2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

haseki teşekkür ederim canım bak sende ne güzel ikiz annesi olcaksın rabbim kısmet ederse mutlu ol gülümyaa biz çok sabırsız geliyoruz elimizden gelse hemen doğurcaz bunlar benim içinde geçerli o yüzden ikiz annesi olarak ben seni tebrik edeyim canım

canım gözün aydınnnn.... neden karından baktılar canım sen mi öyle istedin? bana vajinal bakıldı sanırım 10 gün sonra da vajinal bakılacak, nette araştırdım bir sakıncası olmadığı daha sağlıklı sonuç vereceği yazılmış ama insan tedirgin oluyor

canım kalp atımı için heleki karından çok erken doktorunun dediği gibi, inşallah bir dahakine onu da duyarsın....

çok teşekkür ederim canım, darısı isteyen diğer arkadaşlarımızın başına... valla ben birkaç hafta doktora hani bebeğim ver bebeğimi demeye başlarım herhalde :))

karnımdan bakılması benim fikrim değildi istediği yerden bakabilirdi ama o karnımı tercih etti :)) bu süreçte insan doktorundan utanmamaya başlıyo kalp atışını duymadan gebelik takvimini de yaptım ama sonumuz hayırlı olur inşallah...

kizlar bende tup bebek ilk denemem olumsuz yani kimyasal gebelikle sonuclandi adetimden sonra dondurulmus embiryo transferi yapilicak hangi testleri yapdirsam ne onerirsiniz bu konuda lutfen bilgi verin son sansim ne yapsamda kalir acaba hcg sonucu 23 du ve ilaclari burakdigim an adet oldum ve kanamam hala az da olsa devam ediyo bide embiryo transferinden sonra hangi ilaclari kullandiniz ne yapdiniz anlatin bana

Canim benim..bnde senin gibi sabirsizligimdan 10. Gün test yaptirdim.sonuc 67.43 cikmisti..ilk basta sevindim.ama dün böyle bir sonuc alinca üzüldüm..yani ben en azindan 100 filan bekliyordum degeri.ama 72 cikinca umudum kirildi biraz...insallah yarin daha da yukselmis bir sonuc alirim..sana da tekrar hayirli ugurlu olsun tatlim benim...rabbim herkesin yüzünü güldürsun insallah

canım bu konuda en kapsamlı yardımı ve açıklamayı doktorun yapar. burda bizler hepimiz tüp bebek tedavisinden geçtik ama herkesin sorunu farklı doktorlarımızın tedavi şekilleri farklı.. hepimiz bebek istiyoruz ama bir çogumuzun kullandığı ialçlar bile farklı tedavi gördüğün hastaneye, doktoruna, ve ekibine güvenip bu işi onlara bırakcaksın yoook güvenmiyosan iyice araştırıp başka bir doktor bakacaksın...

hiç sıkıntı yapma bir çok insanın dediğin gibi sonucu çok artmamış ama gebe o yüzden kalbini bozma sakınnnnn sakınnnnnnn dualarımızı eksik etmeyelim ve burdan elimizden geldiğince birbirimize güç verelim destek olalım canım benimmmm bende cumartesi tekrar test yaptırıcam dr gerek yk 10 gün sonra normal rutin kontrollerini yaptıracağın dr a gidersin dedi ama ben kendimi tatmin için bile yaptırıcam yarın seninde sonucun çok iyi gelecek içini rahat tut yavaş ilerlesin ama sağlam ilerlesin canım yaaaaaaa

Inşallah kuzum inşallah rabbim hayirlara eristirsin cümlemizi insalah.destegin icin çok sağol..sonucu yarin yazarim..

canlarım inşallah rabbim ikinizede 9 ay sonra evlatlarınızı sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip eder sizlerin adına çok sevindim Rabbim tamamına erdirir inşallah

arkadaşlar sizlerden dua istiyorum.dün akşam leke tarzı kanamam oldu kahverengi.kesilmişti .bu akşamda aynı şekilde çok az miktarda oldu.dr.aradım normal dedi ama leke tarzı kanaması olmasının.bol bol dinlenmeye başladım.sizlerdende dua istiyorum.inşallah bi sorun yoktur.benim durumumda olan var mı acaba?

canım cok tebrik edrim hayırlı olsun bebişlerin annelerine hiç bırakmadan saglıklı bir gebelik gecirmen dilegiyle canım.
benn kalp atısını 6. haftada görmüştüm ama dr dinletmedi ve 3 aya kadar da dinletmeyin bebek için zararlı dedi...

ahhhh ahhhh arkadasım aynı problem bendede var aksam yine acildeydim kahverengi lekenmem oldu bide cok agrım vardı ama bebegim gayet iyiymiş banada dr olabilir dinlenceksin hiç bişey yapmıycaksın dedi...bende hemen tedirgin oluyorum lekelenmem olunca...ebeklerimiz rabbime emanet insallah bişey olmıycak arkadasım...

Negatif sonucumu aldıktan sonra bügün 3. kez umut tüp bebeğin yollarına düştüm.doktorumla görüştüm 2 embriyomun 1isiinin çok ama çok iyi kalitede olduğunu muhakkak 1 gebelik oluşmasının beklediğini ama neden böyle olduğunu oda bileemediğini ve çok üzgün olduğunu belirtti..yapılması gereken tekrardan 1 rahim filmi istedi ve tedaviye almadan öncede bana histeroskopi ile rahim içimi muayne edeceğini herhangi bir olumsuzluk varmı yokmu ona bakacağını belirtti....yumurta kalitesi için herhangi birşey dedim senin yumurtaların kaliteli ve istediğimizden fazla bile yumurtan oluyor dedi kendini bi kenara koy eşinin kürlerinde ona yoğunlaş dedi.sperm dna hasar testini sordum hasar olsa bile bunu iyileştirecek bişey yok bu kanıtlanmamış bişey dedi tese ameliyatı yapalım dedim eşinin spermi var niye boşuna para vericeksiniz arasında pek bi fark yok keşke öle bişey olsa derimki tese yapalım 100%100 hamile kal derim ama bununda garantisi yok....arkadaşlar gerçekten bugün drum ulun beyin de yüz ifadesinin ne kadar üzgün mahçup olduğunu görmeliydiniz...adamcağız elinden geleni yapıyor takdir ALLAH ın....bana merkezini değiştir dr unu değiştir hep orda olumsuz sonuç alıyorsun deselerde ben ısrarla yine aynı merkezde ve aynı dr umla yola devam edeceğim diyorum ki kesinlikle ulun beyle devam ediyorum bugün o içtenliği üzntüsü mahçupluğu birkez daha evet benim doktorum bu dedirtti bana içimden bir ses Dr um ne yapsın takdiri ilahi o elinden gelen yardımı yapıyor zaten bana hem ne demişler....
OLMUYORSA OLMUYORDUR,VARDIR ALLAH IN BİR BİLDİĞİ...
İSYAN ETME SAKIN,
SONRA ANLARSIN SENİN İÇİN YAPILAN İYİLİĞİ.....
Hamdolsun RABBİM sana eğer kaderimde varsa evlat sahibi olmak,
elbet bahşedersin onu hiçummadığım bir anda bana

canım Allah seninde yardımcın olsun .dr.um yurt dışında kontrole gidemedim ama arayarak sordum.bişey olmaz dediler ama.çok mu oldu senin akıntın.benim çok az.

ayy canım ya sendin de mi temizlik yapıp kanaması olan şimdi hatırladım.benimde mi acaba ondan oldu gn önce falan bende ev sprmştm kendimi zorlamadım ama.hiç yapmıyordum.ondan olabilir mi acaba bilemedim.:

çoook teşekkür ederim arkadaşım, minik kalbini dinletmeseler de attığını görmek bile çok rahatlatacak beni..bu günleri gördüğüme çok şükür o günleride görürüm inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…