2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Dimi hepsini hepsini yapmak geliyor içimden. Bazen düşünüyorum acaba ben mi eşime süpriz yaparım yada o mu bana. Sonra diyorum sabah beraber kalkıp keyifle beraber hazırlamakta çok güzel olur :17:
Zor uyanırız kesin sabah beraber hazırlanır büyük ihtimalle:17:Börek poğaça kesin öncesinden hazırlayıp buzluğa koyarım ben annemlerde sarma sarar falan:27:
Olur ama birascıcık hıslı :10:
Birtanesini sakin birtanesini hızlı seçeriz ne olacak kuzum farklı olur :52:
Bence olur. ççooookkk ta güzel olurrrr :16:

Aşık oldum şarkıya resmen evlenene kadar bıkmazsam aklımda :12::32:

Zor uyanırız kesin sabah beraber hazırlanır büyük ihtimalle:17:Börek poğaça kesin öncesinden hazırlayıp buzluğa koyarım ben annemlerde sarma sarar falan:27:

mustafa ceceli daha ne şarkılar cıkarır seneye kadar :9:

Kullanıyorum kuzum çokta memnunum. Ve saçlarıma zarar vermiyor ben 1 yılda 1 belki oda kırık aldırırm :12:

benimde düzleştiricim rowenta, maşam phlips taaa ne zaman almıştık. ama değiştircem artık. araştırıyorum :8:

o özelliği iyi işte, saça zarar vermemesi.. :21:

Aynen canım bende önceden hazırlığımı yapar 1 gün önce gider koyarım buzluğuma sabahta ohh mis gibi sofralar hazırlarıss :12:

Bu şarkı tam 2. danslık. Heyecanın üzerinden biraz atmış olacaksın. Takı falan bitmiş olacak. Nişanlında bilecek bu şarkıyı karşılıklı söyleyerek keyif dansı yapacaksın tam böyle bir şarkııı :12: Ay heyecanlandım ben yine :52:

Ben söylediğinden beri kaç kere dinledim bilmiyorum :9::9:

:1::1:

etkili olmasına etkili de acaba ne kadar sağlıklı

Kuzum anestezik krem olduğu için hiç bir zararı olmaz. Yani deri içine girmiyor. Mesela bizim iş yerinde botox, dolgu v.s. de yapılıyor. Anestezik krem sürüyosun 15 dakika sonra orayı hissetmiyosun. 1 saat içinde de etkisini yitiriyor zaten. Ayrıca dişçiye gidiyosun damaklarına dişine iğne vurup uyuşturuyor o ne kadar sağlıklı :9:

Korkma korkma birşey olmaz :9:

Tabikide edilir kuzum ama o heyecanla ayak uydurabilir misin o var :9: Sevgilim şarkısıda çok güzel :12: Ay bu adam tam aşk şarkıları yapıyor sesi zaten müthiş :16:
orası öyle tabi damat ayrı telden gelin ayrı telden düşünsene bi ahahah ne komik :9:

herrrr şarkısı güzel bu adamın sevmediğim bi şarkısı yok resmen :31:

Kuzum anestezik krem olduğu için hiç bir zararı olmaz. Yani deri içine girmiyor. Mesela bizim iş yerinde botox, dolgu v.s. de yapılıyor. Anestezik krem sürüyosun 15 dakika sonra orayı hissetmiyosun. 1 saat içinde de etkisini yitiriyor zaten. Ayrıca dişçiye gidiyosun damaklarına dişine iğne vurup uyuşturuyor o ne kadar sağlıklı :9:

Korkma korkma birşey olmaz :9:

Benimde philips vardı hiç mi hiç memnun değildim :47:

dişçiye de gitmedim ki :17:

ben kan bile aldırmamış insanım işte geçen haftalarda ilk kez aldırdım o yüzden bilemiyorum pek :17:

*

philips= nefreeeet benim için :47:

orası öyle tabi damat ayrı telden gelin ayrı telden düşünsene bi ahahah ne komik :9:

herrrr şarkısı güzel bu adamın sevmediğim bi şarkısı yok resmen :31:

dişçiye de gitmedim ki :17:

ben kan bile aldırmamış insanım işte geçen haftalarda ilk kez aldırdım o yüzden bilemiyorum pek :17:

*

philips= nefreeeet benim için :47:

Evet komik bir görüntü olur :9: Ay biz prova bile yapamadan dans ettik ama müthiş dans ettik :12: Rüya gibiydi :12:

Anamm kıs hiç birşey yaptırmamışın ya sen :9: Yok yok korkma cıs değil onlar :9:

Benim içinde öyle :47:

Aynen canım bende önceden hazırlığımı yapar 1 gün önce gider koyarım buzluğuma sabahta ohh mis gibi sofralar hazırlarıss :12:

Bu şarkı tam 2. danslık. Heyecanın üzerinden biraz atmış olacaksın. Takı falan bitmiş olacak. Nişanlında bilecek bu şarkıyı karşılıklı söyleyerek keyif dansı yapacaksın tam böyle bir şarkııı :12: Ay heyecanlandım ben yine :52:

Ben söylediğinden beri kaç kere dinledim bilmiyorum :9::9:
Hazırlarız tabisi:17:Evet bende bayılıyorum hep dinliyorum:52:Tam gözlerine bakarak söylenecek bir şarkı olmuş:48::38:
:9::9::9::9:

Galiba :9::9: Nişanlım hafta sonuda topla saçlarını ne olacak der ama olmas derim ve 15 dk daha bekler hemencecik yaparım saçlarımııı :78:

Bende özellikle yanına giderken çok dikkat ederim dağınıklığa gelemem saçlarım yapılı,makyajım tamamlanmış süslü:12::27:

Evet komik bir görüntü olur :9: Ay biz prova bile yapamadan dans ettik ama müthiş dans ettik :12: Rüya gibiydi :12:

Anamm kıs hiç birşey yaptırmamışın ya sen :9: Yok yok korkma cıs değil onlar :9:

Benim içinde öyle :47:

Ne güzeeeelllll hatırlanıyo o anlar dimi :69:

Evet yaptırmadım diyorum ya :18: o yüzden cekingenim bu konularda

Hazırlarız tabisi:17:Evet bende bayılıyorum hep dinliyorum:52:Tam gözlerine bakarak söylenecek bir şarkı olmuş:48::38:

Bende özellikle yanına giderken çok dikkat ederim dağınıklığa gelemem saçlarım yapılı,makyajım tamamlanmış süslü:12::27:

:12::12::12::12:

Açıkcası ben çokta fazla süslenmem. Sonuçta gözleri ona alışacak daha sonra sürekli öyle görmek isteyecek. Yeri gelir makyaj yapmam bi kalem ve rimel sürerim. Oda fazlasını pek sevmez zaten. Sürekli fondöten sürmeme istemez mesela. Cildim problemli olduğu için bende kullanmamaya özen gösteriyorum :14:

Kıslar birşey sorucam size. Benim normalde bu kadar sivilcem olmazdı. Regl zamanlarımda olur ama bir iki günde geçerdi. Şimdi ise her sabah kalkıyorum yüzümde ayrı ayrı yerde fırlamış :53: Abur cuburda yemiyorum :53: Meyve yerim genelde. Siz günlük bakım yapıyo musunuz :26:

Ne güzeeeelllll hatırlanıyo o anlar dimi :69:

Evet yaptırmadım diyorum ya :18: o yüzden cekingenim bu konularda

Harika ötesi bir duygu. Tüm genç kızların kesinlikle yaşaması gereken bir duygu. Sevdiğinin kollarında süzülüyosun resmen :12: o dansı nasıl yaptık hangi ara bitti hiç hatırlamıyorum :12:

Bende lazer konusunda çekiniyorum biras. Kuaföre bile gitmedim gitmemde onun için :26:

Back
X