2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Transfere eşim ve gorumcemle geldim belkide gormusuzdur birbirimizi benim 7 yumurtam vardı 4 u dollendi en iyi olanı transfer edildi geriye kalanlari maalesef doldurulacak kalitede değildi, ağrılar iyiye işaret muhterem bey ole dedi benim 9. Gün tıpkı adet sancısı gibi ağrılarım oldu hala da var canını sıkma bu arada aynı gün transferi olan bir arkadaş vardı hastde onunda sonucu pozitif , seninkide olacak ınş

Kesinlikle dogru canım bende diyorum sakince atlatın zor biliyorum bende yaşadım ama gerçekten cok fazla düşünmek ve tedirgin olmak faydadan ziyade zarardır

Kesinlikle dogru canım bende diyorum sakince atlatın zor biliyorum bende yaşadım ama gerçekten cok fazla düşünmek ve tedirgin olmak faydadan ziyade zarardır

3 tüp bebek denemesi yaptım 4.yolda
öncesinde 2 aşılamam var...
5 kez test günü beklemiş biri olarak yazıyorum her türlü psikolojiyi yaşadım...
belirti aradım,ağlama krizlerine girdim,çok sakin geçirdiğim dönem oldu,sakin duramayıp transferden sonraki 4.günüm itibariyle sürekli idrar testi yaptım her test beni mahvediyordu ikinci çizgiyi göremeyince yani herşeyi yaşadım sonuç olarak sakin geçirdiğim tek dönemde ilk kez gebe kaldığımı öğrendim değerim düştü sonunda gebelik sonlandı ama ben gebeydim 7 yıl sonra ilk kez..en güzeli test gününü beklerken oyalanacak aktiviteler bulmak eve sürekli kapanıp kalmamak test gününe odaklanmamak lazım sonuç iyi ya da kötü takdiri ilahi...

ben adetin 3.günü başladım canım kısa galiba bu adette başlayan ..ilk muayenelerimi murat önal yaptı sağolsun çok ilgili-bilgili ohss riskimden dolayı semra kahramanda çok ilgilendi sağolsun zaten orası ekip çalışması hepsi birbirinden iyi doktorların pişman olmazsın seçtiğine.hemşireler çok şeker.opuya aynur erşahin girdi çok şükür sıkıntım olmadı.transfere Allah kerim artık bilmiorum

cnmmmmm cok sevındım gozumuz aydın hadı bundan sonra sakın kalmayacalış emı

cnm cok gecmıs olsun artık busefer olur allahın ıznıyle ınşallah

kızlar bu arada opumu oldum bugun.. dort tanecık turp gıbı yumosum oldu sonucu yarın hastaneyı arayıp ögrenecekmsız.. bende suan ne bı heycan ne bı merak hahahahaha sankı yumoşlarımı dedılde kan testı bırakıp dondum hee neyse işte doktor yıne verdı ığneler haplar. haplar tamamda ığneler hakkında endışelıım.. gobekten olanlar tamam ıncecıktı ama bunla buyuk ve kalcadan vede test soncunna kadarmıi vayyyy anammmm anammmm neyse artık yarın hastaneden olumlu habeer alırsak baslarım zaten aksı halde gerek kalmaz:18: bekleyıp gorcez butun embrıyolara bol şans

saol cnm teşekkürederiz....

dışarda bekleyenler vardı evet...inş benimde agrılarım hayra alamettir canım.bende derim inş hamişim...ohhhsüpper ya dr cugum ne sevinmiştir sizle beraber...sanada hepyat dedi mi

teşekkürler tatlım 4.tüp öncesi ev tipi bebek çalışmalarımız devam ettiğinden inşallah gerek kalmaz diyorum tüpe kendiliğinden gebe kalmışlığımda var o da dış gebelik oldu

geçmiş olsun en zorunu atlatmışsın sende bu gece havada aşk kokusu var desene hastanede
yumilerin embriyo olsunlar sonra 1.kalite olarak göbüşüne konsunlar 9 ay sonrada kollarında olsunlar inşallah

saol cnm teşekkürederiz....

kuzucum ne teşekküre ne gerek var öperim seni

vilmaıgımhoşgeldi...yarın çok güzel olacak melekleriden ilk haberlerini alacak inş..iğnelere takılmaben korkken kuzu kuzuvuruyorum vurdurmaya gidiyorum..yeterkimeleklerim dursun teyzesi

equnal bukezolacak inanıyoruz...dimi güldenim...

kızlar bu arada opumu oldum bugun.. dort tanecık turp gıbı yumosum oldu sonucu yarın hastaneyı arayıp ögrenecekmsız.. bende suan ne bı heycan ne bı merak hahahahaha sankı yumoşlarımı dedılde kan testı bırakıp dondum hee neyse işte doktor yıne verdı ığneler haplar. haplar tamamda ığneler hakkında endışelıım.. gobekten olanlar tamam ıncecıktı ama bunla buyuk ve kalcadan vede test soncunna kadarmıi vayyyy anammmm anammmm neyse artık yarın hastaneden olumlu habeer alırsak baslarım zaten aksı halde gerek kalmaz:18: bekleyıp gorcez butun embrıyolara bol şans[/QUOTE]

Hayırlı olsun. Benim en çok tırstığım bölümü atlatmışsın. Darısı bize olsun. Daha bugün 6. iğne olacak gerçi. Geçsin şu zaman üffff.
Tüm embriyoların güzel güzel bölünsün 2li 4lü 8li inşallah. Sonra da sana yar olsun.

Hayırlı olsun. Benim en çok tırstığım bölümü atlatmışsın. Darısı bize olsun. Daha bugün 6. iğne olacak gerçi. Geçsin şu zaman üffff.
Tüm embriyoların güzel güzel bölünsün 2li 4lü 8li inşallah. Sonra da sana yar olsun.[/QUOTE]

Bu arada arkadaşım ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum. Şu mesajlarında sigara içen veledi koyma, zaten sigara konusunda hala sonuca varamadım. Canım istiyor he :)))

Hımm. Yine bayağı bi ilaç varmış. Persembe gideyim bakalım bana fitilden baska bir ilac verecekmi doktrum. Normalde benim yumurtlama gunum 14. Gun olur yani yarın. Bu süreçte ilişki serbest mi. Dr bişey demedi bana. Bilgin var mi bu konuda. İkiz koydurtmaktan korkan ben, sayenizde sınırları aştım. 2 transfer yapılır bi de dogal yolla olur.eder 3 bebiş göbişimde:)))

ilişki konusunda bi yasaklama yok.benim zaten polikistikoverim var .10.gün kontrole gittiğimde yumurta yoktu yani serbest bence.
benimde transfer adetin 20.gününe denk geliyor 5. gün embriyosu koyulacakinşallah ikiz olur ne güzel işte benimde 2 koyulacak

rapunzelim bbeim8. günüm oldu ve kasıklarım agrıyor belim agrıyor ve adet oluyormuşum gibi akıtımdavar ve sarı dan koyu
emoshtahlil verecek bugün güzelhaberler getircek inş

İnş kuzum hayrın habercisidir bu ağrılar iyiye yoralım iyi olsun yarın opu var aslında ben alışığım narkoza ama inş yumoşlarım kaliteli çıkar aklım onda şimdi :18::18::18:

İnş kuzum hayrın habercisidir bu ağrılar iyiye yoralım iyi olsun yarın opu var aslında ben alışığım narkoza ama inş yumoşlarım kaliteli çıkar aklım onda şimdi :18::18::18:

çıkacak canım hatta sen bugece onlara kına gecesi yap.yarın onları dügünü ve gerdegi var:) herşeygüzel gececek cnm..bende mutlu şeylere yoruyorumartık inş:)

Tüm embriyoların güzel güzel bölünsün 2li 4lü 8li inşallah. Sonra da sana yar olsun.[/QUOTE]

bu arada su sigara olayını asın artık.. tutunmayı guclestırıyo bılıyosunuz.. tutunsa bıle saglığına zarar vercek bebegın.. kandan atılmaya baslaması altı ay yazık degılmı hasretle beklıyorz onları nasıl kıyarız

sıze bugun basıma gelen bısey anlatayım... ben ılk bu tedavıye baslayacagım zaman bayan doktorlardan bırıne randevu almıstım.. sonra son dakıkada o doktorun bır aıle meselesı ısı cıktıgı ıcın mustecep beye aktardık rendavumu.. zaten aslında onu tavsıye etmışlerdı ama esım erkek doktor ıstemıyodu... neyse ben cok ısrar edınce bı gıdelım bugun sonra degısırırız dedı.. ve basladık sonrada kendısınden vazgecmedık.. gereklı butun amelıyat ve tedavılerımı o yaptı.. bugun opa gıttıgımde aynur hanım yapacak opunuzu dedıler tam opa gırıcektım hemsıre dedıkı aynur hanımın ısı cıktı mustecep bey yapacak... hahaha sorun değil zaten benım doktorum o herseyımı daha ıyı bılıyo.. esımde yolda dedı transfer ıcın doktor secmemız lazzım uc doktor yapıyomuş cunkü.. dedım ışlerınde doktorum varmı var dedı ıkı bayan bı erkek... yorma benı dedın doktorumuzu sec gıtsın vardır bı hıkmetı ne dıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…