- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
ee bi taraftan iş hyatı bi taraftan ew hayatı mekik dokuyorsun..
çok bi paylaşmda bulunamıyorsun..
ewe gelip direkt yemek yapıyrom ye iç topa derken saat 11 oluyor...
cinsel hayat bi tuhaf zaten...
bilmiyorum..
insanalr soruyor nasıl ewlilk die bende çok güzel bişey diyorum halbukii kafam karışık...
Tamam işte kuzum bundan bahsediyorum. En basit olarak düşünürsek eşine teklifte bulunabilirsin haftanın bir iki günü bana yardımcı ol soframızı kurup yemeği erkenden yiyip beraber film izleyelim keyif yapalım diye. Mutfakta beraber vakit geçirin. Sevmiyosa yardım etmeyi yada mutfağı gelsin yanında seninle muhabbet etsin. Gününüz nasıl geçmiş anlatın birbirinize.
Beraber ortak sevdiğiniz tarzda film alıp evde izleyin. Yeri geldiğinde televizyonu kapatıp oturup karşılıklı kahve içip sohbet edin. Bunlar bir evlilikte olmadığında monotonlaşıyor. Sen yemek yap, sofra kur, kaldır, topla, yıka, yerleştir derken oluyo saat 10-11. Eşinde tv karşısında yada telefonla uğraşıyor olur. Evlilik bu değil ki. Evlilik 2 insanın paylaşmasıdır. Eş olma durumudur. Bence kesinlikle bir adım at ve eşinle bu durumu güzelce konuşun. Daha 11 gün olmuş ya

Cİnsellik konusunda sana bir tavsiyede bulunamıycam henüz evli değilim ama diğer topikteki arkadaşların tavsiyelerine uy