıyodum 1 aydır elimi ürmüyodum işte dün nolduysa eşime kızdım hıncımı temizlikten cıkardım....cok üzüldüm bende bebegime bişey olmaz dime...

olmaz inşallah çok dikkat et.en çok risk olan haftalar.12.haftaya kadar sanırım risk devam ediyor.bebeğin tam yerleşme zamanları.ben iki güne kadar hiç yapmadım yani ev süprmemiştim ama bulaşık yıkadım,yemek yaptım.o kadar.dikkat et Allah esirgesin bebeğini..

dr ununuz kan sulandırıcı iğne kullandırmadı mı size?

benım bugun transferın tam 30cu gunu doktor 2gun once 5 haftalık dedı kese var ama kalp atısı yok degerlerım cok dusuk basladı bos gebelık olmasından korkuyorum benım son adet tarıhım 18 agustos 6 haftalık demesı gerekmezmıydı.

ahh nerde o günler benim 9.gün bhcg =89,81 11.gün=110.11 çıktı yani çok az arttı yarın 13,gün testi tekrarlıycaz inşallah kat kat artmış olur...

Canim benim..insallah kat kat artmistir degerlerin.bende bugun 12. Günüm kan verdim iste sonucu 3de çıkacak insallah benimde artmistir..sanirim seninle transfer günümüz ayni.yarin ikimizinde 13. Günü

fatoş5353................50

kalinkam...................50

4343........................20

haseki......................60

Allah kalul etsin, yolun başndayız kızlar devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…