2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

inşallah kuzum :31:

bilmiyorum ama daha ev bile dolasamadıkki korkuyorum bu pazarda bulamazsak umudum iyice bitecek :31:şu evi bir bulsak..sen neye daraldın kuzum :31:

Çıkar canım bi yerden bak görürsün, benimki tipik çeyiz telaşı canım sinir stres tavan yaptı iyice dün o kadar deldirdim ki uyuyakalmisim, akşam bi uyandım paşam gelmiş ama geçti gitti çok şükür

Çıkar canım bi yerden bak görürsün, benimki tipik çeyiz telaşı canım sinir stres tavan yaptı iyice dün o kadar deldirdim ki uyuyakalmisim, akşam bi uyandım paşam gelmiş ama geçti gitti çok şükür

oyy kuzum ya :16: evin en durumda duygularını anlatsanaaaa :17:

oyy kuzum ya :16: evin en durumda duygularını anlatsanaaaa :17:

Evin mis gibi bi perdemız takilcak pazartesi bide halılar gelicek haftaiçi, yani ne bilim ya da biz paşamla kosturuyoruz herşeye kendi ellerimizle ikimiz temizledik ugrastik dizdik ondan herhalde evimi seviyorum ya biraksalar sabahtan akşama kadar otururum evimde, annemlere yakın belki ondan daha çabuk alisicam ama genel olarak benim yani benim evim diyorum içime sine sine Rabbim sanada daha iyisini Hayırlısıni yaşatsın inşallah

Evin mis gibi bi perdemız takilcak pazartesi bide halılar gelicek haftaiçi, yani ne bilim ya da biz paşamla kosturuyoruz herşeye kendi ellerimizle ikimiz temizledik ugrastik dizdik ondan herhalde evimi seviyorum ya biraksalar sabahtan akşama kadar otururum evimde, annemlere yakın belki ondan daha çabuk alisicam ama genel olarak benim yani benim evim diyorum içime sine sine Rabbim sanada daha iyisini Hayırlısıni yaşatsın inşallah

ayy ne güzel allah hep böyle içine sindirsin hep huzurlu olun evinizde :nazar::nazar:

:10:
kesinlikle canım,biz de 2013 te çok istiyoduk düğünü ama maddi olanaklarımız el vermedi maalesef 2012 ekimde nişanlandık,kısmet 2014 müş :16::16:

:nazar:masallah sizeeee
Bizim durumlar cok karisikti 2009da tanistik arkadastik 2011 kasimda sevgili olduk 2012 mayisinda onun cani benimle evlenmek istedi ama bana soylemedi tabii 2013e kadar 2013 hangi ayda soyledi ya da ima etti hatirlamiyorum bile o derece kapali bir kutu neyse ilk dusundugumuz tarih 2013 kasimdi kismet olmadi aralikta ev tuttuk subat 2014te salon tuttuk daha birkac gun oldu mayista da evleniyoruz Allah nasip kismet ederse

Borcamı çok sevdiğim bi aile dostumuz almış 3 farklı boy
Borcamı sona bırak bence:) çünkü gercekten borcam cok getiriyorlar

Bence de. En iyisi sona saklayım. Zaten kayınvalidemin aldığı 2-3 tane borcamım var.

kızlarrr damatlıgı naptınızzz yaaa uygun göze gelen biseyy istiyorummm

Biz Sarar dan alabiliriz, ama düğüne yakın alcaz. Nişanlıcımın göbeği çok değişken.

gelincikler eviniz için el emeği şeyler yapıyomusunuz?

ben yapıyorum ahşap ve polyester ciciler boyuyorum,runner ve amerikan servis dikiyorum şimdide kanaviçeye başladım:52::52:

ama yakında derslerim başlıcak zaman ayırabilirmiyim bilmiyorum :26:

Kanaviçeye bayılırım ama hiç anlamam ki.

canım biz sarardan aldık
şuan heryer indirimde
damat veya sarar'a bakın derim

hahah :) aynen canım alıştır şimdiden.Ben masa örtülerimi almadım, misafir için su bardağı ve çay bardakları almadım, acıkcası baskalarına da aldırmak istemiyorum, çünkü bardakları sürekli kullancam ve gidip de zevkime uygun olmayan birşey alınsın istemiyorum :S

Yemek takımı aldıysan içinde pasta-tatlı tabağı var zaten canım hiç boşuna alıp da kalabalık yapma derim :)

Pasta tabakları evet gerek yok aslında ama English home serileri çok tatlı. Çok zor tutuyorum kendimi almamak için.

Kızlar dün akşam davetiyelerim elime geçti hemencik zarfladım hepsini, buyrun bu da sizeee.. Instagramdan aldığım için ayrıca efektli..=)

Eki Görüntüle 1011079

Çoooook güzel. Aşık oldum.
Bu arada instagram hesabın ne? Takipleşelim. Fatoskedi benimki.

Canlar balayi programi yaptiniz mi ben antalyaistiyorum ama mayis ortasi soguk mu olur ki bilemedim

Biz de ağustos ayında Antalya Belekte olcaz. 3-4 sene önce mayısın 7-15 i arası antalyadaydım. Gayet de güzel denize giriyorduk valla.

Bence de. En iyisi sona saklayım. Zaten kayınvalidemin aldığı 2-3 tane borcamım var.

Biz Sarar dan alabiliriz, ama düğüne yakın alcaz. Nişanlıcımın göbeği çok değişken.

Kanaviçeye bayılırım ama hiç anlamam ki.

Pasta tabakları evet gerek yok aslında ama English home serileri çok tatlı. Çok zor tutuyorum kendimi almamak için.

Çoooook güzel. Aşık oldum.
Bu arada instagram hesabın ne? Takipleşelim. Fatoskedi benimki.

Biz de ağustos ayında Antalya Belekte olcaz. 3-4 sene önce mayısın 7-15 i arası antalyadaydım. Gayet de güzel denize giriyorduk valla.

Sağol canımmm ben takip ettimm

Back
X