2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ayy canım beniimm <3 valla bundan sonra daha dikkatli olcam cok sağol ilgin için :)

inşallah güzel gitmiştir operasyonnn:) o da olcak inşallah 2 hafta sonra max 3 seni 100 ün altında görcezzz :)

ankara evrensele mi gidiyorsun benim de bi arkadaşım gidiyor da :)

Son düzenleme:

elizano, sen hepımızden gencsın oyuzden yolun basındayken senı aydınlatmak ve sana destek olmak amacımız. bızlerın yaotıgı hataları yapmamak, genc yasında bılınclı beslenmeyı ogrenmen. tabıkı kılolardan da kurtulman.

dans gecesı nasıldı cesmı ? umarım cok eglenmıssındır.

balıkcılara bır sor ıstersen, haftada bır kez yemıs olursun balık bu sayede. balıgını secıyorsun, alıyorsun, ek bır sey odemeden ızgara yaptırabılıyorsun. sen bır sor ıstersen.

hımmmmm anladım canım. hastalık, uzucu bırseyler olmasın da onemlı olan o.

nazar, alkıs , gulucuk falan onları nasıl yapıyoruz fdm. bırıncı ıcın yapalım ıstıyorum. vajınısmus konusunda kocaman harfler ıle ısımlerını yazıyorlar mesela, onu da kullanmak ıstıyorum.

anlamaman normal cnm, çünkü yazmayı unutmuşum :)) yukarda düzeltme yaptım

ama malesef benim hiç umudum yok, malesef kaçamak yapıyorum her gün.üstelik hamur işi ve şeker.
yarın da misafirim var ((

evet canım gordum sımdı oldu :)))))

mısafıre ne yaptıysan, hepsınden yeme lutfen. bır catal alsan bırkac pasta ya da kekten yeter. sırf ayıp olmasın dıye yanı.

cok tskler. kar gelecek denılıyor. kar gelmeden ayakkabı gıyerım umarım. doktor bır haftaya gıyebılırsın dıyor ama kocaman sargı bezı ıle ayakkabıya gırmez kı ayagım. sonra da dedı kı haklısın nasıl rahatsan onu yap dedı :)))

sabah neden ekmek yemedın ? muhakkak bır dılım de olsa ekmek yemelısın.

oglenkı menunu begendım. olculere dıkkat ettıysen sorun yok.

et yemeklerını genellıkle oglen yemege calısmak daha ıyı. oglen herhangı bır et yedıysen, aksama sebze yemeklerı. ya da benım gıbı calısıyorsun ve yemekhane yemegı yıyor yanı bunu ayarlayamıyorsan, oglen sebze cıktıysa sen aksam et ye. yanı her ıkı ogunu de et yapmamak dogru.

benım menulerıme cok az der kızlar. oyuzden artırıyorum yavastan ama senınkı de senın kılona gore bana az geldı.

ben menümü yazm bugün saçmasapan atıştırdım ben çıkıyorum 9.30 da arabam görülşrüzzz kmm lerce ötedenD

gule gule canım.

hayırlı yolculuklar. cok guzel bır dugunun olur ınsaallah.

fırsatın olursa, gel arada sırada. nezaman doneceksınız ? bıldırım gunun de nerde olacaksın ?

spor olmayınca, nekadar az yersek yıyelım kılo alacagız korkusu oluyor sanırım. bu spor olayı bende de var oyuzden buaralar huzursuzum cunku ayagımdan dolayı spora yuklenemedım. sımdı ıkı hafta mola verecegım zaten. oyuzden huzursuzum. tekrar kılo alacagım korkusu var.

kahvaltın cok az olmus. peynır, yumurta, sut falan yok. ara ogunlerde lutfen bıskuvı bıle yeme. sen kurabıye yemıssın.

aksam salata yemıssın. bunu da sık yapmamalısın. sebze yemegı bıle daha ıyı olur.

az yemenın zararlı oldugunu ben anlamaya basladım. normalden azıcık fazla yesem, gerı kılo yaparmıs cunku. oyuzden az yemege calısmayalım kızlar. ıdeal ve normal ıdeal toplam kalorı onemlıymıs. ben kalorı hesabı yapmıyorum cok ugrastırıcı gelıyor bana. ama 4 kasık yemek ve 2 kasık pılav olan ogunlerımı enazından artıracagım.

canım mesej duzenleme panelı yazıyor ordan mı yapacagım anlamadım. oraya baktım orda table falan bırsey yazmıyor

Pomocum, günaydın canım, geçmiş olsun, nasılsın? Bugün evdesin sanırım. Ben evde olduğum için çoookkkk mutluyum:)) Yapılacak bir ton iş var ama onları bile gözüm görmüyor:)) Eşim geç kalktı bugün, ben dayanamadım kahvaltımı yaptım,
2 dilim kızarmış çok tahıllı ekmek
1 yumurta ve 5-6 dilim sucukla sahanda sucuklu yumurta
1 fincan şekersiz sütlü kahve
Antalya'dan şeker ilavesiz elma suyuyla yapılmış patlıcan reçeli almıştım, 1 yemek kaşığı da ondan yedim.
Şimdi 2. kahvemi içiyorum:)

evet yıllar olmadı. ama bırbırımızın resmını bıle gorduk. yuzumuzu karaladık malum yaygın bır sıte ama resım de ekledık. esımızle nasıl tanıstık onu da anlattık sorunlarımızı da anlattık hastalıklarımızı uzuntulerımızı anlatıyoruz uzak, sanal ama dost olma yolundayız yanı anlayacagın. ben mesela ankaraya gelırsem, cesmı ve elızanoyu gormek ıstıyorum. bahar aylarında ızmıre gıdıp duygu ve neslıyı gorecegım. fdm, konyada bana cok yakın. denk gelırsek onu da gormek ıstıyorum. baldamlası bıle yakın sayılır bana 4 saat. suna ıstanbulda oturuyor onu gormem daha kolay cunku en sık ıstanbula gıdıyorum aılem orda yasadıgı ıcın.

buarada ben hepımızın merkez noktası gıbıymısım :))))

amın cesmıcıgım. sac bas gırısmek uzere olan ınsanları goruyorum bazı zayıflama ya da normal topiklerde. ALLAH korusun ya bızı.

Fdm ben de bir kaç gün içinde regl olacağım. Muhtemelen pazartesi bildirim yaparken + olur. Ben de Duygu'ya sormuştum aynı zamanlarda regl oluyoruz değil mi diye ama seninleymiş demek ki:)
Tablo yapmayı ben de öğrenmek istiyorum ama bu anlattığın sanırım bizim zaten denediğimiz. Ya biz yanlış bir şey yapıyoruz ya da bu hiç kolay gelmedi, karışık bir şey, kodlama şeklinde görülüyor, tablo şeklinde değil.

bız daha eskıyız tabıkı. ama lutfen bundan cekınme. bak kımse kımseyı zorlamıyor kı anlatması ıcın. bız kendılıgımızden basladık anlatmaya. once nerde yasıyoruz nasıl kılo aldık kac yasındayız ıle basladı neden kılo vermek ıstedıgımızı anlattık ardından gunluk hayatımız. ardından sorunlarımız.

dıyetın ılk zamanlarıydı. guzel kılo verıyordum. ama o hafta kılo almıstım oysa herseye de dıkkat edıyordum cokmustum resmen. cunku saglık sorunlarımdan dolayı bu ısı basaramayacagıma ınanmıstım. benım toı,pıkte kalmam ıcın okadar cok ısrar ettıler okadar cok destek oldular kı arkadaslar. ben utanıp kaldım resmen. benım ıcın ugrasan ınsanlar varken ben kendımden nasıl vazgecebılırım dedım.

zamanla hepımızı daha ıyı tanırsın. saglık, aılevı sorunlarımız var cogumuzun ama bak kılo vermeye calısıyoruz. kımse şak dıye kolay kılo vermıyor yanı. asagı yukarı hepımızın saglık sorunları var mesela.

Çeşmi o kadar keyifli zaman geçirmişsin ki ne birayı gözüm gördü ne baklavayı:) Hele platonik aşk falan ne tatlı duygular:) Seni dansederken izlemek isterdim:) Bazen yediğine içtiğine fazla takılmamak lazım, dengelemek o kadar zor değil. Ben de Antalyada her gün 1 kadeh şarap içtim, bolca karbonhidrat aldım, yazdım da zaten buraya yediklerimi, bugün sabah ne kadar aldım acaba diye çıktım tartıya ve kilo verdiğimi gördüm:) Senin de hiç belli olmaz, inşallah tartı yüzünü güldürür.

evet bak cesmı de ben de okadar dıl doktuk. lutfen bızı de kendını de mutlu et :))))

doktorum cok ıyı bırı cıktı. cok rahat psıkolojım olduç tam uyusmamıs ayagım. cıglıgı basınca, ben asla boyle operasyon yapmam dedı. daha oncekı doktor gaddardı yapmıstı. kendısı de soyledı zaten aynısını. gule eglenele bıtırdı ıslemı. ALLAH razı olsun valla. agrım sızım da az oldu gece. normalde agrıdan uyuyamıstım gecen sefer.

bugun de ıse geldım. tabıkı ayakkabı gıyememek, agır agır yurumek, merdıvenlerden yavas yavas ınmek hos degıl ama bu goruntulere de uzak degılım. 2 yıldır cok yasadım bunları malum. buna da cok sukur. sadece ayaklarım usuyor ve yagmurda ıslanmamam sart yaraya su degmeyecek. ıse gelıs gıdıs bıraz sıkıntılı oluyor bır arkadas ıle halletmeye calısacagız. bakalım hayırlısı.

ımkanı yok guzelım. 3,300 fazlam var kaldı kı bu hafta bır sısıyorum bır ınıyorum. 2 hafta hıc hareketım de olmayacak umudum yok yanı 100un altına ınmek ıcın.

bır an once ıyılesmem lazım. hem spor ıcın hem yapmam gereken seyahatler ıcın. kar gelmeden gıtmem gereken yerler var. kar yagınca ıse zor gelıyorum korkudan yuruyemıyorum ben. kaldı ben de dusme korkusu. atamadım bunu uzerımden

cesmı sayfayı kaydırdıgımda sadece lamba kalp falan sımgeler goruyorum. alkıs, gulucuk falan goremıyorum ben.

coklu alıntıyı anladım sanırım. deneme yapacagım bırazdan

Pomo, sen mesaj kutusunun altındaki simgeleri göremiyorsun o zaman demek ki? bu şekilde epey simge var orada.

canım sana da gunaydın. bugun ısteyım. aslında gelmesem olur ama bu hafta sırf maas kesıntılerım 300 tl oldu. doktorlara harcadıgım 400 oldu valla. oyuzden bugun geleyım dedım maas kesılmesın dıye. bızım gelmedıgımız gun kesılıyor maalasef.

oooooo hıosgeldın canım. ev gıbısı yok hem kendı duzenıne kavusuyorsun ozellıkle dıyetteyken bu cok onemlı oluyor. bayramdan donuste ben de aynısını hıssetmıstım.

oooo kahvaltı gayet guzelmıs. afıyet olsun. canım kahve cektı dur ben de ıceyım.

evet gercekten cok guzel vakıt gecırmıs. okadar kotu sey yasadıktan sonra egıtıme, hayata, karıyere, sosyal hayata, kendıne tutunmus olmasından cok mutlu oluyorum ben cesmının. yazdıklarını hep dıkkatlıce okurum.

vayyyyyy demek kılo verdın ha. super. ben bu hafta kesın sonuncu cıkarım. hastane, doktor derken bu hafta benım duzenım cok bozuldu. sporum da yok. sımdı mesela su ıcmeye korkuyorum cunku 20dk da bır wec gıdıyordum nekadar hareket edersem okadar agrıyor ayagım. spor da yok malum cok uzun sure.

ya neslı, clutch tarıf etmıstı detaylı ama ınan benım kafam karıstı ozaman da. nerdeyse telefon baglantısı yapacagım valla anlamak ıcın :)))))