2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

-------------- geliyoruuum

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bu topiği açmıştım fakat liste düzenleyemediğim için raınbow arkadaşımızın açtıgı 2012 aralık- 2013 ocak ayında bebek düşünenler konusundan devam etmeye karar verdik buradaki bütün arkadaşlar hep beraberce oradan sohbetimize devam edeceğiz. Orda listemiz ilk sayfada güncellenecek daha rahat takip edebileceğiz. Hepinizi o konuya bekliyoruz.

Tamam canım öyle daha rahat takip edebiliriz daha iyi olur. Rica ederim canım ne demek tabiki memnuniyetle gelirim. Farkeden bişey yok yine aynı amaç için elele vereceğiz sonuçta canım

Arkadaşlar ben bu topiği açmıştım fakat liste düzenleyemediğim için raınbow arkadaşımızın açtıgı 2012 aralık- 2013 ocak ayında bebek düşünenler konusundan devam etmeye karar verdik buradaki bütün arkadaşlar hep beraberce oradan sohbetimize devam edeceğiz. Orda listemiz ilk sayfada güncellenecek daha rahat takip edebileceğiz. Hepinizi o konuya bekliyoruz.

hiç gitmemezlik değil aslında 3 ay önce gittim sadece proklaktin hormonu yüksek dediler o da düştü şimdi normal ama onun harici bişi var mı bilmiyorum.en kapsamlı sonucu rahim filmi mi veriyor ondanda korktum yaptırmak istemiyorum.inş. bi sıkıntı yoktur yaaa çok zor beklemek....rabbm herkese nasip etsn inş.

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]
[td]Ayetel Kürsi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]

[td]biiirrr[/td]
[td]28[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]

[td]zkaya[/td]
[td]26 [/td]
[td]9 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nagihan_14[/td]
[td][/td]
[td]23 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]asaletlim[/td]
[td]24[/td]
[td]24 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[td]Haber yok[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]

[td]strawberry2529[/td]
[td]29[/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]haber yok [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuelf[/td]
[td][/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kpz[/td]
[td][/td]
[td]4 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td] Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td]21[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yxliz[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]

[/table]

haber alamadığımız arkadaşlar bir kısmınızın duasıda okundu Rabbim kabul etsin inş.inşAllah hayırlı haberlerle yeniden dönersiniz.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar adetim henüz gelmedi 12 kasımdı bugün test yaptım ama tek çizgi ya off diyorummm her ay geçikir böyle 3-4 gün bende hep hadi bu sefer olur inşallah diye ümitleniyorum ama bu ayda olmadı :26: şuan kırmızıları bekliyorum 2013 böyle veda edicem galiba ama hayırlısı diyorum...

Arkadaşşlar bu arada ben yoğunum bu aralar bişeyi kaçırmışım galiba duamı okuyoruz ? bi arkadaş açıklama yapabilirmi geriye dönüş okuyamadım pek konuları...

arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı.Hamileyim sanırsam adetimde 1 gün gecikti.Listeye eklermisiniz benide.Eklemiştinizde zaten.Hamile olarak işaretler msiniz.

merhaba kızlar ben de 2013 e hamile girmek istiyorum bu ay bekliyorum bakalım ne olcak. umarım listeye ben de girerim çok heyecanlıyım.ama içimden bi ses olmiycak gibi diyor ..:26:

arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı.Hamileyim sanırsam adetimde 1 gün gecikti.Listeye eklermisiniz benide.Eklemiştinizde zaten.Hamile olarak işaretler msiniz.
Wavybalsam gözünüz aydın.Allah sağlıklı,sıhhatli kucaginiza almayı nasip etsin inşallah:))

merhaba kızlar ben de 2013 e hamile girmek istiyorum bu ay bekliyorum bakalım ne olcak. umarım listeye ben de girerim çok heyecanlıyım.ama içimden bi ses olmiycak gibi diyor ..:26:

Bence sen içindeki sese hiç kulak verme:)herzaman umutlu ol.Allah hayırlısını nasip eder inşallah

Allah herkese evlat nasip eder inşallah tez zamanda dualarını üzeremizden eksik etmeyen tüm arkadaşlara teşekkürler...

kızlar dün test yaptım evde iki çizgiyi de net gördüm. çok heyacanlandım yaa.. haftaya doktora gitcem teyit etmek için bakalım sonuçlardan haberdar ederim inş. bi de bişii sorcam ya benim son adet tarihim çok karışık şöyle ki.. 24 ekimin gecesinde saat 12 de oldum ve hangi günü son adet tarihim olarak hesaplıyacağımı şaşırdım sizce hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…