- 10 Nisan 2012
- 340
- 128
- 83
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.261
kızlar Allah kabul etsin 41 Yasin'imiz 47 olmuş, 5. liste yapıp 6 tanesini ona mı ekleyeyim yoksa 4444 Salatı Tefriciye'ye mi ağırlık verelm ne dersiniiizzz ? fatoşş, haseki ve diğer arkadaşlaarr fikirlerinizi bekliyorum....
fatoş5353................50
haseki......................140
kalinkam....................50
4343.........................50
amayaa......................115
ahmtkdr......................150
aksu...........................50
Allah kabul etsin kızlar okumaya devam ben forumu takip edip ne kadar okunduysa yazıyorum...yanlışlık yaparsam uyarın lütfen
cuma günü yumurtam toplandı.4 tane yumurtadan sadece 1 tanesi gelişti.östrojen yükselmiyor bir türlü.acaba tüp bebek iğneleri bana yaramıyor mu anlamadım.tedaviye başladığım zaman östrojen yükseleceğine iyice düşüyor.yumurtam ikinci kalite çıktı ve sonuç her zamanki gibi sıfır.yorulsamda,bıksamda denemeye devam yine
cuma günü yumurtam toplandı.4 tane yumurtadan sadece 1 tanesi gelişti.östrojen yükselmiyor bir türlü.acaba tüp bebek iğneleri bana yaramıyor mu anlamadım.tedaviye başladığım zaman östrojen yükseleceğine iyice düşüyor.yumurtam ikinci kalite çıktı ve sonuç her zamanki gibi sıfır.yorulsamda,bıksamda denemeye devam yine
mrb canımmm hangi iğneleri kullanıyorsun benimde ilkinde 4 yumurtam oluşmuştu çok sıkıntı yaptım 4den 1i döllenmişti tedavi ertelendi bu sefer doktor farklı iğne doz kullandı öncekine göre çok daha iyiydi ilk kullandığım menogon 75lik son kullandığımda meriomaldı 300lük kullanmıştımcuma günü yumurtam toplandı.4 tane yumurtadan sadece 1 tanesi gelişti.östrojen yükselmiyor bir türlü.acaba tüp bebek iğneleri bana yaramıyor mu anlamadım.tedaviye başladığım zaman östrojen yükseleceğine iyice düşüyor.yumurtam ikinci kalite çıktı ve sonuç her zamanki gibi sıfır.yorulsamda,bıksamda denemeye devam yine
kızlarrr Allah nasip kısmet ederse prensesim geliyormuş kızlarrrrsağlıkla sıhhatle inşallah..
ayyyyyy ne güzellllll :))))) ben bayılıyorum kız çocuklarına. kız erkek fark etmez elbet, Allah sağlık sıhhat versin, hayırlı evlat olsun tabiki. ancak kız çocukları için böyle süslü püslü bi tomar kıyafet, sonra tokalar çantalar ayakkabılar falan.... sağlıcakla kucağına al, güle gül büyüt :))))
Canım hamile misin gözün aydın çok sevindimmm... Doğru ilaç doz çok önemli..mrb canımmm hangi iğneleri kullanıyorsun benimde ilkinde 4 yumurtam oluşmuştu çok sıkıntı yaptım 4den 1i döllenmişti tedavi ertelendi bu sefer doktor farklı iğne doz kullandı öncekine göre çok daha iyiydi ilk kullandığım menogon 75lik son kullandığımda meriomaldı 300lük kullanmıştım
Canım yumurta kalitenle ilgili gerekli testleri vs bakarlar muhtemelen, genetik falan... Yada bbz gibi uygun ilaç ve doz ayarlanamıyordur. Tek doktorla da kalma derim. Canim östrojen yükselmediği için değil yumurtan yeterli olgunluğa ulaşmadığı için östrojenin yükselmiyordur. Rabbim inşallah tez zamanda sağlikla yavrularina kavuşturur.cuma günü yumurtam toplandı.4 tane yumurtadan sadece 1 tanesi gelişti.östrojen yükselmiyor bir türlü.acaba tüp bebek iğneleri bana yaramıyor mu anlamadım.tedaviye başladığım zaman östrojen yükseleceğine iyice düşüyor.yumurtam ikinci kalite çıktı ve sonuç her zamanki gibi sıfır.yorulsamda,bıksamda denemeye devam yine
kızlarrr Allah nasip kısmet ederse prensesim geliyormuş kızlarrrrsağlıkla sıhhatle inşallah..
Canım hamile misin gözün aydın çok sevindimmm... Doğru ilaç doz çok önemli..
Canım yumurta kalitenle ilgili gerekli testleri vs bakarlar muhtemelen, genetik falan... Yada bbz gibi uygun ilaç ve doz ayarlanamıyordur. Tek doktorla da kalma derim. Canim östrojen yükselmediği için değil yumurtan yeterli olgunluğa ulaşmadığı için östrojenin yükselmiyordur. Rabbim inşallah tez zamanda sağlikla yavrularina kavuşturur.
Ayyyyy maşallaaah prensesimizeeekız çocukları da ayrı bir güzel oluyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçi ben inanmıyorum Rabbim bilir ama çin takviminde bakmış mıydın merak ettim
evet canım çokkk sağol rabbim hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin sen naılsın iyimisin hamilelik nasıl gidiyorCanım hamile misin gözün aydın çok sevindimmm... Doğru ilaç doz çok önemli..
evet canım çokkk sağol rabbim hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin sen naılsın iyimisin hamilelik nasıl gidiyor
Tebrik ederim canim. Hamissin sanirim.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
bugun 12. gün beta hcg testi 0 cıktı. Yine kocaman hüsran. Ama öğrendiğim şeyler var gürgan kliniğe uğramayacağım.
bugun 12. gün beta hcg testi 0 cıktı. Yine kocaman hüsran. Ama öğrendiğim şeyler var gürgan kliniğe uğramayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?