2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Güzelmiş canım :17:
Ben bu tarz birşey alacağım :16:

Eki Görüntüle 1009496

Kararsız kaldım ya, başka hangi renk olabilir sence tatlım :44:

herşeyden önce senin hangi rengi istediğin önemli :34:

tabi bununla beraber ten rengin kınada giyeceğin diğer kıyafet ve beden şeklin hepsi önemli bence

ama yinede soracak olursan toz pembe güzel elbisenin modelinede güzel olur,onun dışında gümüş rengi olabilir mi :44: yada güzel tonda mor

herşeyden önce senin hangi rengi istediğin önemli :34:

tabi bununla beraber ten rengin kınada giyeceğin diğer kıyafet ve beden şeklin hepsi önemli bence

ama yinede soracak olursan toz pembe güzel elbisenin modelinede güzel olur,onun dışında gümüş rengi olabilir mi :44: yada güzel tonda mor

Toz pembe istiyorum ama etrafımda o kadar çok toz pembe görüyorum ki o yüzden kararsız kaldım iyice :9:
Esmer tenliyim canım, 47 kiloyum malesef ki :19: bindallı gümüş rengi bordo tonu olacağı için farklı bi renk istedim elbiseyide :44:
Tavsiyelerini dikkate alacağım canım çok sağol :54:

Toz pembe istiyorum ama etrafımda o kadar çok toz pembe görüyorum ki o yüzden kararsız kaldım iyice :9:
Esmer tenliyim canım, 47 kiloyum malesef ki :19: bindallı gümüş rengi bordo tonu olacağı için farklı bi renk istedim elbiseyide :44:
Tavsiyelerini dikkate alacağım canım çok sağol :54:

tam bilmiyorum ama nette mutlaka vardır program indir onu resmin üzerinde renk denemeleri yapıp kararını öyle de verebilirsin

Kızlar ben geldim nasılsınız :3::3:

Kına için beğendim bunu, normalde tesettürlüyüm. Lakin kadınlar arasında olacağı için, bu tarz birşey alacağım. Tabi yaka kısmı bu kadar açık olmayacak biraz daha kapalı bi şekilde sizce nasıl ? :17: Rengini farklı düşünüyorum :16:

Eki Görüntüle 1009450 Eki Görüntüle 1009451

Çokk güzel bence. Kırmızısı şahane. Ay kesin al, kırmızı al. Ben hala ne giyeceğimi bilmiyorum.

Yaa ben de 3 günlük Trabzon maceramı bitirip Ankara'ya geldim bugün. :(
Akşam da işe gitcem, bu gece nöbetçiyim.

neden hayal canım sorun mu var?

günaydın canım hepimizin :16::16:

yok tatlım sorun değil de hayat şartları diyelim.. Sevgilim de ben de borçsuz bir şekilde evlenmek istiyoruz, yani borçsuz evlenmek mümkün olmasa da en az borçla evlenmek istiyoruz. ve ikimizin de hazırlandığımız sınavlar var bu yıl. Kazanma durumumuza göre öne çekme veya erteleme durumlarımız da olabilir. Anlayacağın baya karışık bizim işler canım.:31:

yok tatlım sorun değil de hayat şartları diyelim.. Sevgilim de ben de borçsuz bir şekilde evlenmek istiyoruz, yani borçsuz evlenmek mümkün olmasa da en az borçla evlenmek istiyoruz. ve ikimizin de hazırlandığımız sınavlar var bu yıl. Kazanma durumumuza göre öne çekme veya erteleme durumlarımız da olabilir. Anlayacağın baya karışık bizim işler canım.:31:

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim :31:

Adamda sac yok ki neresini yapsin yazik;) o acayip terler ben bilirim alayim da hazir olsun hem otelimiz icin hem de salon icin
Dus almasa bile degistirir adamdaki ter bezleri herseyden cok calisiyor:1:
alemsin valla :1::1::1:

Kına için beğendim bunu, normalde tesettürlüyüm. Lakin kadınlar arasında olacağı için, bu tarz birşey alacağım. Tabi yaka kısmı bu kadar açık olmayacak biraz daha kapalı bi şekilde sizce nasıl ? :17: Rengini farklı düşünüyorum :16:

bu modele mint yeşili güzel olur bencee:16:

Eki Görüntüle 1009470 beniiim bindallımda bu olcak sanırım gelinligin yanındaa hediye olarak alıyorum ben

kız bu da gelinlik gibi duruyor zaten :1::1:

alemsin valla :1::1::1:

bu modele mint yeşili güzel olur bencee:16:

kız bu da gelinlik gibi duruyor zaten :1::1:

olsunnn canımmm daha gösterişliiii geliyo bana kabarık daha zarif sanki kendini gösteriyo amaa daha belli degill düz elbiselide giyebilirim mor gümüş

kızzzzzzz elbiseennn cokkk güzelmiss amaa basörtüüde kırmızı yaparsan bastan asagı kırmızı bogarmıki gümüş kemer tarzı bisey gümüş bone dahamı etkili olur hayal edemedim simdi:1:

benim nisanlıgımada benziiyorrr herkesss cok begenmistiiii $k0zy.webp $60880_10200242677212493_2110596898_n.webp

Back
X