• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ee bi taraftan iş hyatı bi taraftan ew hayatı mekik dokuyorsun..

çok bi paylaşmda bulunamıyorsun..

ewe gelip direkt yemek yapıyrom ye iç topa derken saat 11 oluyor...

cinsel hayat bi tuhaf zaten...

bilmiyorum..

insanalr soruyor nasıl ewlilk die bende çok güzel bişey diyorum halbukii kafam karışık...

Tamam işte kuzum bundan bahsediyorum. En basit olarak düşünürsek eşine teklifte bulunabilirsin haftanın bir iki günü bana yardımcı ol soframızı kurup yemeği erkenden yiyip beraber film izleyelim keyif yapalım diye. Mutfakta beraber vakit geçirin. Sevmiyosa yardım etmeyi yada mutfağı gelsin yanında seninle muhabbet etsin. Gününüz nasıl geçmiş anlatın birbirinize.

Beraber ortak sevdiğiniz tarzda film alıp evde izleyin. Yeri geldiğinde televizyonu kapatıp oturup karşılıklı kahve içip sohbet edin. Bunlar bir evlilikte olmadığında monotonlaşıyor. Sen yemek yap, sofra kur, kaldır, topla, yıka, yerleştir derken oluyo saat 10-11. Eşinde tv karşısında yada telefonla uğraşıyor olur. Evlilik bu değil ki. Evlilik 2 insanın paylaşmasıdır. Eş olma durumudur. Bence kesinlikle bir adım at ve eşinle bu durumu güzelce konuşun. Daha 11 gün olmuş ya :17: Tazeciksiniz daha :17:

Cİnsellik konusunda sana bir tavsiyede bulunamıycam henüz evli değilim ama diğer topikteki arkadaşların tavsiyelerine uy :23:

Evlilik haliyle nişanlılık gibi olmuyor. ilk haftalarda bocalamanız normal fakat zamanla oturacaktır.
bizim hala anlaşamadığımız şeyler oluyor ama zamanla alışıcaz.
biz de evleneli 2 aya yaklaşıyor nerdeyse.
bu arada herkese merhaba... :3:

Kızlar SELAM
Konu cok guzel ben de dahil olmalıyım

İliskimiz 16 yasinda baslayınca sıkılırız diye korkmustum
Ama ben sıkılmadım aynı sizin dediginiz gibi
Gun gectikce iliskimden daha memnun hale geliyorum daha cok sevip baglaniyorum

Hayatta yapacak, gezecek, gorecek cok sey var beee
Niye sıkılalım ki hepsini sevdiklerimizle yaptıgımız surece :26:

Evlenince aaa bu muymus evlilik mi diyecegiz yoksa biz de :26:

Ben öyle diyeceğimi sanmıyorum kuzum. Açıkcası yaşamayı istediğim onunla paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki. Hayatım onunla daha bir anlamlı olacak inşallahh :17:

Kızlar SELAM
Konu cok guzel ben de dahil olmalıyım

İliskimiz 16 yasinda baslayınca sıkılırız diye korkmustum
Ama ben sıkılmadım aynı sizin dediginiz gibi
Gun gectikce iliskimden daha memnun hale geliyorum daha cok sevip baglaniyorum

Hayatta yapacak, gezecek, gorecek cok sey var beee
Niye sıkılalım ki hepsini sevdiklerimizle yaptıgımız surece :26:

Evlenince aaa bu muymus evlilik mi diyecegiz yoksa biz de :26:

Canım bence öyle demiyorsun sanırım evlilikten beklentilerinle alakalı ve ilk günlerin tedirginliği uyum sağlayacak mıyız ve kişilerin birbirlerinden istedikleri net olarak belirtmemekle ya da yanlış anlamalarla sorun olabilir onlarda zamanla halledilir diye düşünüyorum ben :16:

Aşk güzel olmaz mı :17: Herşey onunla başlar.. Onunla çoğalır :69: Onunla devam eder :69:
:48::38::69:
Evlilik haliyle nişanlılık gibi olmuyor. ilk haftalarda bocalamanız normal fakat zamanla oturacaktır.

Canım ben seni tanıyorum sanki bebiş bekliyorsunuz öyle mi maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek::38:

Son düzenleme:
ewet işte aynen öle canım..

sewgiliyken bilirsin birbirinizi sewersiniz öpersniz dokunursunuz çok güzel gelir yaa ewlenirken öle olmuyormuş işte korku oluyor ya acırsa ya onu mutlu edemezsem falan filan kafamda bi sürü sorular ewlendik ewleneli daha 3 kere beraber olabldik we çok uyumsuzsuz 2mizde zewk almıyoruz...

nasıl olacak napcaz bilemiyorum :50:

canımm üzülme bak sana %100 kesin bilgi veriyorum
çok yakın tanıdıklarımdan
zamanla cinsellikte uyum yakalayacaksınız hiiiç merak etme
zamanla sen de mutlu olacaksın o da mutlu olacak bu konuda
yeter ki birbirinizle konuşun, birbirinizi yönlendirin ve birbirinize dokunmaktan vazgeçmeyin
tamam mı
bu çiftlerin beraber öğreneceği bir süreç

hoşgeldin canımmmmm..
sevgililikle evlilik bir olmaz tabi değil mi sonuçta şimdi mesela ben öğrenciyim iş hayatım yok
evlenince iş hayatı olacak ev işleri olacak vs vs illa bir farklılık olacaktır

---

Benim yazdığımı görmediniz mi kızçeler
not: görmüşsünüz tamam :16:

Son düzenleme:
Ben öyle diyeceğimi sanmıyorum kuzum. Açıkcası yaşamayı istediğim onunla paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki. Hayatım onunla daha bir anlamlı olacak inşallahh :17:

senin aşkın beni benden alıyor zaten kuzum :116:
biz çok gezdik tozduk ben daha da amaaaan az gezmişiz üniv. hayatımızda diyorum sevgilime :1:
ne bileyim bence bu hayatta daha yapacak çok şey var :1:
bi de yanında anlaştığın biri oldu mu tadından yenmez

Canım bence öyle demiyorsun sanırım evlilikten beklentilerinle alakalı ve ilk günlerin tedirginliği uyum sağlayacak mıyız ve kişilerin birbirlerinden istedikleri net olarak belirtmemekle ya da yanlış anlamalarla sorun olabilir onlarda zamanla halledilir diye düşünüyorum ben :16:

beklentileri çok yüksek tutmamak en iyisi :116:

Tamam işte kuzum bundan bahsediyorum. En basit olarak düşünürsek eşine teklifte bulunabilirsin haftanın bir iki günü bana yardımcı ol soframızı kurup yemeği erkenden yiyip beraber film izleyelim keyif yapalım diye. Mutfakta beraber vakit geçirin. Sevmiyosa yardım etmeyi yada mutfağı gelsin yanında seninle muhabbet etsin. Gününüz nasıl geçmiş anlatın birbirinize.

Beraber ortak sevdiğiniz tarzda film alıp evde izleyin. Yeri geldiğinde televizyonu kapatıp oturup karşılıklı kahve içip sohbet edin. Bunlar bir evlilikte olmadığında monotonlaşıyor. Sen yemek yap, sofra kur, kaldır, topla, yıka, yerleştir derken oluyo saat 10-11. Eşinde tv karşısında yada telefonla uğraşıyor olur. Evlilik bu değil ki. Evlilik 2 insanın paylaşmasıdır. Eş olma durumudur. Bence kesinlikle bir adım at ve eşinle bu durumu güzelce konuşun. Daha 11 gün olmuş ya :17: Tazeciksiniz daha :17:

Cİnsellik konusunda sana bir tavsiyede bulunamıycam henüz evli değilim ama diğer topikteki arkadaşların tavsiyelerine uy :23:

kesinlikle canımm aynen bende bunları yapmak istiyorum inanır mısın ben mutfağı toparlarken o maç izliyor yüzünü doru dürst göremiyorum...

hatta diyorumki yanıma gel mutfakta cilveleşelim diyorum o da maç war kaldrma şimdi beni yorgunum diyor... yanii sankii 40 yıllık ewliyiz kanımız donmuş gibi..

halbuki beraber çabucqk toplayalım toplarken sohbet edelim mısır patlatalım film faln izleyelim istiyorum ama öle değil...

bildiğin annem gibi oldum yaa.. çamaşır bulaşık ütü temzlik sürekli kendimi bunlarla uğraşırken bluyorm ..

onların tawsiyesine de uycam bu gece bu sölediklerimi yapıcam...

Merhabalar canım hoş geldinn :3:

Kuzum illaki olacaktır anlaşamadığınız noktalar bu çok normal. Onlarda evliliğinizin tuzu biberi olur :16:

Sen hamile misin doğru mu görüyorum :53:

ewet işte aynen öle canım..

sewgiliyken bilirsin birbirinizi sewersiniz öpersniz dokunursunuz çok güzel gelir yaa ewlenirken öle olmuyormuş işte korku oluyor ya acırsa ya onu mutlu edemezsem falan filan kafamda bi sürü sorular ewlendik ewleneli daha 3 kere beraber olabldik we çok uyumsuzsuz 2mizde zewk almıyoruz...

nasıl olacak napcaz bilemiyorum :50:

Bence korktuğunuz ve akışına bırakmadığınız için oluyor zevk alacak mıyız zevk verecek miyim diye düşünürken aslında ikinizde kasılıyor ve karşınızdakine yansıtıyorsunuz ben gayet iyi anladım aslında ikinizde çabalıyorsunuz fazla çabalamaktan geliyor oysa ki cinsel birliktelik oluruna bırakılarak anı yaşayarak hissedilir yaşamadım ama çok iyi anıyorum inan yaşayınca belki faklı oluyordu ama bence iş burada bitiyor kasılıyorsunuz güzel olsun muhteşem olsun diye çabalıyorsunuz rahatlasanız bir oluruna bıraksanız bakacaksınız ki zevk almaya başlamışsınız öncesini bence zaten biliyorsundur ama güzel bir akşam yemeği eşler rahatlamış belki film izlemiş ya da ılık duş almış olsun ki rahat davransın zaten ön sevişme ve öpüşmeler alevlendirecektir ve devamı gelecektir ama rahat olmak gerek önemlisi bu zevk veriyor muyum alıyor muyum diye düşünmeden anı yaşamalı :38:

senin aşkın beni benden alıyor zaten kuzum :116:
biz çok gezdik tozduk ben daha da amaaaan az gezmişiz üniv. hayatımızda diyorum sevgilime :1:
ne bileyim bence bu hayatta daha yapacak çok şey var :1:
bi de yanında anlaştığın biri oldu mu tadından yenmez

beklentileri çok yüksek tutmamak en iyisi :116:

:17::17: teşekkür ederim kuzummmm :54:

Bencede öyle kuzum hayatta yapacak yaşayacak çok güzel şeyler var. Yeterki ömür olsun, sağlık olsun :16:

canımm üzülme bak sana %100 kesin bilgi veriyorum
çok yakın tanıdıklarımdan
zamanla cinsellikte uyum yakalayacaksınız hiiiç merak etme
zamanla sen de mutlu olacaksın o da mutlu olacak bu konuda
yeter ki birbirinizle konuşun, birbirinizi yönlendirin ve birbirinize dokunmaktan vazgeçmeyin
tamam mı
bu çiftlerin beraber öğreneceği bir süreç

hoşgeldin canımmmmm..
sevgililikle evlilik bir olmaz tabi değil mi sonuçta şimdi mesela ben öğrenciyim iş hayatım yok
evlenince iş hayatı olacak ev işleri olacak vs vs illa bir farklılık olacaktır

---

Benim yazdığımı görmediniz mi kızçeler
not: görmüşsünüz tamam :16:

pes etmiyorum ama üzülüyorum yanii birbirimizi deli gibi sewmemize rağmen böle olmamız beni kahrediyor...

inşllah düzeliriz...

kesinlikle canımm aynen bende bunları yapmak istiyorum inanır mısın ben mutfağı toparlarken o maç izliyor yüzünü doru dürst göremiyorum...

hatta diyorumki yanıma gel mutfakta cilveleşelim diyorum o da maç war kaldrma şimdi beni yorgunum diyor... yanii sankii 40 yıllık ewliyiz kanımız donmuş gibi..

halbuki beraber çabucqk toplayalım toplarken sohbet edelim mısır patlatalım film faln izleyelim istiyorum ama öle değil...

bildiğin annem gibi oldum yaa.. çamaşır bulaşık ütü temzlik sürekli kendimi bunlarla uğraşırken bluyorm ..

onların tawsiyesine de uycam bu gece bu sölediklerimi yapıcam...[/B]

Sende haklısın kuzum. Eşin istemiyorsa ne kadar zorlayabilirsin :31: benim nişanlım bu tarz konularda çok fazla anlayışlı çok şükür. Şimdi bile ağzımı açmadan yardım eder. Onlara gittiğimde mutfakta illa gelir boynumu öper sırnaşmaya çalışır :17: sarılmaya çalışır :17:

Ama eşinin zamanla seninle ilgileneceğine eminim. Oda sıkılacak artık oturmaktan, maç izlemekten. Sana saracak bu sefer :23:

Hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyorus :23:

:17::17: teşekkür ederim kuzummmm :54:

Bencede öyle kuzum hayatta yapacak yaşayacak çok güzel şeyler var. Yeterki ömür olsun, sağlık olsun :16:

evet yeter ki sağlık olsun.. askerin nasıl kuzum.. bi daha ne zaman görüşeceksiniz dağıtımda mı

pes etmiyorum ama üzülüyorum yanii birbirimizi deli gibi sewmemize rağmen böle olmamız beni kahrediyor...

inşllah düzeliriz...

canım üzülme bu kadar inan ki halledersiniz yaa
bak şimdi dünya kupası var ona bir şey diyemem
ben de oturup izliyorum maçları :1::1::1:
sen de bence bir gün iş yapma ne olacak yaaa
iş yapma beraber bir şey yapın ertesi gün toplarsın

evet yeter ki sağlık olsun.. askerin nasıl kuzum.. bi daha ne zaman görüşeceksiniz dağıtımda mı

canım üzülme bu kadar inan ki halledersiniz yaa
bak şimdi dünya kupası var ona bir şey diyemem
ben de oturup izliyorum maçları :1::1::1:
sen de bence bir gün iş yapma ne olacak yaaa
iş yapma beraber bir şey yapın ertesi gün toplarsın

Çok şükür iyi kuzum. Her gün çok rahat bir şekilde konuşuyoruz. Hatta geceleri mesajlaşıyorus :23:

16 gün sonra yanımda kuzummm :72: Dağıtım iznine geliyor :16:

Bence korktuğunuz ve akışına bırakmadığınız için oluyor zevk alacak mıyız zevk verecek miyim diye düşünürken aslında ikinizde kasılıyor ve karşınızdakine yansıtıyorsunuz ben gayet iyi anladım aslında ikinizde çabalıyorsunuz fazla çabalamaktan geliyor oysa ki cinsel birliktelik oluruna bırakılarak anı yaşayarak hissedilir yaşamadım ama çok iyi anıyorum inan yaşayınca belki faklı oluyordu ama bence iş burada bitiyor kasılıyorsunuz güzel olsun muhteşem olsun diye çabalıyorsunuz rahatlasanız bir oluruna bıraksanız bakacaksınız ki zevk almaya başlamışsınız öncesini bence zaten biliyorsundur ama güzel bir akşam yemeği eşler rahatlamış belki film izlemiş ya da ılık duş almış olsun ki rahat davransın zaten ön sevişme ve öpüşmeler alevlendirecektir ve devamı gelecektir ama rahat olmak gerek önemlisi bu zevk veriyor muyum alıyor muyum diye düşünmeden anı yaşamalı :38:

aynen ölee benhep öle düşünüyorum we bven rahat dawrnamadığım için o da rahat olamıyor...

yaniii bi şeklde uyumu yakalamamız şart o çok takmıyor olur merak etme diyor ama ben hep düşünüyorum hep nolcak nasıl yapcaz neden zewk almıyorum işkence gibi geliyor diyorum atık...

bu ikadınlar nasıl zewk alıyorlar ben ne zman alcam die düşünyrm yatakta da günlük olarakta....

akışına bıraksak örneğin film izlerken gelşse işler çok daha iyi olur...

öteki trlü diret sanki bu benm görewim ben bunu yapmak zorundaymşım gibi oluyor....

Sende haklısın kuzum. Eşin istemiyorsa ne kadar zorlayabilirsin :31: benim nişanlım bu tarz konularda çok fazla anlayışlı çok şükür. Şimdi bile ağzımı açmadan yardım eder. Onlara gittiğimde mutfakta illa gelir boynumu öper sırnaşmaya çalışır :17: sarılmaya çalışır :17:

Ama eşinin zamanla seninle ilgileneceğine eminim. Oda sıkılacak artık oturmaktan, maç izlemekten. Sana saracak bu sefer :23:

Hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyorus :23:

sevdiklerimiz birbirine benziyor kuzum
hatta ben bunalırım bu kadar sırnaşmasından
bazen düşünüyorum evlenmeye çok istekli olmakla hata mı ediyorum acaba diye
beni hiç rahat bırakmayacak gibi hissediyorum
misal bir işle uğraşıyorum müsade vermiyor
hele safranboluda gazete okuacam iki dakka bırakmıyor
bulmaca çözeceğim bırakmıyo bi rahat vermiyor hadi sohbet edelim diye

millet hep evlenince değişir böyle ilgili olmaz diyor :44::44::44:

Back
X