2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Tebrikler arkadaşım senin adına çok sevindim

Darısı biz bekleyen, isteyen, dileyen tüm bayanların başına tezz zamanda inşallah..

Kızlar her zaman yazamasamda elimden geldiğince sizleri takipteyim, kocaman sevgiler

inş canım ağustos ayı uğurlu gelir sana, toparlandım artık çok fazla takmıyorum...kader diyorum avutuyorum kendimi
ben hemen başlayamamam hem eşimde sorun olduğu için eşimin iyi bir ürolojiye gitmesi gerek yine negatif almaktan çok korkuyorum

Son düzenleme:
4tane igne vuruldum bugun baska ignelerde vrdi doktor

seninle tam aynı gidiyoruz canım bende 4 tane vuruldum bir kutu gonal f bitti 112.5 dozlarım bugün yeni kutuya başlıcam. Menogon da bugüne bir ampul kaldı dün gittiğimde bir kutu daha yazdı ayrıca bu akşam cetrodite yani erken çatlamasını önleyici iğneye başlıyorum bakalım yarın kontrol var acaba ne zaman toplayacaklar. Senin kaç yumurtan var en son büyüklükleri nasıldı?

Canım gelişirler benim de 10 mm değil ki 10 var 8-9 var değişik yani hepsi bir olmaz. Saydı saydı hemşiresi yazdı ama kaç tane 10 du kaç tane küçüktü bilmiyorum şimdi. 20 yumurta saydım sadece o sayarken ama 8 ve 10 arasında değişiyordu zaten sana erken çatlama önleyici iğne verecek ben bugün başlıyorum mesela o 10 mm olan çatlamasın arkadan gelenlerde ona yetişsin diye merak etme canım o zamana kadar neler olur. Daha yeni başladık iğnelere. Beraber gidiyoruz seninle. Demek sana salı toplanır dedi bana da p.tesi salı gibi geliyor öyle olsun ya bir haftasonu daha geçireyim evde de işlerim var. Dr yarın sorucam bak sanatarih vermiş bana da aşağı yukarı bir şey desin ama aşılamam da öyle 13-14. gün olmuştu benim haftasonu toplamazlar dimi yaa.

Dogru düşünmüşsün gidin bakalım iyice ne nedir nasıl falan sorun ben bu işte soru sormaktan çekinmemek gerektiğini öğrendim soru sordukça dr unuttuğu yada gözden kaçırdığı bir durum varsa onada bakıyor daha dogru yorumlar yapıyorlar kader kısmı dogru valla kaderimiz bu ben çok sabırsız ve aceleci biriyim benim sınavımda sabır galiba sabırlı ve daha özenli bir anne olacagım sanırım bu sayede belkide yüce rabbim bunun için erteliyor ne bileyim takibimindesin melek ona göre mutlaka durumlardan haberdar olayım buralarda ol )

Ohh cok sevindim evet bnde bugun o ignelere basliyorym sali gunu toplama olacakmis benim.cnm ayni gun.toplarla bnce snle beni

haber veririm canım seninde güzel haberlerini bekliyorum inş.....
bende çok sabırsızdım bu konularda ama bu son negatiften sonra acele etmemeyi öğrendim herşey olacağına varıyo biz ne kadar çırpınsak mücadele etsekte.
biz bugüne kadar hep gittik tüp bebek yaptırdık ama öncesinde hiç bi zaman drlar demediler eşiniin sayısını morfolojisini düzeltelim diye.şimdi yine gitsem yine aynı kötü sonucu alacağımdan eminim artık çünkü hiç bi zaman embriyolarımıza kaliteli diyemediler....
eşimin sayısı ve morfolojisi çok kötü benim demekki dedim bundan kaynaklanıyo embriyo kalitemizin kötü olması .......
aslında herşey bahane daha vakti saati gelmemiş olmadı diyorum....ama yinede elimizden geleni yapmaya mecburuz ilerde
ömrümüzün sonunda bi evlada sahip olamasakta pişman olmayız hiç değilse çünkü bu konuda çok mücadele ettik deriz.....
aslında çok karışık duygular içindeyim hem üzülüyorum hemde sağlıklıyız ,eşimle mutluyuz diye şükrediyorum halime.....
ama bi yanım mutluyum dese de bi yanım hep o eksikliği hissediyo

canimiçii lütfen ilaçç bittikten nezaman sonra adet oldugunu bana yazarsan sevinirim :) eevet peşpeşee gebelik haberlerini alcaz inşaşalh...................sendemii benimkii gibi dondun bebişlerini almaya gitcen

yok cnm benım gecen ay kıstten dolayı ertelenmıstı belkı hatırlarsın hazıran topıgınden. tamam haberlesırıs :)))

yok cnm benım gecen ay kıstten dolayı ertelenmıstı belkı hatırlarsın hazıran topıgınden. tamam haberlesırıs :)))

benimkide progesterondan dolayii ertelendii...ama sen opunu oldun bebekler döllendii dimiii...yoksa daha yenimii başlıcan tedaviye:26:

CANİm benimm.............. benim çokk sevidigim 36 yaşında bi ablamm varr...kendisiii müzikk ögretmeniiii....9 yıllıkk evli ve 6.tüp bebeginde hamile kaldıı simdii 3 aylıkk :) aslında oda artık umudunu yitirmistii...cocukk kim ben kim deyip duruyoduu ama mevlam onada verdii oyüzdenn hiç ama hiçç üzülmeee sen gezmenee tozmanaa ve TEDAVİNE bakkkkk........

rapunzelim bbeim8. günüm oldu ve kasıklarım agrıyor belim agrıyor ve adet oluyormuşum gibi akıtımdavar ve sarı dan koyu
emoshtahlil verecek bugün güzelhaberler getircek inş

Kızlar ,
bu sabahı bekleyemeden dün akşam acile gidip test yaptım,174,2 çıktı
hemen doktorumu aradım , hamilesin tebrikler dedi :)

ohhhyaşasın çokgüzel yaamüthiş bbir haber daha.miskokusunu duyup kucagında da büyütecek inş

inş sende öylegüzel haberler vereceksi kuzum...bende meraktayım ya dünürümü.gzl gzl haberlerle gelecek inş

aycanım ya çok gzl.inş herşey daha da gzl olacak artık ..bende artık korkuyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum

Valla aynı durum bizdede öyle sonuna kadar mücadele ediyoruz bunuda yapsaydık olurdu demek istemiyoruz deniyoruz işte 2-3 yıl içinde menopaza gireceğim malesef tükenmeden deniyorum bizde eşimle olmazsa dünyanın sonu değil vardır bir hayır diyoruz hayatımıza devam ediyoruz geziyoruz arkadaşlar vs vs ama dediğin gibi o eksiklik çok garip bir hal aldırıyor hatta bazen hayatım mahvoldu demeden edemiyorum
Aman ne konuşturuyorsun kız bana kuzucuklarımız gelecek hatta 2014 bebişi olacak bence ama bakalım hangi aya kısmet

demekki ALLAHIN mucizeleri bitmiyomuş.....ne güzel
bende vazgeçmek niyetinde değilim canım ama biraz ara verip dinlenip öyle devam edelim diyorum...

Bizde öyle sevinçli haberleri alirmiyiz acaba insan ümidini yitirmesedeartik herşeyden korkar oluyo
Hep negatif negatif inşallah bizde okervana katılırız demekki Allah ol deyince herşey oluyo sen yucesin Allahım sen dilersen herşey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…