- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.641
herkese merhaba ..benim sürelerle ilgili merak ettiklerim var.cevap verirseniz sevinirim.adetten kaç gün sonra yumurta toplama yapılıyor? yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor
bugun opu oldum çok şükür.benim çarşamba 10da opu sonrası muayenem var elimde gonla-f lerim var ve içinde birinde 250 birinde 150 kadar dolapta tutuyorum eczanenin buz kalıbıyla getirecem kan almaya zehra hanımın karşı odasına bırakıcam istersen ordan al arkadaşım işine yarar niye para veresin
Gecmis olsun arkadasim... nasil bi agrin falan var mi? Buarada Opu nu kim yapti? Yarin kontrole gidicem.. eger gonalf devam derseler hemsirrlerden isterim... cok tesekkur ederimm... =)
tamam ben yarın bırakırım alırsın istersen herkes soruyo zaten oraya senden önce soranlar olursa verirler ama daha 6.gündeysen 5-6 gunun var enaz bence
Kızlar ,
bu sabahı bekleyemeden dün akşam acile gidip test yaptım,174,2 çıktı
hemen doktorumu aradım , hamilesin tebrikler dedi :)
Gözün aydın olsunPıt pıtlarını da duyarsın sağlıkla inşallah
benim haplar dün bitti bende adeti bekliyorum. ikimizin arka arkaya olcak tedavimiz.aramızda 4 gün fark var ilaçlarla. adetlere bağlı :)))
Kızlar ,
Kızlar ,
Herkese günaydın arkadaşlar, tüm hamileleri tebrik ediyorum
Benim tedavimde ağustosta başlıyor bayramdan sonra. Doktorum Bahçeciden Aytun hanım. kendisinden çok çok memnunum inşallah banada şans getirir ve umut olur. dualarınızı bekliyorum...
Kızlar ,
kimden gelecek ya mudurnu- KFC-keskinoğlu-banvit :))))
ve sonuç 899 çıktı hamileyim:) şükürler olsun :)
Tebrikler canim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldırsin
Hamilelerin duaları kabul olurmuş bisim içinde dua et canim sen bu süreçte
Transferden sonra tutunması icin özel biseyler yaptinmi bazıları ananas falan yiyomus onun gibi tekrar tebrikler
canım nasılsın tedavin iptal olmuş sanırım geçmiş olsun....yeni tedaviye ne zaman başlıcaksın:26::26:Ayy kuzum çok tebrikler allahım hayırlısı ile kokusunuda duymayı nasip etsin inş bak emos ta söyledim sana diyorum ne olur artık kendinizi rahatlatın sizler hamilesiniz ve bunun tadını çıkarın elbette keseyi görene kalp atışını duyana kadar tedirgin olacaksınız ama ne kadar aza indirgersen kuzucugun o kadar az tedirgin yaşar hadi darısı bizlere inş
Kızlar günaydın iğnelerimde bugün 5. gün olacak akşam vurdurucam çatlama önleyiciye de bugün başlıyorum ama şilşkinliğim şimdiden başladı zor nefes alma filan yok ama az sancım başladı ve karnım şiş kilo almışım gibi göbeğim çıktı 2.5 lt su içiyorum yeterli midir 3 lt ye de çıkarırım ama zorlamam lazım baya. Saka su önerdi dr 3 şişe işyerine getiriyorum 2 şişe evde içiyorum. Şu an yarım lt bitmek üzere öğlene kadar yarım lt pek bitirmem çünkü yemek yiyemiyorum yarım litreden kalan ve diğer şişe de öğleden sonra. Akşamda iki şişe diye böldüm yarın yine kontrol var. Böyle hayalde gibiyim sanki tedavi gören ben değilim sabah uyanıyorum ne vardı bugün yaa diyorum doğru tedavi oluyorum iğnelerim var diyorum bazen hafızam kayıyor bugünün hangi gün olduğunu unuttum filan normaldir dimi bende bir anormallik yok yani
canım valla pek bişey yapmadım özel olarak. İlk 3 günden sonra yatmadım da, işe başladım.
Son günler tutmadığını düşündüğüm için çok dikkat etmedim bile....
Bebek isteyen herkese dua ediyorum kızlar... Allah yardımccınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?