- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
Anamm milletin 2 ay 3 ay kalmış bizim daha önünde 1 yıl yazıyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anamm milletin 2 ay 3 ay kalmış bizim daha önünde 1 yıl yazıyo![]()
Çokk güzel bence. Kırmızısı şahane. Ay kesin al, kırmızı al. Ben hala ne giyeceğimi bilmiyorum.
Yaa ben de 3 günlük Trabzon maceramı bitirip Ankara'ya geldim bugün.
Akşam da işe gitcem, bu gece nöbetçiyim.
bu modele mint yeşili güzel olur bencee![]()
kızzzzzzz elbiseennn cokkk güzelmiss amaa basörtüüde kırmızı yaparsan bastan asagı kırmızı bogarmıki gümüş kemer tarzı bisey gümüş bone dahamı etkili olur hayal edemedim simdi![]()
benim nisanlıgımada benziiyorrr herkesss cok begenmistiiii Eki Görüntüle 1009824 Eki Görüntüle 1009825
aaah buuu aileler ahhh biii karısmasalar özgür bıraksalar olmuyo sankii artık yuvamızı kendimiz kuruyoruz kendimiz ayakta kalmayı ögrencez senin annen benimde babammm öyle canımm
Kizlarr nasilsinz nasil gidiyoo hazirliklarr :) nisanlananlara soruyorum nisanda salondan giren misafirlere cikolatami tutmayi tercih ettiniz yoksa seker mi cok kararsiz kaldim ben oof ama cokta masrafa girdik 12milyari buldu bizim nisan masrafi kismaya calisiyorm biyerlerden annem costu biktim marka pahai takintisindan benm icin onemi olmayan seyleri oyle buyutuyokiine onerirsiniz kizlarr
O gün herşey kırmızı olacak diye şey ettiydim ama bilemiyorum ki canım :44:
Allah yardımcın olsun, çabuk nöbetin bitsinde dinlenmeye bak
O renk te bana yakışır mı bilemedim ki
Kapalı olmayacağım canım bayanlar arasında olacağı içinHenüz almadım, denemedim bile. Gideceğim mode evinin sitesinde buldum bağcılar tarafına gittiğimde deneyeceğim
Nişanlığında çok güzelmiş çok yakışmış maşallahhbende şatafatlı birşey giymemiştim elbise tarzıydı
Evet çok benziyor![]()
Tuğçecan canımm şık ve çok güzel
Huu bunda çok güzelmişş, bi güzellik gördüm sanki
Maşallah tatlım![]()
Sorma canim bide haksizda olsalar savunma duygusu ailen sonucta kimseye kotulettirmiyosun![]()
Canım biz şeker tutmuştuk klasik olarak yani.
Herşeyin en iyisi konusunda gerçekten annelerimiz çok takıntılı :44:
aynennn canım yaaa ben sinir oluyorum ama nisanlım biseyde desinnn hemen onaaa bakkk sen bana bakk oluyo yanii cocuga yükelniyorum garibim cok cektii benden coookk![]()
Bende cok yukleniyorum coook cok yiprandik herkes bizim askimiza inanarak arkamizda durdu biz bazen oyle noktalara geliyoruzki:'( ama simdi akillandim yuklenmiyorum akillandim ya ailemle ya onun ailesiyle halledilmesi gereken sorunu hallediyorm herkese acikca pat diye yuzune soyluyorum ama onun kalbini kirmiyorum![]()
Kizlaarr kinada dagitmak icin hediyelik neler buldunuzz ben arastirmadayimm :)
aynenn canımmm ben her zaman diyorumm nisanlana akdarr aileme tanımıyomusum nasıl degisiyolar nasıll damat bu kadar kıskanılır anlamadım![]()
Yalniz degilim desene allahim diyorum bu benim annemmi bazen canavara donusuyosirf yuklenmek icin fazla masraf ettirmek istiyo ama sonucta nisanlima simdi yuklensekte ikimizin borcu ilerde
![]()
bizde kınaa cerezz helva dagıtılırr özel biseyde dagıtılmaz:26:
Benimkide tek basina yapiyo canim ve annem oyle dusunmuyo bisuru kira gelirleri evleri arabalari dort maaslari var yapicaklar edicekleer diyo ama ben elimden geldgnce her seyi ben yapmaya calisiyorm yilalrdr calistim kendim yaptim her seyimi halada parca parca ben kendim her ayki maaslarimla yapiyorum ama birkere herseyini kendin yaptin gidiyosn diye gurur duymadilar harcadigim 1tl bile gozlerine batiyo maalesef gercek bu :44: ama onlar diger kizlarinda gorsunler ben kendim yaptim diye dugunde ne paralar gidiyo haberleri yokkk saniyolr kolaybirsey alınması lazımm onuda yasar alsın yani nisanlım su lazım diyorum onuda yasar alsın o ne almıss offfff cocukkk tek basına yapıyo aileside yardım etmiyo acıyorum onada ne kadar yüklenimki![]()
Ama yinede nisanlimin ailesine ben yapiyorm demiyormki ileride ailemi atmasinlar onlar sana naptilarki kendin yaptin haklari yok demesinler sayilsinlar diye parayi alisverislerde aneme teslim ediyorum o da herseryin gidip en pahalisini aliyo yani karisisina yuklendigi kadr bana yukleniyo ben rezil olamam diyo alisverislede coraplari bile tanesi 15ten aliyo iicim gidiyo anne biraz sıkalim yetistiremiyorm diyorum dinlemiyo bide hava atiyo ben nasil ona en pahali markadan herseyini alip cikardiysam sende etikete bakmicaksin artk alip begenip cikicaksn diyo offf napicagimi sasirdim![]()