- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.721
Canlarimmmmm selaaaaammmm yeni girip haber verebiliyorum , HCG yüüüüükselllmiiiiisssssssss 215 cikmissssss.Rabbim hepiminizi böle sevindirsin insallah canlarim. Rabbim hepimize yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Hepinize dünden beri verdiginiz moral ve destege coook tsk ederim ,hepinize suan yazamiyorum cünkü is yerindeyim ve kacak girdimsizleri haberdar etmek istedim hemencecik, ama cogunu okudum, Allah hepinizden razi olsun canlarim, Rabbim hepimizi sevindirir insaaaalllaaaahhh, sizleri seviyorummmm . Görüsmek üzereeeee
Herkese Selamlar...
forumunuzu açıldığı günden beri takip ediyorum, yaşım 29 11 temmuzda transferim oldu samsun medikalparkta ilk deneme 3. gün embriyosu 1 adet, çok şükür bugün sonucumu aldım değerim 120 sizce nasıl
birde belirtileri merak edenler için söylüyorum günlerdir ara ara gelen karın ağrım var, göğüs uçlarında acıma ve ayaklarımın altında yanma umarım Allah tamamına erdirir ve benim gibi evlat hasreti yaşayan herkese nasip eder
merhaba arkadaslar benımm de 3.deneme dondurulmuslarla temmuz 10da transfer edıldı ve nıhayet tuttu.239 cıktı ılkı sanırım guzel deger.cok sukur hamıleyımm artık..
allah ısteyen herkese nasıp etsınnn...
dualarınızı eksık etmeyın nolur..
Herkese Selamlar...
forumunuzu açıldığı günden beri takip ediyorum, yaşım 29 11 temmuzda transferim oldu samsun medikalparkta ilk deneme 3. gün embriyosu 1 adet, çok şükür bugün sonucumu aldım değerim 120 sizce nasıl
birde belirtileri merak edenler için söylüyorum günlerdir ara ara gelen karın ağrım var, göğüs uçlarında acıma ve ayaklarımın altında yanma umarım Allah tamamına erdirir ve benim gibi evlat hasreti yaşayan herkese nasip eder
merhaba arkadaslar benımm de 3.deneme dondurulmuslarla temmuz 10da transfer edıldı ve nıhayet tuttu.239 cıktı ılkı sanırım guzel deger.cok sukur hamıleyımm artık..
Canlarimmmmm selaaaaammmm yeni girip haber verebiliyorum , HCG yüüüüükselllmiiiiisssssssss 215 cikmissssss.Rabbim hepiminizi böle sevindirsin insallah canlarim. Rabbim hepimize yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Hepinize dünden beri verdiginiz moral ve destege coook tsk ederim ,hepinize suan yazamiyorum cünkü is yerindeyim ve kacak girdimsizleri haberdar etmek istedim hemencecik, ama cogunu okudum, Allah hepinizden razi olsun canlarim, Rabbim hepimizi sevindirir insaaaalllaaaahhh, sizleri seviyorummmm . Görüsmek üzereeeee
Transferi yapılıpta hamile kalan arkadaşlar,
benim bugün 6. günüm neler hissediyordunuz ?
Biraz bahsedermisiniz lütfen ? Tşk,
cnm bende kendimce manyamıştım karnım agrıdıkça çıldırmıştım..şu sayfayıincele azıcık rahatlarsın http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...belirtileri-liste-topigi-15.html#post31290635
ohhh süppersicnm
hayırlısıyla kucagınada alacaksın.degeriçokgüzel
cnm bende samsundayımve AYNI YERDE yaptırmısız...sizde sorun neydi.ve drun hangisiydi? benim de test günüm cmtesi inş bende senin gibi haber verebilirim.
Canım tebrikler hayırlısı ile kokusunuda duy inş
ayy ben de o sayfayı inceleyince umutsuzluğa kapıldım kuzum yaaakarın ağrısı olup da hamilelik sonuca alanların sayısı çok fazla... iki güne karnımın ağrıması şart
Kızlar ,
bu sabahı bekleyemeden dün akşam acile gidip test yaptım,174,2 çıktı
hemen doktorumu aradım , hamilesin tebrikler dedi :)
hayırlı olsun arkadasım ne zaman goreceksın kuzunu ılk?
Bizim sebepsiz infertilite canım, benim doktorum Muhterem Bey tedavim boyunca çok ilgiliydi sağolsun senin drun kim? Umarım sende Ctsi pozitif sonucunu alırsın çok zor süreçlerden geçiyoruz bugün sonucumu alınca bile inanamadım yıllardır olumsuz şeyler duymaya o kadar alışmışızki , Allah yardımcımız olsun ve hepimizin kucağını doldursun...
Bizim sebepsiz infertilite canım, benim doktorum Muhterem Bey tedavim boyunca çok ilgiliydi sağolsun senin drun kim? Umarım sende Ctsi pozitif sonucunu alırsın çok zor süreçlerden geçiyoruz bugün sonucumu alınca bile inanamadım yıllardır olumsuz şeyler duymaya o kadar alışmışızki , Allah yardımcımız olsun ve hepimizin kucağını doldursun...
hayırlı olsun arkadaşım, bizimle aynı zorlu süreçleri yaşayan kişilerden böyle güzelhaberleri almak ne güzel umut veriyor insana..
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşşallah.
benim de kısmetse bu perşembe son kontrolüm var. 30 temmuzda transfer olacak.2 tane dondurulmuşumla.merak ettiğim konu, bana hiç bir kan tahlili falan yapılmadı direkt adetin 3. günü muayene oldum. estrofem ilk beş gün günde 1 tane, sonraki günler sabah akşam olmak üzere 2 tane kullandım 22 temmuza kadar.22 temmuz tekrar muayene oldum. dünden beri estrofemi günde 3 kere yutuyorum, gebelik testine kadar da kullanacakmışım. başka ilaç falan yok. perşembe son muayeneden sonra projnex fitil verecekmiş. 30 temmuzda da kısmetse transfer olacak. dondurulmuşlarla bu kadar kolay mı bu süreç ya, sende de böyle mi olmuştu, kullandığın ilaçları ve süreci biraz anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?