- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
evet lutfen aktıf olmaya calısın. cocugu olanımız var, calısanımız var, hasta oldugumuz zamanlar oluyor ama yıne de aktıf oluyoruz cunku motıve eden en onemlı sey bu.
ayca kayanın lıstesı nasılmıs ? merak ettım ?
Çeşmi tebrik ediyorum seni, ne yaptın öyle, atmışsın tam 1kg'ı . Ben de fena değilim ama
Pomocum hiç kafana takma +'ları, geldikleri gibi giderler:)
Baldamlasi sen de biraz kaçırmıştın ama bak yine de vermişsin, seni de tebrik ederim.
ben ınsaallah gelecegım. ankarada cok yakın arkadasım var. yenı evlendı. dugunune gıdemedım onu gormek ıcın esımden ızın cıktı oyuzden benı havalar ısınınca bekle gelırım :)))))
regl haftasını ben de duygu da cok ıyı degerlendırmıstık hatırlarsan. metabolızma, herzamankınden ıyı calısıyormus oyle demıstı duygu. senın de yuzunu guldurdu :)))
ben cıkıyorum. hepınızı opuyorum aksama gorusuruz benım guzel yol arkadaslarım
cezmi ve nesli ikinizi de çok tebri,k ederim
pomo kg verememe nedenin bellik, kendini üzme lütfen
hiç sorma nesli ya. maşallahım var. sıfır spor ve bi sürü kaçamak ama 100gr gitmiş yine de çok şükür
duygu da bu basıt hareketlerı yap demıs canım enazından kolların calısır demıs bana. oyuzden bence sen bana şöyle ceza ver.
evım 3 kat. asansor yok. aksam eve gıderken bır kez cıkayım. ve bu hafta boyunca tekrar ınıp tekrar cıkayım tekrar ınıp tekrar cıkayım. ayagım buna ızın verebılır dıye dusunuyorum. kac adım gelecek adımsayar ıle bakarız. aynı sekılde aksam platesın o kol hareketlerını yapayım bır saat. ıstersem ara vererek yaparım ıstersem bır saat.
ama ben asıl cezayı kendıme ayagım ıyılesınce vereyım. gecen gun mola vererek bır saat bısıklet surmustum. ustune bır de 45 dk platesın hareketlerının cogunu yapmıstım. onu yapacagım. bu cuma kontrol gunu ayagımın. doktora sorarım belkı son hafta bısıklet bıle bınerım gayet ıyı gıdıyor bu kez operasyon. daha oncekınde ınan yatakta donemıyordum ortumu bıle orterken dıkısler agrıyordu ama sımdı cok ıyıyım.
ınsaallah canım ya oyle olur. bırıncı oldugum zamanları ozledım :)))))
haftaya sanırım olamam halen ayagım ıyılesmemıs olabılır ama ondan sonrakı hafta korkun benden :)))) bısıkletın ustunden ınmeyecegım :)))
yasın ka c hangı sehırkızlar ya ben de yeni evliyim çocuk düşündüğüm işin kilo vermem gerekiyor daha sağlık doğum yapayım diye düşünüyorum o nedenle o gazla diyete başlamıştım 1 hafta 2 kilo verdim 107den 105 e düştüm sonra çocuk işini erteleyelim dedik bana psikolojik rahatlık geldi bu sabah bi tartıldım 106 olmuş ve 1 kilo almışımmaalesef bugünümü de yazayım
kahvaltı:
domates
peynir
yumurta 3 dilim beyaz ekmek
öğle:ayran,simit
ara:bir çikolata
akşam:ıspanak yemeği salata
yasın ka c hangı sehır[/QU
yaşım 22 şehir İstanbul canım
diyet listeleri bolumunde 1 ayda 8 kilo basligiyla. tabi bir ayda 8 kilo veremedim. fakat 94 den 65,5 a kadar verdim. listeyi harfiyyen uygulamadim fakat cokda listenin disina cikmadim. kisa bi donem dikkat etmeyince geri almaya basladim simdi tekrar dikkat etmeye calisiyorum. geriye kalan 13 kiloyuda bir verebilsem.
bugunki menum:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalik, dereotu
ara: tr kahve
oglen: 2 kofte, salata, yarim kase tarhana corbasi
ikindi: elma, yarim armut, yogurt
aksam: 1 kase tarhana corbasi
azicik bitter cikolata
canım benim amin sağolasın inan bana ankarada olsaydın sen de giderdin orada bulunmak isterdin mutlaka
TAmam tatlım haftaya bende yazarım inşaallh... o zaman 98.7 mi olacak benim başlangıç kilom:)) canıma minnet hehe
bu arada tamam benim boyu m uzun olabilir ama sağlığımı çok etkiliyor biliyrosun tatlım... herkesin ideal kiloda olması çok güzeldir bence... bu arada yanlış anlamazsan birşey soracağım neden vermek istediğin kilo çok üdşük senin?... gerçi sen bilinçlisin yavaş yavaş güzelce verirsin... inşaallah bizde hevesle hep beraber veriirz kiloalrı sonrada (şimdide olabilir) gelsin bize bebişlerrrrrrrrrrrr ALLAH ım inşaallah
evet ya, allahım nolursun eski azmim geri gelsin
bugün diyetisyene gittim, ordaki basküle göre bu ay sadece 300gr gitmiş. kendi baskülüme göre de 1200gr verdim
memlekete gidince aldım, geldim onu verdim falan. bu bayram beni mahvetti yaa......
sağol kuzum AllAH razı olsun... Rabbim bizim içimizi biliyor ve bize göre dostlar gönderiyor galiba:)) yakında burası baya dolar merak etme sen:)) HADi biz yediLerİMİZE İDkkat EdiyoRuz d aAkŞAma HrİEflEre(eşlerimize) NElER YAPAcağıIMZı da pAYLaşASk çOK SEViniRim:))
BEnİm pC KAFayI Yedi::::::::::::::)))
sONRA yAzaYıM KAlAnıNı hEhe:))
ANlasilan bu hafta listede degilim( cok heyecanliydim ama
Ne zaman listeye girerim acsba
Kızlar bu akşamı da ütü akşamı ilan ettim, eşim geç vakit gelecek, onu almaya gideceğim ayık kalmam lazım, şimdi bir kahve molası verdim. Ütüyü de eğlenceye çevirdim, kalori harcama olarak görüyorum, o yüzden yaparken de eğleniyorum:)) Eeee 100 dakika ütü yaptım, gitti 235 kalori. Moladan sonra da hem TV izleyip hem ütüye, hem kalori yakmaya devam:) Bu arada da günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek arasına
- lor
- salça
- domates
- maydanozla yağsız tost
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
Öğle:
- 1 kase sebze çorbası
- 1 tabak türlü
- 4 kaşık pirinç pilavı
Ara:
- Şekersiz kahve
2. Ara:
- Şekersiz, sütlü kahve
- 12 tane badem
Akşam:
- 1 tabak mantar sote
- 1 tane fırında patates
- 1 kase haşlanmış brokoli
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve
Şimdi 1 kahve daha içeceğim, bugün kahve konusunu abartmışım biraz:))
kızlar ya ben de yeni evliyim çocuk düşündüğüm işin kilo vermem gerekiyor daha sağlık doğum yapayım diye düşünüyorum o nedenle o gazla diyete başlamıştım 1 hafta 2 kilo verdim 107den 105 e düştüm sonra çocuk işini erteleyelim dedik bana psikolojik rahatlık geldi bu sabah bi tartıldım 106 olmuş ve 1 kilo almışımmaalesef bugünümü de yazayım
kahvaltı:
domates
peynir
yumurta 3 dilim beyaz ekmek
öğle:ayran,simit
ara:bir çikolata
akşam:ıspanak yemeği salata
sabah tartıldım hala 74 kiloyum tam bir haftadır kilo veremedim ya gerçi bugün regl oldum ondan mı bilmiyorum çünkü ben regl olunca pek kilo değişmiyordu regl olunca ne yaparsam daha çok kilo veririrm acaba ya
menüm,
SABAH
1 DİLİM ekmek peynir 3 zyetin
ara 1 elma
öğle
1 ezogelin çorba salata, hindi külbastı (avuç içi kadar)
ara bir elma 3 lahana doolması
akşam 5 kaşık ıspanak 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
daha sonra 1 bardak süt v mandalina yemeyi düşünüyorum allah kolaylık versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?