2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Maşallah canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

Canım tebrikler hayırlısı ile kokusunuda duy inş

Canım tebrikler hayırlısı ile kucagına al inş dua etmezmiyiz sende dualarını esirgeme darıs bizlere inş

ohhh süppersicnm
hayırlısıyla kucagınada alacaksın.degeriçokgüzel
cnm bende samsundayımve AYNI YERDE yaptırmısız...sizde sorun neydi.ve drun hangisiydi? benim de test günüm cmtesi inş bende senin gibi haber verebilirim.

Transferi yapılıpta hamile kalan arkadaşlar,
benim bugün 6. günüm neler hissediyordunuz ?
Biraz bahsedermisiniz lütfen ? Tşk,

harika süper valla çok sevindim tebrikler:)))) dün girdim ilk kez bu topiğe maşallah çok bereketli. allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin

çokşükürr kokusunu da duyup kucagında büyüt inş vebizlerededua etcnm amin

allahım allahım çok sevindim. tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah:)))

hayırlı olsun arkadaşım, bizimle aynı zorlu süreçleri yaşayan kişilerden böyle güzelhaberleri almak ne güzel umut veriyor insana..
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşşallah.
benim de kısmetse bu perşembe son kontrolüm var. 30 temmuzda transfer olacak.2 tane dondurulmuşumla.merak ettiğim konu, bana hiç bir kan tahlili falan yapılmadı direkt adetin 3. günü muayene oldum. estrofem ilk beş gün günde 1 tane, sonraki günler sabah akşam olmak üzere 2 tane kullandım 22 temmuza kadar.22 temmuz tekrar muayene oldum. dünden beri estrofemi günde 3 kere yutuyorum, gebelik testine kadar da kullanacakmışım. başka ilaç falan yok. perşembe son muayeneden sonra projnex fitil verecekmiş. 30 temmuzda da kısmetse transfer olacak. dondurulmuşlarla bu kadar kolay mı bu süreç ya, sende de böyle mi olmuştu, kullandığın ilaçları ve süreci biraz anlatır mısın?

Bizim sebepsiz infertilite canım, benim doktorum Muhterem Bey tedavim boyunca çok ilgiliydi sağolsun senin drun kim? Umarım sende Ctsi pozitif sonucunu alırsın çok zor süreçlerden geçiyoruz bugün sonucumu alınca bile inanamadım yıllardır olumsuz şeyler duymaya o kadar alışmışızki , Allah yardımcımız olsun ve hepimizin kucağını doldursun...

aynen canım benimkide o:) muhteşem biri.sen transfere kimle geldin:)seni görmüş olabilirim.
evet cnm çokzor bir süreç..kaçtane emriyon vardı donduruldumu hiç...ve amin cnm sende mis kokulunu kucagına al inş. darısı bizlere inş...inan seni duymak okadar güzelgeldiki...sabahtan beri karnım agrıyor arada keskin keskin adet oluyormuşumgibi hissettiriyor ama sen bir kat daha umutverdin bana mevlam kucagna almayı nasip edecek inş

ben de sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum..inşallah seninki gibi pozitif bir sonuç da bana nasip olur

duana kocaman amin diyorum

merhaba canım.öncelikle tedavin güzel haberlerle son bulur inşallah
bende bu ay dondurulmuşlarla deniyorum adetin 3.günü estrofem tablete başladım bende günde 3 tane akşam aç karnına aynı anda.
banada kan tahlili falan yapılmadı
10.günü kontrole çağırdı doktorum.rahim kalınlığı 7.5 mmdedi ve de estrofemi sabah 2 akşam 3 yaptı
transferden 5 gün önceden de crinone jel 2*1 progestan kapsül 1*1
prednol 1*1 4 gün tetradox 2*1 4 gün başlıcam yani bu akşam.29 temmuz transfer tarihim

Selam kızlar...
Mesajlarınıza göz attım gebelik belirtileri üzerine yazanlar olmuş genelde belirti yaşayanlar var ama hiç bir belirti yaşamadan hatta ağlayarak kesin olmadı diye test vermeye gidip pozitifle dönen arkadaşlarımızın sayısı çok fazla..Herkeste belirti olacak diye birşey yok..Çok örnek gördük.Transfer olduktan sonra aksi ispatlanana kadar hamilesiniz tadını çıkarın derim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…