2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ben bir transfer için üç kere yumurta toplama işlemi yaptırdım. Vurulduğumuz iğneler ruhen de bedenen de dengemizi bozuyor. Ne çok umutlu ne de çok mutsuz olunmalı sanırım. Umutsuz olunca beynin vücudunu şartlıyor bence ama umutlu olunca da olumsuz sonuç olursa çöküntü oluyor. Umarım her şey yolunda gider ve ikinciye gerek kalmaz. Bol şans :)

mrb kızlarrrrrrr canlar NASILSINIZ BAKAYIMMMM
bugün dr.gittim 3 aylık menapozdan sonra kistim küçülmemişşş aynı yani
yarın allahın izniyle iğnelerime başlıycammmm

dediğin gibi iki türlüsü de kötü, bazen sanki rüyada gibi hissediyorum kendimi. Bu olanlar benim hayatım değilmiş gibi :)

Umarım her şey yolunda gider :)

2000'lik bayagi yuksekmis. Benim bildigim 400 ve 800'luk var. Bukadar yuksek dozaj neden kullaniyorsun? Bence bunu bir sormalisin doktora. bende 800'luk bile bayagi morluk yapmisti. 2000'lik neler yapmaz dimi..Yazik bize yaa. Ne cok ilac kullaniyoruz bu ugurda.

Allah kolaylik versin... Kac ay surdu boyle bir tedavi ooh bayagi zor olmustur bu.. Neden boyle yapti doktorun PGT yapmak icinmi? Iyi embryo mu ariyor.

KOlay gelsin. Bu lucrin ne icindir.En son tedavimde bana hem lucrin hemde menegon ayni anda vermislerdi. Ne ise yarar bu Lucrin fikrin varmi? Merak ettimde.

canım ilacın adı clexane 2000 ama 0.2ml lik yazıyor...hayırlısı inş..içini okudum yan etkilerinde varmış çok nadir görülen..ben de türümün son örnegiyim ya ondan herhalde..çok şükür bebişlerim dursunda inş..

KOlay gelsin. Bu lucrin ne icindir.En son tedavimde bana hem lucrin hemde menegon ayni anda vermislerdi. Ne ise yarar bu Lucrin fikrin varmi? Merak ettimde.

Arkadaşım benim sürecim uzun protokol. O sebeple Lucrine çok daha erken başladım. Lucrin yumurtaları baskılamak için kullanılıyor diye biliyorum. Sanırım yumurta çatlatma iğnesi olana kadar devam ediyor. Yanılıyor olabilirim. Ben ne yazık ki sürecin çok başındayım.

Kizlar Slm Nbr.. Ben geceyi cok.zor gecirdim.. sitmalandim istifra ettim. sanirim dostinex zorluyo... Gecmisi okudum arkadasim dostinexi en dusuk dozunda ayrim iciyorum pazartesi ve persembe... Doktoruma guvenmek zorundayim cunku herkesten tam ovgu duydugum icin gittim.. insaallah ne yaptigini biliyodur... Yarin gidicem ilk yumurtalarima bakmaya bakalim insaallah Guzel seyler duyarim... :18::18:

çokgeçmiş olsun c.nm seni hasta etti bukadar anlamadım..ben kullanmadım onu.inş güzel şeyler olur.

çokgeçmiş olsun c.nm seni hasta etti bukadar anlamadım..ben kullanmadım onu.inş güzel şeyler olur.

Valla bende anlamadim cnm ya Kan ilaci troid ilaci dostinex vitamin igneler derken vucut biraz karisti sanirvardir bir hikmeti diyorum ne yapayim... Ayrica memorialde mustecep beyin hastasiyim.. Gerci onlar ekip halinde calisiyorlar.. semra kahraman hoca turkiyede ilk Tup bebek uygulamasi yapan insan... Once rabbime sonra doktorlarima guveniyorum.. insaallah rabbim yuzumuzu guldursun...

geçmiş olsun canım, kendimizi doktorlarımıza bırakmaktan başka şansımız yok malesef

neyse en azından bu ilaçları öyle uzun zaman almıyoruz

ben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
ve akşamdan beri kasıklarımda hafif hafif ağrım oldu ayaga kalktıkçada hissediliyo.nirde su gibi bir akıntım oldu...normal degilmi..daha bugün ikinci gün.embriyolarım duruyodur degilmii

bence iyi yapmışsın, rahatlamışsındır biraz. Canım akıntı normal bence, şimdi ona takılıp moralini hiç bozma. eminimki onlar sıkı sıkı tutundular sana :) ben eşimin annesine de kendi anneme de söyledim. sağolsunlar çok destek oluyorlar. eğer seni rahat ettirecekse saklama

Cnm benim duruyodur rabbimin izniyle.. soylemekle iyi yapmissin.. Bende anneme kayinvalideme ve gorumceme soyledim.. annem Suan benimle saolsun yemeklerimi yapiyo .. kayinvalidemlerde bilsinki dedim bubara benden bisey beklemesin Kimse.. nlenmek moral yuksekligi sart:))

bugün hastanedeyken hamile bie kadın muayeneye gelmişti. şekeri yüksek çıkmış. Eşi de yanında hemşireye şaka ile karışık isyan ediyordu. ben bu hamilelikten sıkıldım, hiç memnun değilim her şeyim kısıtlandı, almam gereken ilaçlarımı alamıyorum istediğimi yiyip içemiyorum diye.

İçten içe sinir oldum, moralim bozuldu... Azarlamak geldi içimden kadını sonra sustum gözlerim doldu

İnsanlar ne kadar şanslı olduklarını bilseler keşke. Biz hamile olmak için her şeyimizi vermeye hazırız halbuki

Selam arkadaşlar ben yne bişi sorcam :)

Benim şimdi adetimin 5 iğnemin 3. günü bugün akşam üzeri aşırı şiddetli bi ağrı girdi kasığıma normalde adetlerm de sancılı geçer ama bugünkü acayip bişeydi ölüyorum sandım ağrıdan merak ettiğim yumurta uyarıcı ilaçtan sonra böyle olan var mı ? Doktoru aradım gelelim mi diye endişelenme kistini harekete geçirmiştir dedi ama yine de çok korktum.Var mı aydınlatacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…