2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Vilma canım sanırım sende memoriala gidiyorsun ben ağustosta başlıycam canim sana hangi ilacları verdiler?Birde hangi doktora gidiyorsun ekip gerçi ama...Ayrıca ilk denemen mi orada?iki merkez arası kaldım canım oyüzden soruyorum.

Bak bu da bir enteresanmış ne sorunun var senin pco filan çok yumurta durumu var mı genelde pco olunca ve çok yumurta olunca ohs riski oluyor o zaman transfer yapamıyorlar toplama her halukarda olur ama sonrası işte belki transfer edilecel yumurta olmayacak benimki gibi ohs olucam belki ben mesela dondurulacak ee o zaman sonradan yapılacak transfere para alınmaması lazım baştan alındığı için sen makbuz fatura vermişlerdir onu iyi sakla bak ben de saklıcam ne olur ne olmaz transfer için Allah korusun terslik çıakr dondururlar sonra yine para isterler birşey olsun elimizde. İnşallah br sorun çıkmaz yaa.

Yemissindir elbette ama üstüne su ictinmi ki , gerci hatirlamazsin dogal olarak. canim bak sakin kendine hicbirsey icin SIKINTI yapma önemli olan suan sen ve Yumurtlarin, yapabildigin Kadar kendini cok kaptirmadan yap, olmazsada olmaz ucunda ölüm yok suan sen önemlisin, bende trasnferden önce yaptim temizligimi falan gercide ama Kasmadim oldugu Kadar dedim , hergün biraz bisey yaptim, Hem sonra okmasa nolurr canindan kiymetlimi. Cokta hareket etme sen bence yani tamam normal ette abartma canikom. ILk 3 gün bende yattim sadece tuvalete ve yemek yemege kalktim , ama hep yatmakta iyi degil diyolar hayatim arada kalkip dolasicaksin ki bende öle yaptim , evin icinde dolastim birz , harekette lazim hep yatmayi tavsiye etmiyo Doktorlar . 4. Gün den sonrada yattim 4 gün daha ama hep kalktim sürekli yatmadim belim agriyinca uzandim , ama hcibir is yapmadim, zaten Annemde kaldim sürekli sagolsun cok iyi baklidim yani .

Allahim ya senin gibi olmayi isterdim valla , rahatliga bak sen sunda Allah gecmiden versin kiz, Agzindan yel alsin , daha Bebisler dogurucaksin canikomDogru diyosun umut olamsa Hayat biatmistir zaten . Ben yinede ihaml etme derim kuzum

Yok kuzum ya yarin saah doktorum var merak etme soyliycem dostinexte yapbilir demislerdi ondandir belki

Arkadaşım bizim olayımızda sorun bende değil. Ama her halukarda, meşakkatli ve tersliğe açık bir süreç. Neler bekliyor beni bilmiyorum ama olumsuz düşünmüyorum asla. Sadece gerginlik o kadar. Makbuz verdiler tabii ama pazartesi kontrole gittiğimizde soralım bakalım. Vardır bir yanıtı mutlaka. Olumlu düşün sen de... Suyunu içmeye de devam et...

Cnm sanada gecmis olsun. Bende ayni zamanda prolaktin sorunu var ve aldigim dostinex ilac beni fena carpiyo haksizlik basdonmesi mide bulantisi arada wcye gidiyom arada minik minik ev isleri yapmaya calisiyom ama yuruyus cok zor tembel olcak kiz benim cocuklar amannnnn daha iyi ben uykuyu seviyom beraber aksama kadar yatariz babalari naparsa yapsin

Niye cok su iciyorsunuz bnimde icmem lazim mi

Tatlim su icmek genel olarak zaten gerekli, su dönemdede vücudun susuz kalmamasi icin iciliyo, Böbreklerin iyi calismasi icin icilio. dejavu_one Arkadas PCO oldugundan OHSS tehlikesi ne karsin bi kac faktör yaninda bide su icmek zorundaymis, ondan iciyo , ama seninde bol bol su icmeni genel olarak tavsiye ederim canim

Son düzenleme:
Utana sıkıla soracağım valla. Sigara kullanan var mı aranızda? Ben yalvara yakara 2 tane içiyorum ama paket önümde olsa götürürüm yarısını. Biliyorum çok yanlış ama tiryakiymişim hakkaten. Öyle isteyince bırakırım diye konuşuyordum bir de. Laffff....

Ben alti ay kadar once biraktim ama ilk baslarda kayinvalidem yada kuzenlerim gelince onlarla iciyodum bi iki... Son iki aydir fealn agzima surmuyorum.. Hamile kalincada icmem yanimdada icirtmem... Dogumdan sonrada icmem cocuklarimin yanindada icirtmem... Huc bisey cocuklarimdan degerli olamaz.. Bu arada gunde bi paket deviriyodum hala icsem icerim ama tutuyom kendimii

Beeeeen maalesef ama günde en cok 7-8 tane icerdim , transferden sonra hic icmedim , yani son 3 gündür 1 Tane iciyorum napim, stress iste 2 tane cok fazla degilki canim , tiryakilkten ziyade yasak ve yapmaman gerekn bisey oldugu icin daha istiyo insanin cani su naleti , keske hic icmesek ama hic icmeyincede agressif sinirli oldup da zararli olucak , hem Hamileyken bilde dotkrolar birden kesmeyin diyo en azndan benim ablama öle demisti , azaltin yavas yavas birak demisti . Bünye Nikotine alisik oldugu icin birden kesersen vücut ters tepki yapiyomus , valla ben Doktorun yalancisiyim Canim icinde oldugunu bilince otomatik olarak icmiyosun zaten bende öle olmustu, simdi bu karin agrisi degerim nasil cikcak panigine ictim günde 1 tane ama onuda kesicem rabbim izin verirse

Darısı başımaaaaaaa inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…