2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

anlattığın belirtilerin aynısı bendede vardı inşallah sende bir kaç gün sonra mutlu haberi alırsın canım..

Miracle23 ve fatos5353 , çoookkk teşekkür ederim,olup olmayacağını Allah biliyor tabı ama bu yazıları görünce bile inanın ferahladım, Allah sizlere de hayırlı evlatlar versin, hayırlı doğumlar nasip etsin

Çooook heyecanlıııı canım yaaaa.

Benim çarşamba kontrolüm vardı. Ultrasondan görünce, doktor bey ben erkek hissediyorum, dedim. O da ben de kız hissediyorum dedi. Ama sadece hislerimi söylüyorum dedi. İkili test için de kan verdim. Pazartesi sonuç göstermeye gideceğim. Allahın izniyle güzel çıkacak sonuçlar inşallahhhhh.

Canım senin için tahminde bulunuyorum 2 oğlan bir kız :)

Kizlarr degerim az diye çok üzüldüm çok canım sikildi amaa bugün değerim 188.5 cıktı.bugün 14. Günüm.12. Gün de 72 10. Günde 67 çıkmıştı...rabbim sana şükürler olsun.....gözle görülür seviyede artış olmuş...allah hepimizden razi olsunn

tebrik ederim rabbim kucağına sağlıcakla ve mutlulukla almayı nasip etsin çok sevindim canım

2 oglan 1 kiz diyen ilk sensin... hic belli olmaz belkide sen dogru cikarsin.. =) cnm bu ikili test dedigin nedir..? Ben ilk defa duyuyorum..

Gozun aydinnnn anne adayi..... =) rabbim senide o minik bebisinide korusun, size bagislasin...

ayyy çok heyecanlı inşallah gösterir hepsi tabiki de önce sağlıklı olsun, hayırlı olsun ama ben de kız delisiyim 2 kız 1 erkek süper geldiii şııışşşttt sessiz olayım oğullarım olacaksa hiiçç üzülmesinler de anneleriii cinsiyetleri ne olursa olsun onları çoook seviyor yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun pozitifi alan çoğu arkadaşımızla bu tarz belirtiler yaşadık, tabi hiçbir belirti yaşamayıp pozitifi alanlar da var... inşallah senin de güzel haberlerine işarettir... Allah yardımcın olsun...

ohhhhhhhh beeeee maşallah ne güzel artmış canım, nasıl için rahatladı değil mi, inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterir rabbim

tebriklerrrr tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm :) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81------------- 4 Okudu

Fatos5353---------- 13 Okudu

Mstogan------------ 3 Okudu

Melisderin-----------2 Okudu

Merice35------------1 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

Emha--------------- 1 Okudu

Kalinkam----------- 3 Okudu

Haseki------------- 19 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81------------- 1 Okudu

Küçükmucize-------3 Okudu

Fatos5353--------- 2 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Merice35----------- 4 Okudu

Cathee------------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Allah kabul etsin Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....

kızlar Allah kabul etsin 41 Yasin'imiz 47 olmuş, 5. liste yapıp 6 tanesini ona mı ekleyeyim yoksa 4444 Salatı Tefriciye'ye mi ağırlık verelm ne dersiniiizzz ? fatoşş, haseki ve diğer arkadaşlaarr fikirlerinizi bekliyorum....

Canim salati tefriciyeye agirlik verelim bence...ben 50 daha okudum..kaydediyorsunuz demi

Aksucum miraclecim amayaacim ve diger butun kader arkadaslarim rabbim hepinizden razi olsun..iyiki varsiniz hepiniz..destekleriniz ve dualariniz icin cook tesekkur ederim..hayirlisi ile 12sinde kese kontrolu var...insallah iki bebisimde benimledir..annelerine merhaba derler..

Aminnnnn Canım inşallaaahhh

Fatoşum ne güzel yazmışsın, ben de çevremde adet kanaması ile değeri düşüp öbür ay gene adeti gecikince öğreneni biliyorum. O yüzden adetten sonra gidip tekrar ölçtürmüştüm. :)

Son düzenleme:
ikili test bu kadar erken mi yapılıyor acaba.yoksa dr.un istedii zaman mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…