cnm cok saol inşAllah öle olur..adı Pholicaps bilmm daha önce duyan war mı eczaneden degıl bıoenerjı falan yapan yerler war ya orada satılıo
canım aynı düşüncelerdeyiz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
''Efendimiz (sav) sahabelerine dönerek; “Allah’a günahsız dillerle dua edin” buyurdu. Efendimizin bu sözünü işiten sahabeler: “Ey Allah’ın Resulü, bu nasıl mümkün olabilir?” diye sordular. Bunun üzerine efendimiz şöyle buyurdu: “Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir'' (alıntıdır)
missyaman canım çokkk geçmiş olsun,inş. hamilesindir.
rainbow ablacım benim günüm geçti.pek şaşmaz çünkü.tabloya yazabilirsin.
ama ben biraz daha beklemek istiyorum,sanki adet oalcakmışım geliyor
geçmiş olsun canım Allah hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin canım benimm..
feryalcımm ne güzel bi sözmüş bu .. inşallah bizde burda bunu yapmaya calısıoruz benım katkım sızler kadar olamıo işten yorgunluktan arkadaslarım , umarım kusuruma bakmıosunuzdur
22 ağustos
17 eylül
12 ekimdi ablacım.
bu ay çok stres yaşadım ondan gecikmiştir gibi geliyor bana,en doğrusunu Rabbim bilir...
geçmiş olsun canım Allah hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin canım benimm..
feryalcımm ne güzel bi sözmüş bu .. inşallah bizde burda bunu yapmaya calısıoruz benım katkım sızler kadar olamıo işten yorgunluktan arkadaslarım , umarım kusuruma bakmıosunuzdur
İçeride bir tane melek uyuttum,eve huzur geldi resmen...
Melekler evimde şuan hissediyorum...
Arkadaşımın bebeği,Allahım hepimize göstersin o günleri...
kusur olurmu hiç dua eden yada edemeyen ama gönlü bizimle olan destek olan herkesin duasını kabul etsin Mevlam
CAnım ne kusuru est.neredeyse foruma hiç uğramayan arkadaşlarımıza bile gönülden dua ediyoruz.Bende daha önce biliyordum bu Hadisi Şerifi ama tamamını bulup sizlerle paylaşmak istedim.
CAnım ne kusuru est.neredeyse foruma hiç uğramayan arkadaşlarımıza bile gönülden dua ediyoruz.Bende daha önce biliyordum bu Hadisi Şerifi ama tamamını bulup sizlerle paylaşmak istedim.
27-26 günde bir olmuşsun önceki aylarda
bu ayda bugün 27.günün yarında bekle inşAllah olmazsan sonraki gün mutlaka test yap cnm.İnşAllah meleğin seninledir.Rabbim ol demiş olsun inşAllahhhhhhhhhhhhh
Allahım da gönlü geniş rainbow ablama ewini şenlendircek kucaını doldurcak yüzünü güldürcek hayırlı sağlıklı ömürlü bi kız evlat oğluna kız kardeş nasip etsin
Rainbow ablacığım bir şey söyleyeceğim sana misal akşam açıyorum dua okuyacağım arkadaşlarımın ismine bakmak için sayfa sayfa arıyorum bir de ben telefondan giriyorum zor oluyor :) Topiğimizde çok güzel gidiyor ama senin topiğemi geçsek nacizane fikrim arkadaşlar top yekün geçiş yapsak kopukluk olmadan olabilirmi acaba?
İnşaAllah ablacım.bende öyle düşünüyorum.biraz erken ama test alıp evde mi yapsam yoksa hastaneye mi gitsem net sonuç için karar veremiyorum.
hastane dibimde,ama öğrendiğinde evde mi hastanede mi olmak istiyorum karar veremiyorum
Canım bence evde test yap az daha bekle.Yanlış anlama ama hani olurda küçükte bir ihtimal yoksa insan çok kötü hissediyor kendini hastanede.Hem o çift çizgiyi görmenin keyfi bir başka:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?