Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....
Şirket he iyimiş cnm :)
Birşey diyim mi bu devirde iş olsun güzel bir kazancı olsunda boşver ha konya ha istanbul
İnsan büyüdüğü şehirden vazgeçemez tabi ama iş hayatıda başlı başına bir gerçek
Evet cnm ilk kiraya.
ama bizim düşüncemiz Allah nasip ederse ilk 2 ay ya da 3 ay kira ödücekler zaten. Sonrasında Kira biz vermeden kendi evimize çıkmak. Krediyle tai.
Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ama biz çocuk flaan yokken + Altınlar varken evi adık aldık yoksa çok zor
Evet cnm ilk kiraya.
ama bizim düşüncemiz Allah nasip ederse ilk 2 ay ya da 3 ay kira ödücekler zaten. Sonrasında Kira biz vermeden kendi evimize çıkmak. Krediyle tai.
Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ama biz çocuk flaan yokken + Altınlar varken evi adık aldık yoksa çok zor
evet canım en iyisi dediğin gibi...
hazır elde altınlar varken, .ocuk da yokken almak lazım..
kira öder gibi ev sahibi olursunuz inşallah canım
allahın izniyle
evet canım en iyisi dediğin gibi...
hazır elde altınlar varken, .ocuk da yokken almak lazım..
kira öder gibi ev sahibi olursunuz inşallah canım
allahın izniyle
zaten çoğunun şikyeti böyle kuzum yaa
genelde ailelerin evi oluyo ama ikincisi mümkün olmuyo malesef.
onu da çalışarak allahın izniyle kendimiz bi şekilde yapacağız :)
zaten çoğunun şikyeti böyle kuzum yaa
genelde ailelerin evi oluyo ama ikincisi mümkün olmuyo malesef.
onu da çalışarak allahın izniyle kendimiz bi şekilde yapacağız :)
Canım ben çıkıyorum yarın 2 tane sınavım var. Tahminen yarında gelemem salı ya 3 sınav .
Yılbaşı döünüşü okula dönüşüm müthiş olacak
Çok öpüyorum
Kendinize dikkat edinnnn
Tatlı rüyalar...
Yüyada Sevidklerimizi görelimmm
Canım ben çıkıyorum yarın 2 tane sınavım var. Tahminen yarında gelemem salı ya 3 sınav .
Yılbaşı döünüşü okula dönüşüm müthiş olacak
Çok öpüyorum
Kendinize dikkat edinnnn
Tatlı rüyalar...
Yüyada Sevidklerimizi görelimmm