Sağol canım benim =)
şimdi okudum sanada cok gecmiş olsun canım yarın falan hafifler inşallah
bende aranıza katılayımmı:S
Ebisimmmm canmmmm ben burdayımmmmmmm
Periiiimmciiimm baktın mı sonuçlara tekrar? Var mı belli olan?
Canım bende şaşırdım ama hepsi belli oldu hatta şimdi o yüzden geç yazıyorum.
Sonuçlar gene aynı değerler.
Ama bu sefeer en yüksek değer 2 hastanede 20 di benimde sonucum 20 di.
Burda da 20 ama burda en yüksek değerleri hastaneye göre 25 Anlamadım bende:26:
Hayırlısı artık canım yarın gidicem sonuçları göstermeye :)
Sen neler yaptın canım, kaç dk kaldı iş bitimine.
Bugün bende bir tuaflık sürekli yemek yemek istiyorum yaa
Yarın mutlaka bize de haber ver, merak ederiz...
Benim 50 dk var tatlım, 50 dk sonra özgürüm :)
Bugün kuzenimin düğünü için aldığım elbisenin tadilat işleri vardı, o bitti, onu almaya gideceğim. Ondan sonra da ayakkabı bakmaya gideceğiz. Bakalım bulabilecek miyim? 10 gün kaldı düğüne, bakalım nasıl yetişecek... Sevgilim de haftaya çarşamba geliyor hayırlısıyla, o yüzden bütün işlerimi çarşambadan önce bitirmem lazım. Koşuşuturmaca olacak bol bol. Bizim gelin de hala eksik tamamlıyor yazık. Önceden ona kızıyordum, sizinle de paylaşmıştım ama asıl sorumsuz annesi ve babası. Kızcağıza bir şey diyemiyorum artık.
Senin sağlık meselelerine canın sıkıldı ya, ondan yemek istiyorsundur, bana da öyle oluyor kimi zaman. Şimdi bir tabak çikolata verseler yerim mesela:)
Elbise şu paylaştığın resimdeki diymi?
Gerçekten çok yakışmıştı sana canım.
Bulursun ayakkabı neden bulamayacakmışsın... İnşallah içine siner.
Oooo Çarşamba büyük gün kavuşma var demek ki hımm :)) Aşkk var yaniii
Çarşambaya kadar sık dişiini canım bütün işlerini bitiri verirsin sonrada size zaman kalır ne güzel.
Evet cnaım o günde hep demiştik ya annesinden kaynaklanıyordur yoksa hangi kız yapmak ister?
Onunda yaşayacağı ev kuruluyor eksikli olmak istemez ama aileden geliyorsa yapacak birşeyide yoktur.
Canım kan aldırdım işte toplam 25 saatte 9 tüp.
O beni kötü yaptı.. Sabahtan beri bir 11 de kahvaltı yaptım. Birazcık çikolalataO kadar aslında.
Ama akşam yemeği yemeğe gideceğim birazdan bugün erken olucak ama olsun.
Çok teşekkür ederim canım benim ilgilendiğin için.
Şimdi bir emekli hemşire teyze geldi çıkmak zorundayım canım onunlada konuşayım.
San aayıp olmaz diymi, kusura bakma canım. Bir göstereyim onada belki birşeyler der
Kocaman öpüyorum tatlım
Amin canım. Hani Şubatta da var falan demiştim sonra konuşmuştuk hep hatırlarsan.
Her hastane nedense bulamıyor bunu
Dünkü kes,n var dedi bakalım bu ne diyecek.
hatırlıyorum tatlımm.. yarın sonuçlarını göster de bir bakalım, inşallah sorun yoktur..
Yağmur yağmalı artıkk lütfennn
bende aranıza katılayımmı:S
öyle yap canım ne güzel giyer kadın
umutlu canım aradasların söyledigi gibi mezun olmanı beklemen en güzeli
rica ederim tatlım, ne demek! sen için sıkıldıkça,bunaldıkça yaz buraya biz hepimiz destek oluruz sana..kafanı dağıtacak bir şeyler yapmaya çalış, derslerine odaklan ve sevgili olmanın tadını çıkar :) evlendikten sonra geri getiremeyeceksin bu günleri bu heyecanları görüşmeler, buluşmalar, hatta telefon konuşmaları bile sıkıntı oluyor belki sevgiliyken ama, bunun tadı da bir başka :) boş ver keyfini çıkar ve hiiiçç üzülmeee
bunları siz ezberemi diyosunuz :1
ben kpss çalışırken bi insana beddua edeceksen Allah seni kpss çalıştırmak zorunda bıraksın en iyi beddua olur derdim
temel yoksa sıfırdan başlamak çok zor.
ama olmayacak bişey değil tabiki. bende sana yardımcı olabilirim istersen tabiki
inşallah atanırım.kendi ayaklarımın üstünde dururum.hayattan tek beklentim bu şimdilik
Gerçekten herşey saygıdan geçiyor.
Ne çok duymuşsundur canım 5 6 yıllık ilişkilerin bittiğini...
Sevmek bir yere kadar. Evet çok seviyorum, seviliyorum
Ama işte yetmez.
İnşallah atanırız canım.
Canımm :)) Bu arada 92 ye evet dedin ve sildin sanırım
Kızlar bu arada KPSS hazırlık kesinlikle bir işkenceydi bana...
Ben Anadolu Meslek Çıkışlııyım. Puanım 4 tane Anadolu Lisesine yetiyordu ama düz lise okumamaya yeminliydim resmen.
İstemedim hiçbir zaman. Elimde mesleğim olsun ona göre uzmanlaşıp hayatıma devam edeyim dedim.
Gönlümde de bir meslek vardı zaten. Katiplik.
Ben 3 gün staj yapıyordum 2 gün okul... O zor aralarda çalışmaya çalıştım resmen.
Tek tavsiyem Mutellam özellikle sana kuzum bu şimdiden başla. Zor yetişiyor.
Ben okul zamanı kafayı yedim. Rüyalarımda derse devam ediyordum ne anılarım var
Birde pis bir huyum vardı yazarak çalışma gibi.
Vee yazdığımı beğenmediysem 1 ünitenin sil baştan yapıyordum defteri(Tarih bölümünü) :26:
Zaman çok kaybettirdi bana. 1. Dünya Savaşına bile gelememiştim siz düşünün
Ama ben hiç Anayasa, Coğrafya, Türkçe bakmadım hiç.
Coğrafya sevmem ilgilenmedim sınavda da yorum sorusunu yaptım...
Türkçe aram şöyle böyle iyidir.
Matematik çözüdm ama bana matematik getirdi ne puan getirdiyse...
normalde 30 da 24 25 netim çıkardı..
Sınavda ise tam ters köşe oldum zordu bizim mat soruları... Grafik soruları en kolay sorulardır ama çok zordu. Yapamamıştım.
20 Net mi :44: ne çıkarmıştım
Çok yazdım. Rana cım cnm senin KPSS puanın kaç?
Ne mezunusun sakıncası yoksa?
Oooo ben hiziniza yetişemiyorum ya maşallah size sohbet iyi gidiyorbende isten ciktim eve gidiyorum
Bugün dersanede lise grupları biber gazı sikmis resmen bayılıyordum neredeyse :2:
Neyse o olayı atlattık.babam aradı ben gelemiyorum kızım dedi yani sevdicegim ile tanışmadılar.benim ki çok heyecan yapmıştı oysa
İşten çıkınca kv hediye aldık içli dışlı takım diyorlar bilirsiniz anneler giyiyor ya onlardan aldım daha doğrusu almak zorunda kaldım zira büyük gorumcem ondan al dedi :/ biraz emrivaki oldu ama yine de çok üstünde durmadım...
gecmiş olsn canım.
yeni mi tanıscaklardı dha.sevgilin üzülmedi mi tanısamynca.valla heycn yapmstr tabi
Canım çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim.
Evet sevgilim geliyor ama sadece bir gün başbaşa kalabiliyoruz, buna da şükür diyeceğiz artık napalım...
Neyse tatlım, bununla gelmiş geçmiş olsun, sen dikkat et kendine. Bakalım doktor yarın ne diyecek...
NE demek tatlım, göster tabi. Öpüyorum ben de
Ah başlayabilsem
Dersaneye kaydoldum sırf disipline gireyim diye o da ekimde başlayacak. Hayırlısı artık...
O 1 gün bile nasıl mutlu oluyor insan diymi caım.
Doktor işini pazartesiye bıraktım canım sanırım 1 sonuç daha çıkıcakmış öyle diyor kağıtta.
Bende çok öptüm canım
Başla canım başla, biraz ilerlemiş olrusun
İyi akşamlar kızlarr
Ben de burdayımm
Ve çok açımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?