2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Cnm bende Iki gundur idrara sikisiyorum ve inanilmaz yanma oluyo vajinamda resmen acidan inliyorum ama Bende kistte yok bildigim kadariyla Seninde kotu bisey degildir. Suan idrarimi yeni yaptigim halde bile baski var bakam yarin doktora Gitcem.. rabbim tum bu zorluklarimizi bosa cikarmasin insaallah:))

Dun adet olmam lazimdi olmadim me guzel ignelerime baslicktim offff offf kac gundur agri cekiyorum oldum saniyorum olmamisim offff off

güzelim sen böle acele edersen dahada gecikebilir, piskolojik olabilir yani, Allahin izniyle tez vakitte baslicaksin insallah Ignelerine.

canim ya cok üzüldüm Rabbim hepimize hayirlsini versin canim , Allah büyüktür demekki daha vakti var senin Sipanin, Dualarim hepimizle canim. Insallah canim benim insallah bizde Günesi görürüz birgün...Önemli olan yilmamamiz .

İnşallah ya benim zaten tek yumurtalığım var ( torsiyon sebebiyle kaybettim) diğerine de bir şey olacak diye aklım çıkıyor ( sorunsuz şu evreleri atlatıp bebeğimi alabilirsem kucağıma, inş adağımız var.. çok korkuyorum çok

olabilir canim gayet normal, morarabilirde bi damara denk gelmistir ondan morarir yani. Göbek deligini etrafina vur igneni bi gü sag bi gün sol a vur canim, bi Hemsire tavsiyesi ;-) ve görünen damrlar varsa direk onlarin üstüne vurma.
Bugün bhcg değerim 3.35 oldu :..(

sevinmistik bi an icin canim üzülme desem üzüleceksin biliyorum, takma desemde takicaksin tek diyebilecegim sana inan icim acidi senin Kadar ayni evrelerden gectik geciyoruz da. Demesi kolay ama Yilmak yok devam edicez tatlim, Rabbim insallah bizede Yavrularimizi birgün nasip eder- Allahim bizlere sabir ve güc versin. Insallah bidahakine kavusursun bebisine tatlim yaa

Yooo simdiden sen Umutsuzluga kapilirsan sonunu nasil getiriceksin canim ? Umutsuz ama cokta Ümitli olmamaliyiz ,kendimize zarardan baska bisey olmaz canim, takilip düsselkte ayaga kalkip dimdik Bebislerimiz icin savasicaz canim, Umutlarimizi yitmicez, Allahimin izniyle kavusurun insallah Yumoslarina canim , Dua ediyorum hepimiz icin ,

Son düzenleme:
mrb kızlarrrrrrr canlar NASILSINIZ BAKAYIMMMM
bugün dr.gittim 3 aylık menapozdan sonra kistim küçülmemişşş aynı yani
yarın allahın izniyle iğnelerime başlıycammmm

hadi hayirlisi olsun canim benim , insallah cok güzel gelismeler olur senin icin ,güzel haberlerini bekliyoruz canikom

Gecmis olsun cnm ya olumsuz dusunmek yasak.. benimde Tek tupumu aldilar doktor bikac ay deneyin.Belki.olur dedi ama umudum yoktu olmadida zaten. Simdi yumurta rezervim am bi dunya hormon sorunum var kansizlik cabasi ama umudum var... Rabbim ol derse olur cunku... Diger hersey bahane... Takma kafana.. acaba hamile olsak anlarmiyiz cok merak ediyorum:)))

cok gecmis olsun canim ya, insallah hayirli haberler alirsin Yumoslarinla ilgili, güzel güzel gelisirler insallah.

bence cok iyi yapmissin canim, en azindan bahane uydurman gerekince danisacagin bi kisi daha var:) ablanda sana bi piskolojk yolda yardimcida olur bence sende icini dökebilirsin en azindan ona. Bence Kayinvalidende bilsin ki seninbu hal ve hareketlerinin sebebini Bilir en azindan ve eminim sana yardimci olmaya calisir. Kasik agrilarin normal canim ara ara gelip gider, cok ayakta kalma yinede, akintinda normal olabiliyo bende yok ama okudum olan cok var, kullandigimiz ilaclarda yapabilio. Canim Embriolarin kolay kolay cikmaz yerinden merak etme sen. gönlünü ferah tut.

Keske patlatsaydin hepimiz icin bitane, terbiyesiz olurmu yaaa, kiz Kurban olurum ben Yavrumun verdigi kisitlamalara....iste Hayat böle bisey bunun Hasretini cekmeyen anlayamaz nasil bu duygu oldugunu, bu hersey icin böle degilmdir, elimizde olanlarin kiymetini bilmiyoruz ki

Sor bebisim:) canim ignelerin etkisi olabilir yani yumoslarin cogalmaya calisicak ya ondan yapmis olabilir, valla düsübüyorumda benim son artik yumurtalarin alinacagina yakin acayip cekmeler oldu onun disinda bisey yoktu. Doktoru da böle dediyse bence güven canim.

canim insallah degildirde, Idarar yolu enfeksyonu olmasin ? yanma varsa , sürekli idrara cikma ihtiyaci duyuyosan bi idrar tahlili yaptir bence .

Canim icini ferah tut, neleri var ne sekilde Bebislerine kavusuyorlar,hem Allahtan bizler gene sansli sayiliriz cünkü bize "umudu kesin bosuna ugrasmayin , sizin cocugunuz olmaz" cümlelerini duyanlardan degiliz, yani halimize sükür edelim, cünkü bizlerin hala bi umudu var ... Dua edelim, Ümidimizi yitirmeyelim, yolumuza devam edelim yilmadan , bikmadan...Rabbim büyüktür canim benim.

canim insallah degildirde, Idarar yolu enfeksyonu olmasin ? yanma varsa , sürekli idrara cikma ihtiyaci duyuyosan bi idrar tahlili yaptir bence .

Cnm bilmiyorumki ama esimde Bende antibiyotik ictik Iki gün once enfeksiyon olusmasin diye ya..artik yarin doktora gideyim bakam.ne.dicek doktor ya poffff

canim ya ben cok baska bisi sorucam, su hani güzel suratlar falan koyuyosun ya, hani smile ler var onlari nerden yüklüyosunuz ?

hmm Antibiotik kullandiysan ozaman ihtimal düsük ama nezamandan beri var bu sikayetin ve Antibiotiki nezaman kestin?

Cnm size vermedilermi.tedaviye baslarken Tek kullanimlik Iki tane var icinde Ayni ands iciyon ondan ictik bi defalik bisey.. Tup bebek oncesi eslerde herhangi bir enfeksiyon olusmasin diye... Idrarimi tutma calismalari yapiyorum boylece transferde zorlanmam Belki idrar tutamiyom cunku pek

emoshum sakin ol ltfen..bebişlerimi üzme annesi gelinim yada damadımı...aaa yarın güzel haberlerini bekliyoruz..şimdi az daha otur uyu uyan hemen sabah olsun ki ögren cnm...kaçta gitceksin inş gzl haberi almaya

Cnm mesaj yazıyorum altta var seçiyorum ama sanırım açık değilse diğer seçeneklerden smiller gösterilmesini butonu işaretli olmaması lazım

Yoo bize öle bisey vermediler valla. Canim sen ozaman yarin mutlaka idrar testi yaptir, cokta fazla tutma ama zarar veririsin Idrar yollarin ile Böbreklerine. Amaaan canim okadarini daha düsünme Transferde hersey olur Allahin izniyle , hem zaten cok sürmüyo ki okadar idare edebilirsin bence rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…