- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.341
ben izmitten gelecem canm kusura bakma başka arkadaşta sorular sormuş sana yeni gördüm umarım bunaltmıyoruzdur seni o arkadaşta müstecep beyi yazmış onlar görüşmüş sanırm acaba bende mi ona gitsem formda yazanlardan görmüştüm selma hanımı daha hiç görüşmemiz olmadı
Olurmu cnm ne bunaltmasi burda birbirimize yardim icin variz zateno konuda kararini etkilemek istemem sadece ben memnun oldugumu soyledim. Zaten ekip olarak calisiyolar. Mesela gecen gittigimde murat bey gordu beni. Yumurtlama takip gerektirdiginden o an kim varsa o bakiyo.. Artikuarin kim bakcak bilmiyom.. Gormeyen kalmadi yavrucagi :18:
Beeeeen maalesefama günde en cok 7-8 tane icerdim , transferden sonra hic icmedim , yani son 3 gündür 1 Tane iciyorum napim, stress iste 2 tane cok fazla degilki canim , tiryakilkten ziyade yasak ve yapmaman gerekn bisey oldugu icin daha istiyo insanin cani su naleti , keske hic icmesek ama hic icmeyincede agressif sinirli oldup da zararli olucak , hem Hamileyken bilde dotkrolar birden kesmeyin diyo en azndan benim ablama öle demisti , azaltin yavas yavas birak demisti . Bünye Nikotine alisik oldugu icin birden kesersen vücut ters tepki yapiyomus , valla ben Doktorun yalancisiyim Canim icinde oldugunu bilince otomatik olarak icmiyosun zaten bende öle olmustu, simdi bu karin agrisi degerim nasil cikcak panigine ictim günde 1 tane ama onuda kesicem rabbim izin verirse
Tatlim su icmek genel olarak zaten gerekli, su dönemdede vücudun susuz kalmamasi icin iciliyo, Böbreklerin iyi calismasi icin icilio. dejavu_one Arkadas PCO oldugundan OHSS tehlikesi ne karsin bi kac faktör yaninda bide su icmek zorundaymis, ondan iciyo , ama seninde bol bol su icmeni genel olarak tavsiye ederim canim
kızlar aranızda hurma polenini duyan veya kullanan var mı aranızda ?????
Cnm sanada gecmis olsun. Bende ayni zamanda prolaktin sorunu var ve aldigim dostinex ilac beni fena carpiyo haksizlik basdonmesi mide bulantisi arada wcye gidiyom arada minik minik ev isleri yapmaya calisiyom ama yuruyus cok zor tembel olcak kiz benim cocuklaramannnnn daha iyi ben uykuyu seviyom beraber aksama kadar yatariz babalari naparsa yapsin
:)))) sagol canim benim , lelelleleleyyyy :))) insallah canim yaa , rabbim insallah degeri yükseltir , simdiki tedirginligim bu :18:
işte benim kılavuzda farklı gösteriyor toz olan var ve karışım iğnesi var onda karıştıyorsun tamam ama bir de başka bir gir şırınga var o ne anlamadım işte. Ona nasıl aktarılır ki neyse ben netten bakayım gonal f kolay zaten hazırladı kız sıvıyı ilki yapıldı 3 doz daha var içnde şırıngaa çekilip vurulacak ama menagon kalçadan yapılıyor ve hastaneye gitmem lazım belkş göbekten vurayım derdim ama işime geldi çünkü birkaç gün sorna göbekten cetrodite başlayacak göbeim kevgire döner valla. Cetrodite vururum evde yaaa bozulmazlar canım zaten buzdolabına gerek yokta eşim pimpirikli dr aramış dolapta dursun istiyordu dr hiç sorun olmaz demiş koyduk dolaba dediğin gibi çıkartırız 30 dk önceden. Hataneye gidip eve gelince dolaba koyarız sonra sabah yine işyerinde vs.. iştee off offf valla uğraş dur Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bende isterdim evde rahatça vurmayı ama nam yok illa hastanede vurdur diyor eşimde öyle. Menogonun kalçadan olması ve hastaneye gitmek zorunda olmam da onun ısrarında katkı oldu.
kızlar sabah 6.30 da idrar testi yaptım.bugün 10.günüm bitti.11.güne girdik.iki çizgi çıktı faakat iikinci çizgi hafif silikti ama bayağı belli oluyordu fakat kıpkırmızı değildi.şimdi ben hamile miyim?
Kizlar Ben gece fenalastim.. inanilmax bir bel ve Karin agrisi yasadim. Gecenin ikisinde doktorumu aradim fitil Verdi Esim aldida oyle rshatladim. Simdi doktora Gitcem bakam be dicek karnim hala agriyi..Hadi kactim
Aynen öle canım , icmeyenler de farkli sekilde atiyolar stresini bizde maaleseff bunu kullaniyoruzHaklısın arkadaşım zaten yeterince gergin olunan bu dönemde bir de keyif aldığımız bir şeyi bırakmak zorunda olmak stres üzerinde stres katıyor. En iyisini vilma yapmış çok önceden bırakmış. Ben aman o olsun, bu olsun, yılbaşı gelsin, okul tatile girsin, pazartesi olsun. Aman olmadı o pazartesiler.
İşin kötüsü bulunduğum yerdeki doktorum sigara içtiğimi bilse, bir daha bana gelme der. Sigaraya o kadar karşı adam. Transfer gününe kadar içeyim bari :)
Hoşgeldin hayatım, Tedavin Hayırlı olsun, Rabbim kucağına bebişini almayı nasip etsinHerkese Merhaba
Topiği yeni gördüm bizde bu ay ilk denememizi yapacağız Allah'ın izniyle. Beni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim. Yaşım 30 eşimde sayı ve hız düşüklüğü var. Jinemed de Teksen Çamlıbel' e gidiyoruz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun :))
Allaaaaaahhh varan üüüüüçççççkızlar sabah 6.30 da idrar testi yaptım.bugün 10.günüm bitti.11.güne girdik.iki çizgi çıktı faakat iikinci çizgi hafif silikti ama bayağı belli oluyordu fakat kıpkırmızı değildi.şimdi ben hamile miyim?
Ayyy yaparim yaparim tabiii cok sagil tatlim yaa, Allahım Dualarimizi kabul etsin insallah. senin Test nezaman bidaha?o korku bende halaa var tatlım ister istemez o gerginlik oluyor.hep dua et, duha suresini her gün 11 defa oku, her sabah seher vakti hacet duasını oku 7 defa, her gece ve her sabah uyandığında 7 defa ayetel kürsi oku ve bebeğini düşünerek üzerine üfle. bak göreceksin 1000 leri görecek değerin Allah'ın izniyle
Ahh be güzelim ben sana git dedim dimiKizlar Ben gece fenalastim.. inanilmax bir bel ve Karin agrisi yasadim. Gecenin ikisinde doktorumu aradim fitil Verdi Esim aldida oyle rshatladim. Simdi doktora Gitcem bakam be dicek karnim hala agriyi..Hadi kactim
Aramıza hoşgeldin canım, Gecmis olsun canım, Tedaviniz hayırlı olsun. Rabbim inşallah Kuzucuğunu kucağına almayı nasip eder tatlım. Allahhepizin yardımcısı olsun, Dualarım bizlerle canım.Kizlar benide araniza alin... ben suan memorialde tedavi goruyorum... bizde erkek infertiletisi mevcut... esim micro tese ameliyati olucak.. eger sperm bulunursa bana transfer edilecek. Suan lucrin ve gonal f kullaniyorum.. insallah bi 10-15 gun sonra transferimiz gerceklesir...
Aramıza hoşgeldin canım, Gecmis olsun canım, Tedaviniz hayırlı olsun. Rabbim inşallah Kuzucuğunu kucağına almayı nasip eder tatlım. Allahhepizin yardımcısı olsun, Dualarım bizlerle canım.Haberdar et bizi sonuclardan, buraya takil inan sana iyi gelicek kafan dağılır, Arkadaslarin hepsi cok güzel insanlar
Kizlar benide araniza alin... ben suan memorialde tedavi goruyorum... bizde erkek infertiletisi mevcut... esim micro tese ameliyati olucak.. eger sperm bulunursa bana transfer edilecek. Suan lucrin ve gonal f kullaniyorum.. insallah bi 10-15 gun sonra transferimiz gerceklesir...
Cnm simdiden hayirlivolsun.. hangi memorialdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?