- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
bu konuyu acmadan once bıle yazmıstım bır kez. senın adını hatırlayamadım genc bır tombık kızımız vardı o nerelerde falan demıstım. lutfen sana ozel ılgım var. gelecegının benım gıbı olmasını ıstemıyorum. oyuzden tazecıkken sabırlı ve azımlı ol guzelım. anlastık mı.
kahvaltın da cok guzel olmus buarada. aferın :))))))
sagol fıstık.
aksama dogru operasyon ıcın gıdecegım. bırazdan cıkarım. madem kı ıse gıtmedım, arkadasıma gıdıp cay ıceyım dıyorum heyecanım stresım azalır hem belkı.
heeeeeeeeee ne baskan ne baskan. 100 kılonun asagısına ınemedım gergınım valla :))))))))))) hazıran sonu 55-60 olabılırım dıye dusunuyordum ama yaz da bıter bu gıdısle. ustelık 100 ben de takıntı olmustu ama ınemedım bır turlu.
valla ben hiç dışarda yemek yem,yorum artık bu yuzden kafaya taktım diye, bence sen de gerçekten istersen yapabilirsin. hem de evde kalıyormuşsun, ben keşke evde olsam dolabım olur imkanım daha çok olur diye düşünüyorum. yurtta çıkan yemege göre hareket etmek zorunda kalıyorsun çünkü. o zamanda akşam yemegine göre öğlen yemegin sıkıntı olabiliyor bazen. bende gerçekten istersen yaparsın, ama azmetmen lazım işte.
ben makarnaya bayılırım mesela, fettucini, alfredo, arabiata.. hepsine son nefesimi veririm normalde o kadar severim, ama işte yemiyorum. eğer canım çok istese yiyecek bile olsam o zaman öğlen yemeyi tercih ederim, ki o da büyük ihtimalle fettucini olmazdı, içinde krema oldugu için. bolones soslu makarna yesen mesela. onda krema yok, kıyma ve biraz yag var o zaman daha az zararlı olurhem öğlen yersen akşam evde imkanın da var bi salata bi çorbayla günü dengelemiş olursun, hem diyetine de yararlı olur.
ayrıca al koy dolabına sütünü, meyveni.. ara öğünlerde tüket ondan. sonuçta bu istek işi. ki senin yaşın benden küçüktür, daha rahat kilo verirsin sen biraz dikkatleama dedigim gibi ileride pişman olmak istemiyorsan eğer bence şimdiden biraz tut kendini
Spor salonuna yazıldım pazartrsi başlıyor, artık cok daha dikkatli olcamm :):)
sen ankarada mı okuyorsun ?? gazi deyince benm üniversitemde
ankara üniversitesindeyim beeenn:))
kızlarr uzun bir aradan sonra ilk defa bu akşam dans gecesine gidecegim çok heyecanlıyımgeçen snee kursa gitmiştim ben ama ayagımda bu problem artınca bıraktım bu sene zorlanmamk için. dün akşam kurstaki hocam özel olarak rica etti gelin özledik diye, biz de bir arkadaşımla birlikte gidecegiz inşalah. çok özledim gerçekten. hem çok iyi spor oluyordu dans etmek çok terliyordum çünkü hem de inanılmaz kafa dağıtan birşey. ben geçen sene gösteriye bile çıkmıştım yani. bu akşam göreeceğim bakalım ne kadar unutmuşum
okudum canım beni örnek göstermişsin. teşekkür edecektm hatta da unutmuşum. çok teşekkürler gerçektengeçen sene ben de hiç dikkat etmedim ki kendime, aklıma ne geldiyse yedim mesela. canım istedi en büyük bahanemdi ama şimdi öyle şeyler yapmıyorum. yurtta bi arkadaşım var onun boyu benden daha kısa 80 in üzerindeymiş ama benm 2 katım duruyor nerdeyse, dönem başında ona da diyordum işte şöyle yap zayıflarsın, bunu ye kilo verirsin falan diye, resmen bana cephe almaya başladı ve beni görünce inadından yiyor resmen. sanki bana yapışacak yedikleri.
dün akşam bile yurdun bahçesinde oturuyoruz yemek saatine yakındı, dışarıda yiyip gelmişler zaten düşün, canım tatlı istiyor dedi, çikolata al dedi arkadaşlar. yok o az ben pasta istiyorum dedi, bizim yurdun yanında migros var gitti ordan tek kişilik pastalar oluyor ya ondan aldı, bide cips aldı. yiyecem ben bunları bu akşam dedi. benden afiyet olsun dedim ne diyim. sonra çok üzülecek biliyorum, bende yaşadım çünkü, ama yemeye devam ediyor, çünkü istek yok, o mantık yok kafasında. kafasına dank edince de pişman olacak yani ne yapayım ben elimden geleni yaptım sonuçta.
elizano ya da bi abla tavsiyesi diyorum sonuçta, zayıflamak istiyor çünkü o farkındayım ama işte bi türlü kendini tam konsantre edemiyor. geçen senelerde bende öyleydim çünkü. zararlı olan çoğu şey çok lezzetli hepimiz biliyoruz, ama tutmak lazım kendimizi. her istedigimizi yiyerek zayıflayamıyoruz, en büyük gerçek bu, yoksa şuan adetimin ilk günündeyim, aklımdam milyon tane yemek geçiyor, ama düşünüyorum benm için en saglıklısı hangisi olur diye ve ona göre yiyecegim öğlen yemegimi de.
burda balıkçılar var ama ızgara yapanı pek görmedim. ekmek arası balık satanlar var, onlarda resmen yarım ekmegin arasına yagın içinden çıkarıp koyuyorlar yani, yemesem daha iyi sanırımton balıgıyla idare etcem artk. ara tatilim baya uzun bu sene mesela, o zamn bol bol yerim balıgı, hazırandan sonra da hep evimdeyim zaten
çok yetenekli oldugumu düşünmüyorum dans konusunda ama çok eğlenerek yapıyordum geçen sene, bugun o yuzden çok mutlu oldum gidecegime. bir de gidip dönerken de 1 saate yakın yürümüş olacagım. biz salsa ve bachata yapıyoruz ikisi de adım dansı, baya bi yürümüş gibi oluyorsun yani, o yuzden bugun kalori yonundan şanslıyım sanırım
arkadaşlar ölüyorum gripten diyete de hiç dikkat edemedim inşallah iyileştiğimde bomba gibi devam edicem inşallah :)))
geld,m canım geldim...ay dün ve bugün o kadar yoğunum ki giremedim bi türlü buraya.. gıcık oluyorum ya okuldaki net sorunu inşallah bu hafta giderilecekmiş..
bugünden
itibaren reglim geldi ve tartıda hemen etkisini gösterdi maalesef.. dün öğleyin ve bugün öğleyin annemde yedim yufka ekmek ve bol yeşillik ..dün akşam çok tok olduğum için hiç yemedim desem yeridir.. herhalde bugünde bişey yiyemem.. yani öğleyin yediğim fazlalıkları akşam yemeyerek kurtarmaya çalışltım..
çoklu alıntıyı sana çecmi anlatmış galiba.. çizelge yapmak için de şu yolu izle canım;
hani bize cevap yazmak için bi bölüme giriyorsun ya orada üst tarafta metin biçimlendirme menüsü varya oranın en altındaki bölümde tablo araçları var..table ı tıkladın mı gerisi kolay zaten..
anlamaman normal cnm, çünkü yazmayı unutmuşum :)) yukarda düzeltme yaptım
ama malesef benim hiç umudum yok, malesef kaçamak yapıyorum her gün.üstelik hamur işi ve şeker.
yarın da misafirim var((
iyi akşamlar
pomo geçmiş olsun umarım kış bastırmadan iyileşirsin hemen
sabah 1 yumurta, biber maydonz
ara elma
öğlen tarhana çorba, tavuk salata,ayran
ara elma
akşam, tavuk salata
bol su şekersiz çay
:2:
ben menümü yazm bugün saçmasapan atıştırdım ben çıkıyorum 9.30 da arabam görülşrüzzz kmm lerce ötedenD
Selam kizlar bugun malesef spor yapamadim o yuzden kendimi suclu hissediyorum
Sabah 4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 1 kurabiye
Oglen bir tabak kemikli etle yapilmis yemek
Yaklasik 1 yufka:26:
Ara 1kuru pasta ve cayin yaninda ikram edildigi icin yedigim 3 susamli seker
Aksam sadeçe salata ve bir lokma ekmek
Bugun dedigim gibi sucluluk hissediyorum inanin bu yuzden diyetteyken misafirlige gitmek istemiyorum
hımmmmm anladım canım. hastalık, uzucu bırseyler olmasın da onemlı olan o.
nazar, alkıs , gulucuk falan onları nasıl yapıyoruz fdm. bırıncı ıcın yapalım ıstıyorum. vajınısmus konusunda kocaman harfler ıle ısımlerını yazıyorlar mesela, onu da kullanmak ıstıyorum.
platonik aşkımı bile anlatır oldum baksana
biz ramazan bayramından beri yaklaşık burdayız, gerçekten kimin eşiyle nasıl tanıştıgını da biliyoruz artık, ailevi sorunlarını da mutluluklarını da. ve bunun çok güzel bişey olduguna inanıyorumAllah bozmasın hiç keyfimizi
geld,m canım geldim...ay dün ve bugün o kadar yoğunum ki giremedim bi türlü buraya.. gıcık oluyorum ya okuldaki net sorunu inşallah bu hafta giderilecekmiş..
bugünden
itibaren reglim geldi ve tartıda hemen etkisini gösterdi maalesef.. dün öğleyin ve bugün öğleyin annemde yedim yufka ekmek ve bol yeşillik ..dün akşam çok tok olduğum için hiç yemedim desem yeridir.. herhalde bugünde bişey yiyemem.. yani öğleyin yediğim fazlalıkları akşam yemeyerek kurtarmaya çalışltım..
çoklu alıntıyı sana çecmi anlatmış galiba.. çizelge yapmak için de şu yolu izle canım;
hani bize cevap yazmak için bi bölüme giriyorsun ya orada üst tarafta metin biçimlendirme menüsü varya oranın en altındaki bölümde tablo araçları var..table ı tıkladın mı gerisi kolay zaten..
Arkadaşlar sizler yıllardır tanışıyor gibisiniz güzel muhabbet edip motivasyonu iyi sağlıyorsunuz ben de katılmak istiyorum ama nedense yazarken tutuklaşıyorum bir de şaşırıyorum inşallah bu site bana sizlerle iyi gelir :)
ayy canım beniimm <3 valla bundan sonra daha dikkatli olcam cok sağol ilgin için :)
inşallah güzel gitmiştir operasyonnn:) o da olcak inşallah 2 hafta sonra max 3 seni 100 ün altında görcezzz :)
ankara evrensele mi gidiyorsun benim de bi arkadaşım gidiyor da :)
canım çizelgeyi bende bilmiyorum ama simgeler ve çoklu alıntılama çok kolay.
önce simgeleri söyleyim. şimdi mesela konuya cevap ver yada alıntı ile cevapla diyorsun ya sayfayı hafif aşağı doğru kaydırdıgın zaman zaten o kafacıkları orada görürsün işte gülen kafa, utanan kafa, nazar boncugu falan.. onun üstüne gelip tıkladıgında zaten senin msj ına o kafa kod olarakyazılmış oluyor. mesela : ( iki nokta ) arasında sayılar falan gibi. sen msj ını normal yazmaya deva edip de onu gönderdigin zaman zaten sayfada o renkli kafaları görürsün
çoklu alıntı yapmada şöyle oluyor :
şimdikk kişi oraya msj ınıu yazmış ya alıntı ile cevapla yazısının yanında bir de artı işareti gibi bişey var oraya gelip tıklıyorsun orada tik işareti olmuş oluyor. sen hangi msj ları alıntılamak istiyorsan onlara o tik işaretini koyuyorsun, sonra konuya cevap ver dedigin zaman hepsi ard arda çıkmış oluyor zaten senin cvp yazacagın sayfada. sen de her birinin alt satırına gelip o yazılanla ilgili yorum yapabiliyorsun
umarım anltabilmişimdir canımm
Pomocum, günaydın canım, geçmiş olsun, nasılsın? Bugün evdesin sanırım. Ben evde olduğum için çoookkkk mutluyum:)) Yapılacak bir ton iş var ama onları bile gözüm görmüyor:)) Eşim geç kalktı bugün, ben dayanamadım kahvaltımı yaptım,
2 dilim kızarmış çok tahıllı ekmek
1 yumurta ve 5-6 dilim sucukla sahanda sucuklu yumurta
1 fincan şekersiz sütlü kahve
Antalya'dan şeker ilavesiz elma suyuyla yapılmış patlıcan reçeli almıştım, 1 yemek kaşığı da ondan yedim.
Şimdi 2. kahvemi içiyorum:)
Fdm ben de bir kaç gün içinde regl olacağım. Muhtemelen pazartesi bildirim yaparken + olur. Ben de Duygu'ya sormuştum aynı zamanlarda regl oluyoruz değil mi diye ama seninleymiş demek ki:)
Tablo yapmayı ben de öğrenmek istiyorum ama bu anlattığın sanırım bizim zaten denediğimiz. Ya biz yanlış bir şey yapıyoruz ya da bu hiç kolay gelmedi, karışık bir şey, kodlama şeklinde görülüyor, tablo şeklinde değil.
Çeşmi o kadar keyifli zaman geçirmişsin ki ne birayı gözüm gördü ne baklavayı:) Hele platonik aşk falan ne tatlı duygular:) Seni dansederken izlemek isterdim:) Bazen yediğine içtiğine fazla takılmamak lazım, dengelemek o kadar zor değil. Ben de Antalyada her gün 1 kadeh şarap içtim, bolca karbonhidrat aldım, yazdım da zaten buraya yediklerimi, bugün sabah ne kadar aldım acaba diye çıktım tartıya ve kilo verdiğimi gördüm:) Senin de hiç belli olmaz, inşallah tartı yüzünü güldürür.
Pomo, sen mesaj kutusunun altındaki simgeleri göremiyorsun o zaman demek ki?bu şekilde epey simge var orada.
evet goremıyorum neslı. neden acaba ????? mesaj sımgelerı dıyor uc bes tane bırseyler var. lamba, kalp falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?