2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

ben olsam kesin şikayet ederdim o sinirle en azından aldığın eczaneye söyleseydinde bir daha satmasaydı.çok geçmiş olsun ya bu duyguyu yaşamanın ne kadar kötü olduğunu hayal bile edemeyiz.umarım bir dahaki sefere o çizgi bebişini getirir

[/QUOTE]

liste yenilenmiş düzenlenmiş mis gibi olmuş ellerine sağlık

şimdiden kutlayayım canım d.gününü nice nice senelerin olsun inşAllah eşinle sevdiklerinle ve bebeğinle sağlıklı mutlu nice senelerrr

çok teşekkür ederim canımgüzel dileklerin için..
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..

merhaba canım umudunu sakın yitirme..aşılamaya gerek kalmadan inşallah gelir bebeğin canım..
ne kadar zamandr bebek istiyorsunuz.
eşinin değerlerinde mi bir problem var..

o moral bozukluğuyla hastaneden sonra kendimi eczanede buldum zaten.o anda neler soylediğimi bile hatırlamıyorum.adam bana lakayıt lakayıt dediki bi tane bozuk çıkmıştır oda size denk gelmiştir.ee pes dedim artık ne diyim.sonra eve gelip araştırdım o marka hep ikinci çizgi çıkarıyomuş.ben tek değilim yani:) güzel dileklerin için saol cnm

Aaa senin çocuğun var mıydı ben de yeni hamile kaldın sanıyordum. Hayırlı olsunn. İnşallah ikincisine de tez zamanda kavuşursun

evet mucizem 18 aylık, onun için çok uğraş verdim Allahım olmayan isteyen herkese hatta ilk onlara yaşatsın. Yaşım geçiyor bir kardeşi olsun geç yaşta anne baba olunca kardeşi mutlaka olsun istiyorum gönlümden geçen bu ama hayırlısı tabi ki. Ama hamile kalmam yine zor olucak belki olamıycak bilmiyorum. yine tüp bebek aşamalarına kalmak istemiyorum çok zor bir süreç. acele etmiycem strese sokmıycam kendimi inşallah burada paylaşa paylaşa güzel adımlar atarız :))

ne utanmaz bir eczacıymış o öyle Allah bizleri öyle doktorlardan da öyle eczacılardan da korusun inşallah.iyi oldu söylediğin o markayı kimseye tavsiye etmiyelimki kaldırılsın piyasadan.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Ben yumurtlama günümü bekliyorum hala :)

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]

[/tr]
[tr] [td]umtsmyye[/td]
[td][/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td]:106: günü geçti:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]29[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td]:106:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]karla38[/td]
[td]37[/td]
[td]19 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]serenay83[/td]
[td][/td]
[td]20 Ekim[/td]

[/tr]
[tr] [td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]22 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]alminna[/td]
[td][/td]
[td]25 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8sporcoins[/td]
[td]32[/td]
[td]25 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]

[td]kiraztepe[/td]
[td]37[/td]
[td]25 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]yasakhayal[/td]
[td][/td]
[td]26 Ekim[/td]

[/tr]
[tr] [td]roseens[/td]
[td]26[/td]
[td]26 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]2312[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td]28[/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr] [td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr] [td]rmzeynep[/td]
[td]25[/td]
[td]28 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]29 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td]27[/td]
[td]1 Kasım[/td]

[/tr]
[tr] [td]strawberry2529[/td]
[td]29[/td]
[td]3 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]burcuelf[/td]
[td][/td]
[td]3 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Kasım[/td]

[/tr]
[tr] [td]RainbowColors[/td]
[td][/td]
[td]10 Kasım[/td]

[/tr]
[tr] [td]biiirrr[/td]
[td]28[/td]
[td]12 Kasım[/td]

[/tr]
[tr] [td]rimel_84[/td]
[td][/td]
[td]13 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]firarperest[/td]
[td]24[/td]
[td]16 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td]24[/td]
[td]2 Aralık[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elderil[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]dejavu_one[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]30[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sub[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]EbruD[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]FerideMasal[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]mayaiolp[/td]
[td]25[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]ugurrböcee[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]lacivert17[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]Mucize_GE[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]iden[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]pastaa[/td]
[td]26[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özel mesajla yaş-bat bilgilerini bildirsinler.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

Son düzenleme:
Ben bugün diş doktoruna gittim arkadaşlar.İşim oldukça uzun sürebilirmiş.Bugün 1 dolgu yaptı acil olan 2 dolgum daha var.Sonrasındada deişecek dolgularım.Değişecekleri erteleyebilirim ama 2 dolguyuda mutlaka yaptırmama gerek.Kanal tedavisi falan olmayacak ama dr.un vurduğu anestezi çok etkili bugün bayılacak gibi oldum öncesinde meyve suyu kek yediğim halde.Dr.uma bebek düşündüğümü söylediğimde bunlar gebelikte sana sorun çıkarır sonrasında düşün dedi.Gebelikte dr.lar dolgu yapıyor ama ben prensip olarak yapmıyorumda önermiyorumda dedi.

Yani arkadaşlar ben aralığı bekleyeceğim.Siz siz olun mutlaka dişlerinize baktırın arkadaşlar.Çok korka korka gidiyorum bende hatta dr.da anladı korktuğundan narkoz seni bu kadar etkiledi dedi.yapacak bir şey yok.

Günde 2 değil en az 3 kez fırçalama kararı aldım.aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorum.

canımmm çok geçmiş olsun dolgular neden etkiliyor ben anlamadım anestezidenmi ? herşeyin başı sağlık tabiki dolgu dediğin ne ki zaten bir günde yapılan birşey.zaten biz bile sonuç alamamış aralıgı bekliyor olabiliriz oyuzden hiç bozma moralini

Canım evet anestez etkiliyormuş dozundan olsa gerek.Ben bayılacak gibi oldum düşün yani.İnsana beklemek zor geliyor ama önce sağlık tabiki.Bu ay sizlerden güzel haberlerle sevineceğim gelecek ayada inşAllah ben ve her istene nasip olacak...vardır bundada bir hayır.

aynen öyle canım vardır bir hayırı acil diyorsun baksana bebişin olsa belki çok ağrı çekicektin oyuzden diğer aya kadar hep beraber bekliyeceğiz

eVET CANIM YA BİRDE BENDE MİGREN VAR MİGREN BİR TUTUNCA DİŞLERDEDE KORKUNÇ AĞRI OLUYORDU.

afedersiniz büyük harf oldu arkadaşlar:)

beklemeye devam..

eVET CANIM YA BİRDE BENDE MİGREN VAR MİGREN BİR TUTUNCA DİŞLERDEDE KORKUNÇ AĞRI OLUYORDU.

afedersiniz büyük harf oldu arkadaşlar:)

beklemeye devam..

çok geçmiş olsun migren zaten tuttumu bırakmıyor dişlede bir olursa dayanılmaz olur eminimki inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…