Günaydın arkadaşlarrrrr
Evde olmak ne güzelllll
8 10 gün geçince test yapmıştım cznım negatifti dün alıcaktım vazgeçtim ya negatif olursa diye .. pazartesi doktora gidicemesengl sen test yapmışmıydın cnm.1 ay geçti çünkü.
hayırlı haberler verirsin inşAllah.8 10 gün geçince test yapmıştım cznım negatifti dün alıcaktım vazgeçtim ya negatif olursa diye .. pazartesi doktora gidicem
Bende evde olmanın keyfini yaşayanlardanım :) Aldım kahvemi geldim buraya ..herkesin keyfi yerindedir umarım :)Rainbow ben okumamı tamamladım yeni okunan arkadaşlara 10 ar adet paylaşabilirsin
MERHABALAR CNM.Merhabalar :)
Bende aranıza katılabilirmiyim
yeni okunan 2 arkadaşa 10-10 olarak paylaştırdım cnmtoplamda 20 okuyacaksın.Allah kabul etsin.
günaydın..evet yaaa haftasonu gelsin diye bekliyoruz o da iki günde geçp gidiyoooo
çalışana evde olmak evde olana çalışmak güzel:))
Bende evde olmanın keyfini yaşayanlardanım :) Aldım kahvemi geldim buraya ..herkesin keyfi yerindedir umarım :)Rainbow ben okumamı tamamladım yeni okunan arkadaşlara 10 ar adet paylaşabilirsin
Saçlarımda gölge vardı kapattım koyulaştırdım kendi rengime yakın şu an beyazlarımda var evet o yüzden bende bitkisel boya kullanmasını isteyeceğim kuaförden yada kendim bulursam boyayacağım.
MERHABALAR CNM.
Hoşgeldin kendinden bahsedermisin lütfen ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsun bebek.
evet yaa haftasonu dk sayıyorum resmen ama evde olunca uçuo zaman sankiiii
olaya öyle baktığında evde oturamam zaten bunalırım depresyona girerim ben
Bak şimdi canım çekti ama nescafe içmiyorum kafein almamaya özen gösteriyorum bu ara türk kahvesi yapayım bendeeee
Canım çok seviyorsan kafeinsiz nescafe deneyebilirsin,az da olsa kandırıyor insanı :)kafein aldığın vitamin ve minerallerin emilimini azaltıyormuş en güzeli uzak durmak.Ama türk kahvesinden vazgeçemem..afiyet olsunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?