2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

9 kutu faln bitirdim sanırım şimdiye kadardr.um bırak demeden bırakamam.bişey olursa diye korkuyorum.ama bakarım şimdi.

9 kutu faln bitirdim sanırım şimdiye kadardr.um bırak demeden bırakamam.bişey olursa diye korkuyorum.ama bakarım şimdi.
Canım zaten kendiliğinden bırakma, sadece araştır ve doktora bu araştırmanın sonucunda danışırsın. Rahim kalınlığı için sanırım kullanılıyo ki senin ki neredeyse maşallah 3 aylık olmuş, ben çok şükür ilk günden bıraktığım halde bununla ilgili maşallah bir sorun yaşam adım... Allah'ım korusun inşallah yavrularımıza hiç birşey olmasın sağ sağlim kucağımıza alalım...
hamileyimmmmmmm sonuç 91 rabbim herkese nasip eylesin

Gözünnnnnnn aydınnnnnn canımmmmm Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin....

aksucum saol gülüm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn rabbim dileyen herkese nasip etsin

Canım zaten kendiliğinden bırakma, sadece araştır ve doktora bu araştırmanın sonucunda danışırsın. Rahim kalınlığı için sanırım kullanılıyo ki senin ki neredeyse maşallah 3 aylık olmuş, ben çok şükür ilk günden bıraktığım halde bununla ilgili maşallah bir sorun yaşam adım... Allah'ım korusun inşallah yavrularımıza hiç birşey olmasın sağ sağlim kucağımıza alalım...
hamileyimmmmmmm sonuç 91 rabbim herkese nasip eylesin

Gözünnnnnnn aydınnnnnn canımmmmm Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin....

fatoş cum canımbenim bu yazı başka bi yerden alıtılama mı yoksa sana mı ait yaşanan lar çok şaşırdım...

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah buz bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak allahın izniyle... tabiki bir alıntı bu şimdi girdim nete dünden beri girmemiştim arkadaşlar benim hikayem sanmış ama değil keşke altına not düşseydim bu hikaye senelerce çocuğu olmayan ve hatta yumurtaları bile zor döllenen bi ablamızın hikayesi ben burdaki arkadaşlara umut olsun diye yazdım..

aksucum ben 8. aya kadar kullanıcam.. evet ben tüp doktorumu bıraktım zaten en son transferde gitmiştim ona.. benim evime yakın kadın doğum doktorum vardı çokca güvendiğim ona gidiyorum.. ben en son geçen hafta gitmiştim kontrole bana 3 hafta sonra gel demişti bazı tahlillerde istemişti tahlilleri yaptırıpta gidicem kontrole araya bide bayram giriyo 3 haftayı geçiyo ama napalım üç beş gün daha fazla beklicez

ammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn gülüm 12. gün rabbim dileyen herkese nasip eylesin

Bitanem benim...gercekten cok mutlu oldum..rabbim hicbir kadini annelik duygusundan mahrum etmesin insallah..benimde dün 12. Günümdu.sonucum 72.28 çıktı.ben senin kadar sevinemedim malesef yarin testi tekrarliyacam insallah gözle görünür miktarda artis olmustur...cok korkuyorum aksi bir durum olacak diye

Bana da araya bayram giriyor 3 hafta sonra gel dedi, ben hocam 3 hafta çok uzun diyince bayram öncesine randevu aldım bu arada Canim takvimi nasıl yapıcam

kızlar doktora gittim ikiz dediler ama kalbini dinleyemedim ( doktorum karnımdan bakıyo bende o arada hani kalbi nerde görüyomusunuz kalp atışını hani hani nerde nerde :)) derken doktorum panik yapma çok acele ediyosun kalp atışı için erken dedi neyse kesecikleri gördük haftaya perşembe yine kontrolümüz var...burada ve başka forumlarda arkadaşlar gebeliğin ilk haftalarında doktorlarının 2-3 hafta sonra kontrole çağırdıklarını söylüyorlar hayret ediyorum ben bayrama kadar iki üç kere daha kontrole gidcem öyle görünüyo :))

ahmtkdr canım bbenim sevincini kursağında koyma ben sabırsızlığımdan 10. gün test yaptım ve 28 çıktı sevineceğimide bilemedim üzüleceğimide ama bu gün 12. gün 91 çıktı doktorum 28 e göre 50 lerde falan bekliyordum dedi o yüzden biz kendimiz sıkıntı yapıyoruz ha bu arada değerin çok iyi biz burada daha yüksek rakamları gördüğümüz için azmış gibi geliyor ama değil gülüm ben dün kendime söz verdim sıkıntı yapmıycam diye çünkü 12 günden beri ömrümden kaç gün gitti bilmiyorum bile bebişlerimizi niye huzursuz ediyoruzki olacaksa zaten ne yaparsan yap oluyor rabbim nasip etmediysede ne yaparsan yap istersen kendini parçala olmuyor vakti saati var canım benim o yüzden yarını sabırla bekle bak iyi bir sonuç alçaksın ben inanıyorum kendimi ben umutsuz vakha diye kaç günden beri evde terör estiriyodum bak bu gün rabbim içimi ferahlattı isteyen dileyen herkese rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…