2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Haklısın arkadaşım zaten yeterince gergin olunan bu dönemde bir de keyif aldığımız bir şeyi bırakmak zorunda olmak stres üzerinde stres katıyor. En iyisini vilma yapmış çok önceden bırakmış. Ben aman o olsun, bu olsun, yılbaşı gelsin, okul tatile girsin, pazartesi olsun. Aman olmadı o pazartesiler.
İşin kötüsü bulunduğum yerdeki doktorum sigara içtiğimi bilse, bir daha bana gelme der. Sigaraya o kadar karşı adam. Transfer gününe kadar içeyim bari :)

Tsk ederim suyla hic aram yok ama sevecegim mecbur

Cnm bnmd bugun prolaktinim yuksek cikmis eve geldikten sonra hmsire aradi ilac adi vedi dostinex hafta birkez yarim dedi sen nasil kullaniyorsun acaba

Herkese Merhaba

Topiği yeni gördüm bizde bu ay ilk denememizi yapacağız Allah'ın izniyle. Beni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim. Yaşım 30 eşimde sayı ve hız düşüklüğü var. Jinemed de Teksen Çamlıbel' e gidiyoruz.

Allah hepimizin yardımcısı olsun :))

kızlar sabah 6.30 da idrar testi yaptım.bugün 10.günüm bitti.11.güne girdik.iki çizgi çıktı faakat iikinci çizgi hafif silikti ama bayağı belli oluyordu fakat kıpkırmızı değildi.şimdi ben hamile miyim?

Kizlar Ben gece fenalastim.. inanilmax bir bel ve Karin agrisi yasadim. Gecenin ikisinde doktorumu aradim fitil Verdi Esim aldida oyle rshatladim. Simdi doktora Gitcem bakam be dicek karnim hala agriyi..Hadi kactim

:)))) sagol canim benim , lelelleleleyyyy :))) insallah canim yaa , rabbim insallah degeri yükseltir , simdiki tedirginligim bu :18:

o korku bende halaa var tatlım ister istemez o gerginlik oluyor.hep dua et, duha suresini her gün 11 defa oku, her sabah seher vakti hacet duasını oku 7 defa, her gece ve her sabah uyandığında 7 defa ayetel kürsi oku ve bebeğini düşünerek üzerine üfle. bak göreceksin 1000 leri görecek değerin Allah'ın izniyle

cnm sarı ileilacı suladırıp şırıngaya çekiosun. sonrada sarı ucu çıkarıp griyitakıp enjekte ediyosun ..korkmazamannla hepimizdekurt olursun:) ilkii onlar gösteriri zaten cnm:) hadi hakkında hayırlsı... o zamalar hızlıakıp geçioda baksana daha trasferden buzamana zaman geçmio bir asırolmuşgibi amabişe olmadı daha 5.güniçeride durumlar ne alemde merak ediyorum.bebişlerimiyilermi bbenimle mi????

hadigözünn aydın cnm hamişsin birdekantesti yapıncada göreceksin inş

Kizlar benide araniza alin... ben suan memorialde tedavi goruyorum... bizde erkek infertiletisi mevcut... esim micro tese ameliyati olucak.. eger sperm bulunursa bana transfer edilecek. Suan lucrin ve gonal f kullaniyorum.. insallah bi 10-15 gun sonra transferimiz gerceklesir...

Aynen öle canım , icmeyenler de farkli sekilde atiyolar stresini bizde maaleseff bunu kullaniyoruz becerebene ne mutlu keske bizde cok ônceden yapabilseydik ama iste olmadi, zararin neresinden dönersek kar sekerim kahve sigara ayrilmaz ikiliydi venim icin kahveyi tamamen kestim, insallah sigarayida tamamen kesicem eyvaah sakın ağzından kaçırma ozaman topa tutar seni valla öle yap sekerim ama sana tavsiyem transefere kadar birakabilirsen tamamen birak birakamazssanda en minimuma indir.

Hoşgeldin hayatım, Tedavin Hayırlı olsun, Rabbim kucağına bebişini almayı nasip etsin
Allaaaaaahhh varan üüüüüççççç caniiimm tebrik ederim Hamilesin silinik cikar cünkü daha cok yeni , idrarda cikmasi bile su zamanda sasirtti beni, kimisinin cikmiyo. Ayyyyy Rabbim sen büyüksün , ayyyy çok sevindim yaaaa, bide Kan testin hayirisiyla sonuclansa coook süper olcak
Ayyy yaparim yaparim tabiii cok sagil tatlim yaa, Allahım Dualarimizi kabul etsin insallah. senin Test nezaman bidaha?
Kizlar Ben gece fenalastim.. inanilmax bir bel ve Karin agrisi yasadim. Gecenin ikisinde doktorumu aradim fitil Verdi Esim aldida oyle rshatladim. Simdi doktora Gitcem bakam be dicek karnim hala agriyi..Hadi kactim
Ahh be güzelim ben sana git dedim dimi gecmis olsun kuzum yaaa, haberdar et bizi

Aramıza hoşgeldin canım, Gecmis olsun canım, Tedaviniz hayırlı olsun. Rabbim inşallah Kuzucuğunu kucağına almayı nasip eder tatlım. Allahhepizin yardımcısı olsun, Dualarım bizlerle canım. Haberdar et bizi sonuclardan, buraya takil inan sana iyi gelicek kafan dağılır, Arkadaslarin hepsi cok güzel insanlar

Kizlar geldim Ben ama uyudum gecem iyi gecmedi malum testlwrimi verdim slttsn yumoslara bsktilar anladigim kadariyla farkli olculerde sekiz tane.. 18 anlamis Esim Ben 15.5 anladim digerlerini pek anlamadim Iki ucctane buyuk vardi.. anlamadim cunku agrimdan kensimde degildim.. ama yumoslar sakin.. agrim olunca Asiri buyudulermi acaba dedi hemsire ama utrasonda bisey cikmadi. Idrar testi felan verdim. Idrsr yollaritla ilgili bisi. Antibiyotik kullancam. Hastaneden sradilar yeni dozajlar icin ama Esim acti... Uyuyodum Simdi o uyuyo. Yine haber veririm.Mucuk

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.. senide tebrik ederim hamileymissin... insallah kucagina almayida nasip eder allahim... =) sizin gibi hamile kalanlari duyunca umudum yeseriyor... yoksa cok karamsar dusunuyorum.. =(

Cnm simdiden hayirlivolsun.. hangi memorialdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…