- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.141
kusura bakma.ben kendi adıma konuştum,kendi psikolojimden bahsettim.herkesin yaşı,sorunu farklı.benim sorunum gibi değildirki herkesin problemi.
.............................................kusura bakma.ben kendi adıma konuştum,kendi psikolojimden bahsettim.herkesin yaşı,sorunu farklı.benim sorunum gibi değildirki herkesin problemi.
kusura bakma.ben kendi adıma konuştum,kendi psikolojimden bahsettim.herkesin yaşı,sorunu farklı.benim sorunum gibi değildirki herkesin problemi.
Rabbim tez zamanda isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı akıllı güzel evlatlar nasip etsin AMİN.. Buraya yazıp yazmamakta çok terddüt ettim acaba bir başkasının gebelik haberi, bekleyenlere umut mu olur yoksa tüh ben gene kalamadım mı dedirttirir üzermi diye ama ben öyle umutsuz gibi görünen bir vakayım ki sanırım benim durumum daha çok umut olur...
Ben 2012 mayıs ayının ortalarında Memorial da (Dr. Mustafa Acet) tedaviye başladım o güne kadar sorun eşim kaynaklıydı. yaşım genç olmasına rağmen sadece olgun iki de küçük yumurtam oluştu yani toplam üç tane ve üçü de döllendi ancak beklediğimiz olgun yumurtadan değil diğer küçüklerden biri maalesef 2. kaltede embiriyo verdi ve tek yumurta transferi yapıldı... Çileli test günü bekleyişimde böylece başladı... Test günü geldikten sonra ise tablom şu şekilde ilerledi..
12.gün 45 (Memorialda)
13gün 58 (başka hastane)
14.gün 54 (daha başka bir hastane)
------------------------------ ve doktor ilaçlarını kes kimyasal gebelik regl olacaksın bir kaç güne kadar dedi---------------------------
tabi bu arada dış gebelik olmasın diyede dua ediyorum ve korkudan durmaksızın ağlıyorum ya dış gebeliksem ve tüpümü alırlarsa diye ...
ama regl olmadım ve içime bir kurt düştü 17. gün akşam kafama göre bir test daha yaptırdım başka hastanede 285 çıktı ben tutuştum sabahı zor ettim korkuyorum hala dış gebelikten çünkü kk dahil her yerde bu düzensiz artış bunu ifade ediyordu..
18. gün tüp bebek merkezine gidip durumu anlattım doktora o da belki test yanlıştır burada bir daha yapalım dedi ve orada bir test daha yapıldı bu arada ultrasonla da baktı ve rahim duvarım baya kalındı ama bu bir teşhis koyduramıyordu duruma. testimde 320 çıktı ancak doktorum beklemekten başka çaremiz yok ilaçlara tekrar başla iki gün sonra yine test dedi ve yine gçz yaşı ve dualarla iki gün geçirdim ama 20. gün test sonucu 640 çıktı.. tam iki kat katlama o zaman başlamış oldu ve doktorum iki gün sonra gel muayene edicem dedi .. Tabi hala dış gebelik şüphesi devam edebileceğinden bana şiddetli ağrı olursa hemen gel dedi...
---------------------------------------- veee rabbime sonsuz şükürler olsun 23. gün kesemizi gördük----------------------------- o muayenedeki dizlerim titremesini doktorun korkma çünkü ben burasa bir kese gördüm rahatla dediğindeki hıçkırıklarımı unutamıyorum...
Rabbime sonsuz şükürler olsun 2013 şubat başında kızımı 15 saat normal doğum için bekledikten sonra yeterli sancım ve açılmam olmayınca ve bekleyecek takatim kalmayınca sezeryan doğum ile kucağıma aldım. Arkadaşlar ben her namazımda sizlere dua ediyorum sizlerde edin.. Sağlıkla büyüteyim yavruyu... Allahtan umut kesilmez duaya sarılın arkadaşlar.... Rabbım hepimizin dualarını kabul etsin.... hamile olanlarımızın sağlıkla kucamıza alabilmemizi, tedavide olanlarında hayırlı pozitif sonuçlar almasını nasip etsin...
BU YAZIYI UMUDU AZALAN VE TEST SONUCU 2 YE KATLAMAYANLAR İÇİN PAYLAŞIYORUM ARKADAŞLAR...
Rabbim tez zamanda isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı akıllı güzel evlatlar nasip etsin AMİN.. Buraya yazıp yazmamakta çok terddüt ettim acaba bir başkasının gebelik haberi, bekleyenlere umut mu olur yoksa tüh ben gene kalamadım mı dedirttirir üzermi diye ama ben öyle umutsuz gibi görünen bir vakayım ki sanırım benim durumum daha çok umut olur...
Ben 2012 mayıs ayının ortalarında Memorial da (Dr. Mustafa Acet) tedaviye başladım o güne kadar sorun eşim kaynaklıydı. yaşım genç olmasına rağmen sadece olgun iki de küçük yumurtam oluştu yani toplam üç tane ve üçü de döllendi ancak beklediğimiz olgun yumurtadan değil diğer küçüklerden biri maalesef 2. kaltede embiriyo verdi ve tek yumurta transferi yapıldı... Çileli test günü bekleyişimde böylece başladı... Test günü geldikten sonra ise tablom şu şekilde ilerledi..
12.gün 45 (Memorialda)
13gün 58 (başka hastane)
------------------------------ ve doktor ilaçlarını kes kimyasal gebelik regl olacaksın bir kaç güne kadar dedi---------------------------
tabi bu arada dış gebelik olmasın diyede dua ediyorum ve korkudan durmaksızın ağlıyorum ya dış gebeliksem ve tüpümü alırlarsa diye ...
ama regl olmadım ve içime bir kurt düştü 17. gün akşam kafama göre bir test daha yaptırdım başka hastanede 285 çıktı ben tutuştum sabahı zor ettim korkuyorum hala dış gebelikten çünkü kk dahil her yerde bu düzensiz artış bunu ifade ediyordu..
18. gün tüp bebek merkezine gidip durumu anlattım doktora o da belki test yanlıştır burada bir daha yapalım dedi ve orada bir test daha yapıldı bu arada ultrasonla da baktı ve rahim duvarım baya kalındı ama bu bir teşhis koyduramıyordu duruma. testimde 320 çıktı ancak doktorum beklemekten başka çaremiz yok ilaçlara tekrar başla iki gün sonra yine test dedi ve yine gçz yaşı ve dualarla iki gün geçirdim ama 20. gün test sonucu 640 çıktı.. tam iki kat katlama o zaman başlamış oldu ve doktorum iki gün sonra gel muayene edicem dedi .. Tabi hala dış gebelik şüphesi devam edebileceğinden bana şiddetli ağrı olursa hemen gel dedi...
---------------------------------------- veee rabbime sonsuz şükürler olsun 23. gün kesemizi gördük----------------------------- o muayenedeki dizlerim titremesini doktorun korkma çünkü ben burasa bir kese gördüm rahatla dediğindeki hıçkırıklarımı unutamıyorum...
Rabbime sonsuz şükürler olsun 2013 şubat başında kızımı 15 saat normal doğum için bekledikten sonra yeterli sancım ve açılmam olmayınca ve bekleyecek takatim kalmayınca sezeryan doğum ile kucağıma aldım. Arkadaşlar ben her namazımda sizlere dua ediyorum sizlerde edin.. Sağlıkla büyüteyim yavruyu... Allahtan umut kesilmez duaya sarılın arkadaşlar.... Rabbım hepimizin dualarını kabul etsin.... hamile olanlarımızın sağlıkla kucamıza alabilmemizi, tedavide olanlarında hayırlı pozitif sonuçlar almasını nasip etsin...
slm Fatoş rabbim evladına uzun ömürler versin gülüm yaşamış olduğun gerçekler bana moral oldu 10. gün merakıma yenik düşüp kan testi yaptırdım sonuç 28 dr iyi demeyi iyi dedide gel bana sor yarın 12. gün tekrar yapıcam kan testi burdaki arkadaşlara bakıyorum sonuç rakamları pozitifte oldukça yüksek ki 2 embriyo kondu moralim bozulmuyor dersem yalan olur ama kendi kendime diyorumki belki 1 tanesi zorlada olsa tutunmaya çalışıyodur sende zorla bırakma diyorum tabi rabbim ne derse o olur teşekkürler paylaşımın için
12.gün 45 (Memorialda)
13gün 58 (başka hastane)
BU YAZIYI UMUDU AZALAN VE TEST SONUCU 2 YE KATLAMAYANLAR İÇİN PAYLAŞIYORUM ARKADAŞLAR...
İyi akşamlar arkadaşım neden tup bebekten aşılamaya geçtiler anlamadım hayırlısıyla hamile kalmışin ya Allahım tamamına erdirsin sevgiyle kal sağlıkla kucağına aldirsin
Canım doktorum tedavi sürecim boyunca gerçekten bana uygun tedaviyi uyguladı diye düşünüyorum, benim boyutlarım da çikolata kisti ile ilk seferde tutması büyük başarı. Ancak o kadar yoğun ki sürekli ayaküstü birşeyler sormak beni rahatsız ediyor. Acaba birşey atlanıyor mu kaygısı yaşıyorum. Hele bugün olduğu gibi fraxiparen zaten kullaniyodun gibi birşey söyleyince iyice tedirgin oldum. Yarın sağlık ocağına hem hamileliğimi bildiricem hem de tam kan sayımı yaptırıcam karşılaştırabilirim böylece, korkum Allah korusun ihmalden bebişlerime birşey olması, Rabbim'e emanetler... Sen ne kadar kullanacakmışın coraspini? Her gün bir tane mi Canim? Bide bir dahaki randevun ne zaman? Bu arada tüp bebek yapan doktoruna gitmiyorsun artık galiba? Bende araştırıyorum ya ayni hastanede normal gebelik takibi yapan bir doktora yada başka bir yere gidicem. 10 gün sonra kontrolüm var ondan sonra bakıcam inşallah...canım her zaman düzenli artmayabiliyo benimkide ikinci testte tam ikiye katlamamıştı bende çok takılmıştım ama 3. testte her şey yolundaydı bi üzülme 3. testi bekle bakalım...
aksucum bende coraspirin kullanıyorum hatta bana tüp bebek doktorum vermedi normal kendi doktorum verdi bende herhangibir test yaptırmamıştım kan pıhtılaşmasıyla ilgili.. doktorun sana sorun yok diyorsa ne olur takılma eğer doktoruna güvenmiyorsan doktorunu değiştir çünkü her seferinde güvenle gitmeyeceksen bu durum seni hırpalar.. eğer bi problem olsaydı doktorun mutlaka gerekeni yapardı çünkü tüp bebek deyince doktorlar daha çok ilgileniyo inan bana...
Evet Canim fark ediyormuş, 3. Testini 2. Yaptirdiğin yere yaptır bari... İnşallah güzel haberlerle gelirsin...Canim doktor cuma ve pazartesi günü tekrarlamami soyledi testi.....sonuc kotu degil dedi ama ne bileyim sadece 5 birim artmis..bide ayni yerde yaptirmadim.onun etkisi oluyor mu ki
Canim o kadar iyi anliyorum ki seni, ben de dış gebeliğe takmıştım, şükürler olsun gördüm bebişlerimi, haa şimdi yeni takıntılar buluyorum o ayrıarkadaşlar gece yüzüstü yatmışım sabah kasıklarımda bi ağrıyla uyandım gün boyu huzursuzdum sinirliydim gergindim hala da öyleyim yarın doktora gideceğimya birazda bundan gerginim... bugün sabahtan beri ya boş gebelik yaşıyorsam endişesi yaşadım ve hala da yaşıyorum korkuyorum çok korkuyorum tabi korkunun ecele fayda yok bunuda biliyorum bu gece uyku yok
eve anca geldim o yüzden haber veremedim,buraya güzel ve umut verici şeyler yazmayı isterdi gönül ama maalesef benim için annelik hayelleri şimdilik bitti
9.gün 89.81
11.gün 110.44 olan değerim
13.gün yani bu gün 70.31 'e düşmüş
(RABBİM DEN GELENE HAMD OLSUN TABİ İÇİM BURKULSADA ÇOKTA ÜZÜLMEDİM NEDEN DEMEDİM ALLAH'A BÖYLE DURUMLARDA BANA VERMİŞ OLDUĞU SABIRDAN DOLAYI ÇOK ŞÜKREDİYORUM İLK GEBELİĞİMDE AYLARCA ONA BİŞEY OLURSA BEN NAPARIM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM CANSIZ BEDENİNİ MORGDAN ELLERİMLE ALIP SAATLERCE TAŞIMIŞTIM DOĞRU DÜZGÜN AĞLAMAMIŞTIM BİLE SADECE İÇİMDEN SESSİZCE DUALAR ETTİĞİMİ HATIRLIYORUM BUGÜN AKLIMA O GÜN GELDİ...canım kızım pınar'ım onu cennette kucağıma alıp yanaklarını sıkıcam inşallah...)
Doktoruma gittim görüştüm.kimyasal gebelik olduğunu 1 hafta içinde adetimin başlayacağını söyledi -dış gebelik olabilir mi dedim?
sış gebelikte genelde değer düşmez dengesiz artmaya devam eder dedi senin değerin düşmeye başlamış o yüzden ço büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi ilaçlarımı bırakmamı söyledi ve hcg değerimin sıfırlandığından emin olmak için pazartesi tekrar test yaptırmamı istedi...
evet gelelim bundan sonrasına hayat devam ediyo hayat devam ettikçe umutta devam ediyo doktorum bu adetimden sonraki kasım adetimle dondurulmuş 2 bebişimizi alabileceğimizi söyledi kimyasalda olsa gebelik elde edebilmemizin çok iyi bişey olduğunu bi sonraki deneme için şansımızın çok daha arttığını rahim gebeliği kabul ettiği için şimdilik herhangi bir genetik araştırmaya falan ihtiyacımızın olmadığını söyledi...
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz destek ve içtenlik için dualarınız için insanın etrafında kimseyle konuşamadığı şeyleri duyguları burada paylaşması çok iyi geliyo gerçekten...sizleri takibe devam edicem kesinlikle kopmak yok dualarınıza katılıcam...
Allah'ım inşallah tedavisi devam eden ve hamile olan tüm arkadaşlara inşallah hayırlı sağlıklı yavrucuklarını kucağına almayı nasip etsin Rabbim hiç bi kadını evlat hasteriyle sınamasın inşallah
sevgi ve dua ile...
eve anca geldim o yüzden haber veremedim,buraya güzel ve umut verici şeyler yazmayı isterdi gönül ama maalesef benim için annelik hayelleri şimdilik bitti
9.gün 89.81
(RABBİM DEN GELENE HAMD OLSUN TABİ İÇİM BURKULSADA ÇOKTA ÜZÜLMEDİM NEDEN DEMEDİM ALLAH'A BÖYLE DURUMLARDA BANA VERMİŞ OLDUĞU SABIRDAN DOLAYI ÇOK ŞÜKREDİYORUM İLK GEBELİĞİMDE AYLARCA ONA BİŞEY OLURSA BEN NAPARIM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM CANSIZ BEDENİNİ MORGDAN ELLERİMLE ALIP SAATLERCE TAŞIMIŞTIM DOĞRU DÜZGÜN AĞLAMAMIŞTIM BİLE SADECE İÇİMDEN SESSİZCE DUALAR ETTİĞİMİ HATIRLIYORUM BUGÜN AKLIMA O GÜN GELDİ...canım kızım pınar'ım onu cennette kucağıma alıp yanaklarını sıkıcam inşallah...)
Doktoruma gittim görüştüm.kimyasal gebelik olduğunu 1 hafta içinde adetimin başlayacağını söyledi -dış gebelik olabilir mi dedim?
sış gebelikte genelde değer düşmez dengesiz artmaya devam eder dedi senin değerin düşmeye başlamış o yüzden ço büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi ilaçlarımı bırakmamı söyledi ve hcg değerimin sıfırlandığından emin olmak için pazartesi tekrar test yaptırmamı istedi...
evet gelelim bundan sonrasına hayat devam ediyo hayat devam ettikçe umutta devam ediyo doktorum bu adetimden sonraki kasım adetimle dondurulmuş 2 bebişimizi alabileceğimizi söyledi kimyasalda olsa gebelik elde edebilmemizin çok iyi bişey olduğunu bi sonraki deneme için şansımızın çok daha arttığını rahim gebeliği kabul ettiği için şimdilik herhangi bir genetik araştırmaya falan ihtiyacımızın olmadığını söyledi...
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz destek ve içtenlik için dualarınız için insanın etrafında kimseyle konuşamadığı şeyleri duyguları burada paylaşması çok iyi geliyo gerçekten...sizleri takibe devam edicem kesinlikle kopmak yok dualarınıza katılıcam...
Allah'ım inşallah tedavisi devam eden ve hamile olan tüm arkadaşlara inşallah hayırlı sağlıklı yavrucuklarını kucağına almayı nasip etsin Rabbim hiç bi kadını evlat hasteriyle sınamasın inşallah
sevgi ve dua ile...
9.gün 89.81
sevgi ve dua ile...
Canım doktorum tedavi sürecim boyunca gerçekten bana uygun tedaviyi uyguladı diye düşünüyorum, benim boyutlarım da çikolata kisti ile ilk seferde tutması büyük başarı. Ancak o kadar yoğun ki sürekli ayaküstü birşeyler sormak beni rahatsız ediyor. Acaba birşey atlanıyor mu kaygısı yaşıyorum. Hele bugün olduğu gibi fraxiparen zaten kullaniyodun gibi birşey söyleyince iyice tedirgin oldum. Yarın sağlık ocağına hem hamileliğimi bildiricem hem de tam kan sayımı yaptırıcam karşılaştırabilirim böylece, korkum Allah korusun ihmalden bebişlerime birşey olması, Rabbim'e emanetler... Sen ne kadar kullanacakmışın coraspini? Her gün bir tane mi Canim? Bide bir dahaki randevun ne zaman? Bu arada tüp bebek yapan doktoruna gitmiyorsun artık galiba? Bende araştırıyorum ya ayni hastanede normal gebelik takibi yapan bir doktora yada başka bir yere gidicem. 10 gün sonra kontrolüm var ondan sonra bakıcam inşallah...
Evet Canim fark ediyormuş, 3. Testini 2. Yaptirdiğin yere yaptır bari... İnşallah güzel haberlerle gelirsin...
Canim o kadar iyi anliyorum ki seni, ben de dış gebeliğe takmıştım, şükürler olsun gördüm bebişlerimi, haa şimdi yeni takıntılar buluyorum o ayrısende inşallah yarın kuzucuklarını göreceksin hem de ikisini senin de değerin çok yüksekti
Canım arkadaşım gerçekten üzüldüm ama güçlü olmana da sevindim... Daha Buz bebişlerin varmış inşallah onlar annesine sıkı tutunacak yine buradan güzel haberlerinle sevinicez, Güzel Allah'im hep yaninda olsun işlerini kolaylaştirsin...
Cnm benim Bize söylenecek söz bırakmamışsın...Allah hakkımızda hayırlı olanı veriyor , bize sabretmek düşüyor.Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
kalinkam canım üzülmemek elde değil elbet ama o kadar güzel demişsinki bundan sonra hayat devam ettikçe umutta devam ediyor diye rabbim sabrını verir gülüm bir dahaki denemende rabbim ellerine yavrucuğunu sağ salim almayı nasip eylesin kendine çoook iyi bak güzelim yazdıkların beni hem üzdü hemde önüme umutla bakmamı sağladı canım
9.gün 89.81
sevgi ve dua ile...
amin canım :))))
bi tane yumurtam oluştu.doktor vücudun ilacı etkisiz hale getirdi.normal yoldan devam etti dedi.çok şükür Allahıma kalp atıınıda duyduk:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?