2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sabah tartıldım hala 74 kiloyum tam bir haftadır kilo veremedim ya gerçi bugün regl oldum ondan mı bilmiyorum çünkü ben regl olunca pek kilo değişmiyordu regl olunca ne yaparsam daha çok kilo veririrm acaba ya
menüm,

SABAH
1 DİLİM ekmek peynir 3 zyetin
ara 1 elma

öğle
1 ezogelin çorba salata, hindi külbastı (avuç içi kadar)
ara bir elma 3 lahana doolması
akşam 5 kaşık ıspanak 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

daha sonra 1 bardak süt v mandalina yemeyi düşünüyorum allah kolaylık versin hepimize

bugunki menum:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalik, dereotu

ara: tr kahve

oglen: 2 kofte, salata, yarim kase tarhana corbasi

ikindi: elma, yarim armut, yogurt

aksam: 1 kase tarhana corbasi

azicik bitter cikolata

diyet listeleri bolumunde 1 ayda 8 kilo basligiyla. tabi bir ayda 8 kilo veremedim. fakat 94 den 65,5 a kadar verdim. listeyi harfiyyen uygulamadim fakat cokda listenin disina cikmadim. kisa bi donem dikkat etmeyince geri almaya basladim simdi tekrar dikkat etmeye calisiyorum. geriye kalan 13 kiloyuda bir verebilsem.

seni de tebrik ederim canım, ikimiz birinciyiz bence bu hafta

çok sevinirim gerçekten gelebilirsen buraya, tabi arkadaşın var sonuçta ama 1 çay içecek kadar vakit ayırırsın bana da deil mii :26: hem ben anıtkabire çok yakınım en azından oraya giderken bile uğrasan olur

teşekkür ederimmm

canım ceza tabi işin espri kısmı, ama madem kural bu ben sana vereyim o zman cezanı sabahları işe giderken, akşamları dönerken vs asansör kullanma mesela merdiven çık, iş yerinde de aynı şekilde. ayagın zorlanmadıgı sürece bunu yap, onun dışında da senn dedigin gibi pilates hareketlerini yap. ama zorlama sakın ayagını da iyileşme süreci uzamasın

sağlıktan önemli deil hiç bişey

merakla bekliyorumm birinci olacagın günleri canımmmm

Kızlar bu akşamı da ütü akşamı ilan ettim, eşim geç vakit gelecek, onu almaya gideceğim ayık kalmam lazım, şimdi bir kahve molası verdim. Ütüyü de eğlenceye çevirdim, kalori harcama olarak görüyorum, o yüzden yaparken de eğleniyorum:)) Eeee 100 dakika ütü yaptım, gitti 235 kalori. Moladan sonra da hem TV izleyip hem ütüye, hem kalori yakmaya devam:) Bu arada da günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek arasına
- lor
- salça
- domates
- maydanozla yağsız tost
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve

Öğle:
- 1 kase sebze çorbası
- 1 tabak türlü
- 4 kaşık pirinç pilavı

Ara:
- Şekersiz kahve

2. Ara:
- Şekersiz, sütlü kahve
- 12 tane badem

Akşam:
- 1 tabak mantar sote
- 1 tane fırında patates
- 1 kase haşlanmış brokoli
- 1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve

Şimdi 1 kahve daha içeceğim, bugün kahve konusunu abartmışım biraz:))

kızlar ya ben de yeni evliyim çocuk düşündüğüm işin kilo vermem gerekiyor daha sağlık doğum yapayım diye düşünüyorum o nedenle o gazla diyete başlamıştım 1 hafta 2 kilo verdim 107den 105 e düştüm sonra çocuk işini erteleyelim dedik bana psikolojik rahatlık geldi bu sabah bi tartıldım 106 olmuş ve 1 kilo almışım maalesef bugünümü de yazayım

kahvaltı:
domates
peynir
yumurta 3 dilim beyaz ekmek

öğle:ayran,simit

ara:bir çikolata

akşam:ıspanak yemeği salata

yasın ka c hangı sehır

hımmmmm anladım. menulerı bızımle paylasırsın merak ettım.

cok guzel kılo vermıssın cok sevındım ınsaallah ben de verebılırım.

tamam lutfen duzenlı ve dısıplınlı ol bu konuda. yuzumu kara cıkartma:))))) malum referansın ben oluyorum :)))))))))

hayır baslangıc kılon dıyete ılk baslamadan oncekı en sısman halın olmalı. gecen hafta dıye yazdıgımız yere suankı kılonu yazacak bu haftakı yazan yere gelecek hafta pazartesı sabahı ac karnına tartıldıgın kılo olacak.

ya canım tabıkı boy uzun olsa da ıdeal kıloda degılsın tabıkı. benım demek ıstedıgım bana gore daha ıdeal oldugundur.

nıye yanlıs anlayayım canım ya. ben yaz sonu dogal ya da tup bebek ıle hamıle kalmayı dusunuyorum ve 55-60 kıloda ıken hamıle kalmak ıstıyorum bır daha sısman olmak ıstemıyorum. en ıdeal kıloda olayım kı dogum kılosu ıle 70 olayım dıyorum. hemen tekrar ınebılırım ıdeal rakama boylecek. kaldı kı benım boyum 160. oyuzden 55-60 kılo olmak en guzelı.

evet ınsaallah once kılolar gıdecek ardından bebısler gelecek hayırlısı ıle.

yaaaa neslıye katılıyorum senınkı nasıl baskul bukdar fark cıkıyor anlamadım

amac dolması degıl kı canım. bız 5-6 kısıyken de mutluyduk ve aynı motıvasyon ıle bırbırımıze destek oluyorduk. cok kalabalık olması amac degıl kı. oz ve sade dostluklar ve kararlı yol arkadasları edınmek.

benım esım zaten hafıf beslenen bırıdır. benım yedıgım seylerden yıyor oyuzden sorun olmuyor. ben ısyerımde yıyorum eve gelınce ona ıstıyoruz o da oyle yıyor yemek. ben bes bucugu gecırmıyorum cunku gec yemek bana zor kılo verdırdı benım metabolızmam cok agır cunku

canım menulerın cok saglıklı. cok begendım sadece aksam bıraz fazla mı geldı gozume bılmıyorum.

buarada cok kolay gelsın sana canım.

esın de gelıyormus gozunaydın

melegım ben de senınle aynı kılolardayım aynı amac ıcın basladım bu yola. oyuzden ne kendını yanlız hısset ne de umutsuz. basaracagına ınanmalısın. kılo alma konusunda bu hafta ben de aldım ama kendıme kahr etmıyorum cunku yanlıs yapmadıgımı bılıyorum.

beyaz ekmek yememelısın. tam bugday ekmegı ya da cavdar ekmegı yemelısın. mumkun oldukca sımı pogaca yemek zorunda kalma. sımıtte susam zaten cok sorun.

ara olarak meyve ya da kuryyemıs turlerınden yemen gerekırdı. daha doyurucu ve saglıklı olurdu.

aksam menunu anlamadım ıspanak yemegı mı salata mı ayrıca olcu nekadardı

regl olunca odem oluyor. sısıyoruz yanı aslında ama bırcogumuz hatta zayıf olan arkadaslardan bıle kılo verebılen oldu regl haftasında. ıkı kıloya yakın dusun yanı. metabolızma herzamankınden daha hızlı calısıyormus oyuzden o hafta herzamankınden daha aktıf olmak lazım spor olarak.

menulerın fena degılmıs. cgoze batan pek bırsey goremedım.