- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.601
Evet bende cok sasirmistim ama demekki oluyormus.. yok benim herseyimi aylin hanim yapiyor... suana kadar ondan baska doktor muayene etmedi beni... bende iste bilerek aylin hanimi sectim... bayan doktor olunca insan kendini biraz daha rahat hissediyo...
öle düsnme tatlim , rabbim hayirli haberlerle döndürür seni insallah. Adet sanicisi olmasi gayet normal bendede oldu , akintida normal hem renk degistriyse yersleme kanamasida olabilir, hemen kötü düsnme canim benim, INsalllahhhh cok güzel haberler verirsin bizlere , sende sirardaki Hamisimiz olursun insalllaahhhhkızlar yarın sabahın köründe hastaneye gidip test yaptıracağım..
Olmayacak gibi geliyor, adet olacağım gibi sanki.. Hem adet sancılarım var hem de akıntım artmaya ve renk değiştirmeye başlaldı
sanıyorum 2-3 güne adet olcağım
normal canim, benimde oldu , kasiklarimda batma, adet sanicisi gibi agrilar, Belim agridi, gögüslerim agridi.17 temmuzda transferim yapıldı.Tek sağlıklı embriyo.Bugün 5. günüm.Kasıklarımda 2-3 gündür ağrılar var.Sizde ne gibi belirtiler oldu ?
Ne zaman test yapmalıyız.29 temmuz dediler ama bekleyemeyeceğim galiba :))))))
AMIIIINNNN iNSAAALLLAHHHHHamilelerimizi tebrik ediyorum maşallah. Katlanarak çoğalalım inşallah. Bugün ilk yumurta kontrolüne gittim. İyi olduğunu söyledi doktor. Çarşamba yeniden çağırdı kan ve ultrason için. İlaçların dozu da değişmedi puregon 125, lucrin 5.
Bana sanki bu süreç daha hızlı geçiyormuş gibi geliyor. Geçsin geçsin de alalım güzel sonuçlarımızı...
Sen iyi olda kuzum Eksi bizim basimiza biz cekeriz raziyiz, sen endise etme insallah yumoslarin cok güzel gelisicek iyi olucaklar sen icini ferah tutaman ateş basınca kendimi dışarlara atıyorum canım ya yani 17günmü oluyor iğne kullanalı hatırlamıyormusun 5.günde ne kadar yumurtanın olduğunu
AYOLLLL BEN BU YUMURTALARA TAKTIM ARTIK ALLAH KORUSUN ARTIK SİZLERE SABIR VERSİN YANDINIZ
kızlar bana da çok fena ateş basıyor, oturduğum yerde yüzümden ateş fışkırmaya başlıyor.
iş yerinde dalga geçiyorlar benimle menepoza mı girdin diye :)
bbbz canım sen kendini üzme strese sokma yumoşlarını :) ama biz seni dinleriz merak etme
bugun opu oldum çok şükür.benim çarşamba 10da opu sonrası muayenem var elimde gonla-f lerim var ve içinde birinde 250 birinde 150 kadar dolapta tutuyorum eczanenin buz kalıbıyla getirecem kan almaya zehra hanımın karşı odasına bırakıcam istersen ordan al arkadaşım işine yarar niye para veresin
Gecmis olsun arkadasim... nasil bi agrin falan var mi? Buarada Opu nu kim yapti? Yarin kontrole gidicem.. eger gonalf devam derseler hemsirrlerden isterim... cok tesekkur ederimm... =)
Sen iyi olda kuzum Eksi bizim basimiza biz cekeriz raziyiz, sen endise etme insallah yumoslarin cok güzel gelisicek iyi olucaklar sen icini ferah tut
banada oldu sekerim :) sürekli bi SIKINTI , ates basmasi , normalll
canim o yumurtlarinin gelisimine ve kalitesine bagli ,ona göre karar veriyolar. eger cok cok iyi gelismemisse 3. günde Transfer yapiyolar ama sansin daha az falan degil yani , sadece 2 gün erken giriyo göbise. Opu da da Su Böregi tarifni verirsin canimselam kızlarrrr nasılsınız yine geldimmm yumurtaları bu sefer rafa kaldırdım sıra geldi bu üçüncü beşinci gün embriyoları buna nasıl karar veriliyorrrr şekerler
opudan korkmuyorum son olarak anestezide doktor ve hemşirelerde hsg çekilirken köfte tariifi vermiştim uyandırdıkarında anlattıkarın gülme krizi geçirmiştim
BU SEFER YUMURTALARA KAFAYI TAKTIM OPU OLURKEN OMLET TARİFİ VERMESEM İYİ
ne desem bos biliyorum... ama canim tek diyebilecegim demekki Zamani gelmemis, Rabbimin vardir bi bildigi , Hayirlisi buymus insallah bidahaki denemende Rabbim seni cok cok sevindirir de bu yasadinklarini unutursun hemen tatlim insalllaahhhselam kızlar,
bende pek hayırlı haber yok malesef.
koca bir 0
donmusları deneycegiz bakalım ne zaman bilmiyorum
canim bende yurtdisindayim , nerdesin? Ben Almanyadayim Burda yaptirdik, ve cok sükür testim positif , Rabbim yardimicimiz olur insallah da kavusuruz yavrularimizaMerhaba kislar ben yeni katildim araniza ben yurt disinda yasiyorum deneme icin turkiyeye gelcez kararsizim Napcan bilmiyom
tüglerin büyüyodurkızlar şey nasıl desem kuşumda kaşıntı var ya çok degil ama var nedendir acaba mikropmu kaptım ne yapsam acaba.trasferden sonra benim gibi olan oldumu hiç ne yaptınız nasıl geçer.
bu arada 3 tane hamişimiz varmış rabbim evlatlarınızı güle güle-sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşlarım sizin adınıza çok sevindim.Allaha emanet olun.
Hadi insallah tutunurlar göbisine yumoslarin SIMSIKI canim, bi hayirli mutlu haberde senden aliriz, insallahhhh, hakkaten cok gec söylemisler bi sor istersen, belkide öle olmasi gerekir sen yinede bi sor derim canim. Insallah cook güzel haberler verirsin bizlere, biraz dinlen kendini cok yorma, egilme fazla. Hep degil arada uzan yat canimKizlar bugun transferim oldu cok şükür. Test gunüm icin 6 agustos dediler. Dondurulmuş embriyo olunca test gunu dahamı geç oluyoki digerinde 12 gun test yapmamı soylemislerdi hayırlısı tekrar araricam bakalım doktorumu.
Merhaba kislar ben yeni katildim araniza ben yurt disinda yasiyorum deneme icin turkiyeye gelcez kararsizim Napcan bilmiyom
kizlarrrrrrr, yarin 2. Testim i vericem, insallah degerim yükselmistir , Allahim yüzümüzü güldürür insallah . Heyecanliyim, stressliyim biraz , ne düsünecegimi bilmiyorum, Sadece Dua ediyorum :18:
herkese merhaba ..benim sürelerle ilgili merak ettiklerim var.cevap verirseniz sevinirim.adetten kaç gün sonra yumurta toplama yapılıyor? yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor
Canim galiba adetten 12 tun sonra yumurta toplaaniyo bu protokole höre degisiyo
Yumurta toplamadan 3le5gunarasi Transfer oluyo
canim o yumurtlarinin gelisimine ve kalitesine bagli ,ona göre karar veriyolar. eger cok cok iyi gelismemisse 3. günde Transfer yapiyolar ama sansin daha az falan degil yani , sadece 2 gün erken giriyo göbise. Opu da da Su Böregi tarifni verirsin canim
ne desem bos biliyorum... ama canim tek diyebilecegim demekki Zamani gelmemis, Rabbimin vardir bi bildigi , Hayirlisi buymus insallah bidahaki denemende Rabbim seni cok cok sevindirir de bu yasadinklarini unutursun hemen tatlim insalllaahhh
canim bende yurtdisindayim , nerdesin? Ben Almanyadayim Burda yaptirdik, ve cok sükür testim positif , Rabbim yardimicimiz olur insallah da kavusuruz yavrularimizaIlk denememiz ege olmasaydi acaba ikinciye Türkiyeye gitsekmi diye bizde düsündük. Valla git demem gitmede demem, sen yasadigini yerdeki Merkezleri arasttirdinmi yani belki ordada cok iyi merkezler vardir?
tüglerin büyüyodurbende de oldu arada , yani ama benimkisi utrogest fitillerinden , suan yok mesela gecti, ama kasinti devam ederse bi doktora danis derim canim.
AMINNN , kucagimiza almayi nasip etsin insallah Rabbim hepimize insallah , cok sagol canim benim.Insallah su degerim yükselir yarin test vericem yine cok korkuyorum :18: Allahim isteyen herkeze versin insallah , hepimizi sevindirsin Burda olan herkez icin Dua ediyorum arkadaslarim, Insallah hep cok güzel haberlerveririz birbirimize. Rabbim yardimcimiz olsun insallah
evet canım ne güzel moral oldunuz bana öyle amannn herşeyin hayrlısı dimi boşuna kendimize bazı şeyleri sıkıntı yapıyoruz slogan başa gelen çekilir herşeyin en hayırlısı dimiiyok canım yumurta sayım 20 şu anda pco var bende çünkü nornal gebelikte halta yaramıyorlar tedavide bakalım yarayacaklar mı kaliteli olacaklar mı. 10-9-8 büyüklükleri ama benim büyük başladı zaten en baş regl 2. günü kontrolümde zaten 6 mm idi onlar 10 oldu sanırım bazıları erken gelişeecek bazıları geriden geliyor o yüzden yarın da erken çatlamasını önlemek için iğneye başlıcam öbürküler yetişsin diye meraketme canı gelişirler dondurmaya da kalır kalmazsa da kaliteli olsun tutunsun yeter ki bak benim o kadar yumurtam ama yine de kesin değil kalacak mı dondurmaya ama bir arkadaşın 7 yumurtası var 5 tanesi güzel döllendi iki tanesi transfer edildi 3 tanesi donduruldu yani çok yumurtaya gerek yok
kız öyle konuştun anam kendimi bi an tavuk sandımmm allah razı olsun rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin inşallahh kızzz tekif kimden gelecek acaba kümes hayvanlarından mıııcanım bianda fırlıyo zaten stres yapma lütfen dualarım seninle inşallah koli koli yumurtan olacak kuluçka makinesi teklifi gelecek
gül bakim.
allah razı olsun canım ya ne güzel moral oldunuz bana öyle yumurta yem,iiycem artık bana bendeki yumurtalarımı hatırlatıyordaaaacanim benim canini SIKMA sen, daha 5. gün biraz daha birikir onlar sen merak etme, hem 3 tane bile kalsa, yeterki onlar gelissin sana lazim olan 2 tane canim benim , yeterki onlar iyi olsun. Hiiic moralini bozmaa, 25 tane yumurtasi olupta ama hicbiri iyi yada yeterli sekilde gelismeyenlerde var, sayiya degil Kaliteye bakicaksin bitanem. Dualarim seninle tatlim, insallah kavusucaksin Rabbim yardimiyla Yumoslarina hayatim.
içimi rahatlattınız rabbimde hepinizin içini rahatlatsın inş.ayollll seninki hamileliktenSen iyi olda kuzum Eksi bizim basimiza biz cekeriz raziyiz, sen endise etme insallah yumoslarin cok güzel gelisicek iyi olucaklar sen icini ferah tut
banada oldu sekerim :) sürekli bi SIKINTI , ates basmasi , normalll
kizlarrrrrrr, yarin 2. Testim i vericem, insallah degerim yükselmistir , Allahim yüzümüzü güldürür insallah . Heyecanliyim, stressliyim biraz , ne düsünecegimi bilmiyorum, Sadece Dua ediyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?