- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
Aynen öyle sonunda kadar PEMBE![]()
Neler oluyor Kadınlar Kulubüne![]()
kk stilinden sıkılmış olcak ki değişmeye başladı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle sonunda kadar PEMBE![]()
Neler oluyor Kadınlar Kulubüne![]()
Evet oda yeniliyor kendini![]()
kk stilinden sıkılmış olcak ki değişmeye başladı![]()
Yani tamamen salaklık ve saçmalıktan kaynaklı birşey ne bileyim. Hani eğer zamana bıraksaydılar, adam kabullenecekti elinde sonunda.. Ama bu saçmalıktan sonra mecbur kabullenecek ya sonunu düşünmeli mutlaka bi insan bunu yapmadan önce.. Ya o adam sana şiddet uygularsa? Eve dönmeye yüzün nasıl olacak düz mantık düşünmek gerek herşey aşk sevgi değil ki. Ne haberler okuyoruz kaç kadın öldü. Allahım akıl fikir versin![]()
Kk değişime uğruyorKk maviye mi büründü bana mı öyle geliyo![]()
Nehir'in topiğine daldım gelinlik topiği var ya hani, orayabi gelinliğin sırtını beğendim bi baksana sende
Gelin hadi güzel ciciler var gelinlikten pastasına kına malzemelerinden gelin saçına daha neler ekleyeceğimDaha önce bakmıştım kuzum bende belirli bir sayfaya kadar. Ama bizim ofiste erkek çok şuan ahanda namaza gittiler geliyorummm![]()
Canım çok teşekkürederimkızlaar selam. hayırlı cumalar. arasıra bakıyorum yazışmalarınıza. koyu sohbettesiniz ne güzel. soleil'cim sevgine sahip çıkışına hayranım kuzucumnehirnil de arkadaş listemde var. onun da hiiiç üşenmeden kaçırdığı yorumları tek tek alıntılayıp cevap yazmasına hayranım
benim günüm bi belli olmadı daha o yüzden yazamıyorum
![]()
geçen gün epilasyon muhabbetiniz olmuştu. ben de düşünüyorum ama nedir nasıldır hiç araştırmadım henüz. sanırım nehirnil bunda tecrübeli. bi ara konuşmak isterim.. sevgiyle kalın arkadaşlar..![]()
Evrim değiştiriyorNeler oluyor Kadınlar Kulubüne![]()
Yaa ne oluyor bu kk ya şimdi ekran pembe oldu![]()
Evet bu şekilde geri dönüşü olmayan bir yola giriliyor yahu 24 yaşındayım hala ara ara tırsıyorum sorumluluktanbu gencecik ailelerinin izni olmadan evlenen kızları anlamadım anlayamıyorum bende mi cesaret yok
aşk sevgi herkes bu şekilde evlilik yapmak ister ama bu değildir ki mantığımızı kenara bırakalım mantıksız bir aşk sadece sonu hüsran olan bir yoldur
ne edebiyat yaptım ama
Kk değişime uğruyor![]()
güzel oldu böyle ekran bi caanlandı sankiiiii![]()
evettt ya sanırım basladııı yetişemicez korkusu tavanngelin cicegi aramaktayım
senin durumlar nasıl
pembe mavi yeşilll
gökkuşağı gibi![]()
Bende o denli deli cesareti yok varda o konularda yokÇok değişti çok erkekleştiEki Görüntüle 1097339
evettt ya sanırım basladııı yetişemicez korkusu tavanngelin cicegi aramaktayım
senin durumlar nasıl
Kk her durumda her açıdan gösteriyo bize dünyanın renklerini
Aman kuzum olmasına da lüzum o yok o konularda![]()
He ya baya erkekleşti, kadınlar değilde erkekler kulübü mü olmaya karar verdi yoksa![]()
Evet bu şekilde geri dönüşü olmayan bir yola giriliyor yahu 24 yaşındayım hala ara ara tırsıyorum sorumluluktanbu gencecik ailelerinin izni olmadan evlenen kızları anlamadım anlayamıyorum bende mi cesaret yok
aşk sevgi herkes bu şekilde evlilik yapmak ister ama bu değildir ki mantığımızı kenara bırakalım mantıksız bir aşk sadece sonu hüsran olan bir yoldur
ne edebiyat yaptım ama
Kk değişime uğruyor
Gelin hadi güzel ciciler var gelinlikten pastasına kına malzemelerinden gelin saçına daha neler ekleyeceğim
Canım çok teşekkürederimBenimde henüz kesin değil tarihim 2015 dedik o kadar bence bununla sınırlı kalma gel tatlım gelin ata binmiş ya nasip demiş bilemeyiz olacakları bir niyetiniz varsa önemli olan o
Lazer epilasyon mu düşünüyorsun iğneli epilasyon mu senelerce lazere gittim kesinlikle önermiyorum en iyi yerlerden birinde yaptırdım üstelik tamamen bitme diye bir şey yok bıraktığın gibi bir kaç aya geri geliyorlar canım iğneliye başladım 3 aydır şuanlık gidiyoruz maksimum 2 sene içerisinde biteceğini söylediler eğer istersen İstanbul'daysan adresi ismi verebilirim özel bir poliklinik
Evrim değiştiriyor![]()
Teşekkür ederim canım. Zamana bıraktım işte. Ama ister istemez takılı kalıyorum. Neyse herşey olacağına varır elbette haklısın.
Denize giren biri değilim canım. Beyaz tenliyim bikini bölgesi tüyleri koyu ve sert malesef jilet yüzündenAlexandite duymuştum bi arkadaşım yaptırıyormuş memnunum demişti. Kaç seans gidileceği uzmanın görüşüne bağlı değil mi? Ya bide takılı kaldığım nokta rahme yumurtalığa falan zararı var mı? Bi arkadaşımın teyzesi de lazer yapıyor sakıncalı diye önermemişti? :26::26:
ne kadan düşünceli bi site değil mi pampişim![]()
![]()
Ah evet en bi çokundan düşünceli çıktı heyt be.Kk sen bu hallere düşecek kadın/adam mıydın
![]()
Ah evet en bi çokundan düşünceli çıktı heyt be.Kk sen bu hallere düşecek kadın/adam mıydın
![]()
Lazer için çok uygun bir ten ve tüy yapın var canım. İlk seanstan bile çok güzel sonuçlar alırsın. Kaç seans gidileceğine aslında uzman karar vermez. Genelde lazer seansları paket olarak satılır mesela bikini bölgesi için 8-10 seans yeterlidir. Seni rahatsız etmeyecek şekilde kalırsa tek tük tüy kalır. Oda dediğim gibi cildinin ve tüyünün lazere ne kadar yanıt verdiğine bağlı. Ama senin tüyün koyuymuş bence güzel sonuç alırsın.
Lazerin rahme ve yumurtalıklara hiç bir zararı yoktur. Zarar verdiğine dair kanıtlanmış olan herhangi bir belgede yoktur. En başta kendi merkezimden örnek vereyim. Çalışan tüm uzmanlarımız evli ve çocuk sahibi insanlar. İçlerinde bu mesleğe evlenmeden başlayan bir sürü insan var. En başta kendilerine yapmazlardı böyle bir zararı olsa. Sana daha bilimsel açıklamamı istersen şöyle söyliyim. Lazer epilasyon kullanılan lazer ışığı tüydeki melanin pigmenti tarafından emilme özelliğine sahiptir. Bu nedenle tüylerin koyu olmasını ister uzmanlar ve seansa gelmeden 1 hafta öncesinden jiletle alıp öyle gelmelerini ister ki tüyler daha koyu çıksın diyedir. Lazer ışığı cilde zarar vermeden doğrudan kıl kökünü yok eden ısıya dönüşerek tahrip olmasını sağlar.