- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.661
Kızlar ,
bu sabahı bekleyemeden dün akşam acile gidip test yaptım,174,2 çıktı
hemen doktorumu aradım , hamilesin tebrikler dedi :)
Kızlar günaydın iğnelerimde bugün 5. gün olacak akşam vurdurucam çatlama önleyiciye de bugün başlıyorum ama şilşkinliğim şimdiden başladı zor nefes alma filan yok ama az sancım başladı ve karnım şiş kilo almışım gibi göbeğim çıktı 2.5 lt su içiyorum yeterli midir 3 lt ye de çıkarırım ama zorlamam lazım baya. Saka su önerdi dr 3 şişe işyerine getiriyorum 2 şişe evde içiyorum. Şu an yarım lt bitmek üzere öğlene kadar yarım lt pek bitirmem çünkü yemek yiyemiyorum yarım litreden kalan ve diğer şişe de öğleden sonra. Akşamda iki şişe diye böldüm yarın yine kontrol var. Böyle hayalde gibiyim sanki tedavi gören ben değilim sabah uyanıyorum ne vardı bugün yaa diyorum doğru tedavi oluyorum iğnelerim var diyorum bazen hafızam kayıyor bugünün hangi gün olduğunu unuttum filan normaldir dimi bende bir anormallik yok yani
Muane olucm bkliyirum yumislerim nasil acaba:))
canım nasılsın tedavin iptal olmuş sanırım geçmiş olsun....yeni tedaviye ne zaman başlıcaksın:26::26:
canım yumurta sayın fazla, şişliğin olması normal...şuanki büyüyen foliküllerden oluyor, sıkıntı yapılacak endişelenicek bir durum yok. su içiyormuşsun zaten, başka birşey yapman gerekmez. iğne aşamaları hızlı geçiyor, insan tedaviye başlamadan önce tüp ebbek süreci gözünde büyüyor falan ama işin içine girince akıveriyor zaman. transfere kadar böyle hayal gibi yaşarsın, sonra da dakika sayarsın bizim gibibu rahat günlerinin tadını çıkart
ayyy çok sevindim bu söylediklerine...çünkü ben de yatmadım pekhani son günler tutmadığını düşünmüştüm demişsin ya, ne sebep olmuştu buna? adet olacak gibi miydin yoksa hiç belirtin yok muydu?
ayyy çok sevindim bu söylediklerine...çünkü ben de yatmadım pekhani son günler tutmadığını düşünmüştüm demişsin ya, ne sebep olmuştu buna? adet olacak gibi miydin yoksa hiç belirtin yok muydu?
he he şakacı seni ayol tavuğun büyük cinslerindeniz bizimde markamız olsun başk isim bul kızzkimden gelecek ya mudurnu- KFC-keskinoğlu-banvit :))))
amin inş.canım tedavin hayırlı olsunnnnHerkese günaydın arkadaşlar, tüm hamileleri tebrik ediyorum
Benim tedavimde ağustosta başlıyor bayramdan sonra. Doktorum Bahçeciden Aytun hanım. kendisinden çok çok memnunum inşallah banada şans getirir ve umut olur. dualarınızı bekliyorum...
sabah sabah yumurtadan bahsettin yumurtalarımı hatırlattın inş.sende güzel bol bol kaliteli yumurtalar olur canımMuane olucm bkliyirum yumislerim nasil acaba:))
Kusura bakma yumoslarin olacaktı tel yanlış yazdı Allah yardimcin
olsun
canım iğnenin kaıncı günü bugün valla canım moral veremiyoum çünkü aynı durumda syılırız allah yardım etsin bizlereKizlarrrr ya 1 tane yumurtam 10 ml digerleri kucukmus bnde doktora sordum oda dediki yumurta kistcikleri bakalim gelisecklermi dedi sali gunum toplamam var offf ya gelismezselersali gunum opum var offf korkuyorum op icin degil ya yumurtalrim gelismezse ((
Evet arkadaşım ya kusura kalma hakkını helal et bazen aceleyle yazıyorumhe he şakacı seni ayol tavuğun büyük cinslerindeniz bizimde markamız olsun başk isim bul kızz
amin inş.canım tedavin hayırlı olsunnnn
sabah sabah yumurtadan bahsettin yumurtalarımı hatırlattın inş.sende güzel bol bol kaliteli yumurtalar olur canım
canım arkadaşa yazdığında tümörlerin nasıl falan filan ayoll şok oldummm
yazmadan edemedim meğer telefonunun gazabına gelmişsin
Kizlarrrr ya 1 tane yumurtam 10 ml digerleri kucukmus bnde doktora sordum oda dediki yumurta kistcikleri bakalim gelisecklermi dedi sali gunum toplamam var offf ya gelismezselersali gunum opum var offf korkuyorum op icin degil ya yumurtalrim gelismezse ((
Kizlarrrr ya 1 tane yumurtam 10 ml digerleri kucukmus bnde doktora sordum oda dediki yumurta kistcikleri bakalim gelisecklermi dedi sali gunum toplamam var offf ya gelismezselersali gunum opum var offf korkuyorum op icin degil ya yumurtalrim gelismezse:
Arkadaşım kusura bakma Biras once telin gazabına uğradım Allahin izniyle gelişir yumurtalarin icini ferah tut herşey olacağı yere variyo Gusel günler bizi bekliyo Allahın izniyle hamile haberlerinede alacas tebriklerrrr diyecegis kafana takma
Herkese günaydın arkadaşlar, tüm hamileleri tebrik ediyorum
Benim tedavimde ağustosta başlıyor bayramdan sonra. Doktorum Bahçeciden Aytun hanım. kendisinden çok çok memnunum inşallah banada şans getirir ve umut olur. dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?