- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.761
hayırlı olsun arkadaşım, bizimle aynı zorlu süreçleri yaşayan kişilerden böyle güzelhaberleri almak ne güzel umut veriyor insana..
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşşallah.
benim de kısmetse bu perşembe son kontrolüm var. 30 temmuzda transfer olacak.2 tane dondurulmuşumla.merak ettiğim konu, bana hiç bir kan tahlili falan yapılmadı direkt adetin 3. günü muayene oldum. estrofem ilk beş gün günde 1 tane, sonraki günler sabah akşam olmak üzere 2 tane kullandım 22 temmuza kadar.22 temmuz tekrar muayene oldum. dünden beri estrofemi günde 3 kere yutuyorum, gebelik testine kadar da kullanacakmışım. başka ilaç falan yok. perşembe son muayeneden sonra projnex fitil verecekmiş. 30 temmuzda da kısmetse transfer olacak. dondurulmuşlarla bu kadar kolay mı bu süreç ya, sende de böyle mi olmuştu, kullandığın ilaçları ve süreci biraz anlatır mısın?
teşekkür ederim seninkide hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, benim drum 12 ağustosta kalp atışlarını duyacağımızı söyledi sanırım ilk muayene o zaman olacak senin ne zaman ilk muayene?
arkadaşlar benim olmadı sonuç negatif inşallah sizinkiler tutunur....
arkadaşlar benim olmadı sonuç negatif inşallah sizinkiler tutunur
Üzülme canim herşeyde vardır bir hayır
Allah istemezse kim verebilir
Allah isterse kim mani olabilir
İnşallah kendiliğinden olurda buzahmetlere girmezsin tekrar
Çünkü böyle olaylara cook rastliyorus benimde 5 defa olmadı hatta birinde başlamadan bitti senin kaçıncı denemen Herşey gönlünce olsun
benimkide progesterondan dolayii ertelendii...ama sen opunu oldun bebekler döllendii dimiii...yoksa daha yenimii başlıcan tedaviye:26:
yawyaw ben bugun gördüm kırmızıları. persembe sabah ankara yolu gözükür bana. hayırlısı neyse o olsun. ilaçtan 3 gün sonra adet oldum...
yawyaw ben bugun gördüm kırmızıları. persembe sabah ankara yolu gözükür bana. hayırlısı neyse o olsun. ilaçtan 3 gün sonra adet oldum...
cok sagol tatlım ,Allah ınsallah sana da nasıp etsınn..
bana da aynı senın gıb oldu ama ben gunde 3 defa estrofm ıctım rahım ınceydı.fıtıl yerıne de crınone gel verdı.aynen bu kadar zahmetsız ve kolay:)transfer gunune kadar ıkı ılac estrofem ve jel ve folık tabı o kadar..
guzel haberını beklıyoruz ınsallah
3 tüp bebek denemesi yaptım 4.yolda
öncesinde 2 aşılamam var...
5 kez test günü beklemiş biri olarak yazıyorum her türlü psikolojiyi yaşadım...
belirti aradım,ağlama krizlerine girdim,çok sakin geçirdiğim dönem oldu,sakin duramayıp transferden sonraki 4.günüm itibariyle sürekli idrar testi yaptım her test beni mahvediyordu ikinci çizgiyi göremeyince yani herşeyi yaşadım sonuç olarak sakin geçirdiğim tek dönemde ilk kez gebe kaldığımı öğrendim değerim düştü sonunda gebelik sonlandı ama ben gebeydim 7 yıl sonra ilk kez..en güzeli test gününü beklerken oyalanacak aktiviteler bulmak eve sürekli kapanıp kalmamak test gününe odaklanmamak lazım sonuç iyi ya da kötü takdiri ilahi...
Merhaba Kızlar çok yakon bi arkadaşım için doktor arıyoruz en çok memorial şişli bahçeçi fulya maslak acıbadem var sanırım avrupa yakası önerebileceğiniz bi doktor var mı? ilaç kullandı 1 senedir bebeği olmadı yumurtlama ve çatlatma için aslında sorun yok ikisindede ama olmuo yaşı 36 ondan mı ki bilmiorum dr u aşılama veya tüp bebek dene demiş var mı öneriniz hiç bi bilgimiz yok yeni araştırıyoruz
yaş 36 ise yine de doktorlar daha iyi bilir ama..ben 34üme kadar hamile kalamadığımdan (sebepsiz kısırlık bizimki) tüp bebeğe giriştik geçen yıl. yaşımdan dolayı doktorlar, aşılama şansının düşük olduğunu(zaten aşılamayı gebelik olmassa en az 3 kere falan yapıyorlar heralde), vakit kaybetmememi, moral bozukluğu yaşamaktansa direkt tüp bebek tedavisi olmamı söyleyince hiç aşılama yaptırmadan, doğrudan bir merkez bulup tüp bebek tedavisine başladık hala da devam ediyoruz. anadolu yakasında olduğum için Avrupa yakasından önerebileceğim bir doktor yok, bence bu topicteki arkadaşlardan belki tavsiye eden olur, birkaç doktorla konuşun, malum tüp bebek merkezleri de ticari amaçla çalıştığı için çok da güven vermiyorlar bana, para almak için ihtimali düşük aşılamayla da başlamak isteyenler olabilir. bikaç doktora danışmakta fayda var. bol şans..
Ben bruksel tup bebek merkezine gidiyorum sizce nasil arkadaslar
Evettt dünürümmm yaa cok sükürrrr , insallahhhhh, sende gelinime yada damadima cok iyi bak kuzummm , insallah hepimizin icin tatlim yaaemoshumm dünürüm bakkk gördünmüü süppersiniz siz ve çok daha güzelolacak herşey...canım
Coook sagol canimmm, Ammiiinnn insalllaaahhh cok sagol canim benim , darisi buarada olan herkezin basina insalllaaahhOhhhh bak gördün mü canım ya çok şükür geliyor bebişinnRabbim sağlıkla sıhatle kucağina almayı nasip etsinn canımmm çok sevindim yaa
Tebrikkkler emoshcum Allahım hayırlı sağlıklı sihatli iman dolu akıllı ve zeki
Evlat olarak kucağına almaya nasip etsin Bizim icin dua et canim tekrar tebrikler
cnım ben bu sabah itibariyle verdim sevinçli haberi.. Hamileyimmm :)
Canimmm kutlarimmerhaba arkadaslar benımm de 3.deneme dondurulmuslarla temmuz 10da transfer edıldı ve nıhayet tuttu.239 cıktı ılkı sanırım guzel deger.cok sukur hamıleyımm artık..
allah ısteyen herkese nasıp etsınnn...
dualarınızı eksık etmeyın nolur..
cnmmmmm cok sevındım gozumuz aydın hadı bundan sonra sakın kalmayacalış emı
cnm cok gecmıs olsun artık busefer olur allahın ıznıyle ınşallah
kızlar bu arada opumu oldum bugun.. dort tanecık turp gıbı yumosum oldusonucu yarın hastaneyı arayıp ögrenecekmsız.. bende suan ne bı heycan ne bı merak hahahahaha sankı yumoşlarımı dedılde kan testı bırakıp dondum hee neyse işte doktor yıne verdı ığneler haplar. haplar tamamda ığneler hakkında endışelıım.. gobekten olanlar tamam ıncecıktı ama bunla buyuk ve kalcadan vede test soncunna kadarmıi vayyyy anammmm anammmm neyse artık yarın hastaneden olumlu habeer alırsak baslarım zaten aksı halde gerek kalmaz :18: bekleyıp gorcez butun embrıyolara bol şans
Geçmiş olsun canım...Benimde 4 tane yumuşum olmuştu....umarım embriyoların iyi olur...
valla canım ınşallah oyle olurbugun oğlen gıbı arayıp esım oğrenecek durumu ben arayabılecegımı sanmıyorum guzel haberler beklıyorum ama yınede kendımı olumsuz hallerede hazırlıyorum cokta japtırmamaya calışıyorum kendımı ne edelım sonucta hersey allahtan senın durumun nedır suan??:26::26:
cnm cok gecmış olsun. aslında bır tesellısı bıle yok işte kımımız uzulcez kımımız sevıncez ama ınşalah bır gun cok kısa zamanda hepimiz sevınenlerden oluruzarkadaşlar benim olmadı sonuç negatif inşallah sizinkiler tutunur....
Merhaba Kızlar çok yakon bi arkadaşım için doktor arıyoruz en çok memorial şişli bahçeçi fulya maslak acıbadem var sanırım avrupa yakası önerebileceğiniz bi doktor var mı? ilaç kullandı 1 senedir bebeği olmadı yumurtlama ve çatlatma için aslında sorun yok ikisindede ama olmuo yaşı 36 ondan mı ki bilmiorum dr u aşılama veya tüp bebek dene demiş var mı öneriniz hiç bi bilgimiz yok yeni araştırıyoruz[/
cnm ben ve bı kaç arkadas memorıal şişlide yaptırıyoruz hastaneden ve doktorlardan son derece memnunuz kendı adıma tavsıye ederım
Günaydin Sekerler, dün cok kisa bi girebildim oda anca okuya bildim, topik baya bi ilerlemis hepsine cevap vermeye vaktim olmadi cok gec girdim cünkü , Heppinizzz coooook sagolunnnnnnn, yeni katilanlar hosgeldiniz, Tedaviye baslayanlar hayirli, olsun, Hamis haberi alanlar kutluyorum Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallah hepimize Opu olanlar hadi yumsolariniz cok cok güzel gelisir insallahhhh Vilmaaaaaa yumoslarini hemen kap gel , cok güzel haber verirler bugün sana insallah Rabbim insallah Hepinize bu duyguyu yasatir tez vakitte , bunu cani gönülden istiyorum Herkeze tek tek yazmak isterdim ama is Yerindeyim internet konusunda rahat olamiyorum... heme bi bakim ve güzel dilekleriniz icin tsk etmek istedim....Kizlarrr benim Ablamlar geldi yani cok SIK giremicem bu aralar artik vaktim olursa arada bi cöööö deyebilirim belki sizinle sohbetin eksikligini hissedicem gercekten mümkün oldugunca giricem, ama teker teker cevap veremezsem kusura bakmayin canlarim olurmu ? Eger ki giremicek gibi olursam ki insallah girebilirim sizlere mutlaka haber vericem gelisme olursa, tabiii sizlerdende bekliyorum insallah cokgüzel haberler alirim sizlerden. Insallah bisey unutmamisimdir simdilik coook öpüyorum sizleri
emosum saol cnm valla bugun arıycaz oğrencez ne durumdalar esım uyuyo uyansın o arasın ben okadarına cesaret edemıyom muhtemelen transfer olsa da test sonucumu öğrenmek ıcın gıremem boyle seylerde elımde olmadan ınanılmaz heycan yapıuorum cocuk gıbıya transfer işlemı nasıl oluyo nerde oluyo opu yapılan yerdemı opudakı kadar kalabalık oluyomu hemsıre ekıbı felan ben cok gerılıyorum ya korkuyorumda kalabalık fobım var benım muayenede sadece doktorum olduğu ıcın rahattım ama opuda bı dunyda hemsıre felan gorunce valla kocam yanımda olsa sarılıp bırakmıcam boylede cocuk ruhluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?