- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.181
9 kutu faln bitirdim sanırım şimdiye kadardr.um bırak demeden bırakamam.bişey olursa diye korkuyorum.ama bakarım şimdi.Canım her doktorun yöntemi farklı tabi... Seni tedirgin etmek istemem ama ben bu estrofemi o dönem çok araştırdım, hatta kk'da da bu konuda topikler var arkadaşlar farmakoloji birimine yazılı dilekçe de sunmuşlar. Özellikle kalp atımından sonra asla kullanılmaması gerektiği ve sakıncalarının anlatan cevaplar almışlar (ben onları hiç yazmiyorum burda) kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bence sende bi bak derim...
Canım zaten kendiliğinden bırakma, sadece araştır ve doktora bu araştırmanın sonucunda danışırsın. Rahim kalınlığı için sanırım kullanılıyo ki senin ki neredeyse maşallah 3 aylık olmuş, ben çok şükür ilk günden bıraktığım halde bununla ilgili maşallah bir sorun yaşam adım... Allah'ım korusun inşallah yavrularımıza hiç birşey olmasın sağ sağlim kucağımıza alalım...9 kutu faln bitirdim sanırım şimdiye kadardr.um bırak demeden bırakamam.bişey olursa diye korkuyorum.ama bakarım şimdi.
hamileyimmmmmmm sonuç 91 rabbim herkese nasip eylesin
Canım zaten kendiliğinden bırakma, sadece araştır ve doktora bu araştırmanın sonucunda danışırsın. Rahim kalınlığı için sanırım kullanılıyo ki senin ki neredeyse maşallah 3 aylık olmuş, ben çok şükür ilk günden bıraktığım halde bununla ilgili maşallah bir sorun yaşam adım... Allah'ım korusun inşallah yavrularımıza hiç birşey olmasın sağ sağlim kucağımıza alalım...
Gözünnnnnnn aydınnnnnn canımmmmm Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin....
Canım zaten kendiliğinden bırakma, sadece araştır ve doktora bu araştırmanın sonucunda danışırsın. Rahim kalınlığı için sanırım kullanılıyo ki senin ki neredeyse maşallah 3 aylık olmuş, ben çok şükür ilk günden bıraktığım halde bununla ilgili maşallah bir sorun yaşam adım... Allah'ım korusun inşallah yavrularımıza hiç birşey olmasın sağ sağlim kucağımıza alalım...9 kutu faln bitirdim sanırım şimdiye kadardr.um bırak demeden bırakamam.bişey olursa diye korkuyorum.ama bakarım şimdi.
Canim benim çok sevindim senin adina rabbim insallah saglikli sihhatli gelismesini ve kucagina almayida nasip eder...kacinci günün bugün
Gozun aydin cnm... saglikli bi hamilelik gecirmeni dilerim... rabbim kucaginda sevemeyi koklamayida nasip etsin...
fatoş cum canımbenim bu yazı başka bi yerden alıtılama mı yoksa sana mı ait yaşanan lar çok şaşırdım...
Canım doktorum tedavi sürecim boyunca gerçekten bana uygun tedaviyi uyguladı diye düşünüyorum, benim boyutlarım da çikolata kisti ile ilk seferde tutması büyük başarı. Ancak o kadar yoğun ki sürekli ayaküstü birşeyler sormak beni rahatsız ediyor. Acaba birşey atlanıyor mu kaygısı yaşıyorum. Hele bugün olduğu gibi fraxiparen zaten kullaniyodun gibi birşey söyleyince iyice tedirgin oldum. Yarın sağlık ocağına hem hamileliğimi bildiricem hem de tam kan sayımı yaptırıcam karşılaştırabilirim böylece, korkum Allah korusun ihmalden bebişlerime birşey olması, Rabbim'e emanetler... Sen ne kadar kullanacakmışın coraspini? Her gün bir tane mi Canim? Bide bir dahaki randevun ne zaman? Bu arada tüp bebek yapan doktoruna gitmiyorsun artık galiba? Bende araştırıyorum ya ayni hastanede normal gebelik takibi yapan bir doktora yada başka bir yere gidicem. 10 gün sonra kontrolüm var ondan sonra bakıcam inşallah...
Evet Canim fark ediyormuş, 3. Testini 2. Yaptirdiğin yere yaptır bari... İnşallah güzel haberlerle gelirsin...
Canim o kadar iyi anliyorum ki seni, ben de dış gebeliğe takmıştım, şükürler olsun gördüm bebişlerimi, haa şimdi yeni takıntılar buluyorum o ayrısende inşallah yarın kuzucuklarını göreceksin hem de ikisini senin de değerin çok yüksekti
Canım arkadaşım gerçekten üzüldüm ama güçlü olmana da sevindim... Daha Buz bebişlerin varmış inşallah onlar annesine sıkı tutunacak yine buradan güzel haberlerinle sevinicez, Güzel Allah'im hep yaninda olsun işlerini kolaylaştirsin...
Cok sevindim Allahim tamamina erdirsinsaglikla kucaagina aldirsin
ammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn gülüm 12. gün rabbim dileyen herkese nasip eylesin
aksucum ben 8. aya kadar kullanıcam.. evet ben tüp doktorumu bıraktım zaten en son transferde gitmiştim ona.. benim evime yakın kadın doğum doktorum vardı çokca güvendiğim ona gidiyorum.. ben en son geçen hafta gitmiştim kontrole bana 3 hafta sonra gel demişti bazı tahlillerde istemişti tahlilleri yaptırıpta gidicem kontrole araya bide bayram giriyo 3 haftayı geçiyo ama napalım üç beş gün daha fazla beklicez
Bitanem benim...gercekten cok mutlu oldum..rabbim hicbir kadini annelik duygusundan mahrum etmesin insallah..benimde dün 12. Günümdu.sonucum 72.28 çıktı.ben senin kadar sevinemedim malesefyarin testi tekrarliyacam insallah gözle görünür miktarda artis olmustur...cok korkuyorum aksi bir durum olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?