2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

cok sagol tatlım ,Allah ınsallah sana da nasıp etsınn..
bana da aynı senın gıb oldu ama ben gunde 3 defa estrofm ıctım rahım ınceydı.fıtıl yerıne de crınone gel verdı.aynen bu kadar zahmetsız ve kolay:)transfer gunune kadar ıkı ılac estrofem ve jel ve folık tabı o kadar..
guzel haberını beklıyoruz ınsallah

teşekkür ederim seninkide hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, benim drum 12 ağustosta kalp atışlarını duyacağımızı söyledi sanırım ilk muayene o zaman olacak senin ne zaman ilk muayene?

sagol canımmmm
valla benımde oyle olmalı ama bayramdan sonraya bırakmayalım dıe 6 agustos dedı

Merhaba Kızlar çok yakon bi arkadaşım için doktor arıyoruz en çok memorial şişli bahçeçi fulya maslak acıbadem var sanırım avrupa yakası önerebileceğiniz bi doktor var mı? ilaç kullandı 1 senedir bebeği olmadı yumurtlama ve çatlatma için aslında sorun yok ikisindede ama olmuo yaşı 36 ondan mı ki bilmiorum dr u aşılama veya tüp bebek dene demiş var mı öneriniz hiç bi bilgimiz yok yeni araştırıyoruz

yawyaw ben bugun gördüm kırmızıları. persembe sabah ankara yolu gözükür bana. hayırlısı neyse o olsun. ilaçtan 3 gün sonra adet oldum...

sevilcimmmm cokk sevindim darisii bana olsun......3.günü oldun dimii yoksa 3 günden sonra 4.günmüü...biraz karisik oldu ama bilemem lazım..iş yerindeeeen izin almak içinn.....senin gibiii olursamm pazartesiiii bendee adanayaa gidtcemmmm

ohh ohh, stres yapmaya gerek yok o zaman, rahim kalınlaşmasında bi sorun olmadığından muhtemelen ben de fazla ilaç kullanmayacağım. sağol arkadaşım.

Valla aynı bende bunları yasadım hele sinir krizleri hatırlamak bile istemiyorum rabbim ol dediğinde olacak olmuyorsa gercekten var bir hayır diyorum artık bende ağustos sonunda 6. demeye başlayacağım hayırlısı hepimiz için transfer sonrası puzzle yapıyorum öneririm ve dediğin gibi eve kapanmamak lazım dışarı çıkmak şart arkadaşlara gidip muhabbet sahilde yavaş yürüşler vs bunları yapmak gerek

yaş 36 ise yine de doktorlar daha iyi bilir ama..ben 34üme kadar hamile kalamadığımdan (sebepsiz kısırlık bizimki) tüp bebeğe giriştik geçen yıl. yaşımdan dolayı doktorlar, aşılama şansının düşük olduğunu(zaten aşılamayı gebelik olmassa en az 3 kere falan yapıyorlar heralde), vakit kaybetmememi, moral bozukluğu yaşamaktansa direkt tüp bebek tedavisi olmamı söyleyince hiç aşılama yaptırmadan, doğrudan bir merkez bulup tüp bebek tedavisine başladık hala da devam ediyoruz. anadolu yakasında olduğum için Avrupa yakasından önerebileceğim bir doktor yok, bence bu topicteki arkadaşlardan belki tavsiye eden olur, birkaç doktorla konuşun, malum tüp bebek merkezleri de ticari amaçla çalıştığı için çok da güven vermiyorlar bana, para almak için ihtimali düşük aşılamayla da başlamak isteyenler olabilir. bikaç doktora danışmakta fayda var. bol şans..

Merhaba canım inş tedavilerimiz olumlu sonuçlar verir hepimize kolay gelsin anadolu yakasında hangi merkeze gidiyorsun

Günaydin Sekerler, dün cok kisa bi girebildim oda anca okuya bildim, topik baya bi ilerlemis hepsine cevap vermeye vaktim olmadi cok gec girdim cünkü , Heppinizzz coooook sagolunnnnnnn, yeni katilanlar hosgeldiniz, Tedaviye baslayanlar hayirli, olsun, Hamis haberi alanlar kutluyorum Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallah hepimize Opu olanlar hadi yumsolariniz cok cok güzel gelisir insallahhhh Vilmaaaaaa yumoslarini hemen kap gel , cok güzel haber verirler bugün sana insallah Rabbim insallah Hepinize bu duyguyu yasatir tez vakitte , bunu cani gönülden istiyorum Herkeze tek tek yazmak isterdim ama is Yerindeyim internet konusunda rahat olamiyorum... heme bi bakim ve güzel dilekleriniz icin tsk etmek istedim....Kizlarrr benim Ablamlar geldi yani cok SIK giremicem bu aralar artik vaktim olursa arada bi cöööö deyebilirim belki sizinle sohbetin eksikligini hissedicem gercekten mümkün oldugunca giricem, ama teker teker cevap veremezsem kusura bakmayin canlarim olurmu ? Eger ki giremicek gibi olursam ki insallah girebilirim sizlere mutlaka haber vericem gelisme olursa, tabiii sizlerdende bekliyorum insallah cokgüzel haberler alirim sizlerden. Insallah bisey unutmamisimdir simdilik coook öpüyorum sizleri

emoshumm dünürüm bakkk gördünmüü süppersiniz siz ve çok daha güzelolacak herşey...canım
Evettt dünürümmm yaa cok sükürrrr , insallahhhhh, sende gelinime yada damadima cok iyi bak kuzummm , insallah hepimizin icin tatlim yaa
Ohhhh bak gördün mü canım ya çok şükür geliyor bebişinn Rabbim sağlıkla sıhatle kucağina almayı nasip etsinn canımmm çok sevindim yaa
Coook sagol canimmm, Ammiiinnn insalllaaahhh cok sagol canim benim , darisi buarada olan herkezin basina insalllaaahh
Tebrikkkler emoshcum Allahım hayırlı sağlıklı sihatli iman dolu akıllı ve zeki
Evlat olarak kucağına almaya nasip etsin Bizim icin dua et canim tekrar tebrikler

cnım ben bu sabah itibariyle verdim sevinçli haberi.. Hamileyimmm :)

Cok sevindim canim Allah sağlıklı sihatli iman dolu
evlat olarak kucağına almaya nasip etsin tebrikkkkkkler gözün aydinnnn[/QUOTE]

Canimmm kutlarim , Rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah , degerin cok güzelll canim benimm , Dualarimim buaradaki herkezle canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…