2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

emoshum sakin ol ltfen..bebişlerimi üzme annesi gelinim yada damadımı...aaa yarın güzel haberlerini bekliyoruz..şimdi az daha otur uyu uyan hemen sabah olsun ki ögren cnm...kaçta gitceksin inş gzl haberi almaya

offff mümkün oldugunca durmaya calisiyorum canim yaa....ayy en son istedigim kuzucuklarimi üzmek, Kaynanaligini belli ettin :))) insallah canim benim insallah , evet öle yapicam hos uyuyabilirsem tabii... Saat 7:30 da Merkezde olucam canim Rabbim hepimizi sevindirir insallah .

ayy yarın sonucu mu öğreniyorsun? çok heyecanlı yahu :) inşallah buradan güzel haberlerini alırız :)

Emosum ben telden girdiğinden zor oluyo pek bakamıyorum kayiyo ama.diğer arkadaşlar sana yardımcı olacaktır bide senin kac gün olduki transferin olalı kactane koydular.. dualarim seninle bebegim ya sıkma canini elinden geldiğince gerci mümkün degil biliyorum ne diyelim allahin dediği olcak yarin guzel haberlerle döneriz ınş:))

Nasil geçti bu on gün neler yaptın yattinmi dolastinmi.anlatta bizde faydalanalim tecrubenden:18::18:

Nasil geçti bu on gün neler yaptın yattinmi dolastinmi.anlatta bizde faydalanalim tecrubenden:18::18:
valla güzelim ben nerdeyse 1 Hafta yattim canim , sagolsun Esim Annemler istemsemde kaldirmadilar beni ama arada kalkip evin icinde biraz dolastim hep yatmakta iyi degil cünkü, 5 günden sonra yemek falan yapmaya basladim , öle bi koruma icgüdüsü kapliyo ki seni , en ufak biseyde hemen Göbemigimi tutuyodum sanki koruyabilecekmisim gibi , Garip. valla hergün acaba bugün ne olucak diye bekledim, ilk günler kasiklarimda batmalar oldu , hafif sancilar adet sanicisi gibi 6-7. Günlerde baya bi adet sanicisi gibi agrim oldu bi sag bi sol Kasiklarim batti ara ara, hala var gerci arada gelip gidiyo adet olcakmisim gibi bi batio , iyimi kötümü bilmiyorum, Belim agriyo, ama iste bunlar ilaclarinda etkisi olabilir tabii. Vallaü güzelim biz birazda abartiyoruz yani trasnferden 2-3 gün sonra ise gidenler bile var. Ve herkesin bünyeside farkli olabliyo tabii, yani bunlarin hicbiri olmayabilirde sekerim. o yüzdem kestiremiyosun iyimi kötümü diye...ama bide cok duygusal oldum zaten hassastim iyice fena oldum herseye agliyabilirim offfn canim yaaa cok acayip bi haldeyim yani suan :18:

ya ne güzel şimdi senin yerinde olmak isterdim, beklemek çok zor daha OPU bile olmadım.

Valla emin ol canikom istemezdin, yumurtalar toplaniyo , gelisiomu diye panik oluyosun , Transfer olcakmi diye bi panikliyosun ..... ama bu bambaska canim valla bu acayip bisey yani kisacasi o paniklerime , ümitlerime , sevinclerime , hüzünlerime degip degmedigini yarim ögreniyosun, dünya basimami yikilir yoksa dünyanin en mutlu insanimi olurum artik yarin belli olucak kismetse oda olur be tatlim o zamanda gelicek insallah yarabbim kismetse , bu günleri sanada yasatsin rabbim ,ve insallah güzel sonuclar alirsin

Bu gece yatmadan dua edeceğim senin için. Yarın dünyanın en mutlu insanı olursun inşallah :)

Bu gece yatmadan dua edeceğim senin için. Yarın dünyanın en mutlu insanı olursun inşallah :)

ayy canim benim yaa valla bak aglayabilirim simdi yaaCok sagol arkadasim Allahum duanlarini, dualarimizi Kabul etsin insallah . Amiiiiinnn insallahhh olurum canim benim de sizlerle paylasirim mutlulugumu insallahhhh

emosh hersey güzel olucak inşş hadii güzel güzel haberlerini getireceksin yarın burda halaylar var beşik kertmesine hazırlık inş:)

emosh hersey güzel olucak inşş hadii güzel güzel haberlerini getireceksin yarın burda halaylar var beşik kertmesine hazırlık inş:)

valla Zaman yakalastikca dahada heyecanlaniyorum canim yaaa:18: insallah canim benim insallah.... Hemde ne halaylar ne kutlamalar allahhh valla yüzükleri alirim ben simdiden kuzularimizin keske olsa da hem sizlere umut hem benim dünyama günes dogsa . Rabbim kucaklarimzi bos birakmasin insallah canlarim.

hadi hayırlısı cnm hersey guzel gelişcek inş

çok sağol canım inşşallahhh
iyi yapmışsın bence ablandr kimseye demez bence şimdii demiştr vay vay vayyyy hangi ara yaptın saman altından su geçiriyormuşsun diye bende de bi tek annemmm teyzem biliyor canımmmm
normalmi değilmi bilmiyorum suyun akması kız annnene demişsen kaynanadnada söyle ayrımcılık olmasın diye demezsen ikisinede deme

hadi hayirlisi olsun canim benim , insallah cok güzel gelismeler olur senin icin ,güzel haberlerini bekliyoruz canikom
amin hepimizin tüm anne olmak isteyenlere rabbim yaşatsın bu güzel duyguyu dilerim bu ramazanın hatırına yarın sende güzel haberini verirsin varmı değişik enterasan belirtiler ddeğişiklikler
Hayırlı olsun canikom

çok sağol canım rabbim hepimizin gittiği yürüdüğü yolu hayırlı kılsın inşallahhh

Ay ne guzel ya daha biz opu bile olmadik yumurta olcakmi dollencekmi transfer nasil geçecek ne guzel bunları atlatmissin.. ben hep hamilelik akıntısı denen sey bende olcakmi goguslerim siscekmi merak ediyorum yoksa hic belirti olmayacakmi... Her ay hamilelik akıntısı bekledim.durdum ne tuhaf akintilarim oldu ama hepsi psikolojik çıktı. Ben nasil.sakin kalcam bilmiyorum valla.. kitap aldim okuyarak vakit geçiriyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…