2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Bu saatte bile süper anne iş başında maşallah bu saatte bulaşık makinesinin sesinede doyum olmaz ben bu akşam hiç bir iş yapmadım valla oturdum oyle.ben yatıyorum rainbow abla sana kolay gelsin çok yorma kendini

Canım işlerim bitmyorki böyle gece yarılarına kalıyor bazı işlr.Beyaz showda var vakit gçiyor işte..Bulaşık makinesi çok yakın değil salona gelmiyor sesi bana garibim kendi kendine çırpınıyor mutfakta

iyi geceler cnm iyi uykular

bu gün giremedim.. 1 saat oldu gireli kaldığım yerden okuyup bitirene kadar kadar zaman geçirdim ...

iyi geceler. bişey sormak istiyorum ? ben 6 aylık bebeğimi bazı anomalileri olduğu için kaybettim. folik asit içmedim bir kaç gündür içmeye çalışıyorum . eğer hamile isem bi sorun olurmu ? önceki gibi tekrarlarmı

iyi geceler cnm.Rabbim bir daha yaşatmasın inşAllah.
Folik asit döllenmeden sonraki 1 haftada embriyonun oluşmasında çok gerekli bir vitamin eksikliği durumunda Allah korusun bazı rahatsızlıkları peşinde getirebiliyor.Kaybettiğin bebeğindeki sorun ne bilmiyorum ama 2.gebeliğinin sağlıkla geçmesi ve sağlıklakucağına almanı tüm kalbimle diliyorum.İlk gebeliğinde sorun olmasının bir çok nedeni olabilir ikinciisnde herşey çok güzel olacak cnm.

Yani folik asidi aslında almamız gereken dönem döllenme ve sonrasındaki 3 ay.Ama şuda ar herkeste folik asit ihtiyacı olmayabilir besinlerdede alınabiliyor çünkü.

Sen lütfen içini ferah tut bolca dua et düşünkü o senin imtihanındı hayatta bir kadının yaşayabileceği en zor imtihan inşAllah günahlarına keffaret olsun.Cennette bekliyor kuzun unutma.

Eşimle yemeğimizi yedik, şuan beyaz showu seyrederek şarap içiyoruz :) sonrasında bakalım duruma göre, çalışma olabilir de olmayabilir de.. :) senin nasıl geçiyor akşamın, yorgun musun

Canım karışmak gibi olmasın ama tamda döllenme zamanlarında alkol alman çokta doğru değil.

ben hep yorgunum cnm ne işim biter nede uzun uykum oluyor.Alıştım artık :)

Epey zamandır içmedik bişeler, biraz içelim dedik. normalde şarap içmiyorum aslında ama şaraptan bir sıkıntı olmaz die düşündüm, 1 kadeh zaten :) etkiliyor mu yumurtlama döneminde ?

Epey zamandır içmedik bişeler, biraz içelim dedik. normalde şarap içmiyorum aslında ama şaraptan bir sıkıntı olmaz die düşündüm, 1 kadeh zaten :) etkiliyor mu yumurtlama döneminde ?

Canım ben alkol almadığım için içindeki değerleri bilmiyorum fakat sigarada alkolde hem sperm hem yumurtaya zarar verebiliyor.İçmemekte yarar var.Ama bir kadeh diyorsun zararı olmaz inşAllah:))

iyi geceler cnm artık uyku vaktidir..

malesef ben de sigara içiyorum en kısa zamanda bırakcam...yehancığım bir kadehten bişe olmaz ama bu dönemde alkol almasan iyi olur, tabi ben de içmesem iyi olur ama

Normalde rakıyı çok seviyorum ama onu azalttım, bira yada şarap daha güzel. bu gece içtim malesef. ovumun da son günü, 1 geceden bişe olmaz die düşündüm. Sigara da içiyorum ben 2 günde 1 paket falan. Annem de diyo zaten, devam et senin çocuğun olmaz die ama işte alışkanlıklar da kolay bırakılmıyor

cnm sigara yada alkol kullanmıyorum ama hamilelik hazırlıklarında nerede okusam eşlerin 3 ay önceden sigara ve alkolü bırakması gerektiği yazıyo..çünkü senin yumurta kalıten düşüyor..eşininde sperm kalitesi..bence ikisinden de uzak durun birkaç ay.sonuçta herşey bebiş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…