2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Amin.Geçmiş olsun canım benimde geçen sene kimyasal gebelik oldu. Bakalım inşallah sağlıklı bi gebelik oluşur.

Düsünüyorumda simdi cok zordur bu sekildede hamile olmak,yani sonradan karninda ölüyor...

annem hep der herseyin hayirlisini iste.

Deme Allahim olsunda nasil olursa olsun.

topiğn ilk hamilesine hediye yağmuru(gazete manşeti gibi oldu)bakalım kim olacak
sen hamıle olda hedıyeen bendenn minnoş

bnde yazıyım
4 düşük 3tane 14 hafta 1 tane 11 hafta 2 kız 2 erkek bebeğim
sorun pıhtılaşma ve rahimde perdeydi perde alındığı halde 4. düşüğü yaptım 2 ay önce doktora tekrar gitmedim beklemeyi düşünüyorum bi süre bakalım hayırlısı diycez artık

Amin.Geçmiş olsun canım benimde geçen sene kimyasal gebelik oldu. Bakalım inşallah sağlıklı bi gebelik oluşur.
bende ıyı alsıtım bu kımyasala valla ıkı aydır pozıtıf oluyor testım sonra kanama baslıyorr
Düsünüyorumda simdi cok zordur bu sekildede hamile olmak,yani sonradan karninda ölüyor...

annem hep der herseyin hayirlisini iste.

Deme Allahim olsunda nasil olursa olsun.

eevtt cnmm bızde hep hayırlısı dedıkkk demekkı hayırlısı boyleymıss

ahh cnm ahhh sende cok cektınnnn ınsallah bundan sonrasıı guzel olurrr

ahh cnm ahhh sende cok cektınnnn ınsallah bundan sonrasıı guzel olurrr

Kizlar stres sahiden cogu kisinin dedigine göre iyi degil mis...

kendimize iyi bakalim gülüp eglenelim ki yavrularimizda desin aaaaaaaaaaaaaa woooooooooowwwwwwwwwwwwww anneye bak anneyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bu annenin yavusu olunmaz mi,veeeeeeeeeeeeeeeeeee hoppppppppppp gelsinler göbeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…