- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.021
merhaba kızlar, bugün sabahtan yine doktordaydım. cumadan beri iğnelerimi vuruyorum. Sanırım en son Cuma muayenem olacak sonrasında yumurta toplama işlemi.
İğnelerden biraz sıkıldım, nedense içimde hep bu sefer olmayacağına dair bir his var. Tedaviye başlamadan da böyle hissediyordum şimdi de böyleyim. Biliyorum umutsuz olmamam gerekiyor ama bıkkın hissediyorum kendimi çok. Şimdi bir an evvel yumurtalarım toplansın ve transferim gerçekleşsin istiyorum
ben bir transfer için üç kere yumurta toplama işlemi yaptırdım. Vurulduğumuz iğneler ruhen de bedenen de dengemizi bozuyor. Ne çok umutlu ne de çok mutsuz olunmalı sanırım. Umutsuz olunca beynin vücudunu şartlıyor bence ama umutlu olunca da olumsuz sonuç olursa çöküntü oluyor. Umarım her şey yolunda gider ve ikinciye gerek kalmaz. Bol şans :)
azıcık pozitif ol tatlım...iğnelere de o gözle bakmahem iğneler yumurta toplamayla bitmiyor, transfer sonrasında da iğne vuruluyor. günlük halledilmesi gerekn iş gibi gör sadece. kafanda kurdukça gözünde büyür...
neyse iğne fobim vardı, onu atlattım bu vesileyle. Kuzu kuzu iğnelerimi yaptırıp tahlillerimi veriyorum :)
Ve bugün acaib şişkinlik var...Normal mi???
kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda çok bişe olmadı ama dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir
ben bir transfer için üç kere yumurta toplama işlemi yaptırdım. Vurulduğumuz iğneler ruhen de bedenen de dengemizi bozuyor. Ne çok umutlu ne de çok mutsuz olunmalı sanırım. Umutsuz olunca beynin vücudunu şartlıyor bence ama umutlu olunca da olumsuz sonuç olursa çöküntü oluyor. Umarım her şey yolunda gider ve ikinciye gerek kalmaz. Bol şans :)
Sabırlı olmalıyız arkadaşım. Bu süreç insanı yoruyor, yıpratıyor ancak sonunu düşünmek keyif veriyor insana.
Ben bugün adet oldum, yarın doktordayım inşallah. 11 tane Lucrin oldum şimdiye kadar. Bakalım yarın nur topu gibi kaç tane iğnem olacak çok merak ediyorum. Adette başlanan iğneler ortalama kaç gün sürüyor?
2000'lik bayagi yuksekmis. Benim bildigim 400 ve 800'luk var. Bukadar yuksek dozaj neden kullaniyorsun? Bence bunu bir sormalisin doktora. bende 800'luk bile bayagi morluk yapmisti. 2000'lik neler yapmaz dimi..Yazik bize yaa. Ne cok ilac kullaniyoruz bu ugurda.
KOlay gelsin. Bu lucrin ne icindir.En son tedavimde bana hem lucrin hemde menegon ayni anda vermislerdi. Ne ise yarar bu Lucrin fikrin varmi? Merak ettimde.
Kizlar Slm Nbr.. Ben geceyi cok.zor gecirdim.. sitmalandim istifra ettim. sanirim dostinex zorluyo... Gecmisi okudum arkadasim dostinexi en dusuk dozunda ayrim iciyorum pazartesi ve persembe... Doktoruma guvenmek zorundayim cunku herkesten tam ovgu duydugum icin gittim.. insaallah ne yaptigini biliyodur... Yarin gidicem ilk yumurtalarima bakmaya bakalim insaallah Guzel seyler duyarim... :18::18:
çokgeçmiş olsun c.nm seni hasta etti bukadar anlamadım..ben kullanmadım onu.inş güzel şeyler olur.
Kizlar Slm Nbr.. Ben geceyi cok.zor gecirdim.. sitmalandim istifra ettim. sanirim dostinex zorluyo... Gecmisi okudum arkadasim dostinexi en dusuk dozunda ayrim iciyorum pazartesi ve persembe... Doktoruma guvenmek zorundayim cunku herkesten tam ovgu duydugum icin gittim.. insaallah ne yaptigini biliyodur... Yarin gidicem ilk yumurtalarima bakmaya bakalim insaallah Guzel seyler duyarim... :18::18:
ben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
ve akşamdan beri kasıklarımda hafif hafif ağrım oldu ayaga kalktıkçada hissediliyo.nirde su gibi bir akıntım oldu...normal degilmi..daha bugün ikinci gün.embriyolarım duruyodur degilmii
ben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
ve akşamdan beri kasıklarımda hafif hafif ağrım oldu ayaga kalktıkçada hissediliyo.nirde su gibi bir akıntım oldu...normal degilmi..daha bugün ikinci gün.embriyolarım duruyodur degilmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?