2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım doktorunla aranda kurmuş olduğun bağ çok önemli...ama başka bir yer başka bir merkez araştırsan o ortama tekrar girmesen daha iyi olmaz mı sanki? çünkü iki kere üst üste yaşan negatif sonuç psikolojinde öğrenilmiş çaresizlik oluşturur.. ama yeni bir ortam umudunu isteğini canlandırabilir...tabi karar yine de senin Allah yardımcın olsun...

Bana da araya bayram giriyor 3 hafta sonra gel dedi, ben hocam 3 hafta çok uzun diyince bayram öncesine randevu aldım bu arada Canim takvimi nasıl yapıcam

canım profiline girceksin orda tahmini doğum tarihi var tarihin arasına tire koyarak yazıyosun ve takvimin oluşuyo..öncelikle internetten gebelik takvimine gir tahmini doğum tarihini hesapla canım..

Kizlar allah kabul ederse 50 tane daha salat_i tefriciye okudum..listeye eklersiniz...bu arada herkesin cuması mubarek edecekleri duaları kabul olsun...yarin üçüncü kez kan vercem..insallah hayirlara vesile olur.

ayy canım ya sendin de mi temizlik yapıp kanaması olan şimdi hatırladım.benimde mi acaba ondan oldu gn önce falan bende ev sprmştm kendimi zorlamadım ama.hiç yapmıyordum.ondan olabilir mi acaba bilemedim.:

evet canım bendim benimde cok degildi ya az bişeydi zaten dr gittigimdede kanamam durmustu ama yinede gittim dra.. korkma sende bişey olmaz canım..

Günaydınnnn.... Rabbim mübarek Cumalar yüzü suyu hürmetine hepimizin gönlüne göre versin, topiğimiz güzel haberlerle şenlensin

Hasekicim bu aralar çok yoğum arada telden girip takip ediyorum, Bugün akşama kadar eğitimim var artik akşam Allah'ın izni ile görüşürüz, bilgisayardan girebilirsem Yasin listemizi de güncelliycem inşallah

Fatoşcum yapmaya çalıştım bakalım oldu mu? İnşallah Rabbim hepimize vaktinde sağlıklı doğumlar nasip eder... Allah'ın izni ile topiğimizde takvimi olmayan kalmasın

Olmuusssss ayyy bir garip oldum burası 8 diyor ama 7'deyim sanırım 7den gün alınca 8 diyor, normalde de öyle mi hesaplanıyor ki?..... Oy yy kuzularım maşallaaaah size demek beyinciğiniz oluşuyor, anneniz sizin için bol bol ceviz yesin bugünlerde :

amiiiiiinnnnnnnn gülüm

Kizlar yarin benim kontrolum var.. cinsiyetlerini ogrenicez allahin izniyle... herkesin icine 2 kiz bir oglan doguyo... benim icimede 3 kiz veya 3 oglan doguyo... anlayacaginiz bizde heyecan dorukta... =) insallah kendilerini gosterirler... yoksa bi dahaki kontrole kalir.. =)

aaaa aramızda 3 gün var.benim kontrolüm haftaya cuma nasip olursa.benimkinin de cinsiyeti belli olurmu acaba

aaaa aramızda 3 gün var.benim kontrolüm haftaya cuma nasip olursa.benimkinin de cinsiyeti belli olurmu acaba

Olabilir cnm... doktorum dedi bu haftalarda tahmin yapabiliyoruz artik... kontrole gittiginde doktoruna bi sor baksin... kim bilir belkide gorursun.. =)

ayy çok heyecanlı miraclecim inşallah hepside çooook sağlıklıdır.. 2 kız 1 oğlan en ideali şaka şaka sağlıklı olsunlarda ne olursa olsunlar...

canımın içi çok güzel olmuş takvimin hayırlı olsun canım 1 tane yasin okudum allah kabul etsin..

Merhabalar, hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.. bana da 4 gün önce blast transferi yapıldı, ama meraktan ölüyorum.. Sizlere de danışmak istedim, ayağa kalkınca adet sancısı gibi ağrı gelip hemen geçiyor, göğüs uçlarım acıyor ve rengi koyulaştı, sürekli uyku halindeyim.. Bunlar iyiye mi işaret yoksa estrofem ve crinone gibi ilaçların yan etkisi mi? Buna benzer şeyler yaşayan var mı aranızda?

ayy çok heyecanlı miraclecim inşallah hepside çooook sağlıklıdır.. 2 kız 1 oğlan en ideali şaka şaka sağlıklı olsunlarda ne olursa olsunlar...

Hahaha... ay sende bizim ailedekiler dusunuyon... bizimkiler kizlar icin oluyo resmen... bide ne esimin nede benim tarafimda kiz torun yok henuz.. onun icin herkes kiz arzu ediyor...ay bide hepsi oglan oluyo mus... ne komik olur yaa... hahaha saka bi ya eli aya duzgun olsun sag salim kucagima aliyim ucunude baskada bisey istemem..

Transferin hayirli olsun cnm... Ay yazdiklarini okuyunca sanki beni ve benim yasadigim belirtileri anlattin.... bence bunlar hamilelik belirtileri olabilir... heleki adet sancilari... rahminde bi takim kipirdamalarin olduguna isaret bence... =) kendine cok dikkat et cnm... insallah hersey gonlunce olur... rabbim o bebisi sana ve babasina bagislar..

inşallah canım inşallah allahın izniyle inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…