2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

geld,m canım geldim...ay dün ve bugün o kadar yoğunum ki giremedim bi türlü buraya.. gıcık oluyorum ya okuldaki net sorunu inşallah bu hafta giderilecekmiş..

bugünden
itibaren reglim geldi ve tartıda hemen etkisini gösterdi maalesef.. dün öğleyin ve bugün öğleyin annemde yedim yufka ekmek ve bol yeşillik ..dün akşam çok tok olduğum için hiç yemedim desem yeridir.. herhalde bugünde bişey yiyemem.. yani öğleyin yediğim fazlalıkları akşam yemeyerek kurtarmaya çalışltım..

çoklu alıntıyı sana çecmi anlatmış galiba.. çizelge yapmak için de şu yolu izle canım;

hani bize cevap yazmak için bi bölüme giriyorsun ya orada üst tarafta metin biçimlendirme menüsü varya oranın en altındaki bölümde tablo araçları var..table ı tıkladın mı gerisi kolay zaten..

anam ben geldim ama şimdi de kimsecikler yok..yarın da okulda 10 kasım anma törenmiz var.. inşallah erken biter de erkenden gelebilirim..

saat 16:00 yı yazmayı unutmuşum
sebzeli makarna 4 yk
1 kepçe patlıcan yemeği
100ml yoğurt

amiin, inş yaa....

oğlun kaç yaşında bu arada, maşallah ona

Son düzenleme:

sana katılıyorum....

ben ogle yemegın ne aksam yemegın ne hıcbırsey anlamadım valla canım

aktıvıte ve spor super. sen yıne bırıncı olacaksın bu gıdısle :)))))))

anlamaman normal cnm, çünkü yazmayı unutmuşum :)) yukarda düzeltme yaptım

ama malesef benim hiç umudum yok, malesef kaçamak yapıyorum her gün.üstelik hamur işi ve şeker.
yarın da misafirim var ((

ben ogle yemegın ne aksam yemegın ne hıcbırsey anlamadım valla canım

aktıvıte ve spor super. sen yıne bırıncı olacaksın bu gıdısle :)))))))

anlamaman normal cnm, çünkü yazmayı unutmuşum :)) yukarda düzeltme yaptım

ama malesef benim hiç umudum yok, malesef kaçamak yapıyorum her gün.üstelik hamur işi ve şeker.
yarın da misafirim var ((

gayet güzel birmenü ama kahvaltıyı sağlıklı yapmak tek yeme şekli şartımız gibi bizm kekle falan olmaz hayatım sandaviç bile yapsan daha sağlıklı
Haklisin ama kursta biseyler yemek zorunda kaliyorum o yuzden kahvalti yapmadan cikiyorum yani ne kadar az yesem o kdar kar mantigiyla

aç bi aç
1 bardak su, bir bardak da limonlu su
mantar kurabiye

kahvaltı
her zamanki gibi

ara
1 portakal

ara
yarım koçan haşlanmış mısır

öğle
1 tabak dövme pilavı
1 kepçe patlıcan yemeği
yarım bardak yoğurt

ara
2 tane mantar kurabiye
1 küçük muz

akşama balık, bakalım noolcekkk

biri bana dur desin, kızsın, kendime getirsin beni (

Bunlari bende bilmiyordum iyiki anlattin eline saglik

Selam kizlar bugun malesef spor yapamadim o yuzden kendimi suclu hissediyorum
Sabah 4 zeytin
1 dilim ekmek

Ara 1 kurabiye

Oglen bir tabak kemikli etle yapilmis yemek
Yaklasik 1 yufka:26:

Ara 1kuru pasta ve cayin yaninda ikram edildigi icin yedigim 3 susamli seker

Aksam sadeçe salata ve bir lokma ekmek

Bugun dedigim gibi sucluluk hissediyorum inanin bu yuzden diyetteyken misafirlige gitmek istemiyorum

ben menümü yazm bugün saçmasapan atıştırdım ben çıkıyorum 9.30 da arabam görülşrüzzz kmm lerce ötedenD

iyi akşamlar
pomo geçmiş olsun umarım kış bastırmadan iyileşirsin hemen
sabah 1 yumurta, biber maydonz
ara elma
öğlen tarhana çorba, tavuk salata,ayran
ara elma
akşam, tavuk salata
bol su şekersiz çay
:2:

Arkadaşlar sizler yıllardır tanışıyor gibisiniz güzel muhabbet edip motivasyonu iyi sağlıyorsunuz ben de katılmak istiyorum ama nedense yazarken tutuklaşıyorum bir de şaşırıyorum inşallah bu site bana sizlerle iyi gelir :)

ayy kızlar bu akşam dans gecesindeydik nasıl eğlendim, nasıl özlemişim anlatamam yaa.. yemin ederim ağlayacaktım dans ederken. zaten geçen sene bi dans hocama platonik aşıktım bugun dans ettik yine aşkım depreşti falan ama 1 saate yakın hiç durmadan dans ettim, ki salsa ve bachata adım dansı ikisi de çok yorucu yani bence 1 saat yürümüş kadar olmuşumdur, ki mekana giderken de yarım saat yürüdük, sabahta okula git gel bi yarım saat olmuştu. baya bi spor ediyor yani. ama adetimin ilk günü sebebiyle yeme konusunda coştum biraz, boşa gitti sporlar yani

günü toparlamak gerekirse:

kahvaltı : ( 8.00 )

domates, salatalık beyaz peynir

1 demete yakın maydanoz

1 haşlanmış yumurta

1 ince dilim salam

1 top kepek ekmegi

ara öğün ( 11.00)

1 elma

öğle yemegi (13.30 )

yarım gözleme

1 açık çay

ara öğün ( 15.00 - ne kadar ara denirse artık, sırf aç gözlülüğümden )

mikrodalgada patlatılmış mısırdan 50 gr ( 180 kalori )

1 cola zero

akşam yemegi ( 18.00)

avuç kadar köfte, yanına garnitür

2 yk pirinç pilavı

1 küçük baklava

işte burdan sonraı kötü dans gecesinde geçen seneki kurstan hocalarla oturduk sohbet ettik, derken benm geçen seneki platonik aşkım olan hocam bana sormadan bira almış getirdi bana. ( geçen seneden içtiğimi biliyor ) öyle olunca da onu içtim işte.. bugunkü spor, patlamış mısırlar ve bira yüzünden gitti yani zaten adetimn de ilk günü saldırmaya yer arıyorum off offf

ama herşeye ragmen muhteşem bir geceydi, platonik aşkım hocamla hem sohbet etmek hem dans etmek muhteşemdi. nasıl özlemişim yaa

platonik aşkımı bile anlatır oldum baksana

biz ramazan bayramından beri yaklaşık burdayız, gerçekten kimin eşiyle nasıl tanıştıgını da biliyoruz artık, ailevi sorunlarını da mutluluklarını da. ve bunun çok güzel bişey olduguna inanıyorum Allah bozmasın hiç keyfimizi