- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.321
Merhaba canım bende ağustosta başlamayı düşünüyorum bugün ön görüsmeye gittim memoriala ama uzun veya kısa protokol demediler bana hatta doktor müstecep bey direk ilaçlarımı yazdı verdi tatil dönüşü istediğim için ağustosa kaldı yalnız medical parkla memorial arası kaldım bu konuda yoruma ihtiyacım var :S
Smdi birincisi bende mustecep bey hastasiyim.. Ikincisi doktorumdanda hastanedende ok memnunum..uzun uzun yazamicam cnm ama tupebek oncesi farkli problemlerim vardi saolsun kimse anlamamisti ama o anlayip tedavimi etti.. Oyle baliklama t bebek yapalim demedi. Oncesansimizi dusurecek seyleri ortadan kaldiralim dedi.. Rabbim razi olsun... En azindan su an bende doktorumda elimizden geleni yaptigimizi bilioruz.. Ben once rabbime sonra ona guveniyorum.. Ama bu benim dusuncem tatlim yinede sen bilirsin:)))
Arkadaşım ben iğne aşamasındayım. Ücretin tamamını dün iğneye başladığımız gün verdik. Ancak nedense-sanırım olumsuz düşünmek istemediğim için- herhangi bir olumsuz gelişmede ücret ne olacak onu konuşmadık. Evet hakkaten ne olacak :) Bir ara sormak lazım.
Yemissindir elbette ama üstüne su ictinmi ki , gerci hatirlamazsin dogal olarak. canim bak sakin kendine hicbirsey icin SIKINTI yapma önemli olan suan sen ve Yumurtlarin, yapabildigin Kadar kendini cok kaptirmadan yap, olmazsada olmaz ucunda ölüm yok suan sen önemlisin, bende trasnferden önce yaptim temizligimi falan gercide ama Kasmadim oldugu Kadar dedim , hergün biraz bisey yaptim, Hem sonra okmasa nolurr canindan kiymetlimi. Cokta hareket etme sen bence yani tamam normal ette abartma canikom. ILk 3 gün bende yattim sadece tuvalete ve yemek yemege kalktim , ama hep yatmakta iyi degil diyolar hayatim arada kalkip dolasicaksin ki bende öle yaptim , evin icinde dolastim birz , harekette lazim hep yatmayi tavsiye etmiyo Doktorlar . 4. Gün den sonrada yattim 4 gün daha ama hep kalktim sürekli yatmadim belim agriyinca uzandim , ama hcibir is yapmadim, zaten Annemde kaldim sürekli sagolsun cok iyi baklidim yani .Doğru diyorsun daha iyidir dimi o kadar yedim ama hiç lavaboya çıkartıyor mu diye düşünmedim yanii hatırlamıyorum :26: of evde çok işim var tedaviden önce bitirecektim 1 ay önceden belliydi başlayacağım ama olmadı hep bişi çıktı çaışıyorum da haftaiçi gelince hali olmuyor insanın haftsonu tüm evi kaldırıcam camlar kapılarda silinecek. Haftaiçi de azar azar yaparım annem gelecek transfer zamanı o şehir dışında ama birşey bırakmam istemem o siler süpürür ve yemek yapar. Bir sorun olmaz bu aşamada biraz yorulmak sanırım hatta hareketli olmak iyidir gerçi iğneler ve işler iyice kasacak ama oturunca daha kötü oluyor sanki kalçam hareket etsem anlamam belki transferde hep yatcam zaten annem pc başına bile oturmak yok dedi :26:
Allahim ya senin gibi olmayi isterdim valla , rahatliga bak sen sundaAllah gecmiden versin kiz, Agzindan yel alsin , daha Bebisler dogurucaksin canikom Dogru diyosun umut olamsa Hayat biatmistir zaten . Ben yinede ihaml etme derim kuzum
Bak bu da bir enteresanmış ne sorunun var senin pco filan çok yumurta durumu var mı genelde pco olunca ve çok yumurta olunca ohs riski oluyor o zaman transfer yapamıyorlar toplama her halukarda olur ama sonrası işte belki transfer edilecel yumurta olmayacak benimki gibi ohs olucam belki ben mesela dondurulacak ee o zaman sonradan yapılacak transfere para alınmaması lazım baştan alındığı için sen makbuz fatura vermişlerdir onu iyi sakla bak ben de saklıcam ne olur ne olmaz transfer için Allah korusun terslik çıakr dondururlar sonra yine para isterler birşey olsun elimizde. İnşallah br sorun çıkmaz yaa.
Yok kuzum ya yarin saah doktorum var merak etme soyliycem dostinexte yapbilir demislerdi ondandir belki
Smdi birincisi bende mustecep bey hastasiyim.. Ikincisi doktorumdanda hastanedende ok memnunum..uzun uzun yazamicam cnm ama tupebek oncesi farkli problemlerim vardi saolsun kimse anlamamisti ama o anlayip tedavimi etti.. Oyle baliklama t bebek yapalim demedi. Oncesansimizi dusurecek seyleri ortadan kaldiralim dedi.. Rabbim razi olsun... En azindan su an bende doktorumda elimizden geleni yaptigimizi bilioruz.. Ben once rabbime sonra ona guveniyorum.. Ama bu benim dusuncem tatlim yinede sen bilirsin:)))
Ilk izlenim benim içinde olumlu oldu hatta bunca yıldır kimse söylememişti ama orta düzeyde pko var sende dedi aşılamalarımda da yumurtalar 14mmken çatlıyordu hep oyüzdendir dedi sanırım bende karar verdim canım ya birde müstecep bey gerçekten iyi bu konuda her soruyu cevaplıyor...Rabbim hakkımızda hayirlısını nasipetsin doğru insanları çıkarsın karşımıza inş..
eyvah eyvah canım bol bol bu iç dediğin gibi bir de benim doktorum bol hareket yürüyüş dedi iğneleri kaçta yapıyorsun bilmiyorum ama az yürüyüş yapsan etkisi olur belki. Bende de var o iğneden daha ben bugün başladım iğnelere cetrodite daha sonra ama nolcak bakalım bende bugün kalçadan menogon vurdurdum akşam göbekten gonal acıtmadı da menogon ayağımı kastı yaa o yapılan yerde kaskatı oldu sanki. Şimdi daha iyi ama. Allah güç kuvvet versin hepimize ne diyim yaparım ne olacak ya diyordum ama zor olduğunu ilk günde anladım bir torba ilacı görünce. :26:
Niye cok su iciyorsunuz bnimde icmem lazim mi
Cnm oncelikle hayirli olsun simdiden... Evet o gun baslattilar beni iki gun sonra bi gittimkan alip utrasonda baktilar.. Simdi bi gun arayla ikinci kez gitcem ayni sekilde bakcaklar. Sanirim yarindan sonra hergun gidicem yumurtam toplanana kadar.. Doktorunu sectinmi peki.. Gerci ekip olarak calisiyorlar hepsi ortak toplantiyla karar veriyo neyi ne kadar kullanacksin.. Ama gnel olarak bi doktor secmen lazim... Ins guzel seyler olur hakkinda
canım ağustos ayındaki adette gidecem ben aslında benmde bu ay olacaktı bi kaza geçirdikdolayısıyla kaldı şimdi bekliyorum heyecanla sizi takip ediyorum her gün .biz selma hanıma gidelim diye düşündük seninki kim aynı hastane olmasına çok sevindim en azından sana sorular sorularım gerçi belki sen benmki olana kadar hamile kalırsın ve bebişine zarar olmasın diye nete takılmazsın :)
her gittiğinde alttan muayene oluyo mu bide sen nezaman başladın istanbulda mı yaşıyosun ben başka şehirden geliş gidiş yapacm ya da eğer her gün çağırıyorlarsa orda kalacm demek ki
Utana sıkıla soracağım valla. Sigara kullanan var mı aranızda? Ben yalvara yakara 2 tane içiyorum ama paket önümde olsa götürürüm yarısını. Biliyorum çok yanlış ama tiryakiymişim hakkaten. Öyle isteyince bırakırım diye konuşuyordum bir de. Laffff....
Utana sıkıla soracağım valla. Sigara kullanan var mı aranızda? Ben yalvara yakara 2 tane içiyorum ama paket önümde olsa götürürüm yarısını. Biliyorum çok yanlış ama tiryakiymişim hakkaten. Öyle isteyince bırakırım diye konuşuyordum bir de. Laffff....
canım ağustos ayındaki adette gidecem ben aslında benmde bu ay olacaktı bi kaza geçirdikdolayısıyla kaldı şimdi bekliyorum heyecanla sizi takip ediyorum her gün .biz selma hanıma gidelim diye düşündük seninki kim aynı hastane olmasına çok sevindim en azından sana sorular sorularım gerçi belki sen benmki olana kadar hamile kalırsın ve bebişine zarar olmasın diye nete takılmazsın :)
her gittiğinde alttan muayene oluyo mu bide sen nezaman başladın istanbulda mı yaşıyosun ben başka şehirden geliş gidiş yapacm ya da eğer her gün çağırıyorlarsa orda kalacm demek ki
Cnm ben mustecep beyin hastasiyim.. Istanbulda yasiyorum evet ve bu arada cok gecmis olsun kaza icin olsun vardir her serde bi hayir dimi gce olsun guc olmasin:))) burada memorilain misafirhanesi varmis cok bilgim yok ama goruyorum bavulla gelen bayanlari. Ben hamile kalsamda insallah sen bana ozelimden msj at cevaplarim. Arada gideririm sizden kopamam ama tek tekokuyamaya bilirim.. Nerden gelceksin sen
Ben alti ay kadar once biraktim ama ilk baslarda kayinvalidem yada kuzenlerim gelince onlarla iciyodum bi iki... Son iki aydir fealn agzima surmuyorum.. Hamile kalincada icmem yanimdada icirtmem... Dogumdan sonrada icmem cocuklarimin yanindada icirtmem... Huc bisey cocuklarimdan degerli olamaz.. Bu arada gunde bi paket deviriyodum hala icsem icerim ama tutuyom kendimii
Cnm ben mustecep beyin hastasiyim.. Istanbulda yasiyorum evet ve bu arada cok gecmis olsun kaza icin olsun vardir her serde bi hayir dimi gce olsun guc olmasin:))) burada memorilain misafirhanesi varmis cok bilgim yok ama goruyorum bavulla gelen bayanlari. Ben hamile kalsamda insallah sen bana ozelimden msj at cevaplarim. Arada gideririm sizden kopamam ama tek tekokuyamaya bilirim.. Nerden gelceksin sen
ben izmitten gelecem canm kusura bakma başka arkadaşta sorular sormuş sana yeni gördüm umarım bunaltmıyoruzdur seni o arkadaşta müstecep beyi yazmış onlar görüşmüş sanırm acaba bende mi ona gitsem formda yazanlardan görmüştüm selma hanımı daha hiç görüşmemiz olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?