- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.741
Transfere eşim ve gorumcemle geldim belkide gormusuzdur birbirimizi benim 7 yumurtam vardı 4 u dollendi en iyi olanı transfer edildi geriye kalanlari maalesef doldurulacak kalitede değildi, ağrılar iyiye işaret muhterem bey ole dedi benim 9. Gün tıpkı adet sancısı gibi ağrılarım oldu hala da var canını sıkma bu arada aynı gün transferi olan bir arkadaş vardı hastde onunda sonucu pozitif , seninkide olacak ınşaynen canım benimkide o:) muhteşem biri.sen transfere kimle geldin:)seni görmüş olabilirim.
evet cnm çokzor bir süreç..kaçtane emriyon vardı donduruldumu hiç...ve amin cnm sende mis kokulunu kucagına al inş. darısı bizlere inş...inan seni duymak okadar güzelgeldiki...sabahtan beri karnım agrıyor arada keskin keskin adet oluyormuşumgibi hissettiriyor ama sen bir kat daha umutverdin bana mevlam kucagna almayı nasip edecek inş
Selam kızlar...
Mesajlarınıza göz attım gebelik belirtileri üzerine yazanlar olmuş genelde belirti yaşayanlar var ama hiç bir belirti yaşamadan hatta ağlayarak kesin olmadı diye test vermeye gidip pozitifle dönen arkadaşlarımızın sayısı çok fazla..Herkeste belirti olacak diye birşey yok..Çok örnek gördük.Transfer olduktan sonra aksi ispatlanana kadar hamilesiniz tadını çıkarın derim
Kesinlikle dogru canım bende diyorum sakince atlatın zor biliyorum bende yaşadım ama gerçekten cok fazla düşünmek ve tedirgin olmak faydadan ziyade zarardır
Canım merhaba bende de pko var hafif düzeydeymiş sana kısa protokol mü uygulandı?Neye göre belirliyorlar bu protokolleri ya?Birde aynı hastaneye gidiyoruz ama ben bayram sonrası başlıycam sen transferini kime yaptıracaksın canım?suan da hangi doktora gidiyorsun?
cnmmmmm cok sevındım gozumuz aydın hadı bundan sonra sakın kalmayacalış emıCanlarimmmmm selaaaaammmm yeni girip haber verebiliyorum , HCG yüüüüükselllmiiiiisssssssss 215 cikmissssss.Rabbim hepiminizi böle sevindirsin insallah canlarim. Rabbim hepimize yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Hepinize dünden beri verdiginiz moral ve destege coook tsk ederim ,hepinize suan yazamiyorum cünkü is yerindeyim ve kacak girdimsizleri haberdar etmek istedim hemencecik, ama cogunu okudum, Allah hepinizden razi olsun canlarim, Rabbim hepimizi sevindirir insaaaalllaaaahhh, sizleri seviyorummmm . Görüsmek üzereeeee
3 tüp bebek denemesi yaptım 4.yolda
öncesinde 2 aşılamam var...
5 kez test günü beklemiş biri olarak yazıyorum her türlü psikolojiyi yaşadım...
belirti aradım,ağlama krizlerine girdim,çok sakin geçirdiğim dönem oldu,sakin duramayıp transferden sonraki 4.günüm itibariyle sürekli idrar testi yaptım her test beni mahvediyordu ikinci çizgiyi göremeyince yani herşeyi yaşadım sonuç olarak sakin geçirdiğim tek dönemde ilk kez gebe kaldığımı öğrendim değerim düştü sonunda gebelik sonlandı ama ben gebeydim 7 yıl sonra ilk kez..en güzeli test gününü beklerken oyalanacak aktiviteler bulmak eve sürekli kapanıp kalmamak test gününe odaklanmamak lazım sonuç iyi ya da kötü takdiri ilahi...
Selam kızlar...
Mesajlarınıza göz attım gebelik belirtileri üzerine yazanlar olmuş genelde belirti yaşayanlar var ama hiç bir belirti yaşamadan hatta ağlayarak kesin olmadı diye test vermeye gidip pozitifle dönen arkadaşlarımızın sayısı çok fazla..Herkeste belirti olacak diye birşey yok..Çok örnek gördük.Transfer olduktan sonra aksi ispatlanana kadar hamilesiniz tadını çıkarın derim
Transfere eşim ve gorumcemle geldim belkide gormusuzdur birbirimizi benim 7 yumurtam vardı 4 u dollendi en iyi olanı transfer edildi geriye kalanlari maalesef doldurulacak kalitede değildi, ağrılar iyiye işaret muhterem bey ole dedi benim 9. Gün tıpkı adet sancısı gibi ağrılarım oldu hala da var canını sıkma bu arada aynı gün transferi olan bir arkadaş vardı hastde onunda sonucu pozitif , seninkide olacak ınş
cnm cok gecmıs olsun artık busefer olur allahın ıznıyle ınşallah
kızlar bu arada opumu oldum bugun.. dort tanecık turp gıbı yumosum oldusonucu yarın hastaneyı arayıp ögrenecekmsız.. bende suan ne bı heycan ne bı merak hahahahaha sankı yumoşlarımı dedılde kan testı bırakıp dondum hee neyse işte doktor yıne verdı ığneler haplar. haplar tamamda ığneler hakkında endışelıım.. gobekten olanlar tamam ıncecıktı ama bunla buyuk ve kalcadan vede test soncunna kadarmıi vayyyy anammmm anammmm neyse artık yarın hastaneden olumlu habeer alırsak baslarım zaten aksı halde gerek kalmaz :18: bekleyıp gorcez butun embrıyolara bol şans
saol cnm teşekkürederiz....
cnmmmmm cok sevındım gozumuz aydın hadı bundan sonra sakın kalmayacalış emı
kızlar bu arada opumu oldum bugun.. dort tanecık turp gıbı yumosum oldusonucu yarın hastaneyı arayıp ögrenecekmsız.. bende suan ne bı heycan ne bı merak hahahahaha sankı yumoşlarımı dedılde kan testı bırakıp dondum hee neyse işte doktor yıne verdı ığneler haplar. haplar tamamda ığneler hakkında endışelıım.. gobekten olanlar tamam ıncecıktı ama bunla buyuk ve kalcadan vede test soncunna kadarmıi vayyyy anammmm anammmm neyse artık yarın hastaneden olumlu habeer alırsak baslarım zaten aksı halde gerek kalmaz :18: bekleyıp gorcez butun embrıyolara bol şans
merhaba canım.öncelikle tedavin güzel haberlerle son bulur inşallah
bende bu ay dondurulmuşlarla deniyorum adetin 3.günü estrofem tablete başladım bende günde 3 tane akşam aç karnına aynı anda.
banada kan tahlili falan yapılmadı
10.günü kontrole çağırdı doktorum.rahim kalınlığı 7.5 mmdedi ve de estrofemi sabah 2 akşam 3 yaptı
transferden 5 gün önceden de crinone jel 2*1 progestan kapsül 1*1
prednol 1*1 4 gün tetradox 2*1 4 gün başlıcam yani bu akşam.29 temmuz transfer tarihim
Hımm. Yine bayağı bi ilaç varmış. Persembe gideyim bakalım bana fitilden baska bir ilac verecekmi doktrum. Normalde benim yumurtlama gunum 14. Gun olur yani yarın. Bu süreçte ilişki serbest mi. Dr bişey demedi bana. Bilgin var mi bu konuda. İkiz koydurtmaktan korkan ben, sayenizde sınırları aştım. 2 transfer yapılır bi de dogal yolla olur.eder 3 bebiş göbişimde:)))
rapunzelim bbeim8. günüm oldu ve kasıklarım agrıyor belim agrıyor ve adet oluyormuşum gibi akıtımdavar ve sarı dan koyu
emoshtahlil verecek bugün güzelhaberler getircek inş
İnş kuzum hayrın habercisidir bu ağrılar iyiye yoralım iyi olsun yarın opu var aslında ben alışığım narkoza ama inş yumoşlarım kaliteli çıkar aklım onda şimdi :18::18::18:
teşekkürler tatlım 4.tüp öncesi ev tipi bebek çalışmalarımız devam ettiğinden inşallah gerek kalmaz diyorum tüpe kendiliğinden gebe kalmışlığımda var o da dış gebelik oldu
geçmiş olsun en zorunu atlatmışsın sende bu gece havada aşk kokusu var desene hastanede
yumilerin embriyo olsunlar sonra 1.kalite olarak göbüşüne konsunlar 9 ay sonrada kollarında olsunlar inşallah
saol cnm benım amın ınşallahben bu surecı elımden geldığınce sakın gecırmeye calışıyorum.. yumoşlar olsa bıle pozıtıf olcakmı yok ıkıcıde artcakmı yok kese varmı yok kalbı atcakmı yok saglıklımı... bırakayımda bunları benım adıma o embrıyolara can veren rabbım dusunsun... zıra ne kadar dusunsemde benım elımden bısey gelmıycek.. en fazla ıkı gun ağlar ucuncu gun susarım belkı sonra tekrar denerım yada belkı koruycuu aıleye basvururum... yada sadece hayatımı kabullenırım.. gelecegı dusunmek benı yoruyo ve ben streslı bı hamılelığınde bebege zarar verdıgını düşünüyorum.. rabbım cumlemıze bu hayatta alabılecegımız en guzel bayram hedıyesını versın ınşallahh....
kuzucum ne teşekküre ne gerek var öperim seni
vilmaıgımhoşgeldi...yarın çok güzel olacak melekleriden ilk haberlerini alacak inş..iğnelere takılmaben korkken kuzu kuzuvuruyorum vurdurmaya gidiyorum..yeterkimeleklerim dursun teyzesi
valla aynen cnm artık derlerse yarın embrıyolar dollenıyıo bende kuzu kuzu vurulcam mecburen... dedıgın gıbı gelsın yeterkı
equnal bukezolacak inanıyoruz...dimi güldenim...
Hımm. Yine bayağı bi ilaç varmış. Persembe gideyim bakalım bana fitilden baska bir ilac verecekmi doktrum. Normalde benim yumurtlama gunum 14. Gun olur yani yarın. Bu süreçte ilişki serbest mi. Dr bişey demedi bana. Bilgin var mi bu konuda. İkiz koydurtmaktan korkan ben, sayenizde sınırları aştım. 2 transfer yapılır bi de dogal yolla olur.eder 3 bebiş göbişimde:)))
cnmmmmm cok sevındım gozumuz aydın hadı bundan sonra sakın kalmayacalış emı
Geçmiş olsun canım...Benimde 4 tane yumuşum olmuştu....umarım embriyoların iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?