2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Anaammmm, ben geldim herkes çıktıııı

Sağol canım benim =)
şimdi okudum sanada cok gecmiş olsun canım yarın falan hafifler inşallah

İkinci gün bir şey kalmıyor ama ilk gün berbat oluyorum canım yaaaa...

bende aranıza katılayımmı:S

Hoşgeldin canım, Allah hayırlısını kısmet etsin inşallah sana da. Eskisini de takma kafana, perimin dediği gibi o kadar kolaysa silmek sen de düşünme artık, boşver.

Periiiimmciiimm baktın mı sonuçlara tekrar? Var mı belli olan?

Canım bende şaşırdım ama hepsi belli oldu hatta şimdi o yüzden geç yazıyorum.
Sonuçlar gene aynı değerler.
Ama bu sefeer en yüksek değer 2 hastanede 20 di benimde sonucum 20 di.
Burda da 20 ama burda en yüksek değerleri hastaneye göre 25 Anlamadım bende:26:
Hayırlısı artık canım yarın gidicem sonuçları göstermeye :)
Sen neler yaptın canım, kaç dk kaldı iş bitimine.
Bugün bende bir tuaflık sürekli yemek yemek istiyorum yaa

Yarın mutlaka bize de haber ver, merak ederiz...
Benim 50 dk var tatlım, 50 dk sonra özgürüm :)
Bugün kuzenimin düğünü için aldığım elbisenin tadilat işleri vardı, o bitti, onu almaya gideceğim. Ondan sonra da ayakkabı bakmaya gideceğiz. Bakalım bulabilecek miyim? 10 gün kaldı düğüne, bakalım nasıl yetişecek... Sevgilim de haftaya çarşamba geliyor hayırlısıyla, o yüzden bütün işlerimi çarşambadan önce bitirmem lazım. Koşuşuturmaca olacak bol bol. Bizim gelin de hala eksik tamamlıyor yazık. Önceden ona kızıyordum, sizinle de paylaşmıştım ama asıl sorumsuz annesi ve babası. Kızcağıza bir şey diyemiyorum artık.
Senin sağlık meselelerine canın sıkıldı ya, ondan yemek istiyorsundur, bana da öyle oluyor kimi zaman. Şimdi bir tabak çikolata verseler yerim mesela:)

Elbise şu paylaştığın resimdeki diymi?
Gerçekten çok yakışmıştı sana canım.
Bulursun ayakkabı neden bulamayacakmışsın... İnşallah içine siner.
Oooo Çarşamba büyük gün kavuşma var demek ki hımm :)) Aşkk var yaniii
Çarşambaya kadar sık dişiini canım bütün işlerini bitiri verirsin sonrada size zaman kalır ne güzel.
Evet cnaım o günde hep demiştik ya annesinden kaynaklanıyordur yoksa hangi kız yapmak ister?
Onunda yaşayacağı ev kuruluyor eksikli olmak istemez ama aileden geliyorsa yapacak birşeyide yoktur.
Canım kan aldırdım işte toplam 25 saatte 9 tüp.
O beni kötü yaptı.. Sabahtan beri bir 11 de kahvaltı yaptım. Birazcık çikolalata O kadar aslında.
Ama akşam yemeği yemeğe gideceğim birazdan bugün erken olucak ama olsun.
Çok teşekkür ederim canım benim ilgilendiğin için.
Şimdi bir emekli hemşire teyze geldi çıkmak zorundayım canım onunlada konuşayım.
San aayıp olmaz diymi, kusura bakma canım. Bir göstereyim onada belki birşeyler der
Kocaman öpüyorum tatlım

Canım çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim.
Evet sevgilim geliyor ama sadece bir gün başbaşa kalabiliyoruz, buna da şükür diyeceğiz artık napalım...
Neyse tatlım, bununla gelmiş geçmiş olsun, sen dikkat et kendine. Bakalım doktor yarın ne diyecek...
NE demek tatlım, göster tabi. Öpüyorum ben de

poff tam zamanında yoğunlaştı işlerim.. tam alıntılarımı yaptım cevap yazacakken bir sürü iş çıktı...

bende aranıza katılayımmı:S

hoşgeldin canımm... tabi ki katıl..

üzülmek istemiyorum zaten canım umarım bundan sonrada üzülmem buraya yazdıkca bekleyenin sadece ben olmadıgımı dha zor sartlarda sevdiğini bekleyenlern olduğunu görüyorum sabır diyorum artk

bunu bende merak ediyorum hangi ifade için hangi sayının kullanılacgı yazıyo mu acaba bi yerde yeni oldugmuzu belli ediyoruz

Oooo ben hiziniza yetişemiyorum ya maşallah size sohbet iyi gidiyor bende isten ciktim eve gidiyorum
Bugün dersanede lise grupları biber gazı sikmis resmen bayılıyordum neredeyse :2:

Neyse o olayı atlattık.babam aradı ben gelemiyorum kızım dedi yani sevdicegim ile tanışmadılar.benim ki çok heyecan yapmıştı oysa

İşten çıkınca kv hediye aldık içli dışlı takım diyorlar bilirsiniz anneler giyiyor ya onlardan aldım daha doğrusu almak zorunda kaldım zira büyük gorumcem ondan al dedi :/ biraz emrivaki oldu ama yine de çok üstünde durmadım...

Ah başlayabilsem
Dersaneye kaydoldum sırf disipline gireyim diye o da ekimde başlayacak. Hayırlısı artık...

gecmiş olsn canım.
yeni mi tanıscaklardı dha.sevgilin üzülmedi mi tanısamynca.valla heycn yapmstr tabi

O 1 gün bile nasıl mutlu oluyor insan diymi caım.
Doktor işini pazartesiye bıraktım canım sanırım 1 sonuç daha çıkıcakmış öyle diyor kağıtta.
Bende çok öptüm canım

Ah başlayabilsem
Dersaneye kaydoldum sırf disipline gireyim diye o da ekimde başlayacak. Hayırlısı artık...

Başla canım başla, biraz ilerlemiş olrusun

İyi akşamlar kızlarr

İyi akşamlar canımmm :)

Ben de burdayımm
Ve çok açımm

Hoşgeldin canım... Gel sana güzel bir sofra hazırlayayım yiyelim karşılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…