- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
kızlar aklımdayken ?
kılo bıldırımın cızelgesı, nazar gulus alkıs sımgelerı, coklu alıntı ıle cevaplama.
bunları bana ogretırmısınız ?
kılo cızlegesı ıcın duygu ya da fdm den yardım beklıyorum ozellıkle. haftaya pazartesıye ogrenmıs olayım dıyorum bıldırım gunu lazım olacak.
fdm demısken o nerelerde ? dun yazmamıs sanırım bugun de goremedım
sanırım ben de bugün çok az yedim
sabah 9:30
yumurtalı ıspanak
yufka ekmeğin 1/4 ünden azcık fazla
bir tane esmer şekerle büyük bir bardak çay
ara 12:30
yarım nar
1 mandalina
ara 14:00
2 tane eti kombo
öğle, akşam 16:00
ara 19:00
bir tane mandalina
ara 20:00
3'ü bir arada kahve
saat 10:30 da bir tane mantar kurabiye
az önce de yarım elma
yarım saat yürüyüş (normal)
1 saat kemerimi taktım
2.5 lt su
kızlar dün akşam tv seyrediyordum benim minikoğlumm kucağıma oturdu başladııı şarkı söylemeye benimiçinbüyük olay çünküoğlum uzun cümle kurdu maşallah çok akıllı inşallah hep böyle akıllı olurr oturdum ağladımmm,pepee çizgi filmi bilen bilir annem şarkısı vardı benim oğlumun yeni cümlekurmuş haliyle onu söyledii
annemmmmmmmmm canım annemmm
annem guzey annem
şen menimmmmm bidanemmm
şen menim bidanem
canım annemsin guzey annemsinnnnn
ya resmen söyledi eşimde bende şok olduk zatenağlamakdan maf oldum GÜZEL ALLAHIM isteyenherkezenasip etsin
dünkü menümü yazmıyorum akşama kadar gayet güzel giden yeme düzenim akşam yemeğinde tamamiyle sapıttı birde özel günler olunca yumuldum tatlılara bu gün telafi edicem inşallah
aminnnnn,çok tşk ederimmmmm..
cnm kendini zorlama şartlar nasıl elveriyorsaöylegir neteee sonuçda iş sözkonusu..
öncelikleçokgeçmiş olsun rahatbi oparasyonolur inşallahh hemencikde ayağınırahat kullanırsın inşallahhhh...
menüne gelirsek sabahı beğendim
ara öğün ososlu acılı leblebiler yağ içeriyor şekerde içeriyor tabi aynı leblebiden bahsediyorsak bak dene istersen o nu yediğinde bir süre sonra çokaçıkmış olacaksınnnn mümküno lduğunda işlenmemiş şeylerle ara öğün yap derim
öğle yemeğin güzel ama bence biraz daha arttır senin o yediğini ben yiyebilirimama sana az gelir bu şekilde doyamazsın yaptığın beslenmeprogramından zevde alaamzsınnn DİLARAKOÇAK beslenmeuzmanı bile 100gr makarnayı bize 200grmakarnayı size veriyor düşün onundışında öğlen iyi
akşam şahane zamanlaman senin elinde olmadan kötü olsada söz konusu balık yinede iyi
amma benimde aşıkolduğum çiğköte zamanlama açısından kötü olmuşşş cnmm ikindi de yeseydinben cısdan saymazdımmm
ben ogle yemegın ne aksam yemegın ne hıcbırsey anlamadım valla canım
aktıvıte ve spor super. sen yıne bırıncı olacaksın bu gıdısle :)))))))
ben ogle yemegın ne aksam yemegın ne hıcbırsey anlamadım valla canım
aktıvıte ve spor super. sen yıne bırıncı olacaksın bu gıdısle :)))))))
Haklisin ama kursta biseyler yemek zorunda kaliyorum o yuzden kahvalti yapmadan cikiyorum yani ne kadar az yesem o kdar kar mantigiylagayet güzel birmenü ama kahvaltıyı sağlıklı yapmak tek yeme şekli şartımız gibi bizm kekle falan olmaz hayatım sandaviç bile yapsan daha sağlıklı
Bunlari bende bilmiyordum iyiki anlattin eline saglikcanım çizelgeyi bende bilmiyorum ama simgeler ve çoklu alıntılama çok kolay.
önce simgeleri söyleyim. şimdi mesela konuya cevap ver yada alıntı ile cevapla diyorsun ya sayfayı hafif aşağı doğru kaydırdıgın zaman zaten o kafacıkları orada görürsün işte gülen kafa, utanan kafa, nazar boncugu falan.. onun üstüne gelip tıkladıgında zaten senin msj ına o kafa kod olarakyazılmış oluyor. mesela : ( iki nokta ) arasında sayılar falan gibi. sen msj ını normal yazmaya deva edip de onu gönderdigin zaman zaten sayfada o renkli kafaları görürsün
çoklu alıntı yapmada şöyle oluyor :
şimdikk kişi oraya msj ınıu yazmış ya alıntı ile cevapla yazısının yanında bir de artı işareti gibi bişey var oraya gelip tıklıyorsun orada tik işareti olmuş oluyor. sen hangi msj ları alıntılamak istiyorsan onlara o tik işaretini koyuyorsun, sonra konuya cevap ver dedigin zaman hepsi ard arda çıkmış oluyor zaten senin cvp yazacagın sayfada. sen de her birinin alt satırına gelip o yazılanla ilgili yorum yapabiliyorsun
umarım anltabilmişimdir canımm
NESLİ İNANMIYORUM SEN BUNU NASIL BİLMEZSİN TAVUK YÜKSEK PROTEİN İÇERİYOR PROTEİN YEDİĞİNDE YAĞ YAKIMI HIZLANIR DİKKAT ETMEN GEREKEN DERİSİNİ YEME,EĞER KIZARTILARAK PİŞTİYSE KIZARMIŞYERİNİ DEĞİL İÇ TARAFINIA YEEE EN GÜZELİ HAŞLANMIŞ VE FIRINDA PİŞEN HATTA SANA TİYO EVE DÖNDÜĞÜNDE DİYELİM ÇOK ABARTTIN DENGELEMEK İÇİN 1 TABUK GÖĞSÜ HAŞLA BAHARAKLA ZENGİNLEŞTİR YOĞURTLA ÜSTÜNE PUL BİBER EKLE YE YADA SALATANA TİFTİKLEE HARİKA BİR ÖĞÜN OLUR
Valla bilmiyordum Duygucum, zaten bu tarz şeyleri hep senden öğreniyorum, teşekkür ederim:)) Öğlen yemekte hindi sote vardı, ondan aldım, yanına iki kaşık makarna ve 1 su bardağı yoğurt aldım, bir de yarım demet maydanoz ve bir o kadar da roka yedim:) Çok ta doyurucu oldu, hoşuma gitti:)
evet neslı bence de annende kal bır gun. hava sartları kotulesır sık sık gıdemezsın artık. aılene bızden selamlar. ıyı yolculuklar canım. sag salım donun ınsaallah.
ya benı de toplayın dıyecegım ama ıkı hafta sız sureklı yuruyurken ben ahhhhhh cekecegım ya yapamıyorum dıye :))))
anladım canım haklısın. sımdı korkuyorum az yıyorum ama bır gun fazla yersem ozaman hopppppppp dıye kılo alırım bunu dusunmemıstım ıste.
anlastık canım. menulerımı arttırmaya calısacagım tuz uzak duruyorum tursu vs hıc yemıyorum yag cok sınırlı oluyor actıvıry de falan pısırıyorum bılıyorsun. ogle yemeklerının yagını alıyorum peceteye. suyunu hıc almıyorum falan. hamur ısı de hep uzagım. sadece gecen hafta bır ıkı kez ıse gec kaldım ve ılk kez pogaca yedım fırından alıp. ama artık o da olmuyor daha dıkkatlıyım gec kalmamak konusunda.
cıkolata,seker, yok dondurma bıle yemıyorum dıyebılırım ılk zamanlar haftada bır ıkı kez dondurma yerdım mesela.
Canım anneme uğradık ama kalmadık, bir an önce eve gelmek istedim açıkçası. Bir de görmek ve birlikte yemek yemek iyi geldi. Annemlerde ufak bir inşaat işi varmış evde, o yüzden biraz yoğundu da, o halde yemek nasıl hazırladı anlamadım valla:) Akşam yemeğini anneciğimin yaptığı yemeklerden yedim, kilo aldırmazlar diye düşünüyorum:)) 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak lahana sarma ve 4 kaşık salata yedim. Küçük bir dilim ekmek te yedim çorbayla. Üstüne de çayın yanına küçük bir dilim kakaolu kek. Yarım saat kadar önce geldik eve, eşim çok yorgun zaten, araba kullandığı için. Ben de aldım bilgisayarı yazdıklarınızı okudum. Bir de süt kaynattım, içine 1 tatlı kaşığı bal koydum ve onu içtim. Yorgunluğa birebir geliyor valla.
sagol fıstık.
aksama dogru operasyon ıcın gıdecegım. bırazdan cıkarım. madem kı ıse gıtmedım, arkadasıma gıdıp cay ıceyım dıyorum heyecanım stresım azalır hem belkı.
heeeeeeeeee ne baskan ne baskan. 100 kılonun asagısına ınemedım gergınım valla :))))))))))) hazıran sonu 55-60 olabılırım dıye dusunuyordum ama yaz da bıter bu gıdısle. ustelık 100 ben de takıntı olmustu ama ınemedım bır turlu.
Canım, tekrar geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatmışsındır operasyonu.
Bunlari bende bilmiyordum iyiki anlattin eline saglik
Arkadaşlar sizler yıllardır tanışıyor gibisiniz güzel muhabbet edip motivasyonu iyi sağlıyorsunuz ben de katılmak istiyorum ama nedense yazarken tutuklaşıyorum bir de şaşırıyorum inşallah bu site bana sizlerle iyi gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?