2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canlarim hepinize iyi dilek ve Dualariniz icin sizlere coook tsk ediyorum :103: ben artik cikayim biraz kocamin kafasini sisireyim sonrada yatayim , artik hayirlisi yüce rabbimden. Kizlar insallah yarin hayirli haberler verebilirim sizlere :18: Görüsmek üzere iyi geceler diliyorum sizlere , Kendinize iyi bakin canlarim....

kızlar bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum 5 yıl oldu evleneli ama malesef hamilelik yok 2 kere aşılama yaptırdım ama tutmadı bakalım neler yaşıycaz daha offff canım çok sıkılıyo

hiç kimse benimle konuşmuyo hepimiz aynı dertten bu sitedeyiz çok zor şeyler yaşıyoruz insan çevresindekilere bile bu konuları açamıyo ama burda paylaşıyoruz

valla canim enteresan belirti olarak yani hic yasmadigim bisey yok , yani ades sancisi gibi sancilarim oluyo, kasiklarim ara batio, belim agrio, Gögüslerim sis ve hassas nebilim , bende akinti olmadi mesela, kanamamda olmadi simdiye Kadar, yani nebilim , kullanidigim ilaclar da hamilelik belirtileri yapabilio mesela progestan Fitili koyuyorum onlar yapio bu belitileri o yüzden ne düsünecegimi bilemiyorum

o piskolojik belirtiler bendende cok olmustu canim , yani tüp bebekten önce ki denemelerde, herseferinde bi umut büyüttüm icimde ama o lekeyi gördügüm anlarda basima yikiliyodu sanki dünyam....dedigin gibi hicbir belirtide olmayabilir, sissede ,akintin olsada kendini kaptirma canim , cünkü hersey olabilir , rahat olmaya bak.En güzeli kendini oyalayabilecek seyler bulmak iyi yapmissin. Rabbim insallah bu noktaya getirir seni ve bebisinin haberini alirsin insallah yarabbim.

kızlar bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum 5 yıl oldu evleneli ama malesef hamilelik yok 2 kere aşılama yaptırdım ama tutmadı bakalım neler yaşıycaz daha offff canım çok sıkılıyo
selam canim insallah tedavine en kisa zamanda baskayip , bebisinede kavusursun... bizde sizin gibi 2 asilama yaptik bisey yok, ilk Tüp Bebek denememiz bakalim Allahtan hayirlisi olsun hepimiz icin. Canini sikma bence sonucta bizim hala umudumuz var
, yani hic Bebek sahibi olamazsiniz diye biseyde duyabilirdik dimi ? halimize sükür ki ihtimalimiz var Yavrularimiza kavusmaya, bunlari düsün.... Rabbim hicbirimihzin kuagini bos birakmasin ...

slm arkadaşlar aranıza bende katılmış bulunuyorum... 3 yıllık evliyim 1 sene son süürat tedavi gördükten sonra bir senelik dinlenmeye çekildim. 2 aşılama bir laparoskopi oldum.. aslında sebepsiz infertilite yaşarken şimdi yumurta rezerv azlığı ve sperm hız düşüklüğü yaşıyoruz ve artık doktorum kesinlikle tüp bebek dedi.. maddi manevi çoooook fazla yıprandım.
benide aranıza alırsanız sevinirim.. tüp bebek hakkında hiç bi bilgim yok ve korkuyorum

Hatisim hoşgeldin cnm burda herkesin derdi ayni iste.. birbirimize dualarla destek olmaya çalışıyoruz... Inşallah rabbim mübarek bayram öncesi hiçbirimizin uzmez temennimiz bu:)))

Allah gönlüne göre verir inşallah canım...Bu forum okadar güzel ki bi çok bilgiye buradan sahip oldum bende...Salı günü tarnsferim oldu benim de..bir çok konu var burada tüp bebekle ilgili....okuyarak bilgi sahibi oldum bende....

kızlar ne güzel çoğunuz işlemlerinizin sonuna yaklaşmışsınız ben hala rapor evraklarını tamamlıyorm ve tedaviye başalayacağm günü bekliyorum .Bu forma başaladıktana sonra kendim dışındaki insalar için de üzülmeye ve dua etmeye başladım.dualarım sizinlee

kzlar ben doktoa gıttım geldım malum rezerv azlığı nedenıyle tedavı goruyorum... bu yuzden uc defa ığne vurulup gıttım ve dort tanecık yumasum olmus bunlardan ucu ıyı ıkı tanesı en ıyı dedı doktorum.. bu gun gonal f le bırlıkte catlamayı onleyıcı ıgnede vurulcam.. herkeste onbes yırmı tane umurta duydugumdan bıraz tedırgın oldum ama olsun dedım ıkı tane olsun benım olsun sonucta rabbım nasıp edecekse eder etmeyecekse on tane olsa ne yazar dımı:18::18:

canım önemli olan sayısı değil ki, kaliteli olması. Az olsun öz olsun hiç problem değil :) Sen bence kendini üzme bunu düşünüp. Var olanlar kaliteli olsun diye dua edelim :)

canım önemli olan sayısı değil ki, kaliteli olması. Az olsun öz olsun hiç problem değil :) Sen bence kendini üzme bunu düşünüp. Var olanlar kaliteli olsun diye dua edelim :)

amın cnm ınşaallah öyledırler... bekleyıp gorecezz nasıl olsa stres yapmak olayları daha ıyı hale getırmıyor ne varsa nasıpte bekleyıp görecez

canım önemli degil sayısı.bize gereken sadece 1 sperm 1 yumurta canım:) hadi hayırlısı

tabi canım Allah hayırlısını versin çok yumurtanında derdi var ondada ohss riski var ben ondan korkuyorum işte

Canim ya cok gecmis olsun. Ben bayagi deneme yaptigim icin hemen hemen benzer olaylari yasadim. Bende doktorlara guvenmek istiyorum ama bazende isleri iyi yapayim derken kotu mu oluyor diye aklimdanda gecirmiyor degilim. Senin gibi bende transferden once bana yapilan serum tedavisi sonucu 3 gun boyunca sitma gibi birsey gecirdim. Ya terlemekten oldum yada cok usudum. Hep aklimda kalmistir acaba o extra tedaviyi olmasam transfer'den once basarili olurmuydum diye. Ama doktora guvenmeyipde ne yapacagiz? Bilemiyorum bundan sonra kalbimin sesini dinleyecegim galiba.

Anladim kolay gelsin sana.. Daha onceki tedavilerde hic kullanmadigim icin bu sefer niye hep menegon hemde lucrin aldim diye dusunmustum. demekki kontrol altinda tutmak icin. En son tedavide ben okadar cok ilac ust uste kullandim ki felegim sasmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…