2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Estagfurullah olur mu hic;)ilk duydugumda bana cok sacma gelmisti ama insanlar cok fazla para dokuyorlar bu ise dusun once iftar yemegi veriyorlar sonra eglence
Pamuk sekerci ve macuncu cagiranini bile gordum kina salonunun kapisinda duruyor herkes bedava aliyor
Bir de turk kahvesi standi kurdurmuslardi yanina tum gorevliler bayandi ama ciddi para demek yani bunlar ben de yapabilmek isterdim ama hem cevren olacak hem paran
Butun butceyi dugune ayirdik biz zaten

evet canım bize fazla biraz :1::1:

Kizlar makyaj kutusu aldiniz mi eger adiysaniz markafonide var hem de 13 liraya kocaman ben aldim piyasada dunya kadar para bu hem guzel hem ucuz

kızlar şimdi size birşey sorucam
Gelin anne-babası ve kardeşleri ne kadar altın takmalı?
tabi ki çok önemli birşey değil de, acaba birer tane bilezik takılması mı doğrudur?

bende var ama hemen bakyıyım bi merak ettim hangi bölümde var

Canim loreal ve maybeline kozmetik urunlerinin oldugu bir kampanya var orada aksesuar bolumunde ben onceki kampanyada grisini almistim cok guzel icini kendi kullandigim kosmetiklerle doldurttum erkek arkadasima uzerindeki sapina da kocaman tulden bir fiyonk yaptik kismetse bana gelicek iste yeniden;)

kızlar şimdi size birşey sorucam
Gelin anne-babası ve kardeşleri ne kadar altın takmalı?
tabi ki çok önemli birşey değil de, acaba birer tane bilezik takılması mı doğrudur?

Canim elbette cok onemli degil sonucta her iki tarafin da gonlunden ne gecerse butceleri dahilinde onu yaparlar bu islerin bir kurali olmaz tabii
Benim babam sizlere onur on sene once
Annem yalniz bir kadin kardesim de yok ailemin tek cocuguyum
Annem bana 20grlik adana burma takicak ilave olarak bir gerdanlik ve 100 gr civari bir altin kemer takicak bunlarin hepsi kendisinde hazir olan seyler aile yadigari diyebiliriz
Erkek arkadasima da bir gumus yuzuk iki de cumhuriyet takmayi dusunuyor bir de rahmetli babamin kol saatini

Larissacim eger durumunuz iyiyse kardesinin bir meslegi varsa calisiyorsa sana bir butun altin takabilir
Annen ve baban da birer bilezik taksa yeterli olur diye dusunuyorum

Canim loreal ve maybeline kozmetik urunlerinin oldugu bir kampanya var orada aksesuar bolumunde ben onceki kampanyada grisini almistim cok guzel icini kendi kullandigim kosmetiklerle doldurttum erkek arkadasima uzerindeki sapina da kocaman tulden bir fiyonk yaptik kismetse bana gelicek iste yeniden;)

gördüm şimdi canım hemen alıyorum bende :10::10::10:

Canim elbette cok onemli degil sonucta her iki tarafin da gonlunden ne gecerse butceleri dahilinde onu yaparlar bu islerin bir kurali olmaz tabii
Benim babam sizlere onur on sene once
Annem yalniz bir kadin kardesim de yok ailemin tek cocuguyum
Annem bana 20grlik adana burma takicak ilave olarak bir gerdanlik ve 100 gr civari bir altin kemer takicak bunlarin hepsi kendisinde hazir olan seyler aile yadigari diyebiliriz
Erkek arkadasima da bir gumus yuzuk iki de cumhuriyet takmayi dusunuyor bir de rahmetli babamin kol saatini

Larissacim eger durumunuz iyiyse kardesinin bir meslegi varsa calisiyorsa sana bir butun altin takabilir
Annen ve baban da birer bilezik taksa yeterli olur diye dusunuyorum

Sağol canım :)
Bizimkilerde öyle düşünüyor, bilezikleri hazırlamışlar, bana fazla gibi geldi de :) aramızda konuşurken merak ettim ben de
onları da çok zora sokmak istemiyorum açıkçası

Denizcim sen nereye gelin gidiyordu canim soylemis olabilirsin belki daha once ama hatirlamiyorum ya

yok hayır hiç konusu olmadı canım ..gülmek yok ama

kısmet olursa dedem ev verirse eğer annemin üst katına :1::1:

bi süre kira vermeden oturmamız gerek çünkü maaşlarımızın büyük kısmı borca gidicek kira ödeyecek gücümüz yok şu an maalesef

yok hayır hiç konusu olmadı canım ..gülmek yok ama

kısmet olursa dedem ev verirse eğer annemin üst katına :1::1:

bi süre kira vermeden oturmamız gerek çünkü maaşlarımızın büyük kısmı borca gidicek kira ödeyecek gücümüz yok şu an maalesef

Kiz gulunur mu hic ne guzel dedecigin varmis masallah keske herkesin elinde boyle bir firsat olsa:nazar:
Ne guzel calisir borclari kaparsiniz sonrasi Allah kerim gonlunuz nereyi isterse ev alir oturursunuz
Masallah diyelim tekrar:nazar:

Sağol canım :)
Bizimkilerde öyle düşünüyor, bilezikleri hazırlamışlar, bana fazla gibi geldi de :) aramızda konuşurken merak ettim ben de
onları da çok zora sokmak istemiyorum açıkçası

Allah bereket versin canim
Senin demek onlarin demek oyle bakmak lazim

Kiz gulunur mu hic ne guzel dedecigin varmis masallah keske herkesin elinde boyle bir firsat olsa:nazar:
Ne guzel calisir borclari kaparsiniz sonrasi Allah kerim gonlunuz nereyi isterse ev alir oturursunuz
Masallah diyelim tekrar:nazar:

bakalım inşallah olur ya :18::18:

yoksa çok zorlanırız yani 3 sene borç ödüyeceğiz çünkü.borç bitince yeni eve geçeriz inşallah

Kan tahlili sonuçlarımı aldım ben de kızlar.
Şükür negatif çıktı hepsi.
Fakat talasemi belirtileri var gibi gözüküyor. hematoloji uzmanına görün dediler.
siz de öyle bir şey çıkan oldu mu kızlar?

Kızlar, ben geldim. Nasılsınız?

Kan tahlili sonuçlarımı aldım ben de kızlar.
Şükür negatif çıktı hepsi.
Fakat talasemi belirtileri var gibi gözüküyor. hematoloji uzmanına görün dediler.
siz de öyle bir şey çıkan oldu mu kızlar?

Geçmiş olsun canım. İhmal etme :)

Back
X