2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kiyamam yaa oda merak ediyo iste, benim esimde öle arkadas bana burdan Ananas ye tutunmaya yardimci oluyomus dedi bende esime dedim ,gitmis bi Koli Ananas Suyu almis , tazeleri iyimi bilememis Garanti olsun diye suyunu almis Rabbim yüzlerimizi güldürsün heperaber insallah canim yaa. Bende hic su icmezdim aklima bile gelmezdi ama okadar cok ilac ictmki dolayisiyla cok su ictim simdi vücut istiyo, sen bi alis bak vücudun isticek susamak neymis ben simdi anladim :)

Çok teşekkürler canım, buraları o kadar uzun süre takip ettim, o kadar çok olumsuz sonuç aldım ki, hala inanamıyorum, bence de daha çok pozitif olacak bu topikte inşallah:)

canim cok kötüysen Hastaneye bi git istersen yaa....yada igneyeyimi kaldirmadi vücudun nedir ? bi baktir derim ben , yada etki ettigi icin böle sancilandin, bilemedim simdi .... bi baktir derim ben. Delisin sen yaa

Yok canım nerdee, hatta regl oluyodum sürekli tahlile bile gerek kalmıyodu dile kolay 4 aşılama 2 tüp denemesi

ahaha bunların hepsi abartı demek ki ama tazesi olsa daha iyi olurdu nerden bulucaz marketlerde varmı ki ay ben hiç ananas yemedim ki konserve olanları olsa ne olur bakalım bende çok duydum onu dr sorcaktım unuttum bir de kabak çekirdeği canım o da iyiymiş hem tuvalete çıkmaya yardımcı da oluyor kabızlık için iyi ben bir ara dadanmıştım ordan biliyorum benimde bağırsaklarımda sorun var transferden bir iki gün önce ve sonrasında kayısı da başlıcam kuru kayısı yiyip üzerine su birebir kabızlığa ama tazesi de aynı etkiyi yapıyordur dimi. İçtim yaa akşam sekizden bu yaa işte ancak 1 lt bitecek ilk akşam için iyi hiç içmeyen biri olarak.

Yok canım nerdee, hatta regl oluyodum sürekli tahlile bile gerek kalmıyodu dile kolay 4 aşılama 2 tüp denemesi
ah ah o negatiflikleri biliyorum bizim 2 Asilama oldu , bidaha istemiyorum dedim , Tüp e gecelim dedim, piskolojikte cok kötü etklieniyo insan , o beklemek mahf ediyo insani , bide asilamada daha düsük bi sans zaten, Gerci tutanida tutuyo da iste Kismet,Rabbim versinde Yavrularimizi hangli yöntemle önemli degil. ayyy canim benim yaaa, rabbim insallah bagislar kuzucklarimizi bize

canim cok kötüysen Hastaneye bi git istersen yaa....yada igneyeyimi kaldirmadi vücudun nedir ? bi baktir derim ben , yada etki ettigi icin böle sancilandin, bilemedim simdi .... bi baktir derim ben. Delisin sen yaa
Ay emosum ugrasamam bebegim ya aksam aksam hastaneydi doktordu sbaha erisirsek gorcez akmi karami hahaha olmezsem sorun yok baim yasayan icin her zaman bir umut Var nasilsa

Harmancim tebrik ederim cnm rabbimkucaginda sevmeyi nasipetsin insallah

Abbooo ben benim iğnelere söylenip dururken bir de daha fenası var demek ki. Yandık be ya. Arkadaşım evet bugün Nihat Hatipoğlu dedi ki " Müminin eline diken batsa, iğne batsa, öte alemde affı için bir vesile olurmuş." Bunu duyunca yüzümde bir gülümseme, bir ferahlık, sorma gitsin. Arkadaşım şaka bir yana. Bu da geçer ya huuuuu! diyoruz hep birlikte.

Ben gebe kalırsam sanırım bir süre inanamam yani sürekli regl beklerim her an gebe olacakmışım gibi gelir yani. olumsuz sonuca ne kadar kendimi hazırlamaya çalışsamda olmuyor yani zihnimde düşünemiyorum ama olmazsa da yapacak bişi yok bir iki üzülürsün filan ama yine umut devam edecek bir şekilde ben kalırsa dondurucam da aynı süreci yaşamam hiç olmazsa. Bir de kızlar bizde tüm ücreti yumurta toplama günü alacaklarmış sizde de öyle mi alındı? peki sorun olursa ohss olursam transfer yapılamazsa ne olacak sonuçta transfer parasını da alacaklar hepsi içinde kontroller, testler, toplama, transfer. Donduracaklar diyelim bir daha ki ay filan transfer edecekleri zaman o zaman para almamaları lazım. :26:

Cnm benm suan sadece gonalf var onu vuruluyorum 4 tane sali gunu cnm randevum var yine

Ay emosum ugrasamam bebegim ya aksam aksam hastaneydi doktordu sbaha erisirsek gorcez akmi karami hahaha olmezsem sorun yok baim yasayan icin her zaman bir umut Var nasilsa

eyvah eyvah canım bol bol bu iç dediğin gibi bir de benim doktorum bol hareket yürüyüş dedi iğneleri kaçta yapıyorsun bilmiyorum ama az yürüyüş yapsan etkisi olur belki. Bende de var o iğneden daha ben bugün başladım iğnelere cetrodite daha sonra ama nolcak bakalım bende bugün kalçadan menogon vurdurdum akşam göbekten gonal acıtmadı da menogon ayağımı kastı yaa o yapılan yerde kaskatı oldu sanki. Şimdi daha iyi ama. Allah güç kuvvet versin hepimize ne diyim yaparım ne olacak ya diyordum ama zor olduğunu ilk günde anladım bir torba ilacı görünce. :26:

Heee valla bacican ya kimine dunyada kimine ahirette napcan be yavrum cekecen mecbuuurrrr dogru diyon canim YA sakaya vuruyoz napcan rabbim cektigimiz acilarin karsiligini saglikli hayIrli bi evlat olarak versin tedavi bitince sevinelim insallah

Cnm benm suan sadece gonalf var onu vuruluyorum 4 tane sali gunu cnm randevum var yine

iyiymiş senin canım ya benim bir de kalçadan menogon var of çok kastı ama yaa geçiyor yavaş yavaş bir de sonra alışveriş merkezine gittik dr yürü dedi diye yürüdüm filan market dolaştım. Geldim bacağımı toplasam doğrultamadım kasıldı şimdi daha iyi sana da çatlama engelleyici cetrodite verir sanırım sonradan bana tüö ilaçları aynı anda yazmış hepsini aldık bunlardan gonal yetmezse bir kutu daha yazar sanırım.

sorma valla ayni ayni elbette tazesi daha iyi olurdu ama korkmus akillim tazesi gibi olmasada Konservede olur canim bence sonucta oda Ananas :) Vardir vardir ben Carfour da görmüstüm , bide Migrosta olabilir tazeleri . Burda kakilli , imkan olsa yollardim valla, ama yasak aa bak onu bilmiyodum.. ben Tuvalete rahat cikabileyim diye Magnesyum iciyorum oda cünkü düzenliyo , cok sükür faydasinida görüyorum. Aynen bende sorunluyum aslinda raha cikamiyorum tuvalete normalde. Magnesyum iyi geldi. Bana kayisi ve su ikilisi fayda etmiyo iste, cok denedim. Ben hep kuru kayisi duydum ama sanirim tazesi daha etkilidir mantikli düsünürsek daha her Vitamini herseyi icinde tazeyken .

Arkadaşım ben iğne aşamasındayım. Ücretin tamamını dün iğneye başladığımız gün verdik. Ancak nedense-sanırım olumsuz düşünmek istemediğim için- herhangi bir olumsuz gelişmede ücret ne olacak onu konuşmadık. Evet hakkaten ne olacak :) Bir ara sormak lazım.

Doğru diyorsun daha iyidir dimi o kadar yedim ama hiç lavaboya çıkartıyor mu diye düşünmedim yanii hatırlamıyorum :26: of evde çok işim var tedaviden önce bitirecektim 1 ay önceden belliydi başlayacağım ama olmadı hep bişi çıktı çaışıyorum da haftaiçi gelince hali olmuyor insanın haftsonu tüm evi kaldırıcam camlar kapılarda silinecek. Haftaiçi de azar azar yaparım annem gelecek transfer zamanı o şehir dışında ama birşey bırakmam istemem o siler süpürür ve yemek yapar. Bir sorun olmaz bu aşamada biraz yorulmak sanırım hatta hareketli olmak iyidir gerçi iğneler ve işler iyice kasacak ama oturunca daha kötü oluyor sanki kalçam hareket etsem anlamam belki transferde hep yatcam zaten annem pc başına bile oturmak yok dedi :26:

Allahim ya senin gibi olmayi isterdim valla , rahatliga bak sen sunda Allah gecmiden versin kiz, Agzindan yel alsin , daha Bebisler dogurucaksin canikomDogru diyosun umut olamsa Hayat bitmistir zaten . Ben yinede ihaml etme derim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…