- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.081
valla canim enteresan belirti olarak yani hic yasmadigim bisey yok , yani ades sancisi gibi sancilarim oluyo, kasiklarim ara batio, belim agrio, Gögüslerim sis ve hassas nebilim , bende akinti olmadi mesela, kanamamda olmadi simdiye Kadar, yani nebilim , kullanidigim ilaclar da hamilelik belirtileri yapabilio mesela progestan Fitili koyuyorum onlar yapio bu belitileri o yüzden ne düsünecegimi bilemiyorum
çok sağol canım inşşallahhh
iyi yapmışsın bence ablandr kimseye demez bence şimdii demiştr vay vay vayyyy hangi ara yaptın saman altından su geçiriyormuşsun diye bende de bi tek annemmm teyzem biliyor canımmmm
normalmi değilmi bilmiyorum suyun akması kız annnene demişsen kaynanadnada söyle ayrımcılık olmasın diye demezsen ikisinede deme
amin hepimizin tüm anne olmak isteyenlere rabbim yaşatsın bu güzel duyguyu dilerim bu ramazanın hatırına yarın sende güzel haberini verirsin varmı değişik enterasan belirtiler ddeğişiklikler
çok sağol canım rabbim hepimizin gittiği yürüdüğü yolu hayırlı kılsın inşallahhh
o piskolojik belirtiler bendende cok olmustu canim , yani tüp bebekten önce ki denemelerde, herseferinde bi umut büyüttüm icimde ama o lekeyi gördügüm anlarda basima yikiliyodu sanki dünyam....dedigin gibi hicbir belirtide olmayabilir, sissede ,akintin olsada kendini kaptirma canim , cünkü hersey olabilir , rahat olmaya bak.En güzeli kendini oyalayabilecek seyler bulmak iyi yapmissin. Rabbim insallah bu noktaya getirir seni ve bebisinin haberini alirsin insallah yarabbim.Ay ne guzel ya daha biz opu bile olmadik yumurta olcakmi dollencekmi transfer nasil geçecek ne guzel bunları atlatmissin.. ben hep hamilelik akıntısı denen sey bende olcakmi goguslerim siscekmi merak ediyorum yoksa hic belirti olmayacakmi... Her ay hamilelik akıntısı bekledim.durdum ne tuhaf akintilarim oldu ama hepsi psikolojik çıktı. Ben nasil.sakin kalcam bilmiyorum valla.. kitap aldim okuyarak vakit geçiriyorum:)))
selam canim insallah tedavine en kisa zamanda baskayip , bebisinede kavusursun... bizde sizin gibi 2 asilama yaptik bisey yok, ilk Tüp Bebek denememiz bakalim Allahtan hayirlisi olsun hepimiz icin. Canini sikma bence sonucta bizim hala umudumuz varkızlar bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum 5 yıl oldu evleneli ama malesef hamilelik yok 2 kere aşılama yaptırdım ama tutmadı bakalım neler yaşıycaz daha offff canım çok sıkılıyo
slm arkadaşlar aranıza bende katılmış bulunuyorum... 3 yıllık evliyim 1 sene son süürat tedavi gördükten sonra bir senelik dinlenmeye çekildim. 2 aşılama bir laparoskopi oldum.. aslında sebepsiz infertilite yaşarken şimdi yumurta rezerv azlığı ve sperm hız düşüklüğü yaşıyoruz ve artık doktorum kesinlikle tüp bebek dedi.. maddi manevi çoooook fazla yıprandım.
benide aranıza alırsanız sevinirim.. tüp bebek hakkında hiç bi bilgim yok ve korkuyorum
kzlar ben doktoa gıttım geldım malum rezerv azlığı nedenıyle tedavı goruyorum... bu yuzden uc defa ığne vurulup gıttım ve dort tanecık yumasum olmus bunlardan ucu ıyı ıkı tanesı en ıyı dedı doktorum.. bu gun gonal f le bırlıkte catlamayı onleyıcı ıgnede vurulcam.. herkeste onbes yırmı tane umurta duydugumdan bıraz tedırgın oldum ama olsun dedım ıkı tane olsun benım olsunsonucta rabbım nasıp edecekse eder etmeyecekse on tane olsa ne yazar dımı:18::18:
canım önemli olan sayısı değil ki, kaliteli olması. Az olsun öz olsun hiç problem değil :) Sen bence kendini üzme bunu düşünüp. Var olanlar kaliteli olsun diye dua edelim :)
kzlar ben doktoa gıttım geldım malum rezerv azlığı nedenıyle tedavı goruyorum... bu yuzden uc defa ığne vurulup gıttım ve dort tanecık yumasum olmus bunlardan ucu ıyı ıkı tanesı en ıyı dedı doktorum.. bu gun gonal f le bırlıkte catlamayı onleyıcı ıgnede vurulcam.. herkeste onbes yırmı tane umurta duydugumdan bıraz tedırgın oldum ama olsun dedım ıkı tane olsun benım olsunsonucta rabbım nasıp edecekse eder etmeyecekse on tane olsa ne yazar dımı:18::18:
Kizlar Slm Nbr.. Ben geceyi cok.zor gecirdim.. sitmalandim istifra ettim. sanirim dostinex zorluyo... Gecmisi okudum arkadasim dostinexi en dusuk dozunda ayrim iciyorum pazartesi ve persembe... Doktoruma guvenmek zorundayim cunku herkesten tam ovgu duydugum icin gittim.. insaallah ne yaptigini biliyodur... Yarin gidicem ilk yumurtalarima bakmaya bakalim insaallah Guzel seyler duyarim... :18::18:
Arkadaşım benim sürecim uzun protokol. O sebeple Lucrine çok daha erken başladım. Lucrin yumurtaları baskılamak için kullanılıyor diye biliyorum. Sanırım yumurta çatlatma iğnesi olana kadar devam ediyor. Yanılıyor olabilirim. Ben ne yazık ki sürecin çok başındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?