- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.121
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 24-05-2014
Hamileliğimin 7. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 235 gün kaldı.
Omuriliği koruyan tüp kapanmış durumda. Hipotalamus (yemeği, cinsel davranışları ve sıcaklığı düzenleyen ara beyin yapısı) bugün yarın şeklini almaya başlayacak. Ağzın ilkel görüntüsü ortaya çıkmaya, gırtlak gelişmeye başlamıştır. Bebeğiniz şimdi C şeklinde ve bir kuyruğu bulunuyor.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : < 1gr.
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
bunuda görmek nasip olduya çok şükür rabbime.
olmaz inşallah çok dikkat et.en çok risk olan haftalar.12.haftaya kadar sanırım risk devam ediyor.bebeğin tam yerleşme zamanları.ben iki güne kadar hiç yapmadım yani ev süprmemiştim ama bulaşık yıkadım,yemek yaptım.o kadar.dikkat et Allah esirgesin bebeğini..
evet canım ya o kadar şaşkınımki hala hayalmi gerçekmi diye ..rabbim herkese nasip etsin rabbim kimseyi o sonunda ne olacağını bilmediği bir yolda bırakmasın inşallah.. o kadar çok endişelendiğim zamanlar olduki acaba benim bebeğim olmuycakmı ben hiç hamile kalamıycakmıyım.. o çocuk istemediğim yıllarımdan bile nefret ettim kendimle savaştım ..bu yolda sen bana çok destek oldun bu güzel sonuçta seninde payın çok büyük bir kere daha çok saol diyorum sana yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleride görelim inşallah teyzesi...
Çok sağol canım...Allahin izniyle bir sıkınti olmaz insallah iyi haberle gelirsin hersey gonlunuzce olsun
Allah kabul etsin çok sağol canım...canını sıkma aksucum dr görüş inş iyi haberlerle gelirsin canım bu arada 1 yasin okudum
Evet Canim aksam tok karnına vermiştim, bence de etkisi olmuş olabilir. Yaklaşık 6 ay önce bakılmıştı böyle bi sorun yoktu...bende kan tahlillerimi 8.00de yaptırdım ac karnına istediler hatta idrar testini bile ac istediler eger tok karnına verdiysen onun etkiside olabilir sadece bir tahmin .
dr ununuz kan sulandırıcı iğne kullandırmadı mı size?
Canım Dünya İmtahan Dünyası Ve Bir Sınav olarak Düşünmek Gerekiyor Rabbimin Bir Bildigi Vardır Elbet Rabbimde Er Yada Geç Herkeze Nasip Eder Duaları Eksik Etmemek Sürekli Rabbimden İstemek elden başka bir şey gelmez.
Moralmen sifirim su an...
10. Gün 67.43
12. Gün 72.28.....
Çok kötüyüm...
ayyy yerim kız ben onların küçücük ellerini ayaklarını. o kadar çok heyecanlıyımki. biran önce doğsunlar istiyorum. görmediğim yavrularımı çok özledim. dua edelim bol bol sağlıkla sıhatle gelip doldursunlar kucaklarımızı inşallah. ben sadece vesileyim rabbim karşılaştırdı bizi. rabbim ikimizinde yüzünü güldürdü çok şükür. biz çok şükür yolu yarıladık. akşam baktım karnımda çatlaklar oluşmaya başlamış. insan çatlağı var diye sevinirmi ona bile sevindim vallah. bebişim büyüyor içimde diye şükrettim. :)
aman ablacım sakın öle deme öle düşünme de ben kızımı 6 günlükken ellerimle toprağa verdim inan insan kendi acısını en ağır acı gibi görüyo ama herkesin kendi acısı kendine büyük ama asla öyle şeyler söylemedim herzaman yaşadıklarıma şükrettim ve yaşadığım her acının benim hakkımda hayırlı olduğunu Rabbimin bana ahiret hayatına hazırladığı güzellikler olarak gördüm düşün ki dün yada ayağımız taşa takılsa acısa bile onun ahirette mükafatı var.herşeyi denedin olmuyorsa bakıma muhtaç okadar yavrucak varki yetiştirme yurtlarında benim bir arkadaşım var eşide oda 30 yaşındalar çocuk sahibi olma ihtimalleri yoktu bi bebek evlatlık aldılar okadar tatlı ki anlatamam artık kanunlar çok kolaylaştı önemli olan doğurmak değil büyütmek eğitmek tir inan annelik doğurmakla olmuyo.Allah içine rahatlık versin inşallah hakkında hayırlısını versin
canım her zaman düzenli artmayabiliyo benimkide ikinci testte tam ikiye katlamamıştı bende çok takılmıştım ama 3. testte her şey yolundaydı bi üzülme 3. testi bekle bakalım...Moralmen sifirim su an...
10. Gün 67.43
12. Gün 72.28.....
Çok kötüyüm...
Çok sağol canım...
Allah kabul etsin çok sağol canım...
Evet Canim aksam tok karnına vermiştim, bence de etkisi olmuş olabilir. Yaklaşık 6 ay önce bakılmıştı böyle bi sorun yoktu...
Canım tedavinin başından beri bu coraspinle ve kan sulandırıcı iğne ile başım derttetedaviden önce coraspin kullandım transfer ile beraber kan sulandırıcı fraxiparen iğne kullandım, pozitif görünce fraxiparen kesti aslında coraspin vermiycekti ama benim ısrarım ile pozitif sonuçtan beri coraspin kullanıyodum. Bu arada pıhtılaşma ile ilgili hiç bir test yapılmadı. Doktora ısrarla test yapalım dedim ama gerek yok diyor trombosit yüksek ama çok değil doktor normal olabilir dedi sen fraxiparin kullaniyodun zaten gibi birşey dedi (yani o kadar lafı geçmesine rağmen bunu demesine de şaşırdım) bende yok coraspin kullaniyorum onu da kes demiştiniz dedim. Tamam coraspinin 3/4 iç dedi (azalttı yani) eğer fraxiparen daha iyi olacaksa onu kullanayım dedim ama yok yok gerek yok dedi hiç içime sinmiyo ama ne yapicam şimdi, sanırım bebeğe coraspin iğneden daha zararlı diye duydum.... Var mı bi öneriniz tüm detayları anlattım
sağol düşüncelerin için ama senin sorunun fazla yok galiba.insanın kendi çocuğununun olmayacağını bilmesi ne kadar acı .kendini psikolojik olarak bitiriyorsun.çocuk bile doğuramayan bir zavallı hissediyorsun,hatta kadın bile hissetmiyorsun sanki.erkekten ne farkım var diyorum kendi kendime.oda çocuk doğuramıyor,bende.başkasının çocuğunu alıp büyütme gücüm yok.kendimi kötü hissediyorum.keşke bende senin gibi düşünebilsem ama fazla gerçekçi düşünüyorum.avutamıyorum kendimi
Canım yaaynı yerde yaptırdın değil mi? Doktorun ne dedi? Aysun'un da böyle yükselmiş inşallah seninki de yükselir Rabbim yardım etsin...
Moralmen sifirim su an...
10. Gün 67.43
12. Gün 72.28.....
Çok kötüyüm...
canım her zaman düzenli artmayabiliyo benimkide ikinci testte tam ikiye katlamamıştı bende çok takılmıştım ama 3. testte her şey yolundaydı bi üzülme 3. testi bekle bakalım...
aksucum bende coraspirin kullanıyorum hatta bana tüp bebek doktorum vermedi normal kendi doktorum verdi bende herhangibir test yaptırmamıştım kan pıhtılaşmasıyla ilgili.. doktorun sana sorun yok diyorsa ne olur takılma eğer doktoruna güvenmiyorsan doktorunu değiştir çünkü her seferinde güvenle gitmeyeceksen bu durum seni hırpalar.. eğer bi problem olsaydı doktorun mutlaka gerekeni yapardı çünkü tüp bebek deyince doktorlar daha çok ilgileniyo inan bana...
doktorunla görüştünmü canım dur bakalım ne diyecek
görüştüm canim sonuc kötü degil dedi ama çok cüzi miktarda bi artis oldugu icin canim cok sikildi
doktorunla görüştünmü canım dur bakalım ne diyecek
selorecim bende tıpkı senin gibi düşünüyordum ama bu problemle uğraşan bütün bu insanları görünce yalnız olmadığımı anladım en azından dermansız bir dert değil... 12 kere tüp bebek deneyipte olmayan 13. de olan var senin geçmişini bilmiyorum ama bu tedavilerde 1. olması gereken moral ve inançtır.. rabbimize yalvar inan bana çok rahatlatacaktır seni.. rahmi olmayan kadınlar var ya onlar ne yapsın hiç şansları yok...lütfen böyle şeyler söyleyipte hem kendini hemde burda evlat için savaşan insanların direncini kırma lütfen...
sen canını sıkma bende yarın vericem 2. testimi ki benim 1. test 28 bunu bile dr iyi dedi sabırla beklemekten başka çaremiz yk kafanı dağıtmaya çalış kolay olmayacak biliyorum kendimde aynıyım ama dün örgüye başladım harbiden bir nebzede olsa rahatladım kitap okumayı çok severim ama ona yoğunlaşamamıştım o yüzden rahatlama noktasında hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?