2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

zehra hanım sğolsun masraf olmasın neolur neolmaz elinde kalmasın diye ööle söylüyor birde yarım kalan arkadaşlarda kan almaya bırakıyor ordan alırsın diyor geçende bana lazım oldu varya sağolsun herkese soruo ya diorum zehra hanım sağolun gerek yok alırım eczaneden 1 günün kaldı ne alacan diyo...bu arada murat bey yazdıysa gözün kapalı güven reçeteye bana ne yazdıysa tam okadar gitti gerçekte Allah razı olsun çok iyi.beni ilk başlar murat bey takip etti zaten taa daha başlamadan ilk ööle muayeney gittiğimde murat bey bakmıştı çok sabırlı benki çok konuşurum meraklıyım soru sorarım bıkmadan usanmadan sorularıma cevap verdi sağolsun.sonra ohss riskimden dolayı semra hanım sağolsun takip etti mütecep bey aylin hanım v.b sağolsunlar hepsi birbirinden başarılılar

öle düsnme tatlim , rabbim hayirli haberlerle döndürür seni insallah. Adet sanicisi olmasi gayet normal bendede oldu , akintida normal hem renk degistriyse yersleme kanamasida olabilir, hemen kötü düsnme canim benim, INsalllahhhh cok güzel haberler verirsin bizlere , sende sirardaki Hamisimiz olursun insalllaahhhh
normal canim, benimde oldu , kasiklarimda batma, adet sanicisi gibi agrilar, Belim agridi, gögüslerim agridi.
AMIIIINNNN iNSAAALLLAHHHH Hadi insallah masallah tatlim devam ederde Yumoslarina kavusursun canim benim, dualarim seninle, sizlerle hatta hepimizle

bu arada 3 tane hamişimiz varmış rabbim evlatlarınızı güle güle-sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşlarım sizin adınıza çok sevindim.Allaha emanet olun.

Sen iyi olda kuzum Eksi bizim basimiza biz cekeriz raziyiz, sen endise etme insallah yumoslarin cok güzel gelisicek iyi olucaklar sen icini ferah tut

banada oldu sekerim :) sürekli bi SIKINTI , ates basmasi , normalll

Kizlar bugun transferim oldu cok şükür. Test gunüm icin 6 agustos dediler. Dondurulmuş embriyo olunca test gunu dahamı geç oluyoki digerinde 12 gun test yapmamı soylemislerdi hayırlısı tekrar araricam bakalım doktorumu.

Sen iyi olda kuzum Eksi bizim basimiza biz cekeriz raziyiz, sen endise etme insallah yumoslarin cok güzel gelisicek iyi olucaklar sen icini ferah tut

BBBz cnm sen hep yaz biz sohet ederiz senle canımza com com vakitgeçer ama kafaatakma yumoşların güzel olacak

ayy bben ateş topu giiydimkazayla tokalaştıklarım kaçıodu benden elimayagım yüzüm...şimdirahatım cnm bide şu kaşıntı başlamazsa ii olacak

canim o yumurtlarinin gelisimine ve kalitesine bagli ,ona göre karar veriyolar. eger cok cok iyi gelismemisse 3. günde Transfer yapiyolar ama sansin daha az falan degil yani , sadece 2 gün erken giriyo göbise. Opu da da Su Böregi tarifni verirsin canim
selam kızlar,
bende pek hayırlı haber yok malesef.
koca bir 0
donmusları deneycegiz bakalım ne zaman bilmiyorum
ne desem bos biliyorum... ama canim tek diyebilecegim demekki Zamani gelmemis, Rabbimin vardir bi bildigi , Hayirlisi buymus insallah bidahaki denemende Rabbim seni cok cok sevindirir de bu yasadinklarini unutursun hemen tatlim insalllaahhh
Merhaba kislar ben yeni katildim araniza ben yurt disinda yasiyorum deneme icin turkiyeye gelcez kararsizim Napcan bilmiyom
canim bende yurtdisindayim , nerdesin? Ben Almanyadayim Burda yaptirdik, ve cok sükür testim positif , Rabbim yardimicimiz olur insallah da kavusuruz yavrularimiza Ilk denememiz ege olmasaydi acaba ikinciye Türkiyeye gitsekmi diye bizde düsündük. Valla git demem gitmede demem, sen yasadigini yerdeki Merkezleri arasttirdinmi yani belki ordada cok iyi merkezler vardir?
kızlar şey nasıl desem kuşumda kaşıntı var ya çok degil ama var nedendir acaba mikropmu kaptım ne yapsam acaba.trasferden sonra benim gibi olan oldumu hiç ne yaptınız nasıl geçer.
tüglerin büyüyodur bende de oldu arada , yani ama benimkisi utrogest fitillerinden , suan yok mesela gecti, ama kasinti devam ederse bi doktora danis derim canim.
bu arada 3 tane hamişimiz varmış rabbim evlatlarınızı güle güle-sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşlarım sizin adınıza çok sevindim.Allaha emanet olun.

AMINNN , kucagimiza almayi nasip etsin insallah Rabbim hepimize insallah , cok sagol canim benim.Insallah su degerim yükselir yarin test vericem yine cok korkuyorum :18: Allahim isteyen herkeze versin insallah , hepimizi sevindirsin Burda olan herkez icin Dua ediyorum arkadaslarim, Insallah hep cok güzel haberlerveririz birbirimize. Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Son düzenleme:
Hadi insallah tutunurlar göbisine yumoslarin SIMSIKI canim, bi hayirli mutlu haberde senden aliriz, insallahhhh, hakkaten cok gec söylemisler bi sor istersen, belkide öle olmasi gerekir sen yinede bi sor derim canim. Insallah cook güzel haberler verirsin bizlere, biraz dinlen kendini cok yorma, egilme fazla. Hep degil arada uzan yat canim

kizlarrrrrrr, yarin 2. Testim i vericem, insallah degerim yükselmistir , Allahim yüzümüzü güldürür insallah . Heyecanliyim, stressliyim biraz , ne düsünecegimi bilmiyorum, Sadece Dua ediyorum :18:

Merhaba kislar ben yeni katildim araniza ben yurt disinda yasiyorum deneme icin turkiyeye gelcez kararsizim Napcan bilmiyom

Merhaba cnm bende Avustralyadan geldim... simdi tedavimi istanbulda yaptiriyorum... avustralyadaki doktorlar bize burdaki sansi tanimadilar bile... esime sen kisirsin senden bisey olmaz ya evlatlik edinin yada gelin donor spermle tup bebek yapalim dediler... yurtdisindaki doktorlar biraz daha rahatlar hic ugrasmiyorlar bile... =(

kizlarrrrrrr, yarin 2. Testim i vericem, insallah degerim yükselmistir , Allahim yüzümüzü güldürür insallah . Heyecanliyim, stressliyim biraz , ne düsünecegimi bilmiyorum, Sadece Dua ediyorum :18:

İnsaallah arkadasim, Allah hepimizin yuzune gulsun. Birbirimize dua edelim... Birbirimizin halinden birbirimiz anlariz yine cekmeyen bilemiyor.

herkese merhaba ..benim sürelerle ilgili merak ettiklerim var.cevap verirseniz sevinirim.adetten kaç gün sonra yumurta toplama yapılıyor? yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor

Iy aksamlar Canim insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasipp Eder
Allahim hangi merkesde yapiyorsunus bis izmirde deneyecegis nasip olursa

herkese merhaba ..benim sürelerle ilgili merak ettiklerim var.cevap verirseniz sevinirim.adetten kaç gün sonra yumurta toplama yapılıyor? yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor

Canim galiba adetten 12 tun sonra yumurta toplaaniyo bu protokole höre degisiyo
Yumurta toplamadan 3le5gunarasi Transfer oluyo

ayy cnm keşke öyle bir kaşıntı olsa ama yokolsa da yolsam:) evet ederse mutlaka diecem çekilmez bu

evet canım ne güzel moral oldunuz bana öyle amannn herşeyin hayrlısı dimi boşuna kendimize bazı şeyleri sıkıntı yapıyoruz slogan başa gelen çekilir herşeyin en hayırlısı dimii
canım bianda fırlıyo zaten stres yapma lütfen dualarım seninle inşallah koli koli yumurtan olacak kuluçka makinesi teklifi gelecek
gül bakim.
kız öyle konuştun anam kendimi bi an tavuk sandımmm allah razı olsun rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin inşallahh kızzz tekif kimden gelecek acaba kümes hayvanlarından mııı
allah razı olsun canım ya ne güzel moral oldunuz bana öyle yumurta yem,iiycem artık bana bendeki yumurtalarımı hatırlatıyordaaaa
kızzzzz valla hepimiz sorunluyuz bak ben burda yumurta paniğinde sen değer paniğindesin şuanki sorunlarımız hemen hemen herkeste var ama sakın stres yapma allahın izniyle yarınki değerlerin güzel çıkacak rabbimn izniyle ve yarın inşallah yarın ağzın kullaklarında heberini verir tam şekliyle hamileliğini yaşarsın inş

içimi rahatlattınız rabbimde hepinizin içini rahatlatsın inş.ayollll seninki hamilelikten

emoshum artık bebişin var biliyoruz ve onu üzme hele benim damadımı yada gelinimi asla üzme:) şimdi relaxs ol ve bebişiin büyüdügnü düşün konuşş onla onu sevdiğmizi topiğimizi uguru oldugunu söyle...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]22 temmuz opu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUNİ
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir irenbe mrkz

[/TD]
[TD]29 temmuz hayırlısıyla transfer yapılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri

[/TD]
[TD]15 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]27 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD]11 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek

[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İLKHAMİŞİMİZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]29 emmuz test günüüüüü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEP_AKSU
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme

[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer test günü 30 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HANİFE
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]medican konya
[/TD]
[TD]11 temmuz yumurta toplandı
29 temmuz test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ATİK
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HARMAN2012
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]anatolia tüp bebek merkz.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLE23
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]erkek infr.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD]temmuz sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VİLMAA
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CSRMRT
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulyaa
[/TD]
[TD]22 temmuz transfer dondurulmuşlarla
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÖZLEM AHMET
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[TD]morfoloji sperm harektsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa jinemed tüp bebek merk
[/TD]
[TD]13 ağutos adetiyle başlıycak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DENİZ_FB
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tek yumurtalık
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AHSE42
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sperm azlığı hareket sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]16 temmuz tedavi başlangıcı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…