2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Allah sabir versin kuzum herseyde vardir bir Hayir Allahim diger bebeklerin var eh azindan Rabbim senden bir tane almis 2 tane verir insallah ilk once gobusun sonra Kollarinin dolar insallahhhhhhhhhhh

inşallah canım ALLAH hepimize isteyen tüm kadınlara anneliği en güzel şekilde yaşatsın inşallah..

canım hiiiç üzülüp stres yapma. bebek şu an o kadar küçük ki yüz üstü yatmanın ona hiç bi zararı olmaz.içini rahat tut yarın çoook güzel haberleri paylaşacaksın bizimle . ben buna inanıyorum sen de inan.....

Canim kardesim..ne güzel...rabbim kalbine tevekkul duygusunu öyle güzel yerlestirmis ki..hep böyle olursun inşallah.senin geride iki tane donmuş bebisin var..ne güzel.buna sükretmen gerek bi tanem....kendimi düşünüyorum da..insallah hep olumlu düşünmeye çalışıyorum fakat allah korusun bi olumsuzlukta ayni islemlerden tekrar gecmek zorunda kalicam...keske benimde arkada donmus bebislerim olsaydi..

canım Rabbim hakkında her zaman hayırlısını versin. inşallah allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.

fatoş5353................50

kalinkam...................50

4343........................20

haseki......................60

Allah kalul etsin, yolun başndayız kızlar devam...

bende 65 okudum canım. şimdi yeniden başlıcam, yarın yazarım artık :)

önünde saygıyla eğiliyor ve alkışlıyorum arkadaşım seni. Rabbim yar ve yardımcın olsun. evlat hasreti çeken herkese de en kısa zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlerinden huzuru eksik etmesin inşallah

çok şükür canım hamd olsun inşallah herşey yolunda gider de tekrar bunları yaşamak zorunda kalmazsın canım güzlel düşün güzel olsun canım Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallah sadece yaşadığın anı düşün canım ilerisini düşünüp kaygılanma ALLAH bizi bu yola koyduysa herşeyin kolaylığınıda vericektir zihnini boşaltmaya çalış inan kaygılar endişeler bize hiçbir zaman fayda sağlamıyo tedbir alıp taktiri Allaha bırakmak sonuçlar ne olursa olsun hakkımızda hayırlısının o olduğunu ve Allah tan geldiğini unutmamak lazım.

Amin canım yüreğine sağlık...

ah canım benim kıyamam ben sana inan en ünlü profösörlerin yaptığı araştırmalara göre yapılan hiiiiç bir fiziksel aktivitenin gebelikte bebeğe hiçbir zararı yokmuş herşey güzel olucak inşallah hiiiiiç canını sıkma bak herşey negüzel yolunda gidiyo kendinide bebişinide boşuna üzme tatlım...

canım böyle bi durumda ne denirde teselli olurki? sanırım hiçbir şey....umarım buz bebişlerinle bize güzel haberler verirsin..dualarımdasın...

amin canım öyle gerçekten sen ne zaman başlıycaksın tedaviye belki yine birlikte başlarız buarada test sonuçların çıktımı canım ALLAH'a emanet ol canım...

ben inşallah kasım gibi düşünüyorum cnm.Tahlilerde kanınmn pıhtılaşmaya yatkın olduğu bu nedenle tedavide kan sulandırıcı ilaç kullanmam gerektiğini söyledi dr.bazı tahlillerimi henüz yaptırmadım.Daha doğrusu araştırmadaki dr eksik istemiş bazı tahlilleri.Bu aralar yaptırırım herhalde.inşallah birlikte başlar pozitif sonuçlar alırız...Dua ile...

canım ne desem ki.her dr.un yöntemi farklı..3 ayımıza gircez nasip olursa ama bana hala kullandırıyor.progestan iğnede vuruluyorum.dr.un en iyisini bilir sanırm .özele mi gidiyosun.dr.un kim

canım ne desem ki.her dr.un yöntemi farklı..3 ayımıza gircez nasip olursa ama bana hala kullandırıyor.progestan iğnede vuruluyorum.dr.un en iyisini bilir sanırm .özele mi gidiyosun.dr.un kim

Canim sana pıhtılaşma ile ilgili test yapıldı mı? Aslinda en güzeli rutin olarak bu yapilsa boşyere bebek varken ilaç da almamış oluruz. Benim doktorum Ankara Başkent Üni. Prof dr. Hulusi Zeyneloğlu, aslinda çok iyi bir doktor ama biraz fazla cesur ve risk alıyor gibi geliyor. Öyle korkarak gebelik geçmez diyor bende günde 3 kez 2şer kapsül progestan kullanıyorum. Estrofemi pozitifi öğrenir öğrenmez kesti onda da bi tırsmıştım ama bebeğe zararını duyunca doğru olanı yaptığını anladım. Keşke bazı şeylerden hiç haberim olmasaydı daha kolay geçerdi hamilelik

inşallah bundan sonra güzel haberlerini alırız...dualarımız hep sizlerle zaten rabbim inşallah en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün canım..

ohooo ben estrofemi gnde 4 kullanıyorum.:)haftaya kontrolm var o zamana kadar kullan dedi.zararı olsa kullandırmaz heralde bilemedm

ohooo ben estrofemi gnde 4 kullanıyorum.:)haftaya kontrolm var o zamana kadar kullan dedi.zararı olsa kullandırmaz heralde bilemedm

Canım her doktorun yöntemi farklı tabi... Seni tedirgin etmek istemem ama ben bu estrofemi o dönem çok araştırdım, hatta kk'da da bu konuda topikler var arkadaşlar farmakoloji birimine yazılı dilekçe de sunmuşlar. Özellikle kalp atımından sonra asla kullanılmaması gerektiği ve sakıncalarının anlatan cevaplar almışlar (ben onları hiç yazmiyorum burda) kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bence sende bi bak derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…