Bakalım bende merak ediyorumm
bende hayat hıkayemı yaziimm arkadslarrr benımde bırı 3 ay dıgerı 6 aylıkkken bebeklerımı kaybettımm kan pıhtılasmasından olabılır dıyor doktorlarr ama kesın degıll oda... saglıklıyken bebegımın bı anda kalbı durduuson ıkı aydırdaa sanırım kımyasal gebelık gecırıorumm allah yardımcımız olsunn bugunler gerıde kalsınn ınsallahh....
ozmaan herkess kolay hamıle kalmak ıcınn nebılıyasa burdaa paylassın süper olur dımııımeselaa ben bı ara hamıle kalamamıstım preseed kullanmıstım ıse yaradıı o ay hamıle kaldm [/QUOTE
Benimde bi çok kişiden duydugum ilişkiden sonra hemen yıkanmamak gerekiyormuş.
bende hayat hıkayemı yaziimm arkadslarrr benımde bırı 3 ay dıgerı 6 aylıkkken bebeklerımı kaybettımm kan pıhtılasmasından olabılır dıyor doktorlarr ama kesın degıll oda... saglıklıyken bebegımın bı anda kalbı durduuson ıkı aydırdaa sanırım kımyasal gebelık gecırıorumm allah yardımcımız olsunn bugunler gerıde kalsınn ınsallahh....
sen hamıle olda hedıyeen bendenn minnoştopiğn ilk hamilesine hediye yağmuru(gazete manşeti gibi oldu)bakalım kim olacak
ozmaan herkess kolay hamıle kalmak ıcınn nebılıyasa burdaa paylassın süper olur dımııımeselaa ben bı ara hamıle kalamamıstım preseed kullanmıstım ıse yaradıı o ay hamıle kaldm [/QUOTE
Benimde bi çok kişiden duydugum ilişkiden sonra hemen yıkanmamak gerekiyormuş.
evt cnmm en azz 1 saat yatmak ıyıymıss allah nasıp etsınn hersey hıkayede ıste bız yınedee elımızden gelenı yapalımm
sen hamıle olda hedıyeen bendenn minnoş
kızım olsunda bilezik al teyzesi oğlum olursada bilezik al gelinime takarımevt cnmm en azz 1 saat yatmak ıyıymıss allah nasıp etsınn hersey hıkayede ıste bız yınedee elımızden gelenı yapalımm
bende ıyı alsıtım bu kımyasala valla ıkı aydır pozıtıf oluyor testım sonra kanama baslıyorrAmin.Geçmiş olsun canım benimde geçen sene kimyasal gebelik oldu. Bakalım inşallah sağlıklı bi gebelik oluşur.
Düsünüyorumda simdi cok zordur bu sekildede hamile olmak,yani sonradan karninda ölüyor...
annem hep der herseyin hayirlisini iste.
Deme Allahim olsunda nasil olursa olsun.
kızım olsunda bilezik al teyzesi oğlum olursada bilezik al gelinime takarım
uyanıkkktmm takarımm sen hamiş oldaaa
bnde yazıyım
4 düşük 3tane 14 hafta 1 tane 11 hafta 2 kız 2 erkek bebeğim
sorun pıhtılaşma ve rahimde perdeydi perde alındığı halde 4. düşüğü yaptım 2 ay önce doktora tekrar gitmedim beklemeyi düşünüyorum bi süre bakalım hayırlısı diycez artık
doğum yapınca takcan akıllımuyanıkkktmm takarımm sen hamiş oldaaa
evt cnmm en azz 1 saat yatmak ıyıymıss allah nasıp etsınn hersey hıkayede ıste bız yınedee elımızden gelenı yapalımm
Evt orası öyle canım Allah nasip ettiyse olacaksa olur zaten benim bi arkadaşım ertesi gün hapı kullanmasına ragmen hamile kaldı yani olucaksa oluyo..
ahh cnm ahhh sende cok cektınnnnınsallah bundan sonrasıı guzel olurrr
ya bnde ilk hamileliğimde kaza oldu ertesi gün hapı içtim içince kanama fln olcağını bilmiyodum hiçbişey olmadı kaşıntı için gitmiştim doktor bi test yapalım yinede dedi testi bi aldım pozitif 18 yaşındaydım hiç hazır değildim istemdim çok ağladım ama bebeğimi kaybedince daha cok ağladım daha cok üzüldümsen hamıle olda hedıyeen bendenn minnoş
amin cnm inş herkese güzel olsun
Evt orası öyle canım Allah nasip ettiyse olacaksa olur zaten benim bi arkadaşım ertesi gün hapı kullanmasına ragmen hamile kaldı yani olucaksa oluyo..
Bendeeeeee istiyorummmmmmmmmm 2013 e hamile olarak girmekkkk
O zaman sende bizimlesin
ya bnde ilk hamileliğimde kaza oldu ertesi gün hapı içtim içince kanama fln olcağını bilmiyodum hiçbişey olmadı kaşıntı için gitmiştim doktor bi test yapalım yinede dedi testi bi aldım pozitif 18 yaşındaydım hiç hazır değildim istemdim çok ağladım ama bebeğimi kaybedince daha cok ağladım daha cok üzüldüm
Canım üzülme yine olur inşallah dua et sen hatta hepimiz birbirimize dua edelim hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah
evet evet bu topic uğur getirsin tüm isteyenlere
evet evet bu topic uğur getirsin tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?