- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
allah herkese ekmeğini çıkarıcak bi iş versin,işsizlik çok zor bende kendi bölümümden bi iş yapamıyorum malesef bulamıyorum çünkü ... bi tanıdığımızın vasıtasıyla girdim bu işe şükür çok olmasada kendi paramı kazanıyorum .. iş aramaktan vazgeçme eğer tembelliğe alışırsan iş aramak daha da zor gelicektir sana kendimden biliyorum
haklısın canım ama elimde degil kendime güvenim gidiyor..çagrı merkezine girmem diyordum ama şimdi onlaramı başvursam diyorum :44:evde hiç bişey yapmıyorum o kadar boş geçiyor ki günlerim..evdeyim ders çalışırım diyordum ama tam tersi düşünmekten okudugumu anlamıyorum
seni çok iyi anlıyorum tatlım,bende işsizken aynı senin gibiydim gece uyumazdım sabahta kalkmazdım günlerim boş boş geçerdi... şimdi yapıcağım şeylere zaman bulamıyorum malesef... muhasebe bilgin varsa muhasebeci arayan çok oluyor
malesef yok canımişin kötüsü elimdeki parayı çok harcıyorum..çalışırken bu kadar alışveriş yapmaya vaktim olmazdı..sanki yarın evlenecekmişim gibi çeyizime ne görsem alıyorum son maaşımdan kalan paranın dibi göründü
para sıkıntın varsa çağrı merkezi işini bi düşün derim hem çalışırsın hemde iş bakmaya devam edersin
ben çıkıyorum canlarım akşam görüşürüz
evet canım mayışığıız çok ama gece geç yatıyoruz ondandır.
bugün benim doğumgünüm...
hAZırlanıyım diyorum akşam için biraz.
evet canım mayışığıız çok ama gece geç yatıyoruz ondandır.
bugün benim doğumgünüm...
hAZırlanıyım diyorum akşam için biraz.
Teşekkürlerr canımm...ayyyyy canım doğum günün kutlu olsunnNe plan var bakımm
Teşekkürlerr canımm...
Canım akşam yemeğe gittik nişanlımla.
Sonrada eve gelip ailemle beraber pasta kestik.
Daha yatmadım kaykılıyorum koltukta resimlere bakıyorum :)
Yarın 1 de kalkarım artık.
Yarın da kayınvalidemin yanına gidicem kısmetse.
Ohhh canım inşallah en kötü gününüz böyle olur
Olsun 1 normal saatin zaten
Günaydın tatlıcıklarrr uyuyorsunuz dimiiiiiiibenim içinde uyuyunnnn
Amin canım inşallahh...
Bugün 12 de kalktım valla. Gürültü çoktu uyuyamadım. :)
olsun yinede uykunu almışsındır canım
bizede misafir geldi bende 9 gibiydi sanırım uyandımkadın eczane gibi şekerini ölçtürmeye gelmiş o saatte gelinir mi ya
Siz mi ölçtünüz canımm?
Valla baya erken gelmiş gerçekten. Çok sinir bir durum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?