- 1 Ağustos 2012
- 1.456
- 520
- 148
Allah kolaylık versin valla yaaa
Allah razi olsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin valla yaaa
O gün herşey kırmızı olacak diye şey ettiydim ama bilemiyorum ki canım :44:
Allah yardımcın olsun, çabuk nöbetin bitsinde dinlenmeye bak
O renk te bana yakışır mı bilemedim ki
Kapalı olmayacağım canım bayanlar arasında olacağı içinHenüz almadım, denemedim bile. Gideceğim mode evinin sitesinde buldum bağcılar tarafına gittiğimde deneyeceğim
Nişanlığında çok güzelmiş çok yakışmış maşallahhbende şatafatlı birşey giymemiştim elbise tarzıydı
Evet çok benziyor![]()
Tuğçecan canımm şık ve çok güzel
Huu bunda çok güzelmişş, bi güzellik gördüm sanki
Maşallah tatlım![]()
çok hoş olmuş canım.![]()
Sen bak ben netten arastiririm kuzumm esenyurt metrobüse minibüsle 20 dk falan canım çeyiz 23 martta gidecek inşallah haftaya halamlar gelir yardıma ufak tefek şeyler kaldı ama eksik hep var canim ya sende bozma moralini bulunacak ev daha vakit var panik yapma canimcim, cok garip hemde ya ama güzel heyecanlı hemdee
kilolular icinndeee iyi dehilmiii canım yaa alt geniş oldugu icin kilo zaten belli olmaz:44:
ben buğday tenliyim mint yeşili iki kere giydim ayrıca somon rengide güzel duruyor bende iki renkte çok güzel bence tabi tercih senin canımO renk te bana yakışır mı bilemedim ki![]()
kınalık abiyemi 350yeee bakırköyden aldııım benden sonra nişanı kınası olacak olan durumuda olmayan biri varsa giymelik verebilirim seve sevee nisanlıgımıdaaa![]()
Yalniz degilim desene allahim diyorum bu benim annemmi bazen canavara donusuyosirf yuklenmek icin fazla masraf ettirmek istiyo ama sonucta nisanlima simdi yuklensekte ikimizin borcu ilerde
![]()
birsey alınması lazımm onuda yasar alsın yani nisanlım su lazım diyorum onuda yasar alsın o ne almıss offfff cocukkk tek basına yapıyo aileside yardım etmiyo acıyorum onada ne kadar yüklenimki![]()
Gunaydin kizlar herkese hayirli gunler calisanlara bol kazanclar okuyanlara Allah zihin acikligi versin kaldi benim 63gun galiba yaaa daha cok varrrr
Bu arada ben buranin ablasi olabilirim yas 29 nerdeyse evde kalmisim yahuuuu![]()
günaydınn gelinciklerr nasılsınızz??nehir,larissa 2-3 gündür nerelerdesiniz??
topaç gibi hissediyorum ben kendimi amaa
yakışmış canımm
ben buğday tenliyim mint yeşili iki kere giydim ayrıca somon rengide güzel duruyor bende iki renkte çok güzel bence tabi tercih senin canım
düşünceli arkadaşım benim ya
kızlar yalnız değilsiniz gerçekten bende aynı durumdayım
günaydın canım aminn amiinn güzel dileklerin için ayrıca tk değilsin arkandayım 28e gün almış olaraktan
Okumak sonra calismak yuzunden valla kaliveriyordum evde![]()
Amin canım cümlemize inşallahGunaydin kizlar herkese hayirli gunler calisanlara bol kazanclar okuyanlara Allah zihin acikligi versin kaldi benim 63gun galiba yaaa daha cok varrrr
Bu arada ben buranin ablasi olabilirim yas 29 nerdeyse evde kalmisim yahuuuu![]()
günaydınn gelinciklerr nasılsınızz??nehir,larissa 2-3 gündür nerelerdesiniz??
![]()
Amin canım cümlemize inşallahMaşallah az kalmış canım çabuk geçer herşey kısmet öyle düşünme uygun yaşlar evlilik için
Günaydın gelincikBen buradayım sen neredesin asıl
dün yoktun bende öyle dertler topiğinde takıldım kimse yazmayınca
![]()
Amin canım cümlemize inşallahMaşallah az kalmış canım çabuk geçer herşey kısmet öyle düşünme uygun yaşlar evlilik için
Günaydın gelincikBen buradayım sen neredesin asıl
dün yoktun bende öyle dertler topiğinde takıldım kimse yazmayınca
![]()
Azıcık kalmış canım sabırHaklisin canim herseyin hayirlisi ama daha iki ay var sanki yillar yillar gibi))basima mi vurdu ne bekarlik
![]()
kız ben seni bu topikte görmedim ya dün burdaydım yoksa :26:denkleşemedik demekki canım naber nasılsın?![]()
Kızlar Günaydın, Nasılsınız
Nehirim seninlede görüşürüz diyordum ama haftaya sınavım var, onu atlatayım bol bol görüşçez inşallah
Öpüyorum
Dikkat edin kızlar kendinize![]()
Azıcık kalmış canım sabır
Canım sabah buradaydım yazdım hiç kimse bir şey yazmadı alıntılanmayınca da daha bakmadım kimse yoktur diye![]()
Kızlar Günaydın, Nasılsınız
Nehirim seninlede görüşürüz diyordum ama haftaya sınavım var, onu atlatayım bol bol görüşçez inşallah
Öpüyorum
Günaydın canımcım iyiyim çok şükür sen nasılsınKızlar Günaydın, Nasılsınız
Öpüyorum
gözümden kaçmış sanırım canım yoksa alıntı yapmam mı hiiççkkdaki ilk arkadaşımsın sen benim o yüzden es geçmem yani
Günaydın kızlar
98 gün kalmış sevinç ve hüzün arasında gidip geliyorum ben![]()
Gunaydin canim az kalmis hadi masallah diyelim