- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.201
kızlar doktora gittim ikiz dediler ama kalbini dinleyemedim( doktorum karnımdan bakıyo bende o arada hani kalbi nerde görüyomusunuz kalp atışını hani hani nerde nerde :)) derken doktorum panik yapma çok acele ediyosun kalp atışı için erken dedi neyse kesecikleri gördük haftaya perşembe yine kontrolümüz var...burada ve başka forumlarda arkadaşlar gebeliğin ilk haftalarında doktorlarının 2-3 hafta sonra kontrole çağırdıklarını söylüyorlar hayret ediyorum ben bayrama kadar iki üç kere daha kontrole gidcem öyle görünüyo :))
canım gözün aydın maşallah allah tamamına erdirsin inşallah
kızlar doktora gittim ikiz dediler ama kalbini dinleyemedim( doktorum karnımdan bakıyo bende o arada hani kalbi nerde görüyomusunuz kalp atışını hani hani nerde nerde :)) derken doktorum panik yapma çok acele ediyosun kalp atışı için erken dedi neyse kesecikleri gördük haftaya perşembe yine kontrolümüz var...burada ve başka forumlarda arkadaşlar gebeliğin ilk haftalarında doktorlarının 2-3 hafta sonra kontrole çağırdıklarını söylüyorlar hayret ediyorum ben bayrama kadar iki üç kere daha kontrole gidcem öyle görünüyo :))
haseki teşekkür ederim canım bak sende ne güzel ikiz annesi olcaksın rabbim kısmet ederse mutlu ol gülümyaa biz çok sabırsız geliyoruz elimizden gelse hemen doğurcaz bunlar benim içinde geçerli o yüzden ikiz annesi olarak ben seni tebrik edeyim canım
canım gözün aydınnnn.... neden karından baktılar canım sen mi öyle istedin? bana vajinal bakıldı sanırım 10 gün sonra da vajinal bakılacak, nette araştırdım bir sakıncası olmadığı daha sağlıklı sonuç vereceği yazılmış ama insan tedirgin oluyor
canım kalp atımı için heleki karından çok erken doktorunun dediği gibi, inşallah bir dahakine onu da duyarsın....
ahmtkdr canım bbenim sevincini kursağında koyma ben sabırsızlığımdan 10. gün test yaptım ve 28 çıktı sevineceğimide bilemedim üzüleceğimide ama bu gün 12. gün 91 çıktı doktorum 28 e göre 50 lerde falan bekliyordum dedi o yüzden biz kendimiz sıkıntı yapıyoruz ha bu arada değerin çok iyi biz burada daha yüksek rakamları gördüğümüz için azmış gibi geliyor ama değil gülüm ben dün kendime söz verdim sıkıntı yapmıycam diye çünkü 12 günden beri ömrümden kaç gün gitti bilmiyorum bile bebişlerimizi niye huzursuz ediyoruzki olacaksa zaten ne yaparsan yap oluyor rabbim nasip etmediysede ne yaparsan yap istersen kendini parçala olmuyor vakti saati var canım benim o yüzden yarını sabırla bekle bak iyi bir sonuç alçaksın ben inanıyorum kendimi ben umutsuz vakha diye kaç günden beri evde terör estiriyodum bak bu gün rabbim içimi ferahlattı isteyen dileyen herkese rabbim nasip etsin
kizlar bende tup bebek ilk denemem olumsuz yani kimyasal gebelikle sonuclandi adetimden sonra dondurulmus embiryo transferi yapilicak hangi testleri yapdirsam ne onerirsiniz bu konuda lutfen bilgi verin son sansim ne yapsamda kalir acaba hcg sonucu 23 du ve ilaclari burakdigim an adet oldum ve kanamam hala az da olsa devam ediyo bide embiryo transferinden sonra hangi ilaclari kullandiniz ne yapdiniz anlatin bana
Canim benim..bnde senin gibi sabirsizligimdan 10. Gün test yaptirdim.sonuc 67.43 cikmisti..ilk basta sevindim.ama dün böyle bir sonuc alinca üzüldüm..yani ben en azindan 100 filan bekliyordum degeri.ama 72 cikinca umudum kirildi biraz...insallah yarin daha da yukselmis bir sonuc alirim..sana da tekrar hayirli ugurlu olsun tatlim benim...rabbim herkesin yüzünü güldürsun insallah
hiç sıkıntı yapma bir çok insanın dediğin gibi sonucu çok artmamış ama gebe o yüzden kalbini bozma sakınnnnn sakınnnnnnn dualarımızı eksik etmeyelim ve burdan elimizden geldiğince birbirimize güç verelim destek olalım canım benimmmm bende cumartesi tekrar test yaptırıcam dr gerek yk 10 gün sonra normal rutin kontrollerini yaptıracağın dr a gidersin dedi ama ben kendimi tatmin için bile yaptırıcam yarın seninde sonucun çok iyi gelecek içini rahat tut yavaş ilerlesin ama sağlam ilerlesin canım yaaaaaaa
arkadaşlar sizlerden dua istiyorum.dün akşam leke tarzı kanamam oldu kahverengi.kesilmişti .bu akşamda aynı şekilde çok az miktarda oldu.dr.aradım normal dedi ama leke tarzı kanaması olmasının.bol bol dinlenmeye başladım.sizlerdende dua istiyorum.inşallah bi sorun yoktur.benim durumumda olan var mı acaba?
ahhhh ahhhh arkadasım aynı problem bendede var aksam yine acildeydim kahverengi lekenmem oldu bide cok agrım vardı ama bebegim gayet iyiymiş banada dr olabilir dinlenceksin hiç bişey yapmıycaksın dedi...bende hemen tedirgin oluyorum lekelenmem olunca...ebeklerimiz rabbime emanet insallah bişey olmıycak arkadasım...
ahhhh ahhhh arkadasım aynı problem bendede var aksam yine acildeydim kahverengi lekenmem oldu bide cok agrım vardı ama bebegim gayet iyiymiş banada dr olabilir dinlenceksin hiç bişey yapmıycaksın dedi...bende hemen tedirgin oluyorum lekelenmem olunca...ebeklerimiz rabbime emanet insallah bişey olmıycak arkadasım...
canlarım inşallah rabbim ikinizede 9 ay sonra evlatlarınızı sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip eder sizlerin adına çok sevindim Rabbim tamamına erdirir inşallah
canım cok tebrik edrim hayırlı olsun bebişlerin annelerine hiç bırakmadan saglıklı bir gebelik gecirmen dilegiyle canım.
benn kalp atısını 6. haftada görmüştüm ama dr dinletmedi ve 3 aya kadar da dinletmeyin bebek için zararlı dedi...
canlarım inşallah rabbim ikinizede 9 ay sonra evlatlarınızı sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip eder sizlerin adına çok sevindim Rabbim tamamına erdirir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?