- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.161
Allah sabir versin kuzum herseyde vardir bir Hayir Allahim diger bebeklerin var eh azindan Rabbim senden bir tane almis 2 tane verir insallah ilk once gobusun sonra Kollarinin dolar insallahhhhhhhhhhh
arkadaşlar gece yüzüstü yatmışım sabah kasıklarımda bi ağrıyla uyandım gün boyu huzursuzdum sinirliydim gergindim hala da öyleyim yarın doktora gideceğimya birazda bundan gerginim... bugün sabahtan beri ya boş gebelik yaşıyorsam endişesi yaşadım ve hala da yaşıyorum korkuyorum çok korkuyorum tabi korkunun ecele fayda yok bunuda biliyorum bu gece uyku yok
eve anca geldim o yüzden haber veremedim,buraya güzel ve umut verici şeyler yazmayı isterdi gönül ama maalesef benim için annelik hayelleri şimdilik bitti
9.gün 89.81
11.gün 110.44 olan değerim
13.gün yani bu gün 70.31 'e düşmüş
(RABBİM DEN GELENE HAMD OLSUN TABİ İÇİM BURKULSADA ÇOKTA ÜZÜLMEDİM NEDEN DEMEDİM ALLAH'A BÖYLE DURUMLARDA BANA VERMİŞ OLDUĞU SABIRDAN DOLAYI ÇOK ŞÜKREDİYORUM İLK GEBELİĞİMDE AYLARCA ONA BİŞEY OLURSA BEN NAPARIM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM CANSIZ BEDENİNİ MORGDAN ELLERİMLE ALIP SAATLERCE TAŞIMIŞTIM DOĞRU DÜZGÜN AĞLAMAMIŞTIM BİLE SADECE İÇİMDEN SESSİZCE DUALAR ETTİĞİMİ HATIRLIYORUM BUGÜN AKLIMA O GÜN GELDİ...canım kızım pınar'ım onu cennette kucağıma alıp yanaklarını sıkıcam inşallah...)
Doktoruma gittim görüştüm.kimyasal gebelik olduğunu 1 hafta içinde adetimin başlayacağını söyledi -dış gebelik olabilir mi dedim?
sış gebelikte genelde değer düşmez dengesiz artmaya devam eder dedi senin değerin düşmeye başlamış o yüzden ço büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi ilaçlarımı bırakmamı söyledi ve hcg değerimin sıfırlandığından emin olmak için pazartesi tekrar test yaptırmamı istedi...
evet gelelim bundan sonrasına hayat devam ediyo hayat devam ettikçe umutta devam ediyo doktorum bu adetimden sonraki kasım adetimle dondurulmuş 2 bebişimizi alabileceğimizi söyledi kimyasalda olsa gebelik elde edebilmemizin çok iyi bişey olduğunu bi sonraki deneme için şansımızın çok daha arttığını rahim gebeliği kabul ettiği için şimdilik herhangi bir genetik araştırmaya falan ihtiyacımızın olmadığını söyledi...
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz destek ve içtenlik için dualarınız için insanın etrafında kimseyle konuşamadığı şeyleri duyguları burada paylaşması çok iyi geliyo gerçekten...sizleri takibe devam edicem kesinlikle kopmak yok dualarınıza katılıcam...
Allah'ım inşallah tedavisi devam eden ve hamile olan tüm arkadaşlara inşallah hayırlı sağlıklı yavrucuklarını kucağına almayı nasip etsin Rabbim hiç bi kadını evlat hasteriyle sınamasın inşallah
sevgi ve dua ile...
fatoş5353................50
kalinkam...................50
4343........................20
haseki......................60
Allah kalul etsin, yolun başndayız kızlar devam...
canım Rabbim hakkında her zaman hayırlısını versin. inşallah allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.
bende 65 okudum canım. şimdi yeniden başlıcam, yarın yazarım artık :)
eve anca geldim o yüzden haber veremedim,buraya güzel ve umut verici şeyler yazmayı isterdi gönül ama maalesef benim için annelik hayelleri şimdilik bitti
9.gün 89.81
(RABBİM DEN GELENE HAMD OLSUN TABİ İÇİM BURKULSADA ÇOKTA ÜZÜLMEDİM NEDEN DEMEDİM ALLAH'A BÖYLE DURUMLARDA BANA VERMİŞ OLDUĞU SABIRDAN DOLAYI ÇOK ŞÜKREDİYORUM İLK GEBELİĞİMDE AYLARCA ONA BİŞEY OLURSA BEN NAPARIM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM CANSIZ BEDENİNİ MORGDAN ELLERİMLE ALIP SAATLERCE TAŞIMIŞTIM DOĞRU DÜZGÜN AĞLAMAMIŞTIM BİLE SADECE İÇİMDEN SESSİZCE DUALAR ETTİĞİMİ HATIRLIYORUM BUGÜN AKLIMA O GÜN GELDİ...canım kızım pınar'ım onu cennette kucağıma alıp yanaklarını sıkıcam inşallah...)
Doktoruma gittim görüştüm.kimyasal gebelik olduğunu 1 hafta içinde adetimin başlayacağını söyledi -dış gebelik olabilir mi dedim?
sış gebelikte genelde değer düşmez dengesiz artmaya devam eder dedi senin değerin düşmeye başlamış o yüzden ço büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi ilaçlarımı bırakmamı söyledi ve hcg değerimin sıfırlandığından emin olmak için pazartesi tekrar test yaptırmamı istedi...
evet gelelim bundan sonrasına hayat devam ediyo hayat devam ettikçe umutta devam ediyo doktorum bu adetimden sonraki kasım adetimle dondurulmuş 2 bebişimizi alabileceğimizi söyledi kimyasalda olsa gebelik elde edebilmemizin çok iyi bişey olduğunu bi sonraki deneme için şansımızın çok daha arttığını rahim gebeliği kabul ettiği için şimdilik herhangi bir genetik araştırmaya falan ihtiyacımızın olmadığını söyledi...
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz destek ve içtenlik için dualarınız için insanın etrafında kimseyle konuşamadığı şeyleri duyguları burada paylaşması çok iyi geliyo gerçekten...sizleri takibe devam edicem kesinlikle kopmak yok dualarınıza katılıcam...
Allah'ım inşallah tedavisi devam eden ve hamile olan tüm arkadaşlara inşallah hayırlı sağlıklı yavrucuklarını kucağına almayı nasip etsin Rabbim hiç bi kadını evlat hasteriyle sınamasın inşallah
sevgi ve dua ile...
Canim kardesim..ne güzel...rabbim kalbine tevekkul duygusunu öyle güzel yerlestirmis ki..hep böyle olursun inşallah.senin geride iki tane donmuş bebisin var..ne güzel.buna sükretmen gerek bi tanem....kendimi düşünüyorum da..insallah hep olumlu düşünmeye çalışıyorum fakat allah korusun bi olumsuzlukta ayni islemlerden tekrar gecmek zorunda kalicam...keske benimde arkada donmus bebislerim olsaydi..
önünde saygıyla eğiliyor ve alkışlıyorum arkadaşım seni. Rabbim yar ve yardımcın olsun. evlat hasreti çeken herkese de en kısa zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlerinden huzuru eksik etmesin inşallah
arkadaşlar gece yüzüstü yatmışım sabah kasıklarımda bi ağrıyla uyandım gün boyu huzursuzdum sinirliydim gergindim hala da öyleyim yarın doktora gideceğimya birazda bundan gerginim... bugün sabahtan beri ya boş gebelik yaşıyorsam endişesi yaşadım ve hala da yaşıyorum korkuyorum çok korkuyorum tabi korkunun ecele fayda yok bunuda biliyorum bu gece uyku yok
9.gün 89.81
sevgi ve dua ile...
amin canım öyle gerçekten sen ne zaman başlıycaksın tedaviye belki yine birlikte başlarız buarada test sonuçların çıktımı canım ALLAH'a emanet ol canım...
canım ne desem ki.her dr.un yöntemi farklı..3 ayımıza gircez nasip olursa ama bana hala kullandırıyor.progestan iğnede vuruluyorum.dr.un en iyisini bilir sanırm .özele mi gidiyosun.dr.un kimÇok sağol canım...
Allah kabul etsin çok sağol canım...
Evet Canim aksam tok karnına vermiştim, bence de etkisi olmuş olabilir. Yaklaşık 6 ay önce bakılmıştı böyle bi sorun yoktu...
Canım tedavinin başından beri bu coraspinle ve kan sulandırıcı iğne ile başım derttetedaviden önce coraspin kullandım transfer ile beraber kan sulandırıcı fraxiparen iğne kullandım, pozitif görünce fraxiparen kesti aslında coraspin vermiycekti ama benim ısrarım ile pozitif sonuçtan beri coraspin kullanıyodum. Bu arada pıhtılaşma ile ilgili hiç bir test yapılmadı. Doktora ısrarla test yapalım dedim ama gerek yok diyor trombosit yüksek ama çok değil doktor normal olabilir dedi sen fraxiparin kullaniyodun zaten gibi birşey dedi (yani o kadar lafı geçmesine rağmen bunu demesine de şaşırdım) bende yok coraspin kullaniyorum onu da kes demiştiniz dedim. Tamam coraspinin 3/4 iç dedi (azalttı yani) eğer fraxiparen daha iyi olacaksa onu kullanayım dedim ama yok yok gerek yok dedi hiç içime sinmiyo ama ne yapicam şimdi, sanırım bebeğe coraspin iğneden daha zararlı diye duydum.... Var mı bi öneriniz tüm detayları anlattım
canım ne desem ki.her dr.un yöntemi farklı..3 ayımıza gircez nasip olursa ama bana hala kullandırıyor.progestan iğnede vuruluyorum.dr.un en iyisini bilir sanırm .özele mi gidiyosun.dr.un kim
9.gün 89.81
sevgi ve dua ile...
Canim sana pıhtılaşma ile ilgili test yapıldı mı? Aslinda en güzeli rutin olarak bu yapilsa boşyere bebek varken ilaç da almamış oluruz. Benim doktorum Ankara Başkent Üni. Prof dr. Hulusi Zeyneloğlu, aslinda çok iyi bir doktor ama biraz fazla cesur ve risk alıyor gibi geliyor. Öyle korkarak gebelik geçmez diyorbende günde 3 kez 2şer kapsül progestan kullanıyorum. Estrofemi pozitifi öğrenir öğrenmez kesti onda da bi tırsmıştım ama bebeğe zararını duyunca doğru olanı yaptığını anladım. Keşke bazı şeylerden hiç haberim olmasaydı daha kolay geçerdi hamilelik
ohooo ben estrofemi gnde 4 kullanıyorum.:)haftaya kontrolm var o zamana kadar kullan dedi.zararı olsa kullandırmaz heralde bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?