2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hahaha Evet cnm ordayim.. hatta bugun sabah ordaydiysan beni gormus bile olabilirsin Yada Ben seni

=)yok ben bugun orda degildim... yarin gidicem kan vermeye... ama belkide onceki randevulara gittigimde gormusumdur..sizin sorun neydi? Buarada doktorunuz kim ve memnun musun?

=)yok ben bugun orda degildim... yarin gidicem kan vermeye... ama belkide onceki randevulara gittigimde gormusumdur..sizin sorun neydi? Buarada doktorunuz kim ve memnun musun?

Yarin Bende Gitcem.cnm.artik hergun Gitcem:)) Bende rezerv sorunu var yumurtalarim az:)) doktorum mistecep bey ama.son.Iki gundur murat bey bakiyo.. yakana kirmizi karanfil.tak.yarin bulusalim.kiz by arada memnunum seninki Kim

Yarin Bende Gitcem.cnm.artik hergun Gitcem:)) Bende rezerv sorunu var yumurtalarim az:)) doktorum mistecep bey ama.son.Iki gundur murat bey bakiyo.. yakana kirmizi karanfil.tak.yarin bulusalim.kiz by arada memnunum seninki Kim

Gecmis olsun... bende yarindan itibaren hergun giderim galiba... kim bilir belkide karsilasiriz... =) benim doktorum aylin hanim... simdilik memnunum... kendisi benimle iyi ilgileniyor ve isinide severek yapio... benim icinde bu yeterli... =)

Gecmis olsun... bende yarindan itibaren hergun giderim galiba... kim bilir belkide karsilasiriz... =) benim doktorum aylin hanim... simdilik memnunum... kendisi benimle iyi ilgileniyor ve isinide severek yapio... benim icinde bu yeterli... =)

Hastanede kotu doktor olduğunu düşünmüyorum zaten. Bense ona gitcektim son anda bi değişiklik olsu ama bende memnunum:)) zaten burda takılan okadar cok kişi varki bazen suzuyorum acaba hangisi bizim kulüpte diye

ve bugün meleklerimi alıp geleli beş gün oldu...beş asır kadar beşgün..artıkyatmaktan mı yoksa ilaçlardanmı yoksa meleklerimmi yerleşiyor yoksa agzıma aklıma bile almak istemediğim negatif sonuçtanmı bilmiyorum ama kasıklarım hafif hafif agrıyor.sanki adet olucakmışım gibi...bizde inadına meleklerimizle konuşuyoruz..babasıda bende sıksık her saat başı...elimizhep üstlerinde göbüşümde ...hatta dün ögrenen kayınvalidem bile tanıştı onlarla ben babanenizim sizi seviyoruzve burdabekliyoruz dedi...hayırlısıyla gelin meleklerim...burda sizsiz vakit geçirmek artıkçokzor.aklımız kalbimiz hep sizde ..

kızlar vakit geçmiyor yarın pazarpazartesi tekrar iğnem var ve ben tam birhafta sonra evden ilkkez çıkmış olucam...içimdebir yerlerde gizli gizlibeni bunalttan bir şeytan var gtmişken kanda versene dien( ama içimdeki ses beklee diyor korku heyeca bir arada... vakitgeçmiyoor...yakında arabeske ağlayıp burdaçiçekler açmıyor kuşlarötüşüp uçmuyo yıldızlar çıkmıyorgeçmiyor günler geçmiyor diye türkü çıgıracam(( sabır mevlam sabır mevlam sana sıgınıyoruz hepimiz bu mübarek günlerde sen sabır ver hepimize meleklerimizi bize bagışla kucaklarımızıboş bırakma..sen bende isteyi vereyim dersin kullarımbende istesin dersin hepimiz senden istiyoruz mevlam..bizleri bagısla..bunalıp kazayla bilmede kötü sözler söylemiş olabilirz..sen affedensin sen isteyee istediğni verme kuddreti olansın..bizlerede istegimizolan hayırlısaglıklı evlatlar ver mevlam..amin....

Cnm ne guzel yazmissin ama ya aglatcanmi beni zaten durup.durup.duygusal komediye bağlıyorum kendimi uzulmemeye çalış bide cok yatmakta iyi degil diyorlar halsiz felan değilse. Yürüyüş iyiymiş gerci doktorun ne dedi.bilmiyorum..ama bak ne guzel gobusundeler daha biz oraya gelemedik muaallak:))) inşallah annelerini bırakmazlar bak burda hepimizin duası birbirimizle:44:

çoktan kalkıcamda dr umyatcan dedi....korkuyorummya.... agrım varr okorkutuyor...inş cnm sende alıpgeleceksin meleklerini..sayıcaz senin içinde geri geri:)

walla listeyi güncellemeye çalıştım ama oldu mu bilmem. bu arada filologum seni yanlışlıkla hamişşş diye yazdım, sonra düzelttim bilmem içime doğdu heralde, inşallah 4. hamişşşimiz de sen olacaksın:)) BUNVP arkadaşımız da idrarda bakmış, silik 2.çizgi varmış yanlış hatırlamıyorsam, muhtemelen o da 3. hamişimiz.
KIZLAR LİSTEDE YANLIŞLIK VARSA KUSURA BAKMAYIN, SÖYLEYİN DÜZELTELİM.
2 AY İÇİNDE BU LİSTE HAMİŞŞŞLERLE DOLACAK:)))

Kullanıyorum Biosteron soğan kürü falan deneyeceğim, bakalım artık ...

kızlar moralim bozuldu internette okudum idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkanlar varmış.gittim bir daha test aldım çünkü kan testi yaptıracağım bir yer yok.1 saat vücudumda beklemiş idrarla yaptım ikinci çizgi çok çok çok silik çıktı.şimdi ben hamile miyim?negatif mi yoksa ?ne yaparım ben bu sefer de olmazsa 3.denemem bu nolur dua edin bana ben de sizlere ediyorum.bana bir şeyle söyleyin ne olur çok korkuyorum

Beni eklememis bak bi kızarım dogurunca kuzucuklarimi üstünüze salarim Heee anası gibi çetin ve disli olurlar demedin demeyin

Tekrar gecmis olsun kuzum, insallah antibiotigini kullaninca daha iyi olursun sen iyi olda , Yumoslarinda iyiymis cok sükür, önemli olan bunlar. Bence dinlenmene bak sen kuzum, dikkat et kendine

bu listede ben kendimi de mi görecektim.inan çok duygulandım.inşallah hevesim kursağımda kalmaz.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.çok teşekkürler

Aslında kızıyorum cnm biraz boyle sorulara alınma heycanlisin korkuyorsun hepimiz ayni yoldayız.. ama sana ne dememizi bekliyorsun ki haşa allahmiyiz kuzum biz.. oyle olduğunu umut ediyor ve guzel haberlerini bekliyoruz ama ya aksiyse seni sadece umutlandirmis oluruz dualarimiz seninle sakin kalmaya çalış bu sorunun cevabı senin elindeki testte değilse bizde hic degil... Hadi guzel haberlerle inşaallah

sadece desteğe ihtiyacım vardı bu üçüncü denemem ve her an bir şey olacak korkusu acaba soruları beni öldürüken ve eşim beni anlamazken dertleşmek istemiştim.moralimi biraz daha bozuldu şimdi.teşekkür ederim.

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.. senide tebrik ederim hamileymissin... insallah kucagina almayida nasip eder allahim... =) sizin gibi hamile kalanlari duyunca umudum yeseriyor... yoksa cok karamsar dusunuyorum.. =(

bende tsk ediyorum canim benim, darisi basiniza inallah Amiiin insallah canim , Rabbim kuzucugumu bagilsar bana, malum ikinci Kann testinde degerimin yükselmesi gerekiyo ondan korkuyorum simdide:18:insallah hayirli sonuclar alirim yarabbim sen büyüksün... ne güzel tatlim yesersin zaten , ümidi kaybetmek yok , Kuzucuklarimza kavusmak icin devam edicez, bende senin gibiyim canim 1 sene deneme , 2 asilamadan sonra artik iyice bunalima girmistim ...Burda iste tedaviye baslamistik bu topigi buldum iyi geldi bana, arkadslar sagolsun onlarda destek oldu , biraz panik bir insanim da :) Rabbim yüzümüzü güldürdü insallah devam eder bu mutlulugum ve insallah rabbim sizlerede mutlu haberler almayi nasip eder. Nezaman karamsar olursan gir konus, yaz, anlat bak hemen toparlarsin...

Tekrar gecmis olsun kuzum, insallah antibiotigini kullaninca daha iyi olursun sen iyi olda , Yumoslarinda iyiymis cok sükür, önemli olan bunlar. Bence dinlenmene bak sen kuzum, dikkat et kendine

Saol cnm bütün gün yatistaydim. Ben gerci hazırlıklı gitmiştim kesin dedim yumurtalar fire verdi.. olmuslA OLMUSE CARE yok sonuçta.. cokta kaptırmamaya çalışıyorum kendimi su durumda sakin kalmak yapabileceğimiz en iyi sey.. allah yar ve yardımcımız olsun:))

AMIN YARABBIMM, kiz ne güzel Dua ettin öle. Kuzuuummmm canim benim bu ne hal yahu , Kasik larinin agirmasi gayet normal hatta iyiye isaret, hatirlasana ben nasil panik olmustum hastalanicam diye ama cok sükür olmadi....Rabbimin izniyle sende de olmicak canim dünürümm, he afferin konus gelinimle yada damadimla da onlarda kendilerini iyi hissetsinler göbisinde aahhh ahhh gecmezzz bilirim , ilk testten sonra ikinci testi beklemekte cok zor canim yaa valla, korku, endise hepsi karisti biribirine:18: bi yandan rahat olmak isiyorum Kuzucuklarim yada kuzucugum benimleyse üzülmesin diye, oksuyorum konusuyorum , RAbbim sen büyüksün sen Yavrularimizi bi bagisla , Sag salim Kucagimiz almayi nasip eyle Rabbim...AMIN Güzel yüce Yaradanim hepimizin kucaklarii doldursun insallah. Kuzucum sen rahat ol biraz hem daha 5. günündesin ne Kann testi cok erken , sakin yapma böle biseyi , uyma sen o seytana güzel güzel gününü bekle tatlim benim tamammi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…