- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.681
Muane olucm bkliyirum yumislerim nasil acaba:))
canım iğnenin kaıncı günü bugün valla canım moral veremiyoum çünkü aynı durumda syılırız allah yardım etsin bizlere
Nerde tedavi görüyosun canım? inşallah güzel haberlerle dön
inş canım ağustos ayı uğurlu gelir sana, toparlandım artık çok fazla takmıyorum...kader diyorum avutuyorum kendimiCanım adet olmayı bekliyorum karar veremedim tayfun hoca 2 ay dinlen dedi ama ben bırakmak istemiyorum devam diyorum ama maddi acıdanda biraz zorlandık 2 ay beklemek için bizim için iyi olurdu
Devlette 1 hakkım var adet olunca kan testi yaptırıp tekrar rapor çıkartacağım sanırım 2 adette agustos sonu gibi devlette deneme yapacağım sen ne yaptın toparlanabildin mi benimde 6. Denemem olacak başlarsam ağustos sonu gibi kuzucuğumuza kavuşacagız kız hissediyorum inş en yakın sürede tutunurlar bize
4tane igne vuruldum bugun baska ignelerde vrdi doktor
Kizlarrrr ya 1 tane yumurtam 10 ml digerleri kucukmus bnde doktora sordum oda dediki yumurta kistcikleri bakalim gelisecklermi dedi sali gunum toplamam var offf ya gelismezselersali gunum opum var offf korkuyorum op icin degil ya yumurtalrim gelismezse ((
inş canım ağustos ayı uğurlu gelir sana, toparlandım artık çok fazla takmıyorum...kader diyorum avutuyorum kendimi
ben hemen başlayamamam hem eşimde sorun olduğu için eşimin iyi bir ürolojiye gitmesi gerek yine negatif almaktan çok korkuyorum
Canım gelişirler benim de 10 mm değil ki 10 var 8-9 var değişik yani hepsi bir olmaz. Saydı saydı hemşiresi yazdı ama kaç tane 10 du kaç tane küçüktü bilmiyorum şimdi. 20 yumurta saydım sadece o sayarken ama 8 ve 10 arasında değişiyordu zaten sana erken çatlama önleyici iğne verecek ben bugün başlıyorum mesela o 10 mm olan çatlamasın arkadan gelenlerde ona yetişsin diye merak etme canım o zamana kadar neler olur. Daha yeni başladık iğnelere. Beraber gidiyoruz seninle. Demek sana salı toplanır dedi bana da p.tesi salı gibi geliyor öyle olsun ya bir haftasonu daha geçireyim evde de işlerim var. Dr yarın sorucam bak sanatarih vermiş bana da aşağı yukarı bir şey desin ama aşılamam da öyle 13-14. gün olmuştu benim haftasonu toplamazlar dimi yaa.
haber veririm canım seninde güzel haberlerini bekliyorum inş.....Dogru düşünmüşsün gidin bakalım iyice ne nedir nasıl falan sorun ben bu işte soru sormaktan çekinmemek gerektiğini öğrendim soru sordukça dr unuttuğu yada gözden kaçırdığı bir durum varsa onada bakıyor daha dogru yorumlar yapıyorlar kader kısmı dogru valla kaderimiz bu ben çok sabırsız ve aceleci biriyim benim sınavımda sabır galiba sabırlı ve daha özenli bir anne olacagım sanırım bu sayede belkide yüce rabbim bunun için erteliyor ne bileyim takibimindesin melek ona göre mutlaka durumlardan haberdar olayım buralarda ol)
bende bi te menegon verildi canım aynı sayılırız inş.bolca gelişir4tane igne vuruldum bugun baska ignelerde vrdi doktor
canimiçii lütfen ilaçç bittikten nezaman sonra adet oldugunu bana yazarsan sevinirim :) eevet peşpeşee gebelik haberlerini alcaz inşaşalh...................sendemii benimkii gibi dondun bebişlerini almaya gitcen
yok cnm benım gecen ay kıstten dolayı ertelenmıstı belkı hatırlarsın hazıran topıgınden. tamam haberlesırıs :)))
benimkide progesterondan dolayii ertelendii...ama sen opunu oldun bebekler döllendii dimiii...yoksa daha yenimii başlıcan tedaviye:26:
Günaydın canlarım ne var ne yok ? Hafta sonu giremedim evde değildim güzel gelişmeler olmuştur inşllah emoshum filologum neler yaptınız her şey yolundadır umarım..
Ben de dün gittim muayeneye iğnelerimin 7. günüydü dün,fazla tepki vermiş yumurtalığım bu kötü bir şey mi dedim hayır dedi doktorum.Tek yumurtalık oldugu için böyle oldu dedi bişiler söyledi ama anlamadım pek :) Her şey yolunda deyince çok da irdelemedim.
Çarşamba gel opu yapalım dedi başladı bakalım heyecanlı bekleyiş
Kızlar ,
bu sabahı bekleyemeden dün akşam acile gidip test yaptım,174,2 çıktı
hemen doktorumu aradım , hamilesin tebrikler dedi :)
ayyyy ne şahane bir haberherşey sonuna kadar yolunda gider inşallah
ya bana da rüyamda bir kağıt uzatıyorlar, beyaz, düğün davetiyesiymiş güya, üzerinde de 159 yazıyorhayır olur inşallah
emosh bugün ikinci defa kan verecekti, gitti mi acaba merak ettim
canım valla pek bişey yapmadım özel olarak. İlk 3 günden sonra yatmadım da, işe başladım.
Son günler tutmadığını düşündüğüm için çok dikkat etmedim bile....
Bebek isteyen herkese dua ediyorum kızlar... Allah yardımccınız olsun
bende bi te menegon verildi canım aynı sayılırız inş.bolca gelişir
haber veririm canım seninde güzel haberlerini bekliyorum inş.....
bende çok sabırsızdım bu konularda ama bu son negatiften sonra acele etmemeyi öğrendim herşey olacağına varıyo biz ne kadar çırpınsak mücadele etsekte.
biz bugüne kadar hep gittik tüp bebek yaptırdık ama öncesinde hiç bi zaman drlar demediler eşiniin sayısını morfolojisini düzeltelim diye.şimdi yine gitsem yine aynı kötü sonucu alacağımdan eminim artık çünkü hiç bi zaman embriyolarımıza kaliteli diyemediler....
eşimin sayısı ve morfolojisi çok kötü benim demekki dedim bundan kaynaklanıyo embriyo kalitemizin kötü olması .......
aslında herşey bahane daha vakti saati gelmemiş olmadı diyorum....ama yinede elimizden geleni yapmaya mecburuz ilerde
ömrümüzün sonunda bi evlada sahip olamasakta pişman olmayız hiç değilse çünkü bu konuda çok mücadele ettik deriz.....
aslında çok karışık duygular içindeyim hem üzülüyorum hemde sağlıklıyız ,eşimle mutluyuz diye şükrediyorum halime.....
ama bi yanım mutluyum dese de bi yanım hep o eksikliği hissediyo
demekki ALLAHIN mucizeleri bitmiyomuş.....ne güzelCANİm benimm.............. benim çokk sevidigim 36 yaşında bi ablamm varr...kendisiii müzikk ögretmeniiii....9 yıllıkk evli ve 6.tüp bebeginde hamile kaldıı simdii 3 aylıkk :) aslında oda artık umudunu yitirmistii...cocukk kim ben kim deyip duruyoduu ama mevlam onada verdii oyüzdenn hiç ama hiçç üzülmeee sen gezmenee tozmanaa ve TEDAVİNE bakkkkk........
CANİm benimm.............. benim çokk sevidigim 36 yaşında bi ablamm varr...kendisiii müzikk ögretmeniiii....9 yıllıkk evli ve 6.tüp bebeginde hamile kaldıı simdii 3 aylıkk :) aslında oda artık umudunu yitirmistii...cocukk kim ben kim deyip duruyoduu ama mevlam onada verdii oyüzdenn hiç ama hiçç üzülmeee sen gezmenee tozmanaa ve TEDAVİNE bakkkkk........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?