- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.101
kzlar ben doktoa gıttım geldım malum rezerv azlığı nedenıyle tedavı goruyorum... bu yuzden uc defa ığne vurulup gıttım ve dort tanecık yumasum olmus bunlardan ucu ıyı ıkı tanesı en ıyı dedı doktorum.. bu gun gonal f le bırlıkte catlamayı onleyıcı ıgnede vurulcam.. herkeste onbes yırmı tane umurta duydugumdan bıraz tedırgın oldum ama olsun dedım ıkı tane olsun benım olsunsonucta rabbım nasıp edecekse eder etmeyecekse on tane olsa ne yazar dımı:18::18:
ben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
ve akşamdan beri kasıklarımda hafif hafif ağrım oldu ayaga kalktıkçada hissediliyo.nirde su gibi bir akıntım oldu...normal degilmi..daha bugün ikinci gün.embriyolarım duruyodur degilmii
İcinizi ferah tutun güzellerim. Hicbiseyden korkmayin ki stress olmayin, ozaman iste aksine oluyo sanki hersey...insallah yeterli miktarda olucak yumoslarin ve cok güzel gelişip Göbişine yerleşicekler , Rabbim nasip etsin insallah .tabi canım Allah hayırlısını versin çok yumurtanında derdi var ondada ohss riski var ben ondan korkuyorum işte
Selam canlarim, kanimi verdim ultrasonum yapildi...yaklasik 1-1,5 saat sonra haber vericekler :18: com heyecanliyim valla, rüyadamiyjm kabustamiyim belli olcak
Selam canlarim, kanimi verdim ultrasonum yapildi...yaklasik 1-1,5 saat sonra haber vericekler :18: com heyecanliyim valla, rüyadamiyjm kabustamiyim belli olcak
Değerim HCG 39 ciktiiiiii, simdilik hamileyimmmmmm, 3 gün sonraa yineee kannn vericeeeeeemmm
Değerim HCG 39 ciktiiiiii, simdilik hamileyimmmmmm, 3 gün sonraa yineee kannn vericeeeeeemmm
Kızlar merhaba ben geldim
Bebişlerimi alıp geldim2 tane istememiştim ama iyi durumda 2 tane kalmış zaten ve dondurmak istememişler, ikisinin aynı anda tutması küçük ihtimal koyalım dedi doktorum ben de ses edemedim... sadece yarım saat dinlendim. Doktorum evde devamlı yatma sakın dedi. nekahat dönemindesin ama devamlı yatmayacaksın, sadece ağır iş yapma dedi. Pazartesi işe gideceğim dedim, süper dedi...
İlaçlarıma ilave bbirkaç iğne daha verebilirlermiş belki, akşam arayacağım hocayı tektat. pregnyl falan vurduracağım belki bakalım...
Yarından itibaren geri sayım başlıyor test günüm 30 temmuz
Rabbim hayırlısını versin
Kızlar merhaba ben geldim
Bebişlerimi alıp geldim2 tane istememiştim ama iyi durumda 2 tane kalmış zaten ve dondurmak istememişler, ikisinin aynı anda tutması küçük ihtimal koyalım dedi doktorum ben de ses edemedim... sadece yarım saat dinlendim. Doktorum evde devamlı yatma sakın dedi. nekahat dönemindesin ama devamlı yatmayacaksın, sadece ağır iş yapma dedi. Pazartesi işe gideceğim dedim, süper dedi...
İlaçlarıma ilave bbirkaç iğne daha verebilirlermiş belki, akşam arayacağım hocayı tektat. pregnyl falan vurduracağım belki bakalım...
Yarından itibaren geri sayım başlıyor test günüm 30 temmuz
Rabbim hayırlısını versin
hadi canım senin de iyi haberlerini bekliyoruz :)
ben sanırım ikizlerim olsun istiyorum :) böylece bir daha hiç uğraşmam bu işlerle
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikat kat artsın inşallah ayy ne güzel ya gözlerim doldu valla darısı bize kendine dikkat etmeye devam kuzucuğuna ya da kuzucuklarına iyi bak söylesin senin meleklerin bizimkilere çok nazlanmasın onlar da gelsin artık
Hayırlı olsun kuzucukların sımsıkı tutunsunlar inşallahSenin de hamiş haberlerini aldığımız günler de görürürz inş
hadi canım senin de iyi haberlerini bekliyoruz :)
ben sanırım ikizlerim olsun istiyorum :) böylece bir daha hiç uğraşmam bu işlerle
olabilir canim gayet normal, morarabilirde bi damara denk gelmistir ondan morarir yani. Göbek deligini etrafina vur igneni bi gü sag bi gün sol a vur canim, bi Hemsire tavsiyesi ;-) ve görünen damrlar varsa direk onlarin üstüne vurma.
sevinmistik bi an icincanim üzülme desem üzüleceksin biliyorum, takma desemde takicaksin tek diyebilecegim sana inan icim acidi senin Kadar ayni evrelerden gectik geciyoruz da. Demesi kolay ama Yilmak yok devam edicez tatlim, Rabbim insallah bizede Yavrularimizi birgün nasip eder- Allahim bizlere sabir ve güc versin. Insallah bidahakine kavusursun bebisine
İnşallah canım iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler...
Selam bayanlar; 4 Temmuz da transfer yapıldı, iki tane. Benim yumurta rezervlerim az. orta kalite idi ikisinde. Bugün tahlilimi yaptırdım, sonuç negatif. Negatif olacağını biliyordum ama yine de çok üzüldüm. Çok zor bir süreç. Doktorum regl olup bittikten sonra hemen kontrole çağırdı. Bakalım önümüzde ki süreç ne olacak. Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?