2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hoşbuldum mutellecım :31:

O halde tanışalım, kendini biraz tanıtır mısın bize?
Geleneksel tanışma faslı işte :1:

Günaydınn canım nerelerdesin özlettin kendini nasılsın:16:

Cannım, ya malum bayramdan önce şeker sattım, geç geldim eve o yüzden gelemedim. Sonra bayram, 2 gündür de dersanem vardı ondan gelemedim ama çok merak ediyorum buraları, sizleri. Neler oluyor kim ne yapıyor diye :1: :1:
Anlatacak çok şey birikti. Ananemin ölümünün ardından 1 yıl geçmiş ya inanılır gibi değil :31:
Onun için mevlüt yapacağız, bi takım hazırlıklar var, kurabiye de yapacağım dağıtmak için. Başım kalabalık yani, okul var bi de :31:
Sizler ne yapıyosunuz yeni haberler var mı?

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr :16:
Yeni gelen arkadaslarım hosgeldinizz :16:
Kızlar inşallah alıntı yaparken kacırdıgım yoktur :44:

Orasını hiç düşünmedim desem :9: Ama provalar ne kadar sıklıkta olabilirki metrobüs sağolsun rahatlıkla geçiyoruz karşıya birde şunu düşün kardeşim haftanın 4 günü üniversite için avrupadanın bir ucundan kadıköye gidiyor :27:Ben o gün içinde bulsam yine sorun degil ara veriyorum karar vermeye çalışıyorum sonra tekrar geziyorum aynı gün buldugum çok nadirdir :52:Alınacaklar listesi oluşturmak lazım birde ufak bir söz yani nişana o yüzden hiç girmedim istemedim sözden sonra nasipse sadece dügüne adapte olacagım kına dügün için plan yapıcam yoksa zor hepsini düşünmek yapmak benim için :23:Biz fazla kalabalık olmayacak gibiyiz aslında ama sözde çagırmassak alınırlar gibi geliyor ee biri gelince digeri gelmek ister ama 25-30 kişiden aşağı olmaz orası kesin canım birde digerlerini düşünemiyorum çok fazla :106:

Hic bilmiyorum ki kac kere cagırır :44: metrobüs iş yerime 10 dk benim ama son aylarda evle diger hazırlıklarlada ugrasmak varya benim gözümü korkuttu :9: tabi nereden alacagımızda beli olmaz böyle derken da uzaga gidebilirim :9:çok akraba eş dost olmasıda sorunmus anladım :9:
Nişan listemi yaptım içim rahatladı. :16:

Neler yazdın canım ?
kızlar kızlar :D nasılsınızz iyi akşamlarr bakın bakalım sizce güzel olmuşmu :D:64::64::64::64::64::64::64::64:
Çok güzel olmuslar canım ellerine saglık :16:

niye canım alışamadın mı işyerine ?
bizde hep öyleyiz ama ee gidince uyku felan kalmıyor dimi biz çok kez 3 -4 lere kadar oturup görntülü konuşamalrımız olmuştur :1:
ama bu günlerin güzelliği de bir başka canım , bugünleri bir daha geri getiremeyiz .
kız bunlar ne böyle iki göz kalemi ,masrafsızsın sen sevgilin yaşadı hahha:52:
pantolon gömlek senin için mi canım ?saten geceliklere bayılıyorum ben ya :27:şase set ne canım ben bilmiyorum onu?sandık artık yok canım bende hiç sevmem öyle şeyler.

Benimde hazırladığım listem:)
2-3 ADET HERBİRİNDEN İÇ ÇAMAŞIRI
pijama takımı
eşofman takımı
spor ayakkabı
terlik
tarş takımı , parfüm , deodorant, duş jeli , şampuan , duş jeli, traş köpüğü , havlu , havluya baş harflerimizi işleyeceğim :52:
cüzdan ,kemer
aklıma gelenler bunlar edacım
ama araştıracağım bende :9:

yok canım ya alısamamak degil ama neyse nazar degdirmiyim ben yine çok iş yok ya o tuhaf geliyo :1:
Yok kuzum biz o kadar kalmadık cok şükür dün sözümüzü tuttuk sayılır 11:30 gibi uyuduk :52:
Dimi yaaa ne masrafsızım :27: kuzum ne bileyim ya baska birsey kullanmıyorum ki he bide alık ve pudra kulanıyorum ama elimdekiler daha 2-3 yılda bitmez :53: o yüzden bosa tekrar almıyım kıtlık mı var dedim :9:
he canım ya pantolon kotta olur bak hayır demem :1:bende begeniyorum amaen cok siyah rengini bohcaya siyah konurmu :44: ne bileyim annem diyo 3 lü taslı tuslu set varya bohca seccade falan :44:
Üç aşagı beş yukarı aynıyız canım kullanmayacagımız şeyler almayı hic istemiyorum :50:
kızlar bu iki takım nasıl sizce ?

annem pazar günü alacaktı kahvaltı takımını ama düşüneyim dedim birde sizlere sorayım dedim

Eki Görüntüle 836344 Eki Görüntüle 836345

Eki Görüntüle 836347

Canım kahvaltı takımın cıvıl cıvıl cok güzel yakındanda görmüştüm :16:
yemek takımının yuvarlak olanı tercih etsen daha iyi canım kullanma acısından..neticede hep aynı özeni gösteremeyiz uclarına dikkat etmek gerek 2. modelin

Edacıııııım ben de onu diyorum yani gerçekten bir de az buçuk tanıdık olmasaydı napardı acaba?
Pazar mı geliyor sizinikleeeeerr. Baban ne güzel sevmiş de hemen gün vermiş babanı çok takdir ettim:9: Ayy az kalmış çok iyi anlıyorum seni kalbin nasıl atacak o gün hazır ol:9: Ne güzel abiler, yengeler filan genç genç güzel olur öyle.. Biz de herkes büyüktü, bi abilerim vardı işte ben yapayalnızdım o kötü mutlaka bi yakının olsun yardımcı da olur servis filan her şey bana kalmıştı çok zorlandım ben.. Ayaklarım mahvoldu ama sen babetlisin en azından ben topuklu giymek zorundaydım:9: Lacivert de çok uygun tanışmaya.. yemek konusuna gelirsek gayet güzel bizde çorba mercimekti, etli türlü( taze fasülye yani) kavurma pilav vardı ana yemek olarak. Börek,sarma mevsim salatası da aynı... Ben de havuçlu mısırlı salata yapacaktım ama bayram günü gelen gidenden yetiştiremedim. Biz yemek öncesş çay ikramı da yapmıştık, yemekle de baya fark olunca arada profiterol, muhallebili kadayıf, baklava ve kurabiye ikram ettik. Ama yemek sonrası için az olması ideal tabi.
Bence nişan elbiseni iyi ki uzun almışsın, çok daha uygun olacaktır, hem tanışmaya benzememiş olur, özel bir gün. saks da güzel renk:34: İşte her şey istediğimiz gibi olmuyor... 30 kişi de küçük ev için çok zor canım yaa. Bakalım biz nasıl sığacaz ne kadar olacağız.
Fotoğraf konusunu anlamadım pek ama düğünde açık havada, nişanda sütüdyoda olabilir canım. Bir iki poz çeker yakın çevreye dağıtabilirsiniz en güzelini. Kuaförler de kesinlikle nişan diye dünyanın parasını alıyorlar. Kıyafetin üstten giyilebilen bir şey değilse bence kıyafetini evde giy. Benim kuzenim nişanında spor bir kıyafetle gitti, saçını makyajını yaptırdı ve evde giyindi. Yakası geniş, rahat çıkarabileceğin bir şey giy. Saçını,makyajını yaptır, ve evde giyin hemen. Tabi ev yakınsa bu olur, fotoğrafçıya gidilecek bir de. bence fotoğrafçının imkanlarını önceden öğren, yeri var mı yok mu diye. Makyajını da sabitlerse sorun olmaz diye düşünüyorum. Ve bence kesinlikle hafif bir makyaj yaptır, ışıktan o kadar abartılı duruyor ki sinir oluyorum ben de ona.

Konusma geciyormuymus evde canım annen birsey söyledi mi ?
Vallamı düşününce atıyo zaten :9:canım ben aslında yengemi cagıralım dedim ama annem istemiyo onlarda ailece olsun bizde diyo daha samimi olur diyo..servisi yaparım ben sanırım canım ya olması annem yardım eder hem belki ablasıda yardımcı olur amann gerci olmasınlar ben hünerlerimi göstereyim :9::9::9:
Ooo sizinde baya kalabalık olmus canım bayramda zor oluyo tabi biri gelecek edecek vs :44:
Yok kız anneler dısında kimseye vermem :27: Alttan giyiliyor cok şükür canım dedigin gibi önce fotografcıyla görüşmek pahalı yeri tercihh edersdek orada vardır belki giyinme odası falan..ev yakın canım 10 dk :16:bi bunları cok cok telas ediyorum işte

:1:
kusuruma bakma edamm aklıma geldikçe gülüyorum:1::17::37:
--
maşallahh nasıl sevindim kuzum:nazar::16:
bilmiyorum neden ama mayıs ayı düğün için çok normal geliyo bana ya, hem şimdiden hazırlık için normal..
hava nasıl olur artık Allah bilir,yani yazın ortasında yapsan belki kar bile yağacak yani, inşallah Rabbim gönlümüze göre yaşatır:nazar::16:
:9:gülsen güll :1:
Bende mayısı cok severim ne cok sıcak ne cok soguk tam ideal ama eylül ayıda güzel olur :16:Amimn canım inşallah :16:

Canım kuzenlerin canını niye sıktılar?
Sen o günün tadını çıkarmaya bak , ister istemez gerginlikler muhakkak yaşanıyor ama sen kimse duyma sadece o günün tadını çıkarmaya bak , bir daha o heyecanı yaşayamıcaksın canım :16:
resim olayını anlayamadım ben pek canım ya :26: saçın ve makyajın bozulmaz canım yüzüne sprey sıkıyorlar o akmamasını sağlıyor ki havada sıcak olmayacak zaten o yüzden şanslısın ama dikkat et şu sıralar hastanmamaya canım.
saç makyaj olayına gelince kuaförde giyin ne olacaki kuzenimin nişanı var de canım ona göre de makyajını yaptır . ablamın kınasında biz öle yaptırdık mesela akrabamızın düğünü var diye çokda güzel yapmışladı canım .sende öyle diyebilirsin havadan para ya ,

Ne konussak burun kıvırmalar birsey begenmemeler mesela şunu nasıl yapacaksın diyolar ardından alaycı gülüşler :53:kötü birsey basıma geldiginde hep destek olur yanımda kuzenim ama mutlu oldugumda sanki hep üzülmemi ister bu hep böyledir ve cok kolay adam satar 2 sn :53:
En iyisi öyle yapmak çünkü planları ilerlemeyecek misaifirler ister istemez bir curcuna olacak :44:
Etegein alt kısmı minik kabarık diye anlar diye korkuyorum hep sohbet ettigim kuaför ayıpta olsun istemiyorum :31:ahh canım kuaförüm benim kavusalım diye duada etmişti ona yalan söylemek istemezdim ama napalım tamamen duygusal durum :9:kınada söylerim diyodum ama ondadamı söylemesem :9:
selam selam selamm kızlarr:3:
maşallah ne bereketli günmüş, yeni gelinlerimizde gelmiş hoşgeLmişlerr:42:

kızlar bişi sorucam şimdi

bu salon tuttuğumuz salon,ama ben 2.defa gittiğimde şok geçirdim resmen,çok çokkk kötü içerisi, şimdi tutuldu,konuşuldu herşey,ama hiç hiç içime sinmiyor.
Hadi o sandalyeleri,masaları güzelce kaplattırıcam ama yinede içime sinmiyor.
Geri dönüşüde yok sanırım.
Bildiğiniz meyhane ya
:25:

Ben şu aşağıdakilere taktım,ama nişanlım artık geri dönülmezki diyo,söz verildi,konuşuldu diyo.:26:

Nasipse 1 kez olucak bu düğün,onca yıl beklemişken göz göre göre nasıl istemediğim yerde yapayım şimdi.

sizcede bunlar daha güzel değilmi:25:

----

buda bir diğer beğendiğim

napsam,ne etsem çok üzülüyorum şimdi, tutarken nereye bakıyomuş gözlerim ya:25:

Canım eger kapora vermisseniz alamazsınız hic yakma bosver..ama sadece kuru bir söz ise vazgeclir neden olmasın bak son koydugun resim en güzeli

Günaydın kızlaar :3:
Çok özledim sizlerii :54:

Günaydın canım valla sende özleniyorsun nerelerdesin sen bakayım :20: perim sen ebisim kaybolup durun siz :19:

O halde tanışalım, kendini biraz tanıtır mısın bize?
Geleneksel tanışma faslı işte :1:

ismim nagihan...istanbuldayım. 26 yaşındayım ve 10 aylık sözlüyüm.. 8 yılı dolmuş bir ilişkim var..
bu siteye ilk çeyiz hazırlığı ile başladım
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...57-kalimero1987-ceyizine-buyrun-hanimlar.html
sonra 156 gün başka bir topikte asker bekledim...
sonrası işte tarihler yerine oturuncada sizi buldum..

:32::32::32::32::32:

Hemen bakıyorum çeyizine canımm, tekrar hoşgeldin aramıza, ben de şubatta gönderiyorum yarimi askere :31:

iyidirrr yavrukuş senden naber. nevar neyok anlat bakalım

İyidir canım ya ne olsun, bayram koşturmacasını atlattık, haftaya bi kurabiye siparişim var onu düşünüyorum nasıl yapsam diye :1:
Sonra 8'inde ananemin mevlüdü var, ona çok miktarda kurabiye yapacağım, dershane okul derken günler akıp gidiyor ve ben yarime yaklaşıyorum :1:
İşte öyle şeyler :1:

Amin inşallah canı cümlemize.. hatırladım seni 351. dönem topiğine uğramıştın :10:
ilkayın arkadaşımıydın ?
Yok canım destek için gelmiştim topige orda tanışmıştık evet :16:
Cannım, ya malum bayramdan önce şeker sattım, geç geldim eve o yüzden gelemedim. Sonra bayram, 2 gündür de dersanem vardı ondan gelemedim ama çok merak ediyorum buraları, sizleri. Neler oluyor kim ne yapıyor diye :1: :1:
Anlatacak çok şey birikti. Ananemin ölümünün ardından 1 yıl geçmiş ya inanılır gibi değil :31:
Onun için mevlüt yapacağız, bi takım hazırlıklar var, kurabiye de yapacağım dağıtmak için. Başım kalabalık yani, okul var bi de :31:
Sizler ne yapıyosunuz yeni haberler var mı?

Anladım canımcım bayağı yogunmuşsun herşeyi hallettiysen engüzeli olsun aradada olsa buralara ugrayıp haberleşiyoruz işte :29:Mekanı cennet olsun anannenin büyük acılar bilirim zaman öyle çabuk geçiyorki geçtikçede hafifletiyor acıları belkide iyi oluyor Allah kabul etsin sorunsuz tamamlarsın herşeyi inşallah:nazar:Bende aynıyım iş ev arası gidip geliyorum bayram tatili güzel geldi geldide yine bende misafirlerden birşey anlamadım yatılı teyzemler vardı birde hafta sonuna kadar yemek çay bulaşık temizlik etler arasında geçti :9:
Hic bilmiyorum ki kac kere cagırır :44: metrobüs iş yerime 10 dk benim ama son aylarda evle diger hazırlıklarlada ugrasmak varya benim gözümü korkuttu :9: tabi nereden alacagımızda beli olmaz böyle derken da uzaga gidebilirim :9:çok akraba eş dost olmasıda sorunmus anladım :9:

Evet canım o da sorunmuş gerçekten kuzenlerimide yanımda isterim hep bizde kuzen bollugu var onlar gelse dolarki ev :32: yakın arkadaşımız var onlarda gelmek istiyor evli çift erkek arkadaşımla biz onlarınkinde bulunmuştuk nasıl derim çok kalabalıgız büyük babanneler falan var sonra egleniriz kendi aramızda diye off :31:

Günaydın kızlarr :16:
Yeni gelen arkadaslarım hosgeldinizz :16:
Kızlar inşallah alıntı yaparken kacırdıgım yoktur :44:

Günaydın canım valla sende özleniyorsun nerelerdesin sen bakayım :20: perim sen ebisim kaybolup durun siz :19:

Bebeğimmm, yoğunum kuzum ya, ama artık daha çok gelmeye çalışacağım. :54:

Anladım canımcım bayağı yogunmuşsun herşeyi hallettiysen engüzeli olsun aradada olsa buralara ugrayıp haberleşiyoruz işte :29:Mekanı cennet olsun anannenin büyük acılar bilirim zaman öyle çabuk geçiyorki geçtikçede hafifletiyor acıları belkide iyi oluyor Allah kabul etsin sorunsuz tamamlarsın herşeyi inşallah:nazar:Bende aynıyım iş ev arası gidip geliyorum bayram tatili güzel geldi geldide yine bende misafirlerden birşey anlamadım yatılı teyzemler vardı birde hafta sonuna kadar yemek çay bulaşık temizlik etler arasında geçti :9:

Evet canım o da sorunmuş gerçekten kuzenlerimide yanımda isterim hep bizde kuzen bollugu var onlar gelse dolarki ev :32: yakın arkadaşımız var onlarda gelmek istiyor evli çift erkek arkadaşımla biz onlarınkinde bulunmuştuk nasıl derim çok kalabalıgız büyük babanneler falan var sonra egleniriz kendi aramızda diye off :31:

Asıl o gün çok yorulacağım ama olsun, inşallah çok güzel bi mevlüt olur, kalabalık olsun yeter ki amin diyen çok olsun.
Ayy kıyamam, bilirim yatılı misafir zordur, bi de evin tek kızıysan:1:

Ohh masallah yok ben sadece anne tarafımı istiyorum :9: arkadasınıda cagır canım ya ayıp olur onlarda cagırmıs hemde yakınmıssınız :26:
Ayyy kızlar günlerden çarşamba olmuss pazara cok az kaldı :18:yarın arkadasıma gidicem bir kac işimiz var cuma kuaföre gidicem kasımı aldırayım:9: cumartesi sarma sarabiliriz temizlik yapabiliriz birazcık detaylı ardından sevdicekle bulusmak istiyoruz pazar noldugumuzu anlamayız :26: pazar günüde sabah erkenden kalkıp tatlı yapıcam sonra temizlik sonra yemek sonra banyo sonra sac makyaj giyinmek aneemm nasıl yetişirim ben çok yavasımdır :18:

kızlar kızlar :D nasılsınızz iyi akşamlarr bakın bakalım sizce güzel olmuşmu :D:64::64::64::64::64::64::64::64:
Çok güzel olmuşlar canım maşallah senmi yaptın becerikli hatun seni :12:
kızlar bu iki takım nasıl sizce ?

annem pazar günü alacaktı kahvaltı takımını ama düşüneyim dedim birde sizlere sorayım dedim

Eki Görüntüle 836344 Eki Görüntüle 836345

Eki Görüntüle 836347
Canım kahvaltı takımı çok güzel cıvıl cıvıl çok karışık desenleride yok kahvaltı sofrasına gayet yakışır bir model canım ben begendim:16:Yemek takımlarından ikisininde kendine ait bir tarzı var eğer yuvarlak istiyorsan seçtigin model oldukça güzel kibar duruyor kare istiyorsan alttaki model benim aldıgım modele çok benziyor yanlarında desenleri yok ama karaca tercih etmedim ben sanki karacanın modeline bakınca yuvarlak daha çok içime sindi gibi ama önemli olan senin içine sinmesi o yüzden hangisi olursa olsun içine sinsin inşallah:nazar::16:
selam selam selamm kızlarr:3:
maşallah ne bereketli günmüş, yeni gelinlerimizde gelmiş hoşgeLmişlerr:42:

kızlar bişi sorucam şimdi

bu salon tuttuğumuz salon,ama ben 2.defa gittiğimde şok geçirdim resmen,çok çokkk kötü içerisi, şimdi tutuldu,konuşuldu herşey,ama hiç hiç içime sinmiyor.
Hadi o sandalyeleri,masaları güzelce kaplattırıcam ama yinede içime sinmiyor.
Geri dönüşüde yok sanırım.
Bildiğiniz meyhane ya
:25:

Ben şu aşağıdakilere taktım,ama nişanlım artık geri dönülmezki diyo,söz verildi,konuşuldu diyo.:26:

Nasipse 1 kez olucak bu düğün,onca yıl beklemişken göz göre göre nasıl istemediğim yerde yapayım şimdi.

sizcede bunlar daha güzel değilmi:25:

----

buda bir diğer beğendiğim

napsam,ne etsem çok üzülüyorum şimdi, tutarken nereye bakıyomuş gözlerim ya:25:

Canım benim kendini üzme lütfen kaporamı verildi sadece tutarına göre iptal ettirme şansınız yokmu tamamen para verildiyse degiştirmezler sanırım keşke yapsalar ama kendini böyle üzerek biryere varamazsın seçtiginiz yerdede yapılacak degişikliklerle farklı hava katılabilir kullanılacak renk ve detaylar bence daha farklı bir dügün havasınada sokar ortamı gibi geldi tahta görünüşü falan güzel durmuş aslında ama yinede birkere daha konuşun diger koyduklarındanda en sondaki güzelmiş canım ferah bir görüntüsü var hangisi olursa olsun içine siner inşallah önemli olan sizin gününüz yerin bir önemide kalmayacaktır belkide :69:

Hemen bakıyorum çeyizine canımm, tekrar hoşgeldin aramıza, ben de şubatta gönderiyorum yarimi askere :31:

İyidir canım ya ne olsun, bayram koşturmacasını atlattık, haftaya bi kurabiye siparişim var onu düşünüyorum nasıl yapsam diye :1:
Sonra 8'inde ananemin mevlüdü var, ona çok miktarda kurabiye yapacağım, dershane okul derken günler akıp gidiyor ve ben yarime yaklaşıyorum :1:
İşte öyle şeyler :1:

işin çok desenee
Ohh masallah yok ben sadece anne tarafımı istiyorum :9: arkadasınıda cagır canım ya ayıp olur onlarda cagırmıs hemde yakınmıssınız :26:
Ayyy kızlar günlerden çarşamba olmuss pazara cok az kaldı :18:yarın arkadasıma gidicem bir kac işimiz var cuma kuaföre gidicem kasımı aldırayım:9: cumartesi sarma sarabiliriz temizlik yapabiliriz birazcık detaylı ardından sevdicekle bulusmak istiyoruz pazar noldugumuzu anlamayız :26: pazar günüde sabah erkenden kalkıp tatlı yapıcam sonra temizlik sonra yemek sonra banyo sonra sac makyaj giyinmek aneemm nasıl yetişirim ben çok yavasımdır :18:
o gün öyle bi hızlanırsın ki ayakların totona vurur valla:27:

Asıl o gün çok yorulacağım ama olsun, inşallah çok güzel bi mevlüt olur, kalabalık olsun yeter ki amin diyen çok olsun.
İnşallah canımcım tabikide çok güzel bir mevlüt olacak:nazar:Birde kız kardeşim var ama işte en büyük ben oldugumdan çogu iş bana düşüyor onlarda kuzenle yanımda sohbet ediyorlar :22::9:

Ayıp olur evet farkındayım birde arkadaşlarımız yakın ve ben istersem begenirsem gelinligini bana vermek istedigini söyledi eğer öyle olursa üst kısmına dantel uzun kol diktirilicek alttanda arkaya dogru uzun danteli var kendi modelinde zaten böyle çok güzeldi gelinligi öyle yakınız yani herkes gelinligini başkasının üzerindede görmek istemez bende dedim o gün bir gelsin deneriz bakarız banada yakışırsa inşallah ekletmeler yapıp degişiriz sadece bakalım kısmet canım sağolsun böyle güzel bir düşüncesi var :13:Çağırıcam mecburen bizim isteme söz akşamı nişan akşamına falan dönüşecek ama neyse:27:Herşeye yetişirsin sen öyle telaş yapma bakıyım elbet halledilecek herşey ben o temizlik olayını falan düşünüyorumda isteme söz olmadan 2 hafta önce falan bahar temizligini yapalım diyorum anneme bütün ev baştan aşagı halledilsin :33:1 hafta öncedende teyzemler gelir herhalde sarmalar su böreklerine hazırlık :32:

Bebeğimmm, yoğunum kuzum ya, ama artık daha çok gelmeye çalışacağım. :54:

Ee ne var ne yok canım :16:

işin çok desenee

o gün öyle bi hızlanırsın ki ayakların totona vurur valla:27:

:9:o kadar mı :18:haklısın iş onların gelmesiyle bitmeyecek yaklasık 10 kişiye servis yapmıs olucam sürekli tabaklar havada ucusacak (abartıya bak :9:)bide onlar gidince geleneksel temizlige baslatır annem dip köşe yine :50:neyse görüşme güzel gecsin anlasınlarda ben cok cok yorulmaya razıyım :18:

İnşallah canımcım tabikide çok güzel bir mevlüt olacak:nazar:Birde kız kardeşim var ama işte en büyük ben oldugumdan çogu iş bana düşüyor onlarda kuzenle yanımda sohbet ediyorlar :22::9:

Ayıp olur evet farkındayım birde arkadaşlarımız yakın ve ben istersem begenirsem gelinligini bana vermek istedigini söyledi eğer öyle olursa üst kısmına dantel uzun kol diktirilicek alttanda arkaya dogru uzun danteli var kendi modelinde zaten böyle çok güzeldi gelinligi öyle yakınız yani herkes gelinligini başkasının üzerindede görmek istemez bende dedim o gün bir gelsin deneriz bakarız banada yakışırsa inşallah ekletmeler yapıp degişiriz sadece bakalım kısmet canım sağolsun böyle güzel bir düşüncesi var :13:Çağırıcam mecburen bizim isteme söz akşamı nişan akşamına falan dönüşecek ama neyse:27:Herşeye yetişirsin sen öyle telaş yapma bakıyım elbet halledilecek herşey ben o temizlik olayını falan düşünüyorumda isteme söz olmadan 2 hafta önce falan bahar temizligini yapalım diyorum anneme bütün ev baştan aşagı halledilsin :33:1 hafta öncedende teyzemler gelir herhalde sarmalar su böreklerine hazırlık :32:

Bakkk ne güzel düşünceli arkadassın varmıss gercekten şimdi çok daha fazla ayıp olacagını düşündüm :9: böyle yakın bir arkadasın olması cok güzel :16:
İnşallah canım ya :18: şöyle bir şansım var bayram temizligi yapıldı ya ev dip köşe zaten temizlendi temiz şuan evimiz :9:istemede bizimde yardımcılara ihtiyac var :23::9:

Back
X