O zaman sende bizimlesin
Ben de varımm 2013 yılına hamiş girmek istiyorum. Bugün rahim filmi çekildim anesteziyle tüpler açık hiçbir sorun yok öbür regl ile aşılamaya başlıyoruz Allah nasip eder inşallah yılbaşına hamile olarak girerim kader kısmet.
topiğiniz hayrlı olsun kızlar bende sizinle sohbet etmek isterim.
bende 1.5 yıldır bebek istiyorum hiç oluşmadı
eşimin değerlerinde biraz problm var..
bu temmuzda 1 tüp bebek denememiz var malesef olmadı...
şimdi dinlenmedeyiz..eşimi besiye çektimdeğerleri düzelir diye..
belkide kendiliğinden gelir bebeğim..yoksa da 2.denemeye hazırım
ister doğal ister tüp nasıl olursa olsun bende 2013 te hamile kalmak istiyorummmmmmm...inşallah..
Kizlar stres sahiden cogu kisinin dedigine göre iyi degil mis...
kendimize iyi bakalim gülüp eglenelim ki yavrularimizda desin aaaaaaaaaaaaaa woooooooooowwwwwwwwwwwwww anneye bak anneyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu annenin yavusu olunmaz mi,veeeeeeeeeeeeeeeeeee hoppppppppppp gelsinler göbeklerimize
Bende 2013 'e hamile girmek istiyorum, 3 aylık evliyim bir bebeğim olsun Lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaşım geçiyorrrrrrr böhüüüüü
bende geldiimmmm 2013 te anne olmak ıstıyorummm,eşimle çook ıstıyoruzzzz... 13 aylık evlıyız 10 aydır denıyoruz sağlıklıyız nazlı bebişimizi beklıyoruz.. gelsin onun popişine popişine vurcam anneciiini nasıl bekletırsın die... şımarık şey
kız bebiş istiyosun demekk ben erkek ıstıorumm yaa daha yakın gelıo banaabuldukta erkegı kızı kaldıı dımıı
Günaydın herkese
Bende br çocuk annesiyim yaş yolun yarısı 2.yi istiyorum Rabbim nasib ederse.Henüz liste yok ama benide listeye almanızı rica edeceğim.Mümkün olduğunca aktif tutalım topiği:)) keyifle geçsin vakitler.:))
2.bebeğini istiyosun demek inşallah bekletmeden gelir canım meleğin..
ben daha 1.yi yapamadım bilmiyorum ki ne olacak halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?