- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.041
Cnm bende Iki gundur idrara sikisiyorum ve inanilmaz yanma oluyo vajinamda resmen acidan inliyorum ama Bende kistte yok bildigim kadariyla Seninde kotu bisey degildir. Suan idrarimi yeni yaptigim halde bile baski var bakam yarin doktora Gitcem.. rabbim tum bu zorluklarimizi bosa cikarmasin insaallah:))Selam arkadaşlar ben yne bişi sorcam :)
Benim şimdi adetimin 5 iğnemin 3. günü bugün akşam üzeri aşırı şiddetli bi ağrı girdi kasığıma normalde adetlerm de sancılı geçer ama bugünkü acayip bişeydi ölüyorum sandım ağrıdan merak ettiğim yumurta uyarıcı ilaçtan sonra böyle olan var mı ? Doktoru aradım gelelim mi diye endişelenme kistini harekete geçirmiştir dedi ama yine de çok korktum.Var mı aydınlatacak
canım korkma kan verirsin ultrasonda ne ye bakmak isteyecekler ki.. bana 12. gün gel dediler.tabi o güne kadar adet olmazsam
ben gonal f 150 lik kullandım sonra cetrodine mi ne vardı aynı aynda gonal fy e kardes verdiler son iki günde ikisinede kardeş popodan menagon vurundum.. en son çatlatma.vee evet sonraa bitince döllenip sana verilcekler inş
ayy evet ya bu nesıkıntı bişe böyle
hayırlı olsun canım göbüşün ikiz ikiz dolsun inş
canım hem kan hem alttan bakıolar..sorun yok zamanla kanki oluyon dr la:)
hee iştee ben ençok orda bunaldım yapıcam yapıcam die bagırmaktan daha dr koydu bana sürgü verdiler sıkışık olmaktab yıldızlarmı tam göremedim bile
bana spekulum sadece transferde takıldı başka zaman takılmadı..benimkide bakmıo hiçç hep gözü ekranda:)
Valla hayatim bilmiyorumki sanirim yumurtaliklar kendine gelmismi diye bakar, hani yumurtalar toplandi ya, yada hani Hamis olma durumum olursa Cocuk yeri Rahimde iyi gelismismi diye bakar heralde, bu arada sordum yarin Kan testi yapicaklar, cok korkuyorumInsallah gelmez , Rabbim sana kuzucuklarini bagislar insallah tatlim.
Dun adet olmam lazimdi olmadim me guzel ignelerime baslicktim offff offf kac gundur agri cekiyorum oldum saniyorum olmamisim offff off
restkon seninle aynı durumdayım bende 2. kalite embriyolarla 4 temmuzda transfer yaptırmıştım ama olmadı ihtimal düşüktü biliyordum ama yinede üzüldüm allah sabır versin yılmak yok dua edelim birbirimize bir gün bu savaşı kazanacağız o güne kadar devam
Cnm bende Iki gundur idrara sikisiyorum ve inanilmaz yanma oluyo vajinamda resmen acidan inliyorum ama Bende kistte yok bildigim kadariyla Seninde kotu bisey degildir. Suan idrarimi yeni yaptigim halde bile baski var bakam yarin doktora Gitcem.. rabbim tum bu zorluklarimizi bosa cikarmasin insaallah:))
kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda çok bişe olmadı ama dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir
Bugün bhcg değerim 3.35 oldu :..(
merhaba kızlar, bugün sabahtan yine doktordaydım. cumadan beri iğnelerimi vuruyorum. Sanırım en son Cuma muayenem olacak sonrasında yumurta toplama işlemi.
İğnelerden biraz sıkıldım, nedense içimde hep bu sefer olmayacağına dair bir his var. Tedaviye başlamadan da böyle hissediyordum şimdi de böyleyim. Biliyorum umutsuz olmamam gerekiyor ama bıkkın hissediyorum kendimi çok. Şimdi bir an evvel yumurtalarım toplansın ve transferim gerçekleşsin istiyorum
mrb kızlarrrrrrr canlar NASILSINIZ BAKAYIMMMM
bugün dr.gittim 3 aylık menapozdan sonra kistim küçülmemişşş aynı yani
yarın allahın izniyle iğnelerime başlıycammmm
İnşallah ya benim zaten tek yumurtalığım var ( torsiyon sebebiyle kaybettim) diğerine de bir şey olacak diye aklım çıkıyor( sorunsuz şu evreleri atlatıp bebeğimi alabilirsem kucağıma, inş adağımız var.. çok korkuyorum çok
Kizlar Slm Nbr.. Ben geceyi cok.zor gecirdim.. sitmalandim istifra ettim. sanirim dostinex zorluyo... Gecmisi okudum arkadasim dostinexi en dusuk dozunda ayrim iciyorum pazartesi ve persembe... Doktoruma guvenmek zorundayim cunku herkesten tam ovgu duydugum icin gittim.. insaallah ne yaptigini biliyodur... Yarin gidicem ilk yumurtalarima bakmaya bakalim insaallah Guzel seyler duyarim... :18::18:
ben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
ve akşamdan beri kasıklarımda hafif hafif ağrım oldu ayaga kalktıkçada hissediliyo.nirde su gibi bir akıntım oldu...normal degilmi..daha bugün ikinci gün.embriyolarım duruyodur degilmii
bugün hastanedeyken hamile bie kadın muayeneye gelmişti. şekeri yüksek çıkmış. Eşi de yanında hemşireye şaka ile karışık isyan ediyordu. ben bu hamilelikten sıkıldım, hiç memnun değilim her şeyim kısıtlandı, almam gereken ilaçlarımı alamıyorum istediğimi yiyip içemiyorum diye.
İçten içe sinir oldum, moralim bozuldu... Azarlamak geldi içimden kadını sonra sustum gözlerim doldu
İnsanlar ne kadar şanslı olduklarını bilseler keşke. Biz hamile olmak için her şeyimizi vermeye hazırız halbuki
Selam arkadaşlar ben yne bişi sorcam :)
Benim şimdi adetimin 5 iğnemin 3. günü bugün akşam üzeri aşırı şiddetli bi ağrı girdi kasığıma normalde adetlerm de sancılı geçer ama bugünkü acayip bişeydi ölüyorum sandım ağrıdan merak ettiğim yumurta uyarıcı ilaçtan sonra böyle olan var mı ? Doktoru aradım gelelim mi diye endişelenme kistini harekete geçirmiştir dedi ama yine de çok korktum.Var mı aydınlatacak
Cnm bende Iki gundur idrara sikisiyorum ve inanilmaz yanma oluyo vajinamda resmen acidan inliyorum ama Bende kistte yok bildigim kadariyla Seninde kotu bisey degildir. Suan idrarimi yeni yaptigim halde bile baski var bakam yarin doktora Gitcem.. rabbim tum bu zorluklarimizi bosa cikarmasin insaallah:))
canım korkma kan verirsin ultrasonda ne ye bakmak isteyecekler ki.. bana 12. gün gel dediler.tabi o güne kadar adet olmazsam
ben gonal f 150 lik kullandım sonra cetrodine mi ne vardı aynı aynda gonal fy e kardes verdiler son iki günde ikisinede kardeş popodan menagon vurundum.. en son çatlatma.vee evet sonraa bitince döllenip sana verilcekler inş
ayy evet ya bu nesıkıntı bişe böyle
hayırlı olsun canım göbüşün ikiz ikiz dolsun inş
canım hem kan hem alttan bakıolar..sorun yok zamanla kanki oluyon dr la:)
hee iştee ben ençok orda bunaldım yapıcam yapıcam die bagırmaktan daha dr koydu bana sürgü verdiler sıkışık olmaktab yıldızlarmı tam göremedim bile
Valla hayatim bilmiyorumki sanirim yumurtaliklar kendine gelmismi diye bakar, hani yumurtalar toplandi ya, yada hani Hamis olma durumum olursa Cocuk yeri Rahimde iyi gelismismi diye bakar heralde, bu arada sordum yarin Kan testi yapicaklar, cok korkuyorumInsallah gelmez , Rabbim sana kuzucuklarini bagislar insallah tatlim.
cnm hakkında hayırlısı olacak güzel haberler vereceksin dünürüm....dualarım seninle...
İnşallah ya benim zaten tek yumurtalığım var ( torsiyon sebebiyle kaybettim) diğerine de bir şey olacak diye aklım çıkıyor( sorunsuz şu evreleri atlatıp bebeğimi alabilirsem kucağıma, inş adağımız var.. çok korkuyorum çok
cnm hakkında hayırlısı olacak güzel haberler vereceksin dünürüm....dualarım seninle...
Amiiin insallah canim dünürüm yaa, inan suan cok berbat bi durumdayim , sizlerle vakit gecirerek dagitiyorum bari biaz kafami bi biraksam varya aglicam ama tutuyorumCok sagol canim benim , Rabbim hepimizi güldürsün insallah
canim insallah degildirde, Idarar yolu enfeksyonu olmasin ? yanma varsa , sürekli idrara cikma ihtiyaci duyuyosan bi idrar tahlili yaptir bence .
Cnm bilmiyorumki ama esimde Bende antibiyotik ictik Iki gün once enfeksiyon olusmasin diye ya..artik yarin doktora gideyim bakam.ne.dicek doktor ya poffff
hmm Antibiotik kullandiysan ozaman ihtimal düsük ama nezamandan beri var bu sikayetin ve Antibiotiki nezaman kestin?
Cnm size vermedilermi.tedaviye baslarken Tek kullanimlik Iki tane var icinde Ayni ands iciyon ondan ictik bi defalik bisey.. Tup bebek oncesi eslerde herhangi bir enfeksiyon olusmasin diye... Idrarimi tutma calismalari yapiyorum boylece transferde zorlanmam Belki idrar tutamiyom cunku pek
Cnm mesaj yazıyorum altta var seçiyorum ama sanırım açık değilse diğer seçeneklerden smiller gösterilmesini butonu işaretli olmaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?