- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.301
Kiyamam yaa oda merak ediyo iste, benim esimde öle arkadas bana burdan Ananas ye tutunmaya yardimci oluyomus dedi bende esime dedim ,gitmis bi Koli Ananas Suyu almis , tazeleri iyimi bilememis Garanti olsun diye suyunu almiscanım eşim 10 lt lik iki şişe aldı abartı insan bari biri bitince öbürünü al dimi yok ama illa alacak. Böbrekler çalışsın yaa ben hiç su içmem k dilim damağım kuruyana kadar alışırım belki bu şekilde :26:
ben de pco var yumurtam var küçük küçük onları büyütecekler 27 yumurta görüldü ilk muayenede bugün ultrasonda sanırım 15-20 arası toplanabilir ama önemli olan kalitesi tabii bakalım. Bana 112.5 gonal f, 75 lik menogon, birkaç gün sonra söyleyeceği günde ayrıca cetrodite çatlama önleyici verdi. Bir torba ilaç. Hastanede vurdurucam menogon kalçadan onun için hastaneye gitmek zorundayım ganal f te göbekten onuda aradan çıkarıcam ama cetrodite 1 saat sonra vurulmalıymış onu evde kendim vurucam. Sende cetrodite var mı ya nasıl vurucaz kılavuzu var ama kafam karıştı daha var ama..
emoshtan sonra 2. mutlu haber:)) tebrik ederim canım. walla bunun peşi sıra gelecek gibime geliyor. sizleri böyle duyunca çok mutlu oluyorum ve daha da umutlanıyorum. sıradayız elbet bir gün biz de amacımıza ulaşacağız:))
arkadaşlar benim fazla vaktim olmadığı için internete fazla giremiyorum, mümkün olduğunca yazılanları okumaya çalışıyorum ama listemizi bir güncellesek diyorum:))) malum hamiş kalanlar var, yumurta toplama işi bitip transferi bekleyenler war. listeye yeni eklenmek istenenler var. eğer vakit ayırabilecek birileri varsa tabi.,
Cnm ben memorial sislide yaptiriyorum.. Adetin ikinci gunu gidiyosun genital muayene edip kan aliyolar orda gordukleri degerlere gore karar veiliyor uzunmu kisami olcak.. Benimki kisaprotokol.. Simdiden gecmis olsun
vilmaa canım bende ağustosta oraya gidecem inşallah peki kısa protokala başlanmasına karar verilince hemn iğnelerini falan başlatıyolar mı bide nekadar sıklıkta çağırıyorlar
Cnm oncelikle hayirli olsun simdiden... Evet o gun baslattilar beni iki gun sonra bi gittimkan alip utrasonda baktilar.. Simdi bi gun arayla ikinci kez gitcem ayni sekilde bakcaklar. Sanirim yarindan sonra hergun gidicem yumurtam toplanana kadar.. Doktorunu sectinmi peki.. Gerci ekip olarak calisiyorlar hepsi ortak toplantiyla karar veriyo neyi ne kadar kullanacksin.. Ama gnel olarak bi doktor secmen lazim... Ins guzel seyler olur hakkinda
Kizlar ben agridan oluyorum. Su yumurta erken catlamasin diye vurulan cetrotide den ikinciyi vurdum oluyorm sandim agridan gazda sikstirdi agri kesici ictim ama gecmedi hala cok agrim var ikkinmaya calistim sim ikkinma dedi hemsire zorlama kendini dedi ama benim karnim cok agriyo bol bol su icip idrar yapmaya calisiyom ki ilaci biraz atar belki vucut diye.. Belimi cekiyolar sanki sanarsin dogurcam noldu acaba yarin doktorum var umarim iyi seyler soylergerci soylemezsede soylemez cekilen acilar bazen gunahlara kefaler olurmus oyleyse yirttim abicim
aynen bende öle canim yaa cünkü biliyoruz nekadar zor dönemlerden gecildigini ve nekadar cok istedigini ayni aci ayni kader gibi bisey paylasiyoruz, güzel olan ne biliyomusun en güzel bizler buradakiler birbirini anliyo ve aslinda kimse kimseyi gercek anlamda tanimiyo ama herkez birbiri icin üzülp seviniyo biz özeliz yaaevet bazen böle duyuyorumda bazilarindan ay adetim gecikti insallah hamile degilimdir diye kalkip agzini burnunu kirasim geliyo , hani bi laf varya insanoglu nankör diye elinde olanin kiymetini bilmiyor diye cok Dogru. Benim ilk deneme ö yüzden kiyaslama yapamiyorum ama sürekli sanci gelip gediyor resmen adet olcuakmisim gibi agri vuruyo , ama kisa sürüp gecio arada kasiklarimda cekiyo . Agrinin siddeti dayinlcak gibi , sanirim gaz problemimde var biraz biribine karisti ayyy hadi insallah hayirli haberler verirsin kat bi kat katlanmistir degerin canim yaaa , ben Sali günü gidicem daha 4 günüm var :18: hayirli haberlerini bekliyorum insallah . amiinnnn canim benim insallah ikimizde ve hepimiz görürüz o yüksek degerleri Rabbim yardimcimizin olsun insallah. bana 2 Tane Transfer yapildi, senindemi 2 ? valla canim bilmiyorum ama sanirim ikiz olunca daha bi yüksek cikiyo ama eminde degilim, cünkü ikiz olanlarin direk 100 lerdeydi HCG bildiklerim, ama bellide olmaz daha cok erken bizimkilerde , belki yükselir , rabbim hayirlisini versin canim yaaa ben 1 taneyede raziyim canim bende bisey sorucam , simdiye Kadar ki denemlerinde hic positif sonuc almisymiydin ?
Kiyamam yaa oda merak ediyo iste, benim esimde öle arkadas bana burdan Ananas ye tutunmaya yardimci oluyomus dedi bende esime dedim ,gitmis bi Koli Ananas Suyu almis , tazeleri iyimi bilememis Garanti olsun diye suyunu almisRabbim yüzlerimizi güldürsün heperaber insallah canim yaa. Bende hic su icmezdim aklima bile gelmezdi ama okadar cok ilac ictmki dolayisiyla cok su ictim simdi vücut istiyo, sen bi alis bak vücudun isticek susamak neymis ben simdi anladim :)
ah ah o negatiflikleri biliyorum bizim 2 Asilama oldu , bidaha istemiyorum dedim , Tüp e gecelim dedim, piskolojikte cok kötü etklieniyo insan , o beklemek mahf ediyo insani , bide asilamada daha düsük bi sans zaten, Gerci tutanida tutuyo da iste Kismet,Rabbim versinde Yavrularimizi hangli yöntemle önemli degil. ayyy canim benim yaaa, rabbim insallah bagislar kuzucklarimizi bizeYok canım nerdee, hatta regl oluyodum sürekli tahlile bile gerek kalmıyodudile kolay 4 aşılama 2 tüp denemesi
Ay emosum ugrasamam bebegim ya aksam aksam hastaneydi doktordu sbaha erisirsek gorcez akmi karami hahaha olmezsem sorun yok baim yasayan icin her zaman bir umut Var nasilsacanim cok kötüysen Hastaneye bi git istersen yaa....yada igneyeyimi kaldirmadi vücudun nedir ? bi baktir derim ben , yada etki ettigi icin böle sancilandin, bilemedim simdi .... bi baktir derim ben. Delisin sen yaa
Yok canım nerdee, hatta regl oluyodum sürekli tahlile bile gerek kalmıyodudile kolay 4 aşılama 2 tüp denemesi
Kizlar ben agridan oluyorum. Su yumurta erken catlamasin diye vurulan cetrotide den ikinciyi vurdum oluyorm sandim agridan gazda sikstirdi agri kesici ictim ama gecmedi hala cok agrim var ikkinmaya calistim sim ikkinma dedi hemsire zorlama kendini dedi ama benim karnim cok agriyo bol bol su icip idrar yapmaya calisiyom ki ilaci biraz atar belki vucut diye.. Belimi cekiyolar sanki sanarsin dogurcam noldu acaba yarin doktorum var umarim iyi seyler soylergerci soylemezsede soylemez cekilen acilar bazen gunahlara kefaler olurmus oyleyse yirttim abicim
Cnm ben memorial sislide yaptiriyorum.. Adetin ikinci gunu gidiyosun genital muayene edip kan aliyolar orda gordukleri degerlere gore karar veiliyor uzunmu kisami olcak.. Benimki kisaprotokol.. Simdiden gecmis olsun
vilmaa canım bende ağustosta oraya gidecem inşallah peki kısa protokala başlanmasına karar verilince hemn iğnelerini falan başlatıyolar mı bide nekadar sıklıkta çağırıyorlar
Merhaba canım bende ağustosta başlamayı düşünüyorum bugün ön görüsmeye gittim memoriala ama uzun veya kısa protokol demediler bana hatta doktor müstecep bey direk ilaçlarımı yazdı verdi tatil dönüşü istediğim için ağustosa kaldı yalnız medical parkla memorial arası kaldım bu konuda yoruma ihtiyacım var :S
canım eşim 10 lt lik iki şişe aldı abartı insan bari biri bitince öbürünü al dimi
ben de pco var yumurtam var küçük küçük onları büyütecekler27 yumurta görüldü ilk muayenede bugün ultrasonda sanırım 15-20 arası toplanabilir ama önemli olan kalitesi tabii bakalım. Bana 112.5 gonal f, 75 lik menogon, birkaç gün sonra söyleyeceği günde ayrıca cetrodite çatlama önleyici verdi. Bir torba ilaç. Hastanede vurdurucam menogon kalçadan onun için hastaneye gitmek zorundayım ganal f te göbekten onuda aradan çıkarıcam ama cetrodite 1 saat sonra vurulmalıymış onu evde kendim vurucam. Sende cetrodite var mı ya nasıl vurucaz kılavuzu var ama kafam karıştı daha var ama..
Ay emosum ugrasamam bebegim ya aksam aksam hastaneydi doktordu sbaha erisirsek gorcez akmi karami hahaha olmezsem sorun yok baim yasayan icin her zaman bir umut Var nasilsa
Harmancim tebrik ederim cnm rabbimkucaginda sevmeyi nasipetsin insallah
Abbooo ben benim iğnelere söylenip dururken bir de daha fenası var demek ki. Yandık be ya. Arkadaşım evet bugün Nihat Hatipoğlu dedi ki " Müminin eline diken batsa, iğne batsa, öte alemde affı için bir vesile olurmuş." Bunu duyunca yüzümde bir gülümseme, bir ferahlık, sorma gitsin. Arkadaşım şaka bir yana. Bu da geçer ya huuuuu! diyoruz hep birlikte.
Cnm benm suan sadece gonalf var onu vuruluyorum 4 tane sali gunu cnm randevum var yine
ahaha bunların hepsi abartı demek ki ama tazesi olsa daha iyi olurdu nerden bulucaz marketlerde varmı ki ay ben hiç ananas yemedim ki konserve olanları olsa ne olur bakalım bende çok duydum onu dr sorcaktım unuttum bir de kabak çekirdeği canım o da iyiymiş hem tuvalete çıkmaya yardımcı da oluyor kabızlık için iyi ben bir ara dadanmıştım ordan biliyorum benimde bağırsaklarımda sorun var transferden bir iki gün önce ve sonrasında kayısı da başlıcam kuru kayısı yiyip üzerine su birebir kabızlığa ama tazesi de aynı etkiyi yapıyordur dimi. İçtim yaa akşam sekizden bu yaa işte ancak 1 lt bitecek ilk akşam için iyi hiç içmeyen biri olarak.
Ben gebe kalırsam sanırım bir süre inanamam yani sürekli regl beklerim her an gebe olacakmışım gibi gelir yani. olumsuz sonuca ne kadar kendimi hazırlamaya çalışsamda olmuyor yani zihnimde düşünemiyorum ama olmazsa da yapacak bişi yok bir iki üzülürsün filan ama yine umut devam edecek bir şekilde ben kalırsa dondurucam da aynı süreci yaşamam hiç olmazsa. Bir de kızlar bizde tüm ücreti yumurta toplama günü alacaklarmış sizde de öyle mi alındı? peki sorun olursa ohss olursam transfer yapılamazsa ne olacak sonuçta transfer parasını da alacaklar hepsi içinde kontroller, testler, toplama, transfer. Donduracaklar diyelim bir daha ki ay filan transfer edecekleri zaman o zaman para almamaları lazım. :26:
sorma valla ayni aynielbette tazesi daha iyi olurdu ama korkmus akillim tazesi gibi olmasada Konservede olur canim bence sonucta oda Ananas :) Vardir vardir ben Carfour da görmüstüm , bide Migrosta olabilir tazeleri . Burda kakilli , imkan olsa yollardim valla, ama yasak aa bak onu bilmiyodum.. ben Tuvalete rahat cikabileyim diye Magnesyum iciyorum oda cünkü düzenliyo , cok sükür faydasinida görüyorum. Aynen bende sorunluyum aslinda raha cikamiyorum tuvalete normalde. Magnesyum iyi geldi. Bana kayisi ve su ikilisi fayda etmiyo iste, cok denedim. Ben hep kuru kayisi duydum ama sanirim tazesi daha etkilidir mantikli düsünürsek daha her Vitamini herseyi icinde tazeyken .
Allahim ya senin gibi olmayi isterdim valla , rahatliga bak sen sundaAy emosum ugrasamam bebegim ya aksam aksam hastaneydi doktordu sbaha erisirsek gorcez akmi karami hahaha olmezsem sorun yok baim yasayan icin her zaman bir umut Var nasilsa
Harmancim tebrik ederim cnm rabbimkucaginda sevmeyi nasipetsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?