2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Selam canlarim, kanimi verdim ultrasonum yapildi...yaklasik 1-1,5 saat sonra haber vericekler :18: com heyecanliyim valla, rüyadamiyjm kabustamiyim belli olcak

Canim 4 tanede iyiki, hic büyümeyebilirlerdide tatlim, cok sükür , hem sana lazim olan en fazla 2 tane hayatım , Dua edelim o 4 Yumosun güzel gelisip göbisine yerleşsin canım inşallah...hem 30 tane bile olani var ama kalitesi olmadiktan sonra biseye yaramaz tatlim, az olsun güçlü olsun inşallah

Bence sen hamilesin bunlar iyiye isaret benim bildigim..

tabi canım Allah hayırlısını versin çok yumurtanında derdi var ondada ohss riski var ben ondan korkuyorum işte
İcinizi ferah tutun güzellerim. Hicbiseyden korkmayin ki stress olmayin, ozaman iste aksine oluyo sanki hersey...insallah yeterli miktarda olucak yumoslarin ve cok güzel gelişip Göbişine yerleşicekler , Rabbim nasip etsin insallah .

Selam canlarim, kanimi verdim ultrasonum yapildi...yaklasik 1-1,5 saat sonra haber vericekler :18: com heyecanliyim valla, rüyadamiyjm kabustamiyim belli olcak

uyandığımdan beri aklımda sen varsın, gece en son senin için dua ediyordum heralde ondan :)

iyi haberini bekliyoruz bak burada, bizi merakta bırakma

Değerim HCG 39 ciktiiiiii, simdilik hamileyimmmmmm, 3 gün sonraa yineee kannn vericeeeeeemmm

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kat kat artsın inşallah ayy ne güzel ya gözlerim doldu valla darısı bize kendine dikkat etmeye devam kuzucuğuna ya da kuzucuklarına iyi bak söylesin senin meleklerin bizimkilere çok nazlanmasın onlar da gelsin artık

Kızlar merhaba ben geldim

Bebişlerimi alıp geldim 2 tane istememiştim ama iyi durumda 2 tane kalmış zaten ve dondurmak istememişler, ikisinin aynı anda tutması küçük ihtimal koyalım dedi doktorum ben de ses edemedim... sadece yarım saat dinlendim. Doktorum evde devamlı yatma sakın dedi. nekahat dönemindesin ama devamlı yatmayacaksın, sadece ağır iş yapma dedi. Pazartesi işe gideceğim dedim, süper dedi...

İlaçlarıma ilave bbirkaç iğne daha verebilirlermiş belki, akşam arayacağım hocayı tektat. pregnyl falan vurduracağım belki bakalım...
Yarından itibaren geri sayım başlıyor test günüm 30 temmuz

Rabbim hayırlısını versin

Hayırlı olsun kuzucukların sımsıkı tutunsunlar inşallah Senin de hamiş haberlerini aldığımız günler de görürürz inş

hadi canım senin de iyi haberlerini bekliyoruz :)

ben sanırım ikizlerim olsun istiyorum :) böylece bir daha hiç uğraşmam bu işlerle

Değerim HCG 39 ciktiiiiii, simdilik hamileyimmmmmm, 3 gün sonraa yineee kannn vericeeeeeemmm

64
ohhh beee geliyor gelinim yada damadım:) yaşasın 10. gün degeri bu canım unutma çok güzel yani. mevlam korusun saklasın ikinizide hatta belki üçünüzü..hayırlısıylada kucagında al inş canım

ayy evet dimi rapunzel söylesinlerde bizimkilerde gelse artıkk bekliyoruz onları burda

Hayırlı olsun kuzucukların sımsıkı tutunsunlar inşallah Senin de hamiş haberlerini aldığımız günler de görürürz inş

amin canım inşallah

hadi canım senin de iyi haberlerini bekliyoruz :)

ben sanırım ikizlerim olsun istiyorum :) böylece bir daha hiç uğraşmam bu işlerle

inşallah iyi haberler verebilirim
Rabbim biliyor ya korkuyorum ben ikizden Ama herşeyin hayırlısı olsun

Canım zor bir süreç benimde negatif sonuçlarım oldu son deneme de ayın 12 sinde transferim olacaktı bölünme uygun olmadı yaşamadı kuzucuğum benim yumurta rezerv azlığı kaliteli yumurta bulana kadar yada rabbim ol diyene kadar denemekten başka şansımız yok rabbim kolaylık versin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…