2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

teşekkür ederim kuzumm :))
ama sizin takım da süremiş canım renkli renkli çok güzellll
allah aşkınla beraber uyuyp uyanmayı nasip etsin canım
ya ben de pek sevmem çiçekli modelleri nevresimde bana böyle şekilli şeyler olacak ama benmi de bugün aldığım çiçekli :)))) ya napiiim çok indirimdeydi aldı ben de çok mutluyum
az sonra konuşucam benimkiyle söyleyeyim bakayım ne dicek

saol canım amin :) bende sizin için aynı dilekleri diliyorum :)

bizde sevmiyoruz aslında ama geçenlerdede çiçekli pike takımı aldık gerçi aşırı çiçekli diil , beyaz pike takımı sadece bir köşesinde çiçekler var işte ama bizde görünce almak istemiştik çok bu kısmet oldu neyse:)

hadi söyle bakalım ne dicek enişte

güle güle kullan enişte beyle cnm güzel güzel uyu

kızlar iyi akşamlar :))
bugün çeyizlik nevresim takımı aldım kendime çok mutluyumm

Çok sevindim canım benim senin adına,,, Sağlıkla uyumak nasip olsun

Gerçekten güzel bir tercih canım size de sağlıkla uyumak nasip olsun

Ben bu ara biraz rahatsızım
Baya bir kötüyüm gelemiyorum...
Sırf yatıp dizi izliyorum
Sizde de sohbet çok güzel kaçıyorumm
İnnşallah buu akşamm nete gelebilirim :))

güle güle kullan enişte beyle cnm güzel güzel uyu

teşekkür ediyorum kızlarrrrr :)

"izmirperisi" canım snada çok geçmiş olsunnnn

ayy cnm İZMİRPERİSİ geçmiş olsun bende hasyayım valla ama nette giriyorum ayaklarımı uzatmışım kuçağımda leptop bakıyorum keyfime:126:

teşekkür ediyorum kızlarrrrr :)

"izmirperisi" canım snada çok geçmiş olsunnnn
Tşk ederim canım...

ayy cnm İZMİRPERİSİ geçmiş olsun bende hasyayım valla ama nette giriyorum ayaklarımı uzatmışım kuçağımda leptop bakıyorum keyfime:126:

Saol canım :)
Benim masa üstü malesef ki
:)
Eee nasılsınız?

hemende hissetim geldimmmmm

yarama tuz bastınız kızlar su aralar en cok kafama taktıgım konu bu bızde 3 senedır cıkıyoruz ben 2 bucuk sene sonra nısanlanır evlenırız derken erkek arkdasım dıkey gecısle lısansa tamamlamak zorundayımıyı bı ıs bulamam yoksa dedı cok üzülüyorum

ah canımm , hoşgeldin aramıza :) gerçi bak sanırım önlisans mezunu ve bu durumda bildiğim kadarıyla 15 ay mı askerlik yapılıyor , şimdi eğer dgs ile lisans tamamlarsa o askerlik yapcağı sürede okulda olur bir bakıma sonrada 5 ay askerlik yapıp gelir , tabiki davulun sesi uzaktan hoş gelir , senin içini bilemeyiz ...

ben buradayım ama gidiyorum :)) işten yeni geldim yemeğimi yiyeyim 00:00 a kadar telefonum bedava benimkiyle konnuşucam bir haftadır bugünü bekliyodum :) sohbetimizi özledimm

ben buradayım ama gidiyorum :)) işten yeni geldim yemeğimi yiyeyim 00:00 a kadar telefonum bedava benimkiyle konnuşucam bir haftadır bugünü bekliyodum :) sohbetimizi özledimm

hoşgeldiiiiiin güle güle :)) size iyi sohbetler tatlım , bol bol özlem giderin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…