2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım bayıldım! bayıldım! bayıldım! nerden aldın kaça aldın markası ne?tabi senin sakıncası yoksa..

Canım önceden de diyordu.
Ben hakkını elinden alamam senin diye.
Ben her kız gibi evlenmek istiyordum ve bunu da söylüyordum tabi ki.
Ama sürekli hayat çok zor, bende bilmiyorum deyip karamsar bir tutum içindeydi.
Zaten genelde karamsardır çok.
Her şerde bir hayır vardır canım.
rüyAMDA iyi şeyler gördüm. Sabah namazındada kendiliğimden uyandım dua edip yattım.
Allah yardım etsin.
Aileme söyledim. Annem dedi ki ben annesiyle hiç konuşmıycakmıyım dedi?
İyice düşündünmü dedi? v.s

tuğce cim hakkında hayırlısı ne ise o olsun. ama bu kadar rahat karşılamasına anlam veremedim. evlenmeyi genel anlamda istemiyor mu anlamadım.
iyi düşün taşın canım. üzülme her şerde bir hayır vardır. dua et Allah a, Rabbim senin yolunu aydınlatacaktır.

bende ıyım cnm napım yenı bır iş gunu daha başladık bakalım .)

ben geö yazdım k.bakma ben yazana kadar iş gününün sonuna yaklastık canım

aradımı canım akşamdan beri..kayınvalidenle aran nasıldı onlar ne diyordu bu duruma

Çok sağol canımm...
Rahat karşıladı belkide sorumluluk almak istemiyordu borçları arasında.

Annem bak ileride pişman olup üzülme bu kararına iyice düşündünmü diyor.
Offf...
İçim bir garip oldu.

Annem bak ileride pişman olup üzülme bu kararına iyice düşündünmü diyor.
Offf...
İçim bir garip oldu.

aslında sanki sen bir süredir düşünüyordun canım
tabi daha çok düşünmekte yarar var..ama bana pişman olacak gibi geliyor heleki ailesi ögrenince

aslında sanki sen bir süredir düşünüyordun canım
tabi daha çok düşünmekte yarar var..ama bana pişman olacak gibi geliyor heleki ailesi ögrenince

Herkes aynı şeyi söylüyor canım.
Sizin gibisini bulamazlar diyorlar kim öğrense ama hayırlısı olsun artık ne diyim.

Çok sağol canımm
sen nasılsın?

valla inanırmısın canım dün çekmiş oldugun melek kartından sonra rahatladım..aslında inanmazdım ama gerçi bu melek kartlarında sadece yön gösteriyor sanırım..her neyse işte ben o karttan sonra rahatladım çok sagol
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…