2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

inş canım 2014 de nasip olur annelik....
ben çok gördüm kk da sadece bir tek yumurtası çıkıp ve onunla anne olan kadınlar...
seninde olur korkma.........
YIKILMADIK AYAKTAYIZ deyip yola devam edicez inş......

Murdeoz canim senin tranferin nezaman oldu sevinçli haberi nezaman vereceksin[/QUOTE]

cnım ben bu sabah itibariyle verdim sevinçli haberi.. Hamileyimmm :)

Canlarimmmmm selaaaaammmm yeni girip haber verebiliyorum , HCG yüüüüükselllmiiiiisssssssss 215 cikmissssss. Rabbim hepiminizi böle sevindirsin insallah canlarim. Rabbim hepimize yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Hepinize dünden beri verdiginiz moral ve destege coook tsk ederim ,hepinize suan yazamiyorum cünkü is yerindeyim ve kacak girdim sizleri haberdar etmek istedim hemencecik, ama cogunu okudum, Allah hepinizden razi olsun canlarim, Rabbim hepimizi sevindirir insaaaalllaaaahhh, sizleri seviyorummmm . Görüsmek üzereeeee

canım çok sağol, hepiniz için dua ediyorum.. Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın :)

Gözün aydın, gözümüz aydınnnnn

ya merak ediyordum ben de, neden hala yazmadı bu kız diyordum... şükür ki yükselmiş

gözün aydın canım, sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallah darısı bizlerin başına

Hadi gözümüz aydın bak daha önce söylediklerim geçerli hala keseyi görseydim kalp atışını bir duysaydın falan deyip yıpratma kendini elbette endişe edeceksin ama en minumum düzeyde kız hamişsin sen keyfini çıkar

ben yeni başlıcam canım. ama bugun yarın adet olurum ...

anladim kuzum benimm.......allah hayırlsıı sonuclarla bitirmeni nasip etsin tedavinii...beni bekleyen 5 tane bebişim var...bayramdan sonra inşaalh onlarin 2 sini alıp gelcemm

alırızzz....allah öylee büyükküüüü kimsenin boynunu bükük koymuyoo..haa koyuyoo gibi duruyosada başka yerden bi çok güzellik veriyoo.......can cıkmadıkk insandan ümit kesilmezz

Gozun aydin arkadasim Maasallah sana Allah utandirmasin bize dua eeetttt ...

Hayirli gunler arkadaslar isim elifi yas 22 buruksel tup bebek merkezine gidiyorum sorun esimde sayi az adet olmayi bekliyorum bugun yarin olucam 2; 5 cm kist cikti gecen ay adet duzenliyici verdi simdi bekliyoruz insallah burdaki herkesin bebisi olur ve benimde

canım kişiden kişiye değişiyor ben 8 temmuzda iğneye başladım 22 temmuz opu oldu benim biraz uzun sürdü ama pco olduğum için yavaşyavaş geliştirdiler yumurtaları

Canım merhaba bende de pko var hafif düzeydeymiş sana kısa protokol mü uygulandı?Neye göre belirliyorlar bu protokolleri ya?Birde aynı hastaneye gidiyoruz ama ben bayram sonrası başlıycam sen transferini kime yaptıracaksın canım?suan da hangi doktora gidiyorsun?

Ohhhh bak gördün mü canım ya çok şükür geliyor bebişinn Rabbim sağlıkla sıhatle kucağina almayı nasip etsinn canımmm çok sevindim yaa

Tebrikkkler emoshcum Allahım hayırlı sağlıklı sihatli iman dolu akıllı ve zeki
Evlat olarak kucağına almaya nasip etsin Bizim icin dua et canim tekrar tebrikler

Herkese Selamlar...
forumunuzu açıldığı günden beri takip ediyorum, yaşım 29 11 temmuzda transferim oldu samsun medikalparkta ilk deneme 3. gün embriyosu 1 adet, çok şükür bugün sonucumu aldım değerim 120 sizce nasıl
birde belirtileri merak edenler için söylüyorum günlerdir ara ara gelen karın ağrım var, göğüs uçlarında acıma ve ayaklarımın altında yanma umarım Allah tamamına erdirir ve benim gibi evlat hasreti yaşayan herkese nasip eder

Murdeoz canim senin tranferin nezaman oldu sevinçli haberi nezaman vereceksin

cnım ben bu sabah itibariyle verdim sevinçli haberi.. Hamileyimmm :)[/QUOTE]

Cok sevindim canim Allah sağlıklı sihatli iman dolu
evlat olarak kucağına almaya nasip etsin tebrikkkkkkler gözün aydinnnn

merhaba arkadaslar benımm de 3.deneme dondurulmuslarla temmuz 10da transfer edıldı ve nıhayet tuttu.239 cıktı ılkı sanırım guzel deger.cok sukur hamıleyımm artık..
allah ısteyen herkese nasıp etsınnn...
dualarınızı eksık etmeyın nolur..

hayırlı olsun arkadasım ne zaman goreceksın kuzunu ılk?

Nerde tup bebek oldun canim bu arada en kisa zaman da rabbim kucaginada aldirir hayırlı olsun

Arkadaslar cvb verirseniz sevinirim hersey yolunda giderse benim tahminen trasferim bayrama denk geliyo acaba bruksel tup bebek merkezi bayramda da calisiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…